Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Koliko god sam bio optimističan i bio ubjeđen u prolaz našeg kluba nakon ovog večeras sam odustao od toga.
Mi i da kojim slučajem sutra povedemo 3:0, sudije će izmisliti neki gol protiv nas. Galata u dvije tekme oštećena protiv Reala i prolaz španskog kluba je bio pod must, tako je i sa Bayernom, prolaz su riješili zahvaljujući golu iz ofsajda.
Onda vidjeli ste kako je prošla jadna Malaga. UEFA očigledno ima druge interese.
Mi i da kojim slučajem sutra povedemo 3:0, sudije će izmisliti neki gol protiv nas. Galata u dvije tekme oštećena protiv Reala i prolaz španskog kluba je bio pod must, tako je i sa Bayernom, prolaz su riješili zahvaljujući golu iz ofsajda.
Onda vidjeli ste kako je prošla jadna Malaga. UEFA očigledno ima druge interese.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Sutra igrati za obraz , kad bi bilo i 1:0 ja bih bio zadovoljan.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Prolazimo sutra ljudi šta vam je, bavarcima se sprema pakao u Torinu. Kad može Galata zabiti 3 gola Realu i biti u igri za preokret, možemo i mi 
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Nadam se da će se naši igrači služiti svim mogućim sredstvima, a najviše onim što nikako ne rade, a to je dajvanje kako bi došli do penala, mada, kao što kaže 3/4tista, ne vjerujem da će nam se poklopiti neke stvari, već je previše stvari koje se nisu/neće poklopiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Vrijeme da se negdje poklopi sve a sto ne sutra
.. Valjda su gledali veceresnje tekme, samo pametno i doce sanse samo treba izokoristii...Vucinic mora praviti cuda sutra..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
ovo veceras je dokaz da je u fudbalu sve moguce...sutra od 1. minute samo hrabro i naprijed, jer kako Giorgio rece da nemamo za cim da zalimo ako ispadnemo...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Trequartista
- Kontakt:
Ja sam vas brijao i ložio ovih sedam dana da optimističnije razmišljate, ali nakon ovog večeras pomirite se da ćemo ispasti i sa užitkom uživajte u utakmici.
Real Madrid je bio bolji od Galatasaraya, Borussia je bila bolja od Malage, ali obje te ekipe su prošle zahvaljujući sudijskim poklonima.
Bayern je bio bolji u prvoj tekmi i sutra će vjerovatno proći zahvaljujući golu iz ofsajda. Ja ću im prvi otići i čestitati, ali samo ih čekam da dođu s pričom kako su dvije tri klase iznad, glavu ću im probiti sa ovim golom iz ofsajda. Znaju glumiti moralnu vertikalu s pričom kako je Juve lopovski klub.
Real Madrid je bio bolji od Galatasaraya, Borussia je bila bolja od Malage, ali obje te ekipe su prošle zahvaljujući sudijskim poklonima.
Bayern je bio bolji u prvoj tekmi i sutra će vjerovatno proći zahvaljujući golu iz ofsajda. Ja ću im prvi otići i čestitati, ali samo ih čekam da dođu s pričom kako su dvije tri klase iznad, glavu ću im probiti sa ovim golom iz ofsajda. Znaju glumiti moralnu vertikalu s pričom kako je Juve lopovski klub.
Kako je moguće očekivati puno bolju igru od one u Munchen-u , igrati flastera na Pirla je nešto jednostavno i što donosi rezultate protiv ove ekipe , pritisnuti krilne igrače i onda u toj konfuziji Bonucci traži dugim loptama napadače , a svi znamo kako su one precizne...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Biće hebeno jer Bayern će zabit bar 1 što znači da naši moraju zabit 4 a sa kakvim driblerima i šampionima raspolažemo u napadu 100% ćemo toliko zabit ako ne i 5

Zadnja izmjena: golden, dana/u 09 apr 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Evo većeg optimiste od mene, bravo brate tako treba!golden je napisao/la:Biće hebeno jer Bayern će zabit bar 1 što znači da naši moraju zabit 4 a sa kakvim driblerima i šampionima rapolažemo u napadu 100% ćemo toliko zabit ako ne i 5![]()
![]()
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma no sikiriki sutra im Pogba zabija barem jedan,,
...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbg mora se maloAmauri je napisao/la:Evo većeg optimiste od mene, bravo brate tako treba!golden je napisao/la:Biće hebeno jer Bayern će zabit bar 1 što znači da naši moraju zabit 4 a sa kakvim driblerima i šampionima rapolažemo u napadu 100% ćemo toliko zabit ako ne i 5![]()
![]()
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Sarajlija mi baca šuhvu, jesi li još optimista, kako ćemo sa Padoinom dominirati po toj strani?

Ostaje mi da se nadam da će Conte doći tobe i gurnuti Caceresa pa ko živ, ko mrtav.
Ostaje mi da se nadam da će Conte doći tobe i gurnuti Caceresa pa ko živ, ko mrtav.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ko je Sarajlija ovdje? Slažem se sa svakim Conteovim izborom, on zna najbolje šta radiPogba je napisao/la:Sarajlija mi baca šuhvu, jesi li još optimista, kako ćemo sa Padoinom dominirati po toj strani?![]()
- Sarajevo1946
- Kontakt:

Hrabro, jako i uz Božiju pomoć do čuda!
Padoin će koretkno odigrati, ali nema on tu snagu prema naprijed nešto da više uradi. Ključ će biti Pirlo i protok lopte kroz sredinu, jer preko bokova ne možemo puno. Treba nam pravi Pirlo, nadahnut Vučinić, čvrsta odbrana i dosta sreće.
Moja prognoza da Quagliarella zabija aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ne treba zaboraviti ni penzionera, 'bem mu miša, ako je primio pacerski gol, a takvih nije primio 7-8 u životu, red je i da se iskupi, a Seredova će mu dati nagradu.
Kao što sam danas rekao, samo neka pišaju krv i ja zadovoljan, a od Pogbe očekujem mnogo, jedan top za raju i da odigramo da Juve.
Kao što sam danas rekao, samo neka pišaju krv i ja zadovoljan, a od Pogbe očekujem mnogo, jedan top za raju i da odigramo da Juve.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kao što sam danas rekao, samo neka pišaju krv i ja zadovoljan, a od Pogbe očekujem mnogo.
A, ako tako odigraju, biće aBd i nagrađeni. Pakao Juve Arene je naša prava snaga.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ja sutra ocekujem 3 do 4 lopte u mrezi Bayerna, sto iz prekida (glavom) sto iz slobodnjaka (Pirlo) i onda na silu jos jedan 2..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Trequartista
- Kontakt:
Normalo da će pljuvati krv.
Igrat će Vučinić pa će to koliko-toliko rasteretiti Pirla. Pogba također pisao sam već neki dan ne treba da se suzdržava već čim dođe na 20-25 metara neka odmah šuta.
Igrat će Vučinić pa će to koliko-toliko rasteretiti Pirla. Pogba također pisao sam već neki dan ne treba da se suzdržava već čim dođe na 20-25 metara neka odmah šuta.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ako "JUVE" odigra kao u Serie A sto su igrali 2005/2006 i kupe utakmicu vjerujem u prolaz Talijana 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.