FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 30 jun 2014, 23:11

Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci :mrgreen: .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jul 2014, 00:14

Zodiac je napisao/la:Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci :mrgreen: .
nije...razvuklo se kao i obicno u BIH :D ...mislim da je dogovorena premijera za 2.juli u kaleidoskopu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 jul 2014, 09:20

staragarda je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci :mrgreen: .
nije...razvuklo se kao i obicno u BIH :D ...mislim da je dogovorena premijera za 2.juli u kaleidoskopu
Premijera će najvrjerovatnije biti održana za vikend prije početka lige u BKC-u, malo simbolika, malo tempiranje atmosfere.
Ovaj vikend će biti dogovoreni detalji i ide kampanja.
tuzlanska Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jul 2014, 10:35

U Vogošći sutra žrijebanje parova nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Moja prognoza za prvo kolo: Sloboda-Olimpic. :roll:

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 01 jul 2014, 10:38

Ja mislim da bi mogli dobit Želju ili Sarajevo na Tušnju, ako ne njih, onda Mladost :opaopa: :opaopa: :njanjanja:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jul 2014, 10:45

Večeras na teraviju ako Bog da ,molim se da prvo kolo dobijemo malog želju na Tušnju :twisted: :twisted:
Jel i dalje aktivna zabrana navijača??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jul 2014, 10:53

intercontinental je napisao/la:Večeras na teraviju ako Bog da ,molim se da prvo kolo dobijemo malog želju na Tušnju :twisted: :twisted:
Jel i dalje aktivna zabrana navijača??
Još je aktivna zabrana. Nemoj Želje prvo kolo Bgt :D Može treće, dok se uigramo malo, pa da ih onda otresemo kako treba. :rol:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 01 jul 2014, 10:54

Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste. :nedam:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jul 2014, 11:31

Hordas Doboj je napisao/la:
Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste. :nedam:
O čemu ti ??

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 01 jul 2014, 11:38

intercontinental je napisao/la:
O čemu ti ??
O nesportskom zivotu. Da se tako izrazim. :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 jul 2014, 13:00

Azmir je obećao da navijači neće strahovati za opstanak ;) Cilj je sredina tabele i stabilan klub,da se sljedeće sezone mogu napasti svi frontovi ;)

Iskreno se nadam da će se postaviti i stolice na sjever one što fale i da će se u neko dogledno vrijeme početi graditi istok,ne znam samo kako ide sa traženjem investitora..neko reče da se već neko pojavio samo se o tome ne priča :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 jul 2014, 13:07

intercontinental je napisao/la:
O čemu ti ??
Koliko god nam Tare bio drag, i koliko god da je značio Slobodi, čovjek je u pravu, sam je sebi kriv, ne može ovdje na ovim prostorima glumit Mutua (van terena) a očekivat nešto od karijere.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 01 jul 2014, 13:11

wobly92 je napisao/la:
Koliko god nam Tare bio drag, i koliko god da je značio Slobodi, čovjek je u pravu, sam je sebi kriv, ne može ovdje na ovim prostorima glumit Mutua (van terena) a očekivat nešto od karijere.
steta, a bio je talenat, ja ga znam jos otkad je sa 13-14 godina igrao lopte pred skolom u Mosniku...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jul 2014, 16:02

SUTRA SVI NA TUŠANJ DA PODRŽIMO NAŠE MLADE NADE PROTIV selje

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 jul 2014, 08:25

Znači danas u 12 je ždrijeb za PL. Hoćemo prvu sa sEljom . . .

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 02 jul 2014, 08:33

Kakve mi ovo likove dovodimo? Wangen bei Olten je u četvrtom rangu u Švici. :D

Da bar vratimo Borogovca! :lol:

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 02 jul 2014, 09:22

Šta je ovo, slabo idu komentari. Neko zatišije pred buru. Možda danas čujemo da je došlo neko zvučno ime na Tušanj. :opaopa: :opaopa: :opaopa:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 02 jul 2014, 10:19

hocemo svinjski prvo kolo :D :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 jul 2014, 10:23

Ja mislim da bi idealno bilo da u prvih par kola dobijemo sto je moguce lakse protivnike, da tu izvuce sto vise bodova, radi samopouzdanja...

Prvo kolo moze i gostovanje Obarska il Bijeljina a drugo kolo da dodje il neko od ovih il Vitez, Travnik Slavija Zvijezda

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 10:33

klasik je napisao/la:Ja mislim da bi idealno bilo da u prvih par kola dobijemo sto je moguce lakse protivnike, da tu izvuce sto vise bodova, radi samopouzdanja...

Prvo kolo moze i gostovanje Obarska il Bijeljina a drugo kolo da dodje il neko od ovih il Vitez, Travnik Slavija Zvijezda
i onda nakon dobrog starta u onoj euforiji hoćemo selju da im očitamo bukvicu bilo to na grbavici ili na Tušnju :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.