FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci
.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nije...razvuklo se kao i obicno u BIHZodiac je napisao/la:Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Premijera će najvrjerovatnije biti održana za vikend prije početka lige u BKC-u, malo simbolika, malo tempiranje atmosfere.staragarda je napisao/la:nije...razvuklo se kao i obicno u BIHZodiac je napisao/la:Omladino jel bila premijera onog filma "Jedan grad jedna ljubav" i ako je bila jel bio neko i ako je bio kakvi su utisci.
...mislim da je dogovorena premijera za 2.juli u kaleidoskopu
Ovaj vikend će biti dogovoreni detalji i ide kampanja.
tuzlanska Sloboda
U Vogošći sutra žrijebanje parova nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Moja prognoza za prvo kolo: Sloboda-Olimpic. 
Ja mislim da bi mogli dobit Želju ili Sarajevo na Tušnju, ako ne njih, onda Mladost

-
intercontinental
- Kontakt:
Večeras na teraviju ako Bog da ,molim se da prvo kolo dobijemo malog želju na Tušnju
Jel i dalje aktivna zabrana navijača??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Još je aktivna zabrana. Nemoj Želje prvo kolo Bgtintercontinental je napisao/la:Večeras na teraviju ako Bog da ,molim se da prvo kolo dobijemo malog želju na Tušnju![]()
![]()
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste.Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
intercontinental
- Kontakt:
O čemu ti ??Hordas Doboj je napisao/la:Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste.Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
O nesportskom zivotu. Da se tako izrazim.intercontinental je napisao/la:O čemu ti ??Hordas Doboj je napisao/la:Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste.Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Azmir je obećao da navijači neće strahovati za opstanak
Cilj je sredina tabele i stabilan klub,da se sljedeće sezone mogu napasti svi frontovi 
Iskreno se nadam da će se postaviti i stolice na sjever one što fale i da će se u neko dogledno vrijeme početi graditi istok,ne znam samo kako ide sa traženjem investitora..neko reče da se već neko pojavio samo se o tome ne priča
Iskreno se nadam da će se postaviti i stolice na sjever one što fale i da će se u neko dogledno vrijeme početi graditi istok,ne znam samo kako ide sa traženjem investitora..neko reče da se već neko pojavio samo se o tome ne priča
Pobjeda je bolja od orgazma!
Koliko god nam Tare bio drag, i koliko god da je značio Slobodi, čovjek je u pravu, sam je sebi kriv, ne može ovdje na ovim prostorima glumit Mutua (van terena) a očekivat nešto od karijere.intercontinental je napisao/la:O čemu ti ??Hordas Doboj je napisao/la:Jbga rijetki su koji su se drpali po nosu i uspjeli u fudbalu. Jedino znam za Mutua al i on je na kraju zavrsio gdje jeste.Claus je napisao/la:Meni lično je Tare najdraži igrač iz te generacije, to uvijek kažem. On i Kasap su mogli napraviti mnogo veću karijeru da su imali više sreće sa zdravljem. Jedino je Said koliko-toliko uspio u karijeri.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
steta, a bio je talenat, ja ga znam jos otkad je sa 13-14 godina igrao lopte pred skolom u Mosniku...wobly92 je napisao/la:
Koliko god nam Tare bio drag, i koliko god da je značio Slobodi, čovjek je u pravu, sam je sebi kriv, ne može ovdje na ovim prostorima glumit Mutua (van terena) a očekivat nešto od karijere.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
-
intercontinental
- Kontakt:
SUTRA SVI NA TUŠANJ DA PODRŽIMO NAŠE MLADE NADE PROTIV selje
Znači danas u 12 je ždrijeb za PL. Hoćemo prvu sa sEljom . . .
Kakve mi ovo likove dovodimo? Wangen bei Olten je u četvrtom rangu u Švici.
Da bar vratimo Borogovca!
Da bar vratimo Borogovca!
Šta je ovo, slabo idu komentari. Neko zatišije pred buru. Možda danas čujemo da je došlo neko zvučno ime na Tušanj.

Ja mislim da bi idealno bilo da u prvih par kola dobijemo sto je moguce lakse protivnike, da tu izvuce sto vise bodova, radi samopouzdanja...
Prvo kolo moze i gostovanje Obarska il Bijeljina a drugo kolo da dodje il neko od ovih il Vitez, Travnik Slavija Zvijezda
Prvo kolo moze i gostovanje Obarska il Bijeljina a drugo kolo da dodje il neko od ovih il Vitez, Travnik Slavija Zvijezda
-
intercontinental
- Kontakt:
i onda nakon dobrog starta u onoj euforiji hoćemo selju da im očitamo bukvicu bilo to na grbavici ili na Tušnjuklasik je napisao/la:Ja mislim da bi idealno bilo da u prvih par kola dobijemo sto je moguce lakse protivnike, da tu izvuce sto vise bodova, radi samopouzdanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.