BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Nije vala imao sreće sa žrijebom, baš šteta, u trenutku kada igra najbolji tenis u karijeri 
Za prvo kolo da, tezak protivnik ali realno, on nema igru za proci 3 kola kvala.shminka je napisao/la:Nije vala imao sreće sa žrijebom, baš šteta, u trenutku kada igra najbolji tenis u karijeri
Jel nam se mirza zalijecio...moze li on ovog nocas klipana uzeti, pa onda eventualno zuci skalp skinuti?
Mogao je barem 1-2 meča dobiti da je dobio neke prašinare, ovako je poljubio vrata samo, šteta. Može dobiti Mirza Grotha, taj osim servisa veze sa životom nema.
Eto sta znaci promijenit curu, preporodila Damira 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dal je moguce da sex ovako dobro utice na Damira xD
Frajer nema trenera nema nikog a melje sve ored sobom
Ovi mecevi prije mirze bas maratonski
Frajer nema trenera nema nikog a melje sve ored sobom
Ovi mecevi prije mirze bas maratonski
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tačnije tri turnira, ustvari prvi put u karijeri mimo fjučersa je povezao 3 turnira sa barem 3 pobjedeoldtown1990 je napisao/la:Rutinski, ranking karijere je tu, nadajmo se da je ovo prekretnica u karijeri i da ce nakon ovoga jos napredovati, ne pamtim da je nekad odigrao ovako 2 turnira zaredom na viskom nivou jos na dvije razlicite podloge.
Pola Karlović pola Isner ime mu je Mirzet

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Donji dio zrijeba gdje je Damir, vise mi lici na neki Challenger xD Ovo mu je odlicna prilika da udje u finale ATP turnira 
Groth bez poena na Mirzinu servu u prvom setu

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Groth osim servisa veze sa zivotom nema
@shminka doktore

@shminka doktore
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo za Mirzu!
Bogam dobi ga Mirza .
Bogam dobi ga Mirza .
Francuz predao Chungu na početku drugog seta.
Šteta, nadao sam se matorom Julianu u četvrtfinalu ali ni rižojed nije bauk.
Šteta, nadao sam se matorom Julianu u četvrtfinalu ali ni rižojed nije bauk.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znaci Damir protiv rize ?
Nije, zajebavao sam se ovo iznad.BosnaSTL je napisao/la:Znaci Damir protiv rize ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e cuj riza
danas u 21h protiv chunga lunge, jel on s ovim odigrao onaj jedan ludi mec s milion preokreta, cini mi se na AO?
edit: nije AO, sad vidim da je Miami u pitanju, sjecam se dobio ga 6-1 drugi set a treci u tie-break otiso
danas u 21h protiv chunga lunge, jel on s ovim odigrao onaj jedan ludi mec s milion preokreta, cini mi se na AO?
edit: nije AO, sad vidim da je Miami u pitanju, sjecam se dobio ga 6-1 drugi set a treci u tie-break otiso
Od Mirze nisam ocekivao da nakon duzeg perioda bez meceva pobijedi bilo koga, ali eto mislim da ce ga ovaj svabo pregaziti.
Od Aldina sam ocekivao vise, jer igra kao sto sminkos rece tenis karijere, ali nedovoljno za svabu koji je u dobroj formi.
Damir me ne iznenadjuje jer zna se da moze kad hoce, a izgleda da je i on uhvatio formu. Ovdje mora otici sto god moze dalje, a na US Openu uzeti pare i igrati rastereceno.
Od Aldina sam ocekivao vise, jer igra kao sto sminkos rece tenis karijere, ali nedovoljno za svabu koji je u dobroj formi.
Damir me ne iznenadjuje jer zna se da moze kad hoce, a izgleda da je i on uhvatio formu. Ovdje mora otici sto god moze dalje, a na US Openu uzeti pare i igrati rastereceno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Polufinale pobjeda nad "chunga lungom" nosi 90 boba, a u finalu se uzima 150 ili 250.QUARTERBACK je napisao/la:e cuj riza![]()
Polufinale je realno, ako bude imao snage i pokaže igru iz prethodnih mećeva, a sve dalje je ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.