Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedva smo ligu skratili na 12 klubova, sto znaci da cemo na formiranje druge lige dugo ali bas dugo cekati zbog tkz. saveza RS koji sigurno ovaj prijedlog mozda nikada nece ni prihvatiti. Zasto? Pa dovoljno je samo procitati ova dva linka ispod kao da ih je Piroman pisao.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Smijesni ste, kopija delija. Nesto kao hrpa huligana bez stila. Manijaci su za Horde put, istina i zivot.Sabinho je napisao/la:A vi? Lokomotiva ili Zagreb?UltrasNotRed je napisao/la:Nije tesko biti bolji od Torcide, al'ipak Horde su razina Rijeke, mozda.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Horde su broj 1 u BiH.
UltrasNotRed je napisao/la: Manijaci su za Horde put, istina i zivot.

Polahko ultras..
Ne volim taj navijacki svijet ali svako normalan ce reci da su HZ broj 1. vec duzi niz godina.
-
Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
To je to, isti post sam mislio napisati kad sam čitao raspravu oko bodova dok nisam naletio na ovaj.virtuoz je napisao/la:Polovljenje bodova je dobro u ligama u kojima je bodovna razlika izmedu klubova velika. Tim polovljenjem vraca se uzbudljivost natjecanju a sa tim vraca se i publika na stadione. Koliko god to bilo neposteno prema nekim klubovima, zanimljivost lige mora biti na prvom mjestu.
Premijer ligi BiH ne treba takav sistem jer su i ovako svi najbolji klubovi u par bodova razmaka (nije to tako samo ove sezone,nego vec zadnjih nekoliko).
1. DA polovljenju bodova u ligama koje su nezanimljive zbog velikog bodovnog razmaka
2. NE polovljenju bodova u ligama u kojima se nekoliko klubova ravnopravno bori za naslov
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Evolve
- Kontakt:
KakoPiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Jeli nešto znaš ili je pretpostavka?PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...
Svakako da hoce, zato i premira igrace za dobar rezultat protiv Zelje sa 20 milki. Izbezumljen je od strahaPiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...

Torcida njstarija grupa na svijetu, izgurali peko 30 000 clanskih, pa Hajduk i Torcida koliko god ih i ja ne volim su jedna velika institucija i primjer ljubavi.. Jedino eto Delije st su s njima u rangu zbog brojke.. Posle redaj bbb, grobare, manijake, horde, i onda jendo deset praznih mjesta pa ostale grupe..UltrasNotRed je napisao/la:Nije tesko biti bolji od Torcide, al'ipak Horde su razina Rijeke, mozda.
-
U ovoj aferi ce biti dojnji a koliku kaznu ce dobiti ne znam, vjerojatno ne malu jer je on jos uvijek pod jednogodisnjom suspenzijom...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Pomuzo ga NoDi derPe.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisam upucen u interne stvari ali Horde zadnjih nekoliko godina i ne furaju neku ultras furku vec hoolse. Tako se barem predstavljaju javnosti ili ih ipak samo tako mediji predstavljaju nama.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Jos jedan dobar potez sarajevsko-skutorske koalicije... 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
- JohnCleese
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:U ovoj aferi ce biti dojnji a koliku kaznu ce dobiti ne znam, vjerojatno ne malu jer je on jos uvijek pod jednogodisnjom suspenzijom...

Dobar pokusaj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Probisvjet
- Kontakt:
Kakva pretpostavka, zna covjek samo ne zeli da iznosi detalje u javnost.narodniheroj je napisao/la:Jeli nešto znaš ili je pretpostavka?PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Necu ti nista odgovoriti...JohnCleese je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:U ovoj aferi ce biti dojnji a koliku kaznu ce dobiti ne znam, vjerojatno ne malu jer je on jos uvijek pod jednogodisnjom suspenzijom...
Svoj ti poso. Spinujes svojevoljno pricu protiv jedinog konkurenta za trofej. Pogotovo kad si procitao da ce biti premija i za 3 bobe protiv Sirokog, a tu si se nadao da bi mogli posustati.
Dobar pokusaj
Interesira me samo, 'ko premira vase igrace, je li covjek koji je pod jos uvijek vazecom suspenzijom NSBiH?
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- SamoTravnik
- Kontakt:
U Europi a ne u svijetu.. Dali su sebi ime po brazilskoj Torcidi.. a na prostoru Europe su prvi u svemu, organizovano navijanje, transparenti, koreografije, pirotehnika itd.. a uz to njihova ljubav prema Hajduku je jedinstvena na ovim prostorima.. sto se tice BiH Horde su sigurno br 1cikazubo je napisao/la:Torcida njstarija grupa na svijetu, izgurali peko 30 000 clanskih, pa Hajduk i Torcida koliko god ih i ja ne volim su jedna velika institucija i primjer ljubavi.. Jedino eto Delije st su s njima u rangu zbog brojke.. Posle redaj bbb, grobare, manijake, horde, i onda jendo deset praznih mjesta pa ostale grupe..UltrasNotRed je napisao/la:Nije tesko biti bolji od Torcide, al'ipak Horde su razina Rijeke, mozda.
-
Detalji su zamolili za anonimnost...Probisvjet je napisao/la:Kakva pretpostavka, zna covjek samo ne zeli da iznosi detalje u javnost.narodniheroj je napisao/la:Jeli nešto znaš ili je pretpostavka?PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da ce Azmir Husic izvuci deblji kraj u aferi punac...![]()
![]()
![]()

Volim te bola'!
Volim te bola'!
najebo je hazmir na svim frontovima..ameri mu sude za utaju poreza, ovdje ga dino i savez tuze, najbolje mu je da bjezi u kinu a ako ne moze tamo onda nek spas potrazi u Maoci
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.