ili Midlsbro..a vidim i većina igra Luton i mislim da je to povala danabob je napisao/la:jao sto ce nas sve povaliti ovaj Reading ili Shreswbury mislim da nema listica bez ta dva para

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ili Midlsbro..a vidim i većina igra Luton i mislim da je to povala danabob je napisao/la:jao sto ce nas sve povaliti ovaj Reading ili Shreswbury mislim da nema listica bez ta dva para
Ma uvaljaće im Nottingham 1 komad, moze bit i X. Zato najbolje ispostovati golove ili oba dajuViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
- Mislim da su prvu naštimali čisti X, ovo danas ko sto gledam Mamić štima iz 1/2. O toj opciji nisam danas razmisljao :ugeek:Viper je napisao/la:Mislim da je Shrewsbury najveci zicer. Al evo, povaljace nas Dinamo
također istog mišljenja....porasla kvota na Reading tokom danaViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
Willy je napisao/la:Murray - Troicki (19,5) Manje 1.80![]()
Verdasco - Dodig (20,5) Vise 1.90![]()
Youzhny - Gil (21,5) Manje 1.85![]()
Nishikori - Ramos (22,5) Manje 1.80![]()
Tsonga - Kohlschreiber (22,5) Manje 1.80![]()
Monaco - Haase (20,5) Manje 1.85 (kvota 1, a već sam bio pao)
kvota: 37.92
igram ovo sefe pa sta bog dadijabola je napisao/la:Philadelphia-Indiana (+3,5) h2 @ 1.85
Indiana je jednostavno kvalitetnija ekipa. Philadelphia jeste dobar domaćin, ali tu reputaciju su stekli uglavnom u prvom dijelu sezone, i kako se bliži playoff oni igraju sve slabije. U zadnjih 10 utakmica dobili su samo 3, dok je s druge strane Indiana u najboljoj seriji od svih ekipa u NBA i dobili su 9 od posljednjih 10 utakmica, uključujući 5 posljednjih zaredom. Phila je dobila prvu međusobnu utakmicu, ali to je bilo još u januaru dok su još bili 'vrući'. Onu skoriju međusobnu su Pacersi uzeli lagano, 111-94. Za Indianu vjerovatno ponovo neće nastupiti Daren Collison, ali to i nije neki hendikep, jer po mišljenjima mnogih (pa i mene) George Hill bolje odrađuje tu poziciju startnog playmakera. Jedina stvar koja bi mogla pomrsiti račune je da je ovo Sixersima posljednja domaća utakmica u regularnom dijelu, ali mislim da će Pacersi svejedno do pobjede i ovaj mali hendikep je neka vrsta osigurača. Vrijedi probati i čistu dvicu na Indianu, kao i zbroj koševa gosta over 90,5.
u premieru to ne bi bila kvota 1 jer da se nastavilo igrati presli bi granicu, tj vec su je bili presliWilly je napisao/la:Willy je napisao/la:Murray - Troicki (19,5) Manje 1.80![]()
Verdasco - Dodig (20,5) Vise 1.90![]()
Youzhny - Gil (21,5) Manje 1.85![]()
Nishikori - Ramos (22,5) Manje 1.80![]()
Tsonga - Kohlschreiber (22,5) Manje 1.80![]()
Monaco - Haase (20,5) Manje 1.85 (kvota 1, a već sam bio pao)
kvota: 37.92
Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
Siguran sam u taj par pravo. Detroit inače ne srlja, igraju poput New Orleansa i trebao bi diktirati tempo u ovoj utakmici jer Clevelandu samo Jamison igra koji može ubaciti do dvadeset poena, stane li njemu šut bit će to katastrofa Cavsa a ostatak tima je bezveze.dr.van nostrand je napisao/la:Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
84-98-83-94-103 (Charlotte).= 92,4 prosjek zadnjih 5 ut.
Detroit
86-97-109 (Charlotte)-89-75 . = 91,2 prosjek 5 ut.
Granica je 192,5, prilicno visoka, trebalo bi proci.
Jest ako Lester Hudson ne ubaci svojih 20NeToBoLa je napisao/la:Siguran sam u taj par pravo. Detroit inače ne srlja, igraju poput New Orleansa i trebao bi diktirati tempo u ovoj utakmici jer Clevelandu samo Jamison igra koji može ubaciti do dvadeset poena, stane li njemu šut bit će to katastrofa Cavsa a ostatak tima je bezveze.dr.van nostrand je napisao/la:Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
84-98-83-94-103 (Charlotte).= 92,4 prosjek zadnjih 5 ut.
Detroit
86-97-109 (Charlotte)-89-75 . = 91,2 prosjek 5 ut.
Granica je 192,5, prilicno visoka, trebalo bi proci.
ja opet mislim da Reading ide sa pobjedom..a taj pad kvote mozda jer im "neki" igraci nece igrati..inspiron je napisao/la:također istog mišljenja....porasla kvota na Reading tokom danaViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.