I ukucam sad listic pise listic gubitan i pokazuje da sam pao na ovom paru
Jel to neka greška ili mogu uzet škare i pokusat napravit oblik k****a jer sam u k***u totalno
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
u premieru to ne bi bila kvota 1 jer da se nastavilo igrati presli bi granicu, tj vec su je bili presliWilly je napisao/la:Willy je napisao/la:Murray - Troicki (19,5) Manje 1.80![]()
Verdasco - Dodig (20,5) Vise 1.90![]()
Youzhny - Gil (21,5) Manje 1.85![]()
Nishikori - Ramos (22,5) Manje 1.80![]()
Tsonga - Kohlschreiber (22,5) Manje 1.80![]()
Monaco - Haase (20,5) Manje 1.85 (kvota 1, a već sam bio pao)
kvota: 37.92

Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
Siguran sam u taj par pravo. Detroit inače ne srlja, igraju poput New Orleansa i trebao bi diktirati tempo u ovoj utakmici jer Clevelandu samo Jamison igra koji može ubaciti do dvadeset poena, stane li njemu šut bit će to katastrofa Cavsa a ostatak tima je bezveze.dr.van nostrand je napisao/la:Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
84-98-83-94-103 (Charlotte).= 92,4 prosjek zadnjih 5 ut.
Detroit
86-97-109 (Charlotte)-89-75 . = 91,2 prosjek 5 ut.
Granica je 192,5, prilicno visoka, trebalo bi proci.
Jest ako Lester Hudson ne ubaci svojih 20NeToBoLa je napisao/la:Siguran sam u taj par pravo. Detroit inače ne srlja, igraju poput New Orleansa i trebao bi diktirati tempo u ovoj utakmici jer Clevelandu samo Jamison igra koji može ubaciti do dvadeset poena, stane li njemu šut bit će to katastrofa Cavsa a ostatak tima je bezveze.dr.van nostrand je napisao/la:Cleveland bez :Irving, Erden, Gibson i Varejao.NeToBoLa je napisao/la: Detroit- Cleveland ispod koševa.
84-98-83-94-103 (Charlotte).= 92,4 prosjek zadnjih 5 ut.
Detroit
86-97-109 (Charlotte)-89-75 . = 91,2 prosjek 5 ut.
Granica je 192,5, prilicno visoka, trebalo bi proci.
ja opet mislim da Reading ide sa pobjedom..a taj pad kvote mozda jer im "neki" igraci nece igrati..inspiron je napisao/la:također istog mišljenja....porasla kvota na Reading tokom danaViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
pa mogli ste jos jedannpintol_TM87 je napisao/la:Singl
Suduva 7+

Moze, ne moze, ne znamo, vidjet ćemoBosniacum Lilium je napisao/la:cavse sam igrao ispod 92.5 koseva. Moze li proci?
dr.van nostrand je napisao/la:Zadar-Split under 153,5
USK Prag - Decin h2 -6,5 1,85

Čestitke doktore, ispratio sam.dr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Zadar-Split under 153,5
USK Prag - Decin h2 -6,5 1,85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.