Goalgetter je napisao/la:Znam da je bio onaj film o Ciri Blazevicu, i pokazali par isjecaka. On prije utakimice sa Portugalom u tunelu zagrli Miralema Pjanica, i kaze: ''Sine, imas najzlocestiji sut koji sam ja ikada vidio. Uzmi tu loptu, i nabij je ako treba i sa 50 metara'' . Nesto u tom fazonu.
Evo tog filma:
[youtube][/youtube]
Dosta zanimljivih scena.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
A tek Safet kakav je motivator, to bi tek kompilacija bila, njemu se vec cijeli svijet smije kada izvali interview a kamoli da mora igraca motivisat.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
....a Ibro i ovaj sto su zabili sesti i sedmi ce mi odgovarati vjerujte
Safet Sušić:Sabinho je napisao/la:E ovo si vala dobro rek'o. Ciro je majstor po tom pitanju.hule_barca je napisao/la:Znam samo da mu neću halaliti igru bez beka protiv Nigerije. Pa kad kaže da je Seo bio utučen zbog autogola. Pa za šta ti služiš. Nikad čuo za riječ motivacija. Kako bi njega npr. Ćiro digao u stilu: "Rušiocu, pi.ka ti materina, ti si najbolji bek na svijetu, Seo bi odmah postao najjači bek na planeti
"Ne vidim da bi se nešto bitno promijenilo i da je igrao od prvog minuta.
Nije on fudbaler od pasova i golova.
Sa druge strane, njega je psihički pogodio autogol protiv Argentine.
Kasnije mi je čak tražio da ne trenira jedan dan, upravo zbog toga"
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo onog dijela sa Pjanketom.
Evo onog dijela sa Pjanketom.
- sanlituncay
- Kontakt:
Eto vidite vi o čemu mi raspravljamo,nama je veći merak bio ovo s Ćirom u baražu i kvalifikacije te cijele,nego s ovim iz Zavidovića na SP
To dovoljno govori koliko nas je frajer uyebo,atmosfera oko repke odavno nije bila gora!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Malo se razvedrite pobjedit cemo i Vesl i Belgiju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da su nam treneri Mou, Pep i Ancelotti zajedno, opet bi teško dobili tu Belgiju. Imaju strašan tim i bod bi bio super.
Vels se mora dobiti, mi smo igrački za njih Elf.
Vels se mora dobiti, mi smo igrački za njih Elf.
- sanlituncay
- Kontakt:
Hoćemo ! Avdija će zaustavit Balonju iz Reala 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Imaš Ćirinu temu tamo negdje u arhivi, nigdje 'meraka' o kojem pričaš. Sve je bilo apsolutno isto kao sa Papetom. Pljuvači su pljuvali bez obzira na rezultate.sanlituncay je napisao/la:Eto vidite vi o čemu mi raspravljamo,nama je veći merak bio ovo s Ćirom u baražu i kvalifikacije te cijele,nego s ovim iz Zavidovića na SP
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brate otkrio si toplu vodu ...Neutral je napisao/la:Da su nam treneri Mou, Pep i Ancelotti zajedno, opet bi teško dobili tu Belgiju. Imaju strašan tim i bod bi bio super. Vels se mora dobiti, mi smo igrački za njih Elf.
Sve je do igraca ako oni budu na nivou sve mozemo da ostvarimo, zayebite vise to trenersko znanje, igraci su glavni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se iskreno divim entuzijazmu pojedinih forumasa 
Da su igrači glavni, niko ne bi plaćao trenere par miliona eura, 
Mi mozemo ostvariti dobre rezultate u ove dvije utakmice jedino i iskljucivo da igraci odrede ko ce igrati,odnosno da igraju najbolji igraci,da sami sebe postave,dogovore se za taktiku i za izmjene,drugim rijecima da vode utakmicu sami.
Na kraju krajeva,mislim da bi to bilo i najpostenije kad se svakako po njima pljuje poslije svakog poraza i oni se okrivljuju za isti.Tad bi imali jasnu odgovornost,pobijede-zasluzni su,izgube-krivi su.
Dok god u prvih 11 budu igrali igraci poput Vrsajevica,Sušića,Vranjesa,pa i Prcića(u ovoj fazi kad je novi)niko normalan ne moze kriviti igrace ni za sto.
To su poslije Kipra jasno i rekli i bili su apsolutno upravu.
Na kraju krajeva,mislim da bi to bilo i najpostenije kad se svakako po njima pljuje poslije svakog poraza i oni se okrivljuju za isti.Tad bi imali jasnu odgovornost,pobijede-zasluzni su,izgube-krivi su.
Dok god u prvih 11 budu igrali igraci poput Vrsajevica,Sušića,Vranjesa,pa i Prcića(u ovoj fazi kad je novi)niko normalan ne moze kriviti igrace ni za sto.
To su poslije Kipra jasno i rekli i bili su apsolutno upravu.
Pa koji qrac onda plaćaju Sušića?Elegant je napisao/la:Brate otkrio si toplu vodu ...Neutral je napisao/la:Da su nam treneri Mou, Pep i Ancelotti zajedno, opet bi teško dobili tu Belgiju. Imaju strašan tim i bod bi bio super. Vels se mora dobiti, mi smo igrački za njih Elf.
Sve je do igraca ako oni budu na nivou sve mozemo da ostvarimo, zayebite vise to trenersko znanje, igraci su glavni.
Subota je, pijanksa valjda, nećemo mu uzeti za zlo, 
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa normala da se pljuvao Ćiro,kad si ti na forumuVirtu4l je napisao/la:Imaš Ćirinu temu tamo negdje u arhivi, nigdje 'meraka' o kojem pričaš. Sve je bilo apsolutno isto kao sa Papetom. Pljuvači su pljuvali bez obzira na rezultate.sanlituncay je napisao/la:Eto vidite vi o čemu mi raspravljamo,nama je veći merak bio ovo s Ćirom u baražu i kvalifikacije te cijele,nego s ovim iz Zavidovića na SP
Dje pikcur enterijera ?
Pa majku mu ljudi smo, nismo Burundijci Zimbve-jajci ili Majkedonci.
Pa majku mu ljudi smo, nismo Burundijci Zimbve-jajci ili Majkedonci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mirzatele je napisao/la:....a Ibro i ovaj sto su zabili sesti i sedmi ce mi odgovarati vjerujte![]()
![]()
![]()
nisam vjerovao da ćemo zabiti 5 komada, ali sam tražio način kako da ih motivišem jer nisu bili baš raspoloženi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hogarstrasni
Nikada nisam pomislio da cu zaliti za cirom !
Kako su nas zajebali!
Mi se obradovali, konacno dosla legenda,Safet Susic, covjek sa karizmom...znali su oni koga dovode. Propalog trenera, covjeka podloznog korupciji, kriminalu, bez obraza...
Tako je to kada ti Usanovic nalazi selektora
Kako su nas zajebali!
Mi se obradovali, konacno dosla legenda,Safet Susic, covjek sa karizmom...znali su oni koga dovode. Propalog trenera, covjeka podloznog korupciji, kriminalu, bez obraza...
Tako je to kada ti Usanovic nalazi selektora
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.