Jel astana dobila hHabranimir85 je napisao/la:Tomica čini se dobio još 20s kazne za šlepanje iza auta
po tko zna koji put dvostruki kriteriji
Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biciklizam
- branimir85
- Kontakt:
nema nikakve kazne za Astanu,ali šta je bilo u vezi njih jer to uopće nisam vidioMElloo je napisao/la:Jel astana dobila hHabranimir85 je napisao/la:Tomica čini se dobio još 20s kazne za šlepanje iza auta
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kad su vracali fuglsanga slepali se sigurno par kilometara iza auta.Na koga si ti misliobranimir85 je napisao/la:nema nikakve kazne za Astanu,ali šta je bilo u vezi njih jer to uopće nisam vidioMElloo je napisao/la:Jel astana dobila hHabranimir85 je napisao/la:Tomica čini se dobio još 20s kazne za šlepanje iza auta
- branimir85
- Kontakt:
ma sve uredu,nisam to upratio za Astanu pa nisam znao o čemu se radi
a ja sam mislio općenito o kažnavanju i ne kažnjavanju za razne stvari
a ja sam mislio općenito o kažnavanju i ne kažnjavanju za razne stvari
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
231km dosade danas,točnije malo manje radi sprinta
stvarno divna ruta
stvarno divna ruta
- branimir85
- Kontakt:
opet popucao peleton,ali opeet predaleko je do cilja
Martin ostao u drugoj grupi,Zakarin isto
Ja upao malo, vidim nesto se zalebranimir85 je napisao/la:opet popucao peleton,ali opeet predaleko je do cilja
Max Allegri
- branimir85
- Kontakt:
ali zamisli uhvaćen bijeg a još 90km do cilja
ja stvarno ne znam kad prave ovakvu rutu o čemu razmišljaju
ja stvarno ne znam kad prave ovakvu rutu o čemu razmišljaju
- branimir85
- Kontakt:
bravo za Dylana i pobjedu već sam se pitao gdje je
ali 230 km dosade i skoro 6 sati vožnje,a sutra opet ravna etapa
zasad TDF vrlo loš,da nije bilo padova nebi imali o čemu pričati.
Pa nije ništa drugo ni bilo za očekvati sa ovakvim parcoursom. Od nedjelje kreće zaoprave, samo 2-3 etape ostaju u kojima se neće ništa značajno desiti. U nedjelju bi trebala biti ludnica.
Moj problem ove godine je što nikad nisu gore bile etape za vikend. Obično vikendom su stavljali najbolje etape, ove godine osim etape 9 sve glavne etape su radnim danom, što je za nas koji radimo kompletno sranje.
Moj problem ove godine je što nikad nisu gore bile etape za vikend. Obično vikendom su stavljali najbolje etape, ove godine osim etape 9 sve glavne etape su radnim danom, što je za nas koji radimo kompletno sranje.
Uzas..nikad manje nisam gledao. Sve nastimano da froome lagano odmara i onda da probabranimir85 je napisao/la:bravo za Dylana i pobjedu već sam se pitao gdje je
Max Allegri
Zato je vuelta najbolja. Treca etapa na brdo odmaLocust je napisao/la:Pa nije ništa drugo ni bilo za očekvati sa ovakvim parcoursom. Od nedjelje kreće zaoprave, samo 2-3 etape ostaju u kojima se neće ništa značajno desiti. U nedjelju bi trebala biti ludnica.
MA vecinom tdf ovako pocne dosadno mada ove godine je bas ekstra dosadno nista se ne desava
Inace ljudi nevjerovatno koliko je pala gledanost TDF
Evo brojke
Dramatic fall in TV-ratings for @LeTour . After 6 stages:
- Netherlands -4%
- France -10%
- Germany -17%
- Spain -19%
- Flanders -23%
- Wallonia -28%
- UK -50%
- Sweden -70% (public TV) / -1% (@Eurosport)
- branimir85
- Kontakt:
kako ne bi pala kad stave "100" ravni etapa i to se iz godine u godinu ponavlja
ljudi žele vidjeti GC borbu a ne gledati 10 etapa zaredom u kojem je zanimljivo samo zadnja 3km
i još stave etapu od 230 km potpuno ravnu

ljudi žele vidjeti GC borbu a ne gledati 10 etapa zaredom u kojem je zanimljivo samo zadnja 3km
i još stave etapu od 230 km potpuno ravnu
Ma nije to tako neočkivano, kao što neko gore reče uglavnom bude početak ovakav, ravan, za sprintere.
Pogledajte Giro ove godine, nije bilo sprintera da valja. Na Vuelti vozači koji nisu pravi sprinteri tipa Trentina i Degenkolba dominiraju godinama, toliko je slaba konkurencija. Tour to sebi nikada neće dozvoliti. To je trka koja jednostavno MORA imati najbolje sprintere na startnoj listi, a to znači 7-8 udav etapa kao što je današnja.
Ono što se meni ne sviđa je što ih obično 5-6 zguraju u prvu sedmicu uz neki hronometar (koji je meni lično grozno dosadan za gledati, bez obzira što je obično presudan) i dobiješ ovo.
A što se ratinga tiče, ima tu svega. Od salbutamola do svjetskog prvenstva u fudbalu. Mislim da nije indikativno.
Nadati se da će sva trojica Movistarovaca preživjeti nedjelju bez katastrofalnih gubitaka (što bi bilo čudo) i onda ćemo imati možda najbolji tour u zadnjih 10tak godina.
Pogledajte Giro ove godine, nije bilo sprintera da valja. Na Vuelti vozači koji nisu pravi sprinteri tipa Trentina i Degenkolba dominiraju godinama, toliko je slaba konkurencija. Tour to sebi nikada neće dozvoliti. To je trka koja jednostavno MORA imati najbolje sprintere na startnoj listi, a to znači 7-8 udav etapa kao što je današnja.
Ono što se meni ne sviđa je što ih obično 5-6 zguraju u prvu sedmicu uz neki hronometar (koji je meni lično grozno dosadan za gledati, bez obzira što je obično presudan) i dobiješ ovo.
A što se ratinga tiče, ima tu svega. Od salbutamola do svjetskog prvenstva u fudbalu. Mislim da nije indikativno.
Nadati se da će sva trojica Movistarovaca preživjeti nedjelju bez katastrofalnih gubitaka (što bi bilo čudo) i onda ćemo imati možda najbolji tour u zadnjih 10tak godina.
Vazda je ovakva prva sedmica na Touru. Malo za sprintere, malo nekad bilo za Cancellaru.
Problem je što u posljednje vrijeme previše etapa završava na spustu.
Problem je što u posljednje vrijeme previše etapa završava na spustu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
Nerminovic
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
razbio se Martin,ma mrš u Pm
julian isto pao
julian isto pao
Na dan bastilje ovakva etapa.Pa jel vas stid majku vam.Kao da rade sve na unistenju biciklizma
- branimir85
- Kontakt:
Dylan b2b
mali je sjajan ove godine,još da ima vlak kao QSF sve bi sprinteve pokupio
Gaviria i Greipal su imali malo laktarenje na +60km,dobro je završilo
Martin izgubio preko 1,10s-čovjek je jebhena nesreća,a pitanje je jeli slomio išta jer izgleda sav potrgan
a sutra je Roubaix.
mali je sjajan ove godine,još da ima vlak kao QSF sve bi sprinteve pokupio
Gaviria i Greipal su imali malo laktarenje na +60km,dobro je završilo
Martin izgubio preko 1,10s-čovjek je jebhena nesreća,a pitanje je jeli slomio išta jer izgleda sav potrgan
a sutra je Roubaix.
- branimir85
- Kontakt:
"Marcel Kittel throws his bike at the Katusha-Alpecin bus, yells in frustration once inside"
koji lik,nije se pojavio na ovom TDF-u,toliko sprinterski etapa a čini mi se da nije uopće nijednom
bio među prvi 10. znam da je njemu potreban vlak da bio bio opasan,ali potrudi se malo čovječe
Dylan je uzeo dvije pobjede bez ikakve pomoći,Greipel se stalno sam bori za poziciju a ovaj kao
uvrijeđena mlada,a platili su ga jako sočno.
koji lik,nije se pojavio na ovom TDF-u,toliko sprinterski etapa a čini mi se da nije uopće nijednom
bio među prvi 10. znam da je njemu potreban vlak da bio bio opasan,ali potrudi se malo čovječe
Dylan je uzeo dvije pobjede bez ikakve pomoći,Greipel se stalno sam bori za poziciju a ovaj kao
uvrijeđena mlada,a platili su ga jako sočno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.