ja mislim da nisu nikako gledali tekmu...mozda i sad spavaju na allianz areniMirza_Hordas je napisao/la:gledao sam tekmu, bogami da vam kažem slaba igra, niste imali tri akcije kako treba![]()
p.s. koliko je dosadna utakmica bila pokazala je i kamera, koja je u drugom poluvremenu snimila tri momka kako su zaspali![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
 - Kontakt:

Re: F.C. Bayern
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
 - Kontakt:

rob do bagro je napisao/la:ja mislim da nisu nikako gledali tekmu...mozda i sad spavaju na allianz areniMirza_Hordas je napisao/la:gledao sam tekmu, bogami da vam kažem slaba igra, niste imali tri akcije kako treba![]()
p.s. koliko je dosadna utakmica bila pokazala je i kamera, koja je u drugom poluvremenu snimila tri momka kako su zaspali![]()
![]()
![]()
može biti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
 - Kontakt:

ja sad cuo da su im reflektori ugaseni da mogu mirno spavat...Uli im sprema ujutru dorucakMirza_Hordas je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ja mislim da nisu nikako gledali tekmu...mozda i sad spavaju na allianz areniMirza_Hordas je napisao/la:gledao sam tekmu, bogami da vam kažem slaba igra, niste imali tri akcije kako treba![]()
![]()
![]()
može biti![]()
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
 - Kontakt:

rob do bagro je napisao/la: ja sad cuo da su im reflektori ugaseni da mogu mirno spavat...Uli im sprema ujutru dorucak
mogli bi i mi na našim stadionima nešto slično organizovati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
vala red bi bio da Van Gal dobije otkaz, nije on nikako za bajerna, od kako je dosao samo sto je napravio su uzasni potezi i ono njegovo silno zapisivanje u blokić  

Volim te Zeljo!!!
						- rob do bagro
 - Kontakt:

ne bi trebo pisat tolko istrosice mu se kemijskazlatandr je napisao/la:vala red bi bio da Van Gal dobije otkaz, nije on nikako za bajerna, od kako je dosao samo sto je napravio su uzasni potezi i ono njegovo silno zapisivanje u blokić![]()
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
Bayerna...svašta...koliko skupi igrači sramote dres Bayerna  

HALAlte salataru...a u LP dvomeč sa Gurkufom i društvom

Galonja kad ga zasera....

HALAlte salataru...a u LP dvomeč sa Gurkufom i društvom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
						- Omerbavarac
 - Kontakt:

Ja vec ranije napisao da sam halalio titulu u BL. A sto se tice LP imam neki osjecaj da ce poderati Bordeaux.Raul_64 je napisao/la:Bayerna...svašta...koliko skupi igrači sramote dres Bayerna![]()
![]()
HALAlte salataru...a u LP dvomeč sa Gurkufom i društvom![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Može biti...takav ranjeni Bayern je najzajebaniji....al sumnjam da možete izvuči pozitivan rezultat u Bordou...al kod vas nada zadnja umire...omerbavarac je napisao/la:Ja vec ranije napisao da sam halalio titulu u BL. A sto se tice LP imam neki osjecaj da ce poderati Bordeaux.Raul_64 je napisao/la:Bayerna...svašta...koliko skupi igrači sramote dres Bayerna![]()
![]()
Galonja kad ga zasera....![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
						- Omerbavarac
 - Kontakt:

Moze, moze. Sto da ne. Pa nije Bordeaux neki bauk.... Isto se ovako govorilo i za Lyon, a Bayern ih lagano pobijedi.Raul_64 je napisao/la:Može biti...takav ranjeni Bayern je najzajebaniji....al sumnjam da možete izvuči pozitivan rezultat u Bordou...al kod vas nada zadnja umire...omerbavarac je napisao/la:Ja vec ranije napisao da sam halalio titulu u BL. A sto se tice LP imam neki osjecaj da ce poderati Bordeaux.Raul_64 je napisao/la:Bayerna...svašta...koliko skupi igrači sramote dres Bayerna![]()
![]()
Galonja kad ga zasera....![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znate i sami da nisam pesimista, al' danas smo se oprostili od titule za ovu sezonu.

Ma vrati ce se ,,Robbery,,ribery je napisao/la:Znate i sami da nisam pesimista, al' danas smo se oprostili od titule za ovu sezonu.
Nego da Hoffa pojaca klupu na zimu naslutio bi ih kao onomad Wolfsburg.
HSV i Bajer ne bih volio za sampione,veliki su kikseri i nikad nacisto sa njima.
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja smatram da jos mozemo stic do titule,,mada tesko ali se nadam
VOLIM BAYERN

VOLIM BAYERN
					Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 04 okt 2009, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

VOLIM BAYERN
Kakva titula hahahah. Nisu oni ni za top 5 a ne za ostalo nešto, sramote se sa Kolnom, a ne sa nekim jačim ekipama, i kada sam pomislio ne može niže ovo se desi. Mislio sam 3:0 ćemo dobiti , kad tamo ovo.

- Mirza_Hordas
 - Kontakt:

Van Gaal: Uvijek je teško igrati protiv zida
Nizozemski stručnjak na klupi bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena Louis van Gaal nije skrivao svoje razočaranje rezultatom u 8. bundesligaškom kolu...
Naime, Bayern je na Allianz Areni remizirao s Kölnom hrvatskog trenera Zvonimira Solde 0-0, što je bio tek jedan u nizu posrtanja Bavaraca ove sezone.
Tako Bayern nakon osam kola zauzima tek sedmo mjesto na ljestvici s 12 osvojenih bodova, čak osam manje od lidera Bayera iz Leverkusena.
- Jako sam nezadovoljan rezultatom. Uvijek je teško igrati nogomet protiv zida. Ali moram reći da nismo niti imali sreće. U drugom poluvremenu praktički nismo niti stvorili prilike – rekao je Van Gaal nakon utakmice.

Nizozemski stručnjak na klupi bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena Louis van Gaal nije skrivao svoje razočaranje rezultatom u 8. bundesligaškom kolu...
Naime, Bayern je na Allianz Areni remizirao s Kölnom hrvatskog trenera Zvonimira Solde 0-0, što je bio tek jedan u nizu posrtanja Bavaraca ove sezone.
Tako Bayern nakon osam kola zauzima tek sedmo mjesto na ljestvici s 12 osvojenih bodova, čak osam manje od lidera Bayera iz Leverkusena.
- Jako sam nezadovoljan rezultatom. Uvijek je teško igrati nogomet protiv zida. Ali moram reći da nismo niti imali sreće. U drugom poluvremenu praktički nismo niti stvorili prilike – rekao je Van Gaal nakon utakmice.
- Omerbavarac
 - Kontakt:

Ja sam rekao. Nema opravdanja za danasnju utakmicu. Kakav zid i kakvi bakraci, toliko vrhunskih napadaca ne mogu da postignu gol. Mora on njih malo pogurati, probuditi oko 2 sata poslije ponoci, pa na trening. Kako bi tad igrali....Mirza_Hordas je napisao/la:Van Gaal: Uvijek je teško igrati protiv zida
						- 
				šb fanatik
 - Kontakt:

Ja se sjećam jednom dok je Magath bio trener nakon jednog poraza na strani kad su došli kući, bilo je 3 ujutro on ih je poslao na trening

Da, i ja se toga sjećam. Magath je trener i po. Njega su otjerali jer kao nije ništa uspio u EUropi a iza toga je mnogo više. Nije se sviđali kretenima Uliju i Karlu_Heinzu kako se odnosi diktatorski, niej im dao prilike da oni kažu koga će dovesti niti ko će igrati. Jedne sezone osvojio kup i prvenstvo LP solida, nisu ga mogli opustiti, samo su čekali neku izglednu priliku. Do godine isto tako, osvoji oboje, i LP solida , onda lošija sezona i bila je i opustili su ga, pa su doveli majstore koji su gori. I gdje su ti silni jaki treneri koji su ga zamjenuli, nisu u stanju uću u top 3, nisu u stanju dobiti Koln.
Zaboravih, otpustili su ga mislim na pola sezone gdje je bio 4. Ne sjećam se dobro ali tako je mislim. I onda smo opet na kraju 4 završili, fuj kako mi se gade neki transferi. Jansena doveli i prodali ga za tri miliona manje a igračina.

Zaboravih, otpustili su ga mislim na pola sezone gdje je bio 4. Ne sjećam se dobro ali tako je mislim. I onda smo opet na kraju 4 završili, fuj kako mi se gade neki transferi. Jansena doveli i prodali ga za tri miliona manje a igračina.
- pasha_the_one
 - Kontakt:

zao mi je sto se desilo ono sto sam i pretpostavio... 

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
nisi pesimista ako mislis na titulu prvaka polusezoneribery je napisao/la:Znate i sami da nisam pesimista, al' danas smo se oprostili od titule za ovu sezonu.
u igri je 76 bodova!
slijedece, deveto kolo, idemo frajburgu, u desetom docekujemo frankfurt(set sigurnih bodova) pa gostujemo stutgartu(uze ih kolle a da mi necemo) pa cemo u 12-om docekati magata.
za razliku od nas l´guzen ima tezi raspored.
idu hamburgu, pa docekuju dortmund, gostuju kod magata, pa su domacin frankfurtu. u 13-om kolu su kod nas.
hsv ce herti, pa protiv l´guzena, onda gostuje magatu.
salke gostuje stutgartu, pa docekuje hsv-a i l´guzen, pa stizu nama
u naredna cetri kola hoffe ima najlaksi raspored.
osim teskog gostovanja kod hsv-a ostale tekme ne treba ni spominjati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
						film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.