Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2017/18
Barca je povratnik u cinjenju krivicnih djela, valjda zato
Kontakt postoji, premali za penal. Kome je ovo penal, ne znam.groka12 je napisao/la:da, ocigledno je postojao kontakt, koljenom, i po svim pravilima ovo je penalIlCapitano je napisao/la:Jeste.Lillard je napisao/la:Nije.
9. sekunda - jasno ga udara koljenom u butni mišić.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Realno trebali dobiti.enobarca je napisao/la:14 penala Romi nije svirano
Faul Umtitija nad Perottijem (kontakt nogom ) je bio po svakom moguce snimku van jedno 20cm,sto je penal.Ovaj penal nad Dzekom za zatvora , odnjeo ga covjek , sa ove noge sa 3 ruke i jos a kitovao dok se dizao.
jel fakat može neko reć da je Umtiti napravio prekršaj vani?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ne zezajte, svakoj velikoj top ekipi se navlači i gleda kroz prste odnosno odluke 50-50 idu njima u korist. Jednostavno tradicija, atmosfera, veličina kluba, uticaj čine svoje.
Ne mogu da vjerujem da neki govore da je ovo bio penal.
Pa nije svaki kontakt penal,kad bi se tako sviralo imali bi po 10 penala po utakmici.
Pa nije svaki kontakt penal,kad bi se tako sviralo imali bi po 10 penala po utakmici.
Harika druže, puno veći stručnjaci su rekli da su sve odluke bilo ispravne tako da...Harika je napisao/la:jel fakat može neko reć da je Umtiti napravio prekršaj vani?
znamo kome nije sigurnoKontakt postoji, premali za penal. Kome je ovo penal, ne znam.
ko je ba rekao, daj da vidim te stručnjake, J*** ti takve stručnjakeLillard je napisao/la:Harika druže, puno veći stručnjaci su rekli da su sve odluke bilo ispravne tako da...Harika je napisao/la:jel fakat može neko reć da je Umtiti napravio prekršaj vani?
Sve bitniji od bitnijih golovaDerdiyok je napisao/la:Pique 12 golova u LP
Ramo 11
Onaj gol u 90+ vrijedi ko svi 12 Shaqire.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne postoji kontakt nego jasan udarac. Nije ga malo zakačio u prolazu nego udario koljenom i oborio.Lillard je napisao/la:Kontakt postoji, premali za penal. Kome je ovo penal, ne znam.groka12 je napisao/la:da, ocigledno je postojao kontakt, koljenom, i po svim pravilima ovo je penalIlCapitano je napisao/la: Jeste.
20. sekunda - jasno ga udara koljenom u butni mišić.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bio je penal nad Iniestom kad su u 16 on i Bruno se laktali.Kontakt = penal.
Penal nad Messijem kada ga je oduvao Manolas.
Oduvan = penal
Nismo coravi.Ako su ono penali , 10 komada na svakoj utakmici ih ima.Pa ona situacija od sinoc kada je Casemiro igrao rukom (neprirodni polozaj) je ispravna odluka sudije radi blizine i nemogucnosti da reaguje.
Penal nad Messijem kada ga je oduvao Manolas.
Oduvan = penal
Nismo coravi.Ako su ono penali , 10 komada na svakoj utakmici ih ima.Pa ona situacija od sinoc kada je Casemiro igrao rukom (neprirodni polozaj) je ispravna odluka sudije radi blizine i nemogucnosti da reaguje.
Evo ja.Harika je napisao/la:ko je ba rekao, daj da vidim te stručnjake, **** ti takve stručnjakeLillard je napisao/la:Harika druže, puno veći stručnjaci su rekli da su sve odluke bilo ispravne tako da...Harika je napisao/la:jel fakat može neko reć da je Umtiti napravio prekršaj vani?
http://www.marca.com/en/football/barcel ... b460b.html
Eto vam kad mrtva Marca ne može napisati da je bio penal.
Čemu koprcanje? 
Eto vam kad mrtva Marca ne može napisati da je bio penal.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
To sto je covjek zavrsio na travnjaku unutar 16 ne znaci penal .Kontakt nogu je bio vani i to je jedino vazno.Lillard je napisao/la:Harika druže, puno veći stručnjaci su rekli da su sve odluke bilo ispravne tako da...Harika je napisao/la:jel fakat može neko reć da je Umtiti napravio prekršaj vani?
Nea vajde, ionako za Barcelonu navijaju samo balavci 
Kontakt je bio na liniji kako sam ja vidio
Eh sad stvarno ne znam jel se linija u fudbalu broji kao unutra ili vani :/
Šta misliš zašto sam ovo postavio ?emir18 je napisao/la:Sve bitniji od bitnijih golovaDerdiyok je napisao/la:Pique 12 golova u LP
Ramo 11
![]()
Onaj gol u 90+ vrijedi ko svi 12 Shaqire.
E sad zamisli kako je kad se poredi Cristiano sa Messijem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad povučeš liniju, broji se da si na nebu.MElloo je napisao/la:Kontakt je bio na liniji kako sam ja vidio
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.