FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dobro je za sad... Ide na bolje, uklonjen je škart sa pozicije štopera - Alaba i Sule, ne zna se ko je gori 'plivač'.
Sad Musialu ubacit umjesto alabe i ajmo se ganjat
15:2 u sutevima samo odbrana da bude sabrana u drugom da nam se ne desavaju ove stvari i uzimamo ovo lagano, steta duplo smo bolji njihova igra samo na kontri se bazira i to svako ziv zna osim Flicka haman 
Igramo dobro posebno u napadu,odbrana škripi baš,dobro nas je poljuljao onaj prvi gol.
Ali realno je da smo mnogo bolji,Coman je sjajan igrač,Sane neznam šta je reći možda griješim ali zaista je tanak po toj desnoj strani.
Ako ovako nastavimo siguran sam da nećemo izgubiti,samo da odbrana se stabilizuje da neprimimo još jedan gol.
Idemo jako i po pobjedu
Ali realno je da smo mnogo bolji,Coman je sjajan igrač,Sane neznam šta je reći možda griješim ali zaista je tanak po toj desnoj strani.
Ako ovako nastavimo siguran sam da nećemo izgubiti,samo da odbrana se stabilizuje da neprimimo još jedan gol.
Idemo jako i po pobjedu
-
- Kontakt:
Ocekujem velike stvari od Sanea u drugom poluvremenu i od Mullera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma ide preokret aBd.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo da smo u igri kad tamo odemo, može i neriješeno. Sad ne ići bezglavo, jedan dati i lagano. Nazad plivaju opasno i svaka kontra je polugol.
Sutevi 15:2,rezultat 1:2 

- Bayern@heart
- Kontakt:
**** ti Andoru da ti hebem da Lewa igra ovaj na golu bi uh vadio jos iz mreže. Navas nije noramlan dok Nojo pliva zestoko
Flick svaka cast izvadio si skart iz zadnje linije idemo po pobjedu
Flick svaka cast izvadio si skart iz zadnje linije idemo po pobjedu
Nevjerovatno je da smo ovoliko bolji. Što je najgore, ne bi mi bilo krivo za primljene golove s obzirom na presing ali kad dolaze iz amaterskih grešaka a la Saničanin a ne zbog njihove naročito dobre kontre onda se zapitam. Ne smijemo ovo izgubiti.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
kakve su prilike bile dobro se i udala.
imamo sposobnosti da im zabijemo 3 još, a imamo i izgleda, zamjena markinjosa bi nama mogla biti sreća u nesreći.
začuđujuće smo neozbiljno shvatili nindžu, puno više respekta nejmaru dali. sad ovi nit imaju sredinu nit odbranu, a ovi iz napada prinuđeni daleko dolaziti po loptu. fizički će propasti, a snijeg viluje kao da je rana zima.
čupo ga je majstorski zavrno, ne može svako ovako glavom pogoditi.
imamo sposobnosti da im zabijemo 3 još, a imamo i izgleda, zamjena markinjosa bi nama mogla biti sreća u nesreći.
začuđujuće smo neozbiljno shvatili nindžu, puno više respekta nejmaru dali. sad ovi nit imaju sredinu nit odbranu, a ovi iz napada prinuđeni daleko dolaziti po loptu. fizički će propasti, a snijeg viluje kao da je rana zima.
čupo ga je majstorski zavrno, ne može svako ovako glavom pogoditi.

zašto je zamijenio sulu?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lav je povrijedjen sigurno a Süle? Mozda i on. Nije bio sad toliko los, mada ako misli drzati loptu i slati duge na Cupu, Boa je bolji. (Ali ce zato da bude rupa nazad kod kontri).
Bolji a gubimo 1 razlike. Fudbal.
Bolji a gubimo 1 razlike. Fudbal.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Leroy Sane još jednom nije opravdao malo manju platu od Lewandowskog, ajde možda sad u drugom.
Coman nije zaslužio ni 50KM ako Sane nije svoju. Ovo je kriminal što igra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
kako me Sane nervira znaci gubi lopte ko niko drugi, protiv ovakvi bekova bi se trebao sprdati
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- pasha_the_one
- Kontakt:
Sanea jos nigdje u utakmici, nadam se da ce nas se demantovati do kraja.
Ocekivao sam od njega u ovoj utakmici dosta.
Ocekivao sam od njega u ovoj utakmici dosta.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
-
- Kontakt:
Neuer i Coman najgori veceras. Odbranu ne racunam.
I am not yet born; O hear me.
- Nerminovic
- Kontakt:
Gledaj molim vas sta odbrana radi hahahahaha
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.