RŠD Velež Mostar

MostarskiSin
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiSin » 17 avg 2022, 22:28

JimmyPage je napisao/la:
17 avg 2022, 22:22
Ado1922 je napisao/la:
17 avg 2022, 22:17
Takvu ljudskost nije imao ni prema Želji tako da piši propalo.

Bolje izgubit 80k -100k na njemu, nego da mnogo veći novac izgubimo ako se ponovo ne plasiramo u Evropske kvalifikacije.
Duga je sezona istina ali realno on je dovodio igrački kadar, misliš da neko ko nije prošao pripreme sa ekipom može odjednom tako dobro uklopiti taktiku, tim i da sve profunkcioniše?
Ja nisam optimista iskreno i da Murinjo dođe, problem me malo dublje prirode. Nije baš da Amar ne zna poredati igrače na teren i reći im kako da igraju.
Drugi trener da, ali se i tom nekom drugom mora dati vrijeme, sve je proces. Tako da piši propalo ovu sezonu kako god okreneš
Ma ovoj ekipi moras dovesti motivatora, nekoga ko nije pun sebe i ko ima viziju i plan kako se razvijati dalje. Nama je pobjeda protiv Zelje zamazala oci i mislili smo evo ga “procepilo”.

Sa Osimom se islo na sve ili nista, trazili su jako ime i nekoga ko dobro poznaje nasu ligu, medjutim skoro pa nijedan igrac ga nije prihvatio niti ce zbog njegovog stava i odnosa prema igracima. Sto se prije to shvati bolje ce biti za svakoga.

Nadam se da ce se naci kompromis za raskid ugovora, barem da mu se isplati 4-5 plata od preostalih 10 jer cemo tonuti sve dublje i dublje ukoliko on ostane na klupi.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 17 avg 2022, 22:29

Nama unutrasnji sukob nije potreban. Sto prije stati na loptu i sazvati sastanak kluba i navijaca. Tu vec odavno ne postoji nikakav vid komunikacije. Nadam se da neko iz kluba cita ovo i pod hitno spusti tenzije sa jednim konkretnim sastankom sa navijacima.
Seljacine poput ove dvojice i onog sto je lani psovao Radovicu sve zivo i mrtvo protiv Elfsborga na Grbavici, treba brnjicu na njuske staviti.

A Amara cim prije nogirati sto dalje od kluba. On nas u jos crnije haljine moze zaviti, ukoliko ga se rijesimo - cim prije

Ivankovic/Karacic ❤️🏆

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 avg 2022, 22:33

Gr0hot je napisao/la:
17 avg 2022, 22:29
Nama unutrasnji sukob nije potreban. Sto prije stati na loptu i sazvati sastanak kluba i navijaca. Tu vec odavno ne postoji nikakav vid komunikacije. Nadam se da neko iz kluba cita ovo i pod hitno spusti tenzije sa jednim konkretnim sastankom sa navijacima.
Seljacine poput ove dvojice i onog sto je lani psovao Radovicu sve zivo i mrtvo protiv Elfsborga na Grbavici, treba brnjicu na njuske staviti.

A Amara cim prije nogirati sto dalje od kluba. On nas u jos crnije haljine moze zaviti, ukoliko ga se rijesimo - cim prije

Ivankovic/Karacic ❤️🏆
Gdje to ima da uprava sazove sastanak sa navijacima? Sta smo bola mi utripovali da smo nekakav qurac? Najbolje da Hasic izadje na centar u Vrapcicima pred pune tribine i pravda se pred par hiljada navijaca. To se treba rijesiti interno unutar kluba, sta imaju rjesavat ista sa navijacima. Nase je da dodjemo podrzat igrace a jok pljuvat i yebat majke nakon par poraza jer eto pazi bogati ne volimo Osima.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 17 avg 2022, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 22:33

Ispostavlja se da bi i Elezović trebao biti opcija, prošlosezonske rezultate evo ponavlja i ove godine znači da nije slučajnost

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 avg 2022, 22:36

Šta je Ivanković uradio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri pa ga se priziva kao da je Klopp?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 avg 2022, 22:36

Klub treba da nastavi da ispunjava svoj plan za ovu godinu. Kakvo sastancenje i s kim. Ovo danas uopste nije bilo lose. Cak naprotiv, izgledali smo skroz dobro obzirom na okolnosti. Ali smo, po ko zna koji put, samodestruktivni i u misiji sjebavanja svog kluba.

Tuzno je i kako se ponasamo na tribini, generalno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 avg 2022, 22:39

Ne treba klub sastančiti sa navijačima, nego navijači trebaju udarati raznorazne debile poput te dvojice gore koji nam nanose veću štetu nego bilo ko drugi. Klub treba nastaviti raditi ovako kako radi već 5-6 godina i to je to, a navijači da se pozabave sami sa sobom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 avg 2022, 22:42

Balorda je napisao/la:
17 avg 2022, 22:39
Ne treba klub sastančiti sa navijačima, nego navijači trebaju udarati raznorazne debile poput te dvojice gore koji nam nanose veću štetu nego bilo ko drugi. Klub treba nastaviti raditi ovako kako radi već 5-6 godina i to je to, a navijači da se pozabave sami sa sobom.
Ma onaj lik je izbacen na kraju ali malo kasno, vec se uveliko bio nayebao majke svima redom. Nevjerovatno kakvi smo mi seljaci, zgadi ti se da vise ne odes na utakmicu nikad

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 17 avg 2022, 22:51

Osima treba nogirati sto prije, jer imam osjecaj da sam nece otici.
Ako bi nogirali njega onda moramo i njegovim pomocnicima isplatiti velike pare ne samo njemu.
Meni se uvijek svidjao Velez kako je igrao jednu polu sezonu pod palicom ”Nedima Jusufbegovica”, tad smo naredali jednu dobru seriju u drugom dijelu sezone i fino je ta ekipa izgledala.
Ako ne on, Hadziabdic ali tesko ce on.

pss: Barbarez bi bio :kralj:

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 17 avg 2022, 22:55

Balorda je napisao/la:
Ok treba ignorisat jasne znakove destruktivnosti i podjele na ove i one. Uvijek je postojala i uvijek treba da postoji zdrava komunikacija kluba i navijaca. Ovo sto sada imamo vodi ka samo jos vecoj destruktivnosti. Volio bih da grijesim a siguran sam da nisam jer od malih noga sam na teibini i znam kako klub dise i ka cemu nas ovo stanje sada vodi.

Ali dobro eto ignorisat cemo sve i vidit cemo na sta ce sve ovo izaci. Stanje je po meni alarmantno. Igraci su blago receno uzasni na terenu na momente, a takvi momenata je sve vise tako da evo ja cu se praviti da ne vidim nista, bicu lojalan klubu, sutit cu. Sutit cu sve dok ne pukne balon. Do pljuvaca je, njima cemo brnjice natakarit i bude rjeseno sve 👍

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 17 avg 2022, 23:00

MostarskiSin je napisao/la:
17 avg 2022, 22:42
Balorda je napisao/la:
Ma onaj lik je izbacen na kraju ali malo kasno, vec se uveliko bio nayebao majke svima redom. Nevjerovatno kakvi smo mi seljaci, zgadi ti se da vise ne odes na utakmicu nikad
Nisu samo ti likovi i seljacici koji su pljuvali veceras i pljuju jos uvijek. Imas ti tu dobar dio stare, dobre mostarske raje koja svoje frustracije lijeci na Amaru, na Dini i na svim ostalima. Pa cak i na Hasicu. Podjela je uzela maha ali pravit cemo se da je sve oke i da je stanje u klubu pod kontrolom

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 17 avg 2022, 23:22

Ne volim ovu klupsku tišinu nakon što kiksamo.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 avg 2022, 23:26

Ado1922 je napisao/la:
17 avg 2022, 23:22
Ne volim ovu klupsku tišinu nakon što kiksamo.
Brate tisina je i kad pobjedimo :rol:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 avg 2022, 23:28

Gr0hot je napisao/la:
17 avg 2022, 23:00
Balorda je napisao/la:
Nisu samo ti likovi i seljacici koji su pljuvali veceras i pljuju jos uvijek. Imas ti tu dobar dio stare, dobre mostarske raje koja svoje frustracije lijeci na Amaru, na Dini i na svim ostalima. Pa cak i na Hasicu. Podjela je uzela maha ali pravit cemo se da je sve oke i da je stanje u klubu pod kontrolom
Sigurno da ima, ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da ne mogu primirisati klubu a para nikad vise u kasi. Vodili su klub 30 godina, doveli ga pred gasenje ali i dalje misle da bi oni ovo bolje vodili, malo im bilo 30 godina sta li vec. Najgore je sto se place i kuka jer vidi cuda nismo Igmana dobili i ne borimo se za titulu, kao navikli mi na titule i kup BIH :mrgreen:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2022, 23:30

Ekipa je blago reči osakaćena.
Povrijeđeno 7 igrača: Radovac, Halilović, Ovčina, Džanković, Bajrić, Blagojević, Muminović.
Troica su U21, polivalentni bek, stoper i krilo.
Osim ima nevjerovatnih teškoća oko sastavljanja ekipe, mora se priznati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 23:34

Sijamija Haskic Pantelic
Zeljkovic Zvonic Hasanovic
Pavic Kvakic Ikic Dejanovic
Jovicic

Sta mislite?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 avg 2022, 23:41

mozak je napisao/la:
17 avg 2022, 23:30
Ekipa je blago reči osakaćena.
Povrijeđeno 7 igrača: Radovac, Halilović, Ovčina, Džanković, Bajrić, Blagojević, Muminović.
Troica su U21, polivalentni bek, stoper i krilo.
Osim ima nevjerovatnih teškoća oko sastavljanja ekipe, mora se priznati.
Bravo, to je kljuc...niko nece da spomene cinjenicu da smo bukvalno prepolovljeni ..., a za ove zohare i bivsu agenturu sto ne mogu da podnesu da su zadnja rupa na svirali otkad je klub ozdravio i stao na svoje noge pa potrce da pisu po facebooku cim negativan rezultat dodje nek crknu od muke !

Mozete ga poduvat upravi svi redom i trabunjati i dalje po facebooku ako vam to nesto znaci ...
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 17 avg 2022, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Mostarskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskirodjeni » 17 avg 2022, 23:42

OnlyLeft22 je napisao/la:
17 avg 2022, 23:34
Sijamija Haskic Pantelic
Zeljkovic Zvonic Hasanovic
Pavic Kvakic Ikic Dejanovic
Jovicic

Sta mislite?
druze ovaj vezni red ne moze protiv kadeta a ne protiv nekih ozbiljnih ekipa.3/3 defanzivna si stavio,ko ce gurnuti loptu do napadaca...

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 17 avg 2022, 23:44

17 avg 2022, 23:28
Gr0hot je napisao/la:
17 avg 2022, 23:00

Sigurno da ima, ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da ne mogu primirisati klubu a para nikad vise u kasi. Vodili su klub 30 godina, doveli ga pred gasenje ali i dalje misle da bi oni ovo bolje vodili, malo im bilo 30 godina sta li vec. Najgore je sto se place i kuka jer vidi cuda nismo Igmana dobili i ne borimo se za titulu, kao navikli mi na titule i kup BIH :mrgreen:
Upravu si da Nismo navikli na titule i pobjede ali imamo dobrw trenutke u razvoju kluba, nesto sto smo cekali skoro 30godina. zar treba da nam se sve porusi pa da cekamo novih 30godina?
I upravu si za te likove da su to poznati licemjeri koji pocesto stavljaju sebe ispred kluba, nema ih u ili okolo kluba a zelili bi 👍👍

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 23:47

Poslije svake utakmice ista priča

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.