Pa nzm, pokušaj i ti, nije valjda da spavaju na plaži...Borčevac je napisao/la:Hm, čudno da nema informacija...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa vidi sve je moguće, čuo sam da je tamo lijepo i veoma sunčano vrijeme.VB 1987 je napisao/la:Pa nzm, pokušaj i ti, nije valjda da spavaju na plaži...Borčevac je napisao/la:Hm, čudno da nema informacija...
					Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 05 feb 2010, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

Hahahahaha, jel nastavljamo sa zahebavanjem?Borčevac je napisao/la:Pa vidi sve je moguće, čuo sam da je tamo lijepo i veoma sunčano vrijeme.VB 1987 je napisao/la:Pa nzm, pokušaj i ti, nije valjda da spavaju na plaži...Borčevac je napisao/la:Hm, čudno da nema informacija...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ako mene pitaš ne bi baš bilo pametno da se nastavi...Hahahahaha, jel nastavljamo sa zahebavanjem?
Misliš, neko nas posmatra?!Borčevac je napisao/la:Ako mene pitaš ne bi baš bilo pametno da se nastavi...Hahahahaha, jel nastavljamo sa zahebavanjem?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma to mi nije ni palo na pamet!VB 1987 je napisao/la:Misliš, neko nas posmatra?!Borčevac je napisao/la:Ako mene pitaš ne bi baš bilo pametno da se nastavi...Hahahahaha, jel nastavljamo sa zahebavanjem?
Ne kontam te??? može i na pp...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma šalim se malo. Pitao si jel mislim da nas neko posmatra, a ja sam ti odgovorio onako kroz ironiju, sarkazam ili kako se već kaže. Jel sad kontaš?

Ma ja kontao ti si ozbiljan, dobro si me napomenuo da kažem Triggeru da sam i ja bio sarkastičan, pomisliće čovjek da sam bio ozbiljan...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
...hahahahahahaha, napomeni, napomeni...

Ma malo da se zezamo, kad već nema ništa pametno, a ko zna u kojem hotelu su ovi naši, tj dal su u hotelu uopšte, ko zna na koju stranu su oni otišli...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Samo da nije u pitanju onaj famozni "Hotel Promaja", sve drugo je prihvatljivo.

Ma kontao sam da ga nađem na netu, pa da vidim dal ima webkam, to bi bilo ekstra, al bogami biće dobro da njih Šipovac nije smjestio negdje ispod mosta 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ja upravo na to i ciljam. 

Da nam je bar znati koji most je u pitanju i u kom gradu, imaju kamere za praćenje saobraćaja, našli bi mi njih, al kad su ovako tajnoviti, ništa za javnost, kriju sve ko zmija noge...Borčevac je napisao/la:Ja upravo na to i ciljam.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ništa brate, totalni ant, anti, antialkoholičar, hebiga, nego brate petak, lagano kraj radne sedmice, pa opuštencija... a i malo da otjeramo ove crne misli sa teme...tatamata je napisao/la:VB1987 sta si danas konzumirao,pa si tako raspolozen?!![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
						"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:Da nam je bar znati koji most je u pitanju i u kom gradu, imaju kamere za praćenje saobraćaja, našli bi mi njih, al kad su ovako tajnoviti, ništa za javnost, kriju sve ko zmija noge...Borčevac je napisao/la:Ja upravo na to i ciljam.
Pa jest,upravu si...Petak vece,ja ipak nisam kao ti antialkoholicar,tako da cu otici koju popiti...VB 1987 je napisao/la: Ništa brate, totalni ant, anti, antialkoholičar, hebiga, nego brate petak, lagano kraj radne sedmice, pa opuštencija... a i malo da otjeramo ove crne misli sa teme...
Kad ce vise ta polusezona poceti,stvarno je neshvatljivo koliko ova pauza kod nas traje,ja mislim da to nigdje nema.
Treci put castimo
						- Simpatizer
 - Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.