NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vidim da postoje zabune oko ovih utakmica.Sutra Zvijezda igra dvije utakmice.Rezervisti,igraci na probi i juniori igraju u Tarevcima,dok prva ekipa igra na nasem stadionu protiv Radnickog iz Lukavca samo neznam u koliko sati.
Kakav je igrac Mujicic(stoper), treba potpisati za Slogu Doboj? Curguz ga dovodi od vas.
-
- Kontakt:
po,marke dugi ti je dobar stoper dao 10 golova za juniora od toga 9 glavom i jedan iz peneala bio kapiten juniora treniro s prvim timom !!! 

jakovljevic slobodansony_91 je napisao/la:koji igrač ne postoji, Milan Bojović?pabizo je napisao/la:Sada sam bolan prelistavao spisak nogometaša PRVE I DRUGE LIGE SRBIJE i nogometaš pod tim imenom i prezimenom NE POSTOJI u nijednom klubu-------Bemti vaša pojačanja KADA NIKO NEZNA NI GDE SU NASTUPALI,,,,,,,,,Loše radite i savet moj vama da pod hitno napravite skauting ako želite biti dobar klub a VAKO JE LOŠE....mačak u čizmama je napisao/la:Ma nema nikakvog Bojovića u Zvijezdi, to je se neko dobro provalio. Trenutno od novajlija u Zvijezdi su Halilović iz Banovića (potpisao na dvije godine), Labus iz Spartaka Subotica (pozajmica na 6 mjeseci), Kojić (nastupao za Radnik Bijeljinu, Modriču) i neki Slobodan Jakovljević iz Srbije, ne znam gdje je dosada igrao. Ima još par igrača iz okoline na probi.
Nestoji ti fraza,bolan, uz ekavicu,a i nogometas,brces loncicepabizo je napisao/la:Sada sam bolan prelistavao spisak nogometaša PRVE I DRUGE LIGE SRBIJE i nogometaš pod tim imenom i prezimenom NE POSTOJI u nijednom klubu-------Bemti vaša pojačanja KADA NIKO NEZNA NI GDE SU NASTUPALI,,,,,,,,,Loše radite i savet moj vama da pod hitno napravite skauting ako želite biti dobar klub a VAKO JE LOŠE....mačak u čizmama je napisao/la:Ma nema nikakvog Bojovića u Zvijezdi, to je se neko dobro provalio. Trenutno od novajlija u Zvijezdi su Halilović iz Banovića (potpisao na dvije godine), Labus iz Spartaka Subotica (pozajmica na 6 mjeseci), Kojić (nastupao za Radnik Bijeljinu, Modriču) i neki Slobodan Jakovljević iz Srbije, ne znam gdje je dosada igrao. Ima još par igrača iz okoline na probi.
Jesi li siguran......Žbljohar je napisao/la:Nestoji ti fraza,bolan, uz ekavicu,a i nogometas,brces loncicepabizo je napisao/la:Sada sam bolan prelistavao spisak nogometaša PRVE I DRUGE LIGE SRBIJE i nogometaš pod tim imenom i prezimenom NE POSTOJI u nijednom klubu-------Bemti vaša pojačanja KADA NIKO NEZNA NI GDE SU NASTUPALI,,,,,,,,,Loše radite i savet moj vama da pod hitno napravite skauting ako želite biti dobar klub a VAKO JE LOŠE....mačak u čizmama je napisao/la:Ma nema nikakvog Bojovića u Zvijezdi, to je se neko dobro provalio. Trenutno od novajlija u Zvijezdi su Halilović iz Banovića (potpisao na dvije godine), Labus iz Spartaka Subotica (pozajmica na 6 mjeseci), Kojić (nastupao za Radnik Bijeljinu, Modriču) i neki Slobodan Jakovljević iz Srbije, ne znam gdje je dosada igrao. Ima još par igrača iz okoline na probi.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje
http://srbijafudbal.net/novi%20sad/jakovljevic.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://srbijafudbal.net/novi%20sad/jakovljevic.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
moja greška priznajem----ali je anonimus -----kad pogledaš klubove gde je nastupao stvarno je smješno ali shvatam da u vašem klubu nema love i zato dovodite nepoznate nogometaše za neku platicu, a eto biće i pite zeljanice,poneka hrenovka i pjevajte svoju pjesmu,,,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje![]()
e super, izgleda perspektivan momak... drago mi je sto ce nas pojacati, uklapa se u sloginu/curguzovu filozofiju mladih igraca koji ce za par sezona ciniti okosnicu tima u PL!zmaj gradacac je napisao/la:po,marke dugi ti je dobar stoper dao 10 golova za juniora od toga 9 glavom i jedan iz peneala bio kapiten juniora treniro s prvim timom !!!

čuj nepoznat igrač, pa mnogo je takvih slučajeva gdje se na kraju nepoznati pokažu kao izvrsna pojačanja kao vaš Vidović koji vam dođe iz Kragujevca. Inače Jakovljević je bio standardan igrač u prošloj sezoni u Novom Sadu gdje je upisao 24 nastupa, inače druga liga u pitanjupabizo je napisao/la:moja greška priznajem----ali je anonimus -----kad pogledaš klubove gde je nastupao stvarno je smješno ali shvatam da u vašem klubu nema love i zato dovodite nepoznate nogometaše za neku platicu, a eto biće i pite zeljanice,poneka hrenovka i pjevajte svoju pjesmu,,,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje![]()
Da li Jovo Kojić ostaje u Zvijezdi ili ne?
- mačak u čizmama
- Kontakt:
To ti znaš iz sopstvenog iskustva? Zna se gdje su hrenovkepabizo je napisao/la:moja greška priznajem----ali je anonimus -----kad pogledaš klubove gde je nastupao stvarno je smješno ali shvatam da u vašem klubu nema love i zato dovodite nepoznate nogometaše za neku platicu, a eto biće i pite zeljanice,poneka hrenovka i pjevajte svoju pjesmu,,,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje![]()

Problem vašeg kluba je LOVA,LOVA i nemojte folirat ,,,,pa zar ne vidiš da nijedno zvučno ime neće da potpiše za vaš klub i zato dovodite ANONIMUSE za platicu,,,,,mačak u čizmama je napisao/la:To ti znaš iz sopstvenog iskustva? Zna se gdje su hrenovkepabizo je napisao/la:moja greška priznajem----ali je anonimus -----kad pogledaš klubove gde je nastupao stvarno je smješno ali shvatam da u vašem klubu nema love i zato dovodite nepoznate nogometaše za neku platicu, a eto biće i pite zeljanice,poneka hrenovka i pjevajte svoju pjesmu,,,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje![]()
-
- Kontakt:
Problem vašeg kluba je LOVA,LOVA i nemojte folirat ,,,,pa zar ne vidiš da nijedno zvučno ime neće da potpiše za vaš klub i zato dovodite ANONIMUSE za platicu,,,,,[/quote]pabizo je napisao/la:To ti znaš iz sopstvenog iskustva? Zna se gdje su hrenovkemačak u čizmama je napisao/la:moja greška priznajem----ali je anonimus -----kad pogledaš klubove gde je nastupao stvarno je smješno ali shvatam da u vašem klubu nema love i zato dovodite nepoznate nogometaše za neku platicu, a eto biće i pite zeljanice,poneka hrenovka i pjevajte svoju pjesmu,,,,,,,pabizo je napisao/la:Jakovljević Slobodan ipak postoji, još nije nestao, eno ga na treningu a evo ga i ovdje![]()
Olimpic je doveo Brkovića, jednog od najgorih juniora Željezničara ikada, ma nema, strašno pojačanje!
U mom svijetu važe moja pravila
pravi se naso da kometarise, kakvo je stanje sa lovom u nasem klubu... nijedno od zvucniji imena nece doci u zvijezdu zbog politeke kluba... a to je da se na nijedan igrac nece dobiti lovu na ruke, nego samo plata i gotvova prica... a problem ti ko fol veliki imena jeste sto su malo napuhani i sto hoce da zagule male klubove, i da im uzmu lovu, dok bi za vece klubove igrali i za kifle...
Ma pustite te ljubomorne sa strane,zavide nam sto smo jedan od finansijski najstabilnijih klubova lige.Mala sredina jeste degradirajuca za bolje igrace tako da oni ni za kakve uslove igraju za klubove sa tradicijom,pa nemali kinte u dzepu.Zato i jeste tako da igrači vec nakon jedne sezone napustaju tkzv.VELIKE KLUBOVE i s njima zavrsavaju na sudu za velika dugovanja koja su im obećali.Ma neka oni budu prosijaci jer da vrijede igrali bi na zapadu.Svi igrači koji su igrali duže vrijeme u Zvijezdi imaju dobra auta,ponapravljali kuce i za nase prilike prilično lagodno žive.Steta što moramo dovodit iz Srbije i njima obezbjdjivat egzistenciju jer naši igrači iz domaće lige zbog svog stava igrajući za Slobodu,Čelik,Sarajevo postaju prosijaci.
-
- Kontakt:
Tačno tako.zvjezdas je napisao/la:Ma pustite te ljubomorne sa strane,zavide nam sto smo jedan od finansijski najstabilnijih klubova lige.Mala sredina jeste degradirajuca za bolje igrace tako da oni ni za kakve uslove igraju za klubove sa tradicijom,pa nemali kinte u dzepu.Zato i jeste tako da igrači vec nakon jedne sezone napustaju tkzv.VELIKE KLUBOVE i s njima zavrsavaju na sudu za velika dugovanja koja su im obećali.Ma neka oni budu prosijaci jer da vrijede igrali bi na zapadu.Svi igrači koji su igrali duže vrijeme u Zvijezdi imaju dobra auta,ponapravljali kuce i za nase prilike prilično lagodno žive.Steta što moramo dovodit iz Srbije i njima obezbjdjivat egzistenciju jer naši igrači iz domaće lige zbog svog stava igrajući za Slobodu,Čelik,Sarajevo postaju prosijaci.
★u♥
-
- Kontakt:
Tosunovic se vratio u Zvijezdu.To je dobra vijest,jer kako stvari stoje ne bi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega,kako je kilavo krenuo prelazni rok.
P.S.Zna li neko u koliko je sati danas utakmica protiv Radnickog na nasem stadionu ?
P.S.Zna li neko u koliko je sati danas utakmica protiv Radnickog na nasem stadionu ?
NK Zvijezda- FK Radnički Luklavac u 17.30,na Banji,nebi trebalo doći do izmjena.Znao sam da ce se Tosun vratiti.golovi su ga lansirali tamo al su ljudi shvatili da je to plod tima i slučajnosti a ne njegovih sposobnosti.
Problem vašeg kluba je LOVA,LOVA i nemojte folirat ,,,,pa zar ne vidiš da nijedno zvučno ime neće da potpiše za vaš klub i zato dovodite ANONIMUSE za platicu,,,,,[/quote]
ne mi se samo protezemo koliko smo dugi da se ne ostane nikome duzno sto je za mene i normalna stvar cist racun duga ljubav
ne mi se samo protezemo koliko smo dugi da se ne ostane nikome duzno sto je za mene i normalna stvar cist racun duga ljubav

http://gradacac.ba/bos/article.php?pid=663" onclick="window.open(this.href);return false;
evo lijepe vijesti!!!!
a evo i stolica....
http://www.bekto.com/page/index.php/ba/proizvodi/ostalo" onclick="window.open(this.href);return false;
evo lijepe vijesti!!!!
a evo i stolica....
http://www.bekto.com/page/index.php/ba/proizvodi/ostalo" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.