p.s ako ce se igrat po pravilima onda nek se igra do kraja ako smo mi na isti nacin izgubili kup jer su pravila tako rekla onda i ovo kolo da se igra po pravilima boli mene neka stvar sto je pao snijeg srusio se stadion srusio se avion sa igracima tekma je odgodjna i cao pravila su tu da bi se postovala zar ne , ili mozda nekom nije u interesu da zavrsimo prvi pa to ovdje recite javno mi cemo istupit iz lige i rasformirat se pa nek se igraju djeca i ostale pubertelije ss lige
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Znas koliko meni puca cundara sto ti neces priznat titulu gongasa
p.s ako ce se igrat po pravilima onda nek se igra do kraja ako smo mi na isti nacin izgubili kup jer su pravila tako rekla onda i ovo kolo da se igra po pravilima boli mene neka stvar sto je pao snijeg srusio se stadion srusio se avion sa igracima tekma je odgodjna i cao pravila su tu da bi se postovala zar ne , ili mozda nekom nije u interesu da zavrsimo prvi pa to ovdje recite javno mi cemo istupit iz lige i rasformirat se pa nek se igraju djeca i ostale pubertelije ss lige
ovo nema ni u FSBiH
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Igra se po pravilima.. znači da se neće odgađati kolo. I u prošlim kolima je bilo sličnih slučajeva u kojima su druge ekipe bile oštećene.. posle sezone treba dopuniti pravilnik tako da sljedeće sezone se točno zna šta kako.
...što je više lome to je volim jače...
Ostaviti jedan dan da se odigra utakica bas kao i u kup-u
Sve drugo je bojkot ove lige
Sve drugo je bojkot ove lige
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Postavljena je anketa kapiteni mogu glasati i to je to. A što nisi kapiten BIHfan, pa bih mogao glasati 
Ne kontam u cemu je problem bas ko sto gore momak rece igra se po pravilima i tacka sta me briga sto ce se neko drugi sada ostetit bili smo i mi osteceni pa se niko nije bunio nego smo sutili i postovali pravila a ne odjednom sada neke ankete se prave da se glasa 
Bilo bi apsurdno ne priznati rezultate. Mojoj ekipi bodovi uopće nisu potrebni tako da nije zbog toga.
I do sada su se utakmice odgađale.. i ekipe su imali manje utakmica.. zašto bi se u zadnjem kolu to mijenjalo? Ovu sezonu završiti ovako a sljedeću krojite nova pravila ili dodajite na ova.. sve ostalo bi bilo apsurdno.
I do sada su se utakmice odgađale.. i ekipe su imali manje utakmica.. zašto bi se u zadnjem kolu to mijenjalo? Ovu sezonu završiti ovako a sljedeću krojite nova pravila ili dodajite na ova.. sve ostalo bi bilo apsurdno.
Da je u pitanju jedna utakmica pa i nekako...ali 3 utakmice odgodjene je previse...ne treba ovo kolo skroz ukinuti ali treba ili dodati nove meceve ili sacekati da se ovi odgodjeni igraju...
Znas kolko mene boli cundara sto ce te (opet ce te) biti osteceni. Sto se mene tice istupite iz lige, nije tesko osnovat novi klub koji ce umjesto vas igrati. Da li ste vi osteceni bila bi prica: "mi smo osteceni bili u kupu, jos sad u ligi. Prekinite kolo." Al posto vama ovako godi onda je dobro. Budi makar realan jbt-e.fifa09 je napisao/la:Znas koliko meni puca cundara sto ti neces priznat titulu gongasa![]()
PS. Cuj ovog sto nisam kapiten. Kapiten ima isti zadatak kao i ostali clanovi. Sto bi se samo pojedini igraci pitali, nije ovo nicije vlasnistvo. Najpravednije bi bilo odgoditi kolo, jer ne vidim bolje rjesenje osim onog sto je jedan rekao kao opciju 5 da se dodaju za srijedu jos 3-4 para da bude regularno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Potpisjacky09 je napisao/la:Bilo bi apsurdno ne priznati rezultate. Mojoj ekipi bodovi uopće nisu potrebni tako da nije zbog toga.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako je tako je.
Nista ljepse uskratiti sansu potencijalnim ekipama za titulu. Ma divota.

Nista ljepse uskratiti sansu potencijalnim ekipama za titulu. Ma divota.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Joj al' ste diglu frku. Kako vam nije jasno da je zadnje kolo u pitanju i da se sa ovim utakmicama mnogo toga riješava.
Niko neće biti oštećen ako ponovimo kolo u kompletu.
Ljudi, pa od 7 utakmica (domaćini) samo 3 se igraju. Je li to pravedno?
Nazvao sam vas ljudima, zato nemojte biti djeca.
Niko neće biti oštećen ako ponovimo kolo u kompletu.
Ljudi, pa od 7 utakmica (domaćini) samo 3 se igraju. Je li to pravedno?
Nazvao sam vas ljudima, zato nemojte biti djeca.
Vom Jäger zum Gejagten
evo gdje su se postovala pravila.
neka sekretar ovo potvrdi ili kaze da nije tacno.
1.Na pocetku lige mi smo ostali bez igraca i cekali smo 3 tekme da se odigraju da popunimo ekipu
2.finale kupa,vec poznato
Gdje nisu:
1.neko glasanje da se da igrac ekipi koji se nije javio na sekretaru nego na pp igracima
2.opet glasanje za regularnost zadnjeg kola
Sekretaru zato i postoje pravila da ne bi A Ne moze se svakome ugoditi
Opcije:
1.Moguce je ovo kolo odgoditi ,ali onda radi postivanja pravila i finale kupa
2.Ili ako je vec pravlo postovano za finale kupa onda i za zadnje kolo da se ispostuje
p.s. da odgovorim anam onom
kako smo bili osteceni u kupu,pa da se jos lijepilo tekmi mogli smo i pobijediti.
Pametnom dosta
1.Na pocetku lige mi smo ostali bez igraca i cekali smo 3 tekme da se odigraju da popunimo ekipu
Gdje nisu:
1.neko glasanje da se da igrac ekipi koji se nije javio na sekretaru nego na pp igracima
Opcije:
2.Ili ako je vec pravlo postovano za finale kupa onda i za zadnje kolo da se ispostuje
p.s. da odgovorim anam onom
Pametnom dosta
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
samo ja mislim da bi se za narednu sezonu, trebali dopuniti neka pravila upravo zbog ovakih situacija
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Covjece Bozji ukljuci tu glavu malo. Kup nije niko ostecen jer je odgodjen jedan par u oba tima i zasto bi se radi jednog para odgodilo finale? Onda to za igraca opet drugaciji slucaj. Vas igrac se nije nikako javio da odlazi, dok ovaj jest pa barem i preko PP.deyo je napisao/la:evo gdje su se postovala pravila.
Gdje nisu:
Opcije:
p.s. da odgovorim anam onomkako smo bili osteceni u kupu,pa da se jos lijepilo tekmi mogli smo i pobijediti.
Pametnom dosta
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sekretar nema potrebe da se osjeca kao da ce se nekome zamjeriti jer nije on sam donosio pravila svi smo,ali ih je on duzan provoditi.
Nisam bezveze napisao pametnom dosta
Nisam bezveze napisao pametnom dosta
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Cek malo,kada se to odlucilo da se dobija neka nagrada ovde?
Vidim tripujete se nesta kao da dobijate 100000 eura i Touarega pride.
Vidim tripujete se nesta kao da dobijate 100000 eura i Touarega pride.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sekretar postavio anketu i time će se sve nedoumice riješiti. Basta.
Nismo od jučer ovdje pa da ne znamo šta sekretar znači za ovu ligu. Daj da vidim onog ko će njemu šta zamjeriti.
Ovo je veoma lako srediti, samo treba biti čovjek. Džaba dižete tenzije.
Nismo od jučer ovdje pa da ne znamo šta sekretar znači za ovu ligu. Daj da vidim onog ko će njemu šta zamjeriti.
Ovo je veoma lako srediti, samo treba biti čovjek. Džaba dižete tenzije.
Vom Jäger zum Gejagten
ja sam postigao dva gola pa vi pricajte sta hocete 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Rezultati:
Delfin - BHFanaticos 0:2
Joint_fc - Blue Train 1:2
Crazy Legs - Jedinstvo Manchester 1:3
Spamm - Zadnja Klupa 2:2
Čekićari - Gongashi 2:2
Tablica:
1. Gongashi 36 (+10)
2. Delfin 33 (+9)
3. Jedinstvo Manchester 31 (+10)
4. Blue Train 27 (+3)
5. BHFanaticos 26 (+5)
6. Čekićari 23 (-2)
7. Crazy Legs 19 (-3)
8. Spamm 19 (-6)
9. Zadnja Klupa 16 (-13)
10. Joint_fc 14 (-11)
Delfin - BHFanaticos 0:2
Joint_fc - Blue Train 1:2
Crazy Legs - Jedinstvo Manchester 1:3
Spamm - Zadnja Klupa 2:2
Čekićari - Gongashi 2:2
Tablica:
1. Gongashi 36 (+10)
2. Delfin 33 (+9)
3. Jedinstvo Manchester 31 (+10)
4. Blue Train 27 (+3)
5. BHFanaticos 26 (+5)
6. Čekićari 23 (-2)
7. Crazy Legs 19 (-3)
8. Spamm 19 (-6)
9. Zadnja Klupa 16 (-13)
10. Joint_fc 14 (-11)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.