NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
@ takticar
cestitke na pobjedi, a znam da je @zeljovcu tesko, pogotovo jer su svojom greskom poklonili TD Ravensima. Eh SBBKBB nikad nece saznati i sljedece sedmice nas ocekuju dvije uzbudljive i zanimljive utakmice.
Dakle sljedece Nedjelje je raspored sljedeci:
19.00 49ers at Green Bay/Giants
Ukoliko prodju Giantsi 49ersi ce biti domacini.
22.00 Ravens at Patriots
cestitke na pobjedi, a znam da je @zeljovcu tesko, pogotovo jer su svojom greskom poklonili TD Ravensima. Eh SBBKBB nikad nece saznati i sljedece sedmice nas ocekuju dvije uzbudljive i zanimljive utakmice.
22.00 Ravens at Patriots
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Boli ovakav poraz. Sami smo sebe pobjedili, ona glupost Jonesa se na kraju ispostavila kljucnom. Ali dobro, hvala im za ovu sezonu, i aBd jos dobrih sezona. King Foster je postavio rekord playoff-a za RB u dvije tekme.
TEXANS!
TEXANS!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Giallorossi
- Kontakt:
Prije bi rekao,da ce Patsi pomesti sa Ravensima nego obrnutoEdin TM87 je napisao/la:Ravensi ce pomest Patriotse, Ray Lewis vs Rob Gronkowski.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Pocelo je
go G man

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ne idu 49-nersi u goste ako giantsi pobijede, vec giantsi idu njima ja mislim jer su imali bolji omjeramerosm je napisao/la:@ takticar
22.00 Ravens at Patriots

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
TD Giants kakav pas Manninga prema Nicksu 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne gleda se omjer nego seed. Giants ako dobiju idu 49-ersima, zato sto su giants 4-i seed a Sf 2. Green bay ako dobije onda 49ersi idu njima, jer su GB prvi seed.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
TD Green Bay i sada je 10:10. Nadam se da ce biti zaniljiva utakmica do samog kraja.
Čist fumble nije priznat NYG; Dva puta u 1/4 GB ispada lopta i oba puta sudije ne priznaju fumble. Komentatori Foxa se blago rečeno čude za ovaj drugi fumble. Koji će im **** onda tehnologija i silne kamere. Niđe veze. Nakon toga ovi postižu TD 
Onside kick nije uspio, ovo možda uspijeva u SB ali protiv NYG ne uspijeva
ps strašna ofanzivna linija NYG, Manning ima vremena kao da je na odmoru. Biće ovo vrlo gutavo za GB

Onside kick nije uspio, ovo možda uspijeva u SB ali protiv NYG ne uspijeva

ps strašna ofanzivna linija NYG, Manning ima vremena kao da je na odmoru. Biće ovo vrlo gutavo za GB
INT Manninga. Zna li iko je li se ikad desilo da dva brata budu na suprotnoj strani u SB u bilo kojoj poziciji/ulozi ili ce braca Harbaugh kao prvi za to imati priliku ?
EDIT: Fumble Green Bay i Giantsi se nalaze 35 yardi od End Zone protivnika i imaju priliku za novi TD.
EDIT: Fumble Green Bay i Giantsi se nalaze 35 yardi od End Zone protivnika i imaju priliku za novi TD.
- samo_lijevo
- Kontakt:
NICKS
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav kraj poluvremena, kakav pas Manninga OMG! 

Kakav pas Manninga i kakavo hvatanje Nicksa za novi TD Giantsa i vodstvo nakon poluvremena 20:10.
Izgleda da ce Vince Lombary Trophy ove godine u neki drugi grad.
Izgleda da ce Vince Lombary Trophy ove godine u neki drugi grad.
wow, kakvo hvatanje Nicks-a
U zadnjoj sekundi, kakav drive Manninga u zadnjih 40-ak sekundi
Sjebo sma se. Još ako uzmemo u obzir činjenicu da su sudije baš oštetile NYG gdje nisu priznale fumble pa se u istom drive-u desilo da GB postigne TD umjesto lopte za NYG možemo reći da je utakmica odlična i očekivano, ako pogledamo početak utakmice, da će se GB dobro napatiti da prođe dalje.
Ali nije gotovo, A. Rogers je strašan QB sa osvojenim SB. Biće ovdje drame u drugom poluvremenu. Očekivano odlična utakmica, za gledati naravno

Ali nije gotovo, A. Rogers je strašan QB sa osvojenim SB. Biće ovdje drame u drugom poluvremenu. Očekivano odlična utakmica, za gledati naravno

Bravo za G men!!!
Dominirali su i šteta je što se u rezultatu to još više ne pokazuje. Da su par poentirali kod onog blokiranog pokušaja za FG. Nadam se da ih to neće na kraju koštati. Vjerujem da ćee Packersi zaigrati bolje u drugom doijelu, ali ako Giantsi bar donekle zadrže ovaj nivo smiješi im se pobjeda.
Dominirali su i šteta je što se u rezultatu to još više ne pokazuje. Da su par poentirali kod onog blokiranog pokušaja za FG. Nadam se da ih to neće na kraju koštati. Vjerujem da ćee Packersi zaigrati bolje u drugom doijelu, ali ako Giantsi bar donekle zadrže ovaj nivo smiješi im se pobjeda.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Usrale se packerice
Aj kako su se usrali ljudi, lopte im ispadaju, fambli haman u svakom driveu, Rodgers vise ne smije ni bacit, znao sam da ce vako bit', grizu Giantsi k'o 2007., Jacobs los veceras, al' Nicks
prvi TD mu je bio strasan, sta tek reci za ovaj drugi, i protiv Falconsa je imao 2 TD-a, 2007. se ponavlja, iz niceg, iz omjera 9-7, na korak do finala NFC i Superbowla.
Finleyu 2 puta, Starksu, Jenningsu i onom tetoviranom su lopte ispadale kod pasova Rodgersa, 3 fumble su pokrili Giantsi, 2 su bila down by contact (i to jedan sudijska kradja, ne vjerujem kako su mogli ono svirat bio rewiew jos), Manning ima protekciju kad je 3-man rush, a kad se LB-ovi prikljuce onda ima otvorenog resivera uvijek, glup INT je bacio, al' ovo na kraju strasno...
Veliki je pritisak na Packersima i kao sto sam pretpostavio, polahko podlijezu pod njim.

Finleyu 2 puta, Starksu, Jenningsu i onom tetoviranom su lopte ispadale kod pasova Rodgersa, 3 fumble su pokrili Giantsi, 2 su bila down by contact (i to jedan sudijska kradja, ne vjerujem kako su mogli ono svirat bio rewiew jos), Manning ima protekciju kad je 3-man rush, a kad se LB-ovi prikljuce onda ima otvorenog resivera uvijek, glup INT je bacio, al' ovo na kraju strasno...
Veliki je pritisak na Packersima i kao sto sam pretpostavio, polahko podlijezu pod njim.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima li neko link nisma kuci pa ne mogu gledati 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti ovde linkova, pa vidi koji ti valja...

- Giallorossi
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
ne mogu ja ovo da otvorim nesto dajte ba link kakav za tekmu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.