Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E sad treba uključiti štopericu za koliko minuta će se trolovi pojaviti na temi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:E sad treba uključiti štopericu za koliko minuta će se trolovi pojaviti na temi.
You'll never walk alone.
@tyler durden naravno da je bitno.To je jedino sto navijaci trebaju da rade.Svakako trofeji i rezultati nisu do nas, to je do uprave, menadzera i igraca.Mi tu ne mozemo nista promijeniti.Ali mozemo makar dati svoju podrsku 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Užas. Apsolutni užas. Cijelu skaut-službu, na čelu sa gospodinom Comollijem, poslati u neku stvar. Debelo, debelo sam se pokajao sa riječima pred početak sezone. Koliko god Young bio loš, Downing je bar pet puta lošiji igrač. Najveći promašaj kluba, usudit ću se reći, ikada. Dobro, tu je i igrač plaćen 35m funti, ali gledati ovoga je meni veći horor. Mutual termination, release on free ili možda čudesni kupac koji je voljan platiti barem 5-6m funti su jedina rješenja.
Henderson zvani no-balls vjerovatno nikada neće skupiti tu neku stvar i uraditi nešto riskantno. Ne, mnogo je bolje vratiti je najbližem igraču i ostati na istom mjestu kao kip Slobode. Pa gdje je kretnja bez lopte? Gdje su osnove fudbala? Stvarno mi se više zgadilo ovo gledati. Ok, blizu smo osvajanju Carling Cupa te prvog trofeja nakon šest godina. Drago mi je zbog toga, ali ogroman novac potrošen u 2011. je mogao i morao biti bolje uložen. Sramota je potrošiti skoro 135m eura na 7 igrača u jednoj godini i od toga imati samo možda 2 koja se u globalu mogu okarakterisati kao uspješnim.
Idemo po taj Carling Cup i onda ubaciti Susa, Sterlinga, Morgana, Shelveya, Robinsona, Flanagana, Silvu, Coadya i ostale do kraja sezone, da pokažu igračima koji primaju preko 80.000 funti sedmično šta znači igrati sa željom, motivom i ponosom za jedan tim. YNWA!
P.S. Čestitke Unitedu i njihovim simpatizerima na ovom forumu.
Henderson zvani no-balls vjerovatno nikada neće skupiti tu neku stvar i uraditi nešto riskantno. Ne, mnogo je bolje vratiti je najbližem igraču i ostati na istom mjestu kao kip Slobode. Pa gdje je kretnja bez lopte? Gdje su osnove fudbala? Stvarno mi se više zgadilo ovo gledati. Ok, blizu smo osvajanju Carling Cupa te prvog trofeja nakon šest godina. Drago mi je zbog toga, ali ogroman novac potrošen u 2011. je mogao i morao biti bolje uložen. Sramota je potrošiti skoro 135m eura na 7 igrača u jednoj godini i od toga imati samo možda 2 koja se u globalu mogu okarakterisati kao uspješnim.
Idemo po taj Carling Cup i onda ubaciti Susa, Sterlinga, Morgana, Shelveya, Robinsona, Flanagana, Silvu, Coadya i ostale do kraja sezone, da pokažu igračima koji primaju preko 80.000 funti sedmično šta znači igrati sa željom, motivom i ponosom za jedan tim. YNWA!

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
henderson treba malo ići kod psihijatra jer je evidentno da ga je nečega strah. čim primi loptu odmah je dodaje, downing je danas bio pizda prava, ne znam šta mu je nije mogao meda, ni jednog prodora nije imao, preloša pas igra. treba njima tysona dovest da ih malo udara ne bi li se manili straha i počeli bolje igrati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
nije meni krivo zbog ovog poraza, samo mi je krivo zbog Dalglisha i njegovih izmjena pa covjek vidi da su Kuyt(hvala mu za sve ali vidi se da to vise nije onaj stari Kuyt) i Downing(upravu je ona macka kad kaze da za 3 minute vise prtrci od njega) igzubljeni i on ih drzi do 60 min i duze nadam se da ce nesto iz ovog poraza nauciti i da ih dugo necemo gledati u prvih 11 a i Hendersona isto tako. Treba sansu dati Shelveyu i Sterlingu(siguran sam da bi pokazao vise i od Kuyta i Downinga) da igraju.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- peppo_owen
- Kontakt:
Tuzno je gledati klub koji volis kako tone sve nize i nize.
Ovo je bila *arina od igre.Pa jedan Skols nas izdominira na sredini ,ccc jbt.Jedino mozda Suarez vrijedan pohvale neke ,covjek se trudio trcao,al jednostavno niko ne prati,nema podrsku.Dzerard se izgubio popunjavajuci rupe u odbrani koje nas solidni igrac Spearing nije uspio popuniti.Desnu stranu nismo ni imali,Glena odavno nisam losijeg gledao(imao 2 dobra suta).Kuyt i Downing u istom rangu ,tradicionalno lose.
I kad mi neko kaze da Evra nije ni zasta kriv,na kraju se vidjelo ko je Evra,trci ko malo dijete ispred Suareza i raduje se ko fol sa navijacima,ako je to vec htio trebao je ici na suprotnu stranu.
Uglavnom putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas ,LP= nemoguca misija.
Ovo je bila *arina od igre.Pa jedan Skols nas izdominira na sredini ,ccc jbt.Jedino mozda Suarez vrijedan pohvale neke ,covjek se trudio trcao,al jednostavno niko ne prati,nema podrsku.Dzerard se izgubio popunjavajuci rupe u odbrani koje nas solidni igrac Spearing nije uspio popuniti.Desnu stranu nismo ni imali,Glena odavno nisam losijeg gledao(imao 2 dobra suta).Kuyt i Downing u istom rangu ,tradicionalno lose.
I kad mi neko kaze da Evra nije ni zasta kriv,na kraju se vidjelo ko je Evra,trci ko malo dijete ispred Suareza i raduje se ko fol sa navijacima,ako je to vec htio trebao je ici na suprotnu stranu.
Uglavnom putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas ,LP= nemoguca misija.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ja sam i prije pocetka sezone sumnjao u vas vezni red, ovdje sam takodjer sa jednim forumasem o tome komentarisao ali sada definitivno mogu da potvrdim kako ste bacili uzaludno ogromne novce na par igraca od kojih nikad` koristi. Downing i Henderson a u neku ruku i Carroll kojeg mali Rafael nadskace u svakom duelu ali ovaj zadnji i nekako moze proci, njegovo je da zabija a sa ovakvim veznim redom tesko da moze. Bolje da ste za te novce uzeli jednog ali kvalitetnog igraca. Mi smo bacili pare za Younga ali imamo Valenciu i Nanija tako da je tu prica jasna. Lucas, kako sam i prije govorio, je najbolji u vasoj vezi i da je oporavljen to bi bila siguran sam druga prica, ovako ostajete na inspiraciji Gerrarda koji nije onaj stari to je definitivno ali Gerrard je opet Gerrard.
Dobili smo vas zasluzeno ali je De Gea dobro skinuo udarac Johnsona na kraju. Fin mec, dosta tempa i dosta pritiska sa tribina. Prolazna ocjena na kraju.
Dobili smo vas zasluzeno ali je De Gea dobro skinuo udarac Johnsona na kraju. Fin mec, dosta tempa i dosta pritiska sa tribina. Prolazna ocjena na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako nista,vasi navijaci nisu razocarali,bili su veoma dobri..
Al sve u svemu,fer i korektna igra.
Al sve u svemu,fer i korektna igra.
katastrofalan Liverpul! kako ih je tuzno gledati...definitivno ne zasluzuju 4 mjesto,cak ni izlazak u Evropu! sredina tabele je njihov limit!
- the scouser
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti. Comolliju odmah šut kartu dati, a pokušati ovaj trio Downing-Carroll-Henderson nekome uvaliti. Za njih trojicu od septembra govorim da su panjevi (doduše za Hendersona sam mislio da sam pogriješio), pa mi je većina ovdje govorila da nemam pojma, da će se Carroll pokazati kad ne bude Suareza itd. itd. U sljedećem prelaznom roku "haj'mo Jovo na novo", očigledno da fali nešto ovome timu, i kada imamo loptu izgledamo tako impotentno i bezidejno da mi muka odmah pristane.Bertrand je napisao/la:Užas. Apsolutni užas. Cijelu skaut-službu, na čelu sa gospodinom Comollijem, poslati u neku stvar. Debelo, debelo sam se pokajao sa riječima pred početak sezone. Koliko god Young bio loš, Downing je bar pet puta lošiji igrač. Najveći promašaj kluba, usudit ću se reći, ikada. Dobro, tu je i igrač plaćen 35m funti, ali gledati ovoga je meni veći horor. Mutual termination, release on free ili možda čudesni kupac koji je voljan platiti barem 5-6m funti su jedina rješenja.
Daliglish mora okret od 180 stepeni napraviti, ovako ne ide. Nama pobjede protiv Wolvesa i sličnih na momenat daju nadu, pa pomislimo da je sve OK, ali ovaj tim mora bolje i više.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- King Kenny
- Kontakt:

Drago mi je da pećinskom kompleksasu nije pruzio ruku

Sto se tice utakmice oni losi Liverpool jos gori,da nije bilo Spearinga imali bi pozitivan rezultat,nije dobar ni u defanzivi ni u ofanzivi,nit je jak u duelu nit ima kakav pas,ima ali onaj prvom igracu do sebe...Downinga ne treba ni komentarisat,nevidljiv...vezni red katastrofa,u jednom momenut su Henderson,Adam i Gerrard bili udaljeni jedan od drugog odnosno treceg par metara i kako u takvoj situaciji ocekivati izradu akcije.
Carroll je trebao poceti i vidjelo se koliko je Suarez rasterecen njegovim ulaskom,ostali solidni

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Prije svega čestitke svim normalnim i objektivnim navijačima Uniteda na ovom forumu.Učinit ću to na ovoj temi jer nema smisla pisati po njihovoj,gdje se više pažnje posvećuje Evri nego li utakmici i pobjedi.
Pobjeda Uniteda je i više nego zaslužena.Ljudi su se poigravali sa Liverpoolovim igračima.Nakon ona 2 gola sam pomislio da će biti potop do kraja al' United je igrao rezervisano i bez prevelike želje da se dotuče protivnik.To ih je moglo koštati na kraju ali ipak de Gea je sjajno odbranio udarac Glena.
Međutim,ono što me strašno nervira jesu Liverpoolovi igrači.Razumijem,United je bolja ekipa i to za klasu i tu se nema šta prigovoriti ali da ljudi neće da se bori za svoj tim,to mi ne ide u glavu.Pass and MOVE ? Statičnije ekipe odavno nisam gledao.Par puta Gerrard jednostavno stane sa loptom,ono kao šta dalje ?
Dalje,Downing je... pa stvarno ne znam koju relevantnu riječ da upotrijebim.
Razumijem,ne znaš da igraš lopte,pa haj' nisi ni prvi ni zadnji ali da lik ne zna da centrira loptu kako treba iz slobodnog ? Da momak ne trči,ne trudi se za svoju ekipu.Ja ne znam da li je ijednom nakon što je izgubio loptu (ne samo danas,već uopće ove sezone) krenuo nazad po nju ? Da ne donosim opet prerane zaključke,sačekat ću kraj sezone pa da onda sumiram utiske,mada mislim da od njega nema ništa.
Henderson nije ništa bolji.Posao koji on odradi za vrijeme utakmice bih mogao i ja komotno.Primim loptu,vratim je nazad,opet primim loptu i opet je vratim nazad.Ah da,stojim na centru i čekam tu istu loptu,pa ne'a smisla da potrčim za njom,odlijepit će mi se zalizana kosa.
I da se ne dužim sa opisom svih igrača.
U svakom slučaju poraz od Uniteda nije nešto što treba da brine navijače Liverpoola.Realno su bolja i kvalitetnija ekipa i to je to.Ono što treba da brine jeste nezalaganje na terenu i jednostano užasne partije pojedinih igrača.Nada za LP naravno i dalje postoji ali realno ovaj Liverpool ne zaslužuje LP i teško će do iste.Ostali su tu još kupovi i nadam se da će se bar jedan uzeti,da se sezona koliko toliko spasi.
Pobjeda Uniteda je i više nego zaslužena.Ljudi su se poigravali sa Liverpoolovim igračima.Nakon ona 2 gola sam pomislio da će biti potop do kraja al' United je igrao rezervisano i bez prevelike želje da se dotuče protivnik.To ih je moglo koštati na kraju ali ipak de Gea je sjajno odbranio udarac Glena.
Međutim,ono što me strašno nervira jesu Liverpoolovi igrači.Razumijem,United je bolja ekipa i to za klasu i tu se nema šta prigovoriti ali da ljudi neće da se bori za svoj tim,to mi ne ide u glavu.Pass and MOVE ? Statičnije ekipe odavno nisam gledao.Par puta Gerrard jednostavno stane sa loptom,ono kao šta dalje ?
Dalje,Downing je... pa stvarno ne znam koju relevantnu riječ da upotrijebim.

Henderson nije ništa bolji.Posao koji on odradi za vrijeme utakmice bih mogao i ja komotno.Primim loptu,vratim je nazad,opet primim loptu i opet je vratim nazad.Ah da,stojim na centru i čekam tu istu loptu,pa ne'a smisla da potrčim za njom,odlijepit će mi se zalizana kosa.

I da se ne dužim sa opisom svih igrača.
U svakom slučaju poraz od Uniteda nije nešto što treba da brine navijače Liverpoola.Realno su bolja i kvalitetnija ekipa i to je to.Ono što treba da brine jeste nezalaganje na terenu i jednostano užasne partije pojedinih igrača.Nada za LP naravno i dalje postoji ali realno ovaj Liverpool ne zaslužuje LP i teško će do iste.Ostali su tu još kupovi i nadam se da će se bar jedan uzeti,da se sezona koliko toliko spasi.

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja samo znam da je bez dokaza smiješno nekoga optuživati, na stranu to što se Evra stidi toga što je crnac.
_____
Kenny:
"If someone accused me of being a racist & I know wholeheartedly that I am certainly not, I wouldn't want to shake their hand either."

_____
Kenny:
"If someone accused me of being a racist & I know wholeheartedly that I am certainly not, I wouldn't want to shake their hand either."

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
OBJAŠNJENO!!
_____
Ferguson: ''He's a disgrace and should never play for LFC again''
So it's OK for Cantona to kick a fan and play for MUFC again?
OK for Schmeichel to racially abuse Ian Wright and play for MUFC again?
OK for Ferdinand to refuse a drugs test and play for MUFC again?
And then you have players like Giggs and Rooney who have sexual relationships in the public eye, they are the real disgrace. Children see what Rooney and Giggs got up to and nobody cares? I'd rather my children followed Suarez's lead and stood up for themselves and what they believe in, instead of believing that the behaviour of the aforementioned players is OK.

_____
And then you have players like Giggs and Rooney who have sexual relationships in the public eye, they are the real disgrace. Children see what Rooney and Giggs got up to and nobody cares? I'd rather my children followed Suarez's lead and stood up for themselves and what they believe in, instead of believing that the behaviour of the aforementioned players is OK.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Sve jasno o kakvom se klubicu radi, kako nevolim taj UnitedStivi_Dzi je napisao/la:Ferguson: ''He's a disgrace and should never play for LFC again''

Na osnovu cega izvodite zakljucak da se evra stidi da je crnac???? zato sto ne dozvoljava da ga vrijedjaju na rasistickoj osnovi jel zato?? jel zato suarez heroj Liverpoola gdje spada mnostvo fanstasticnih fudbalera?? jel sa rasistickim uvredama zasluzio taj status???
Gospodo suarez nije veci od Liverpoola i to mi u ovoj prici najvise smeta Liverpool je institucija i ovakve stvari sebi ne smije dozvolit
Gospodo suarez nije veci od Liverpoola i to mi u ovoj prici najvise smeta Liverpool je institucija i ovakve stvari sebi ne smije dozvolit
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Čekaj čekaj, jesi ti slijep ili šta? Koliko puta se treba ponoviti na ovoj temi da NEMA dokaza da je Suarez rasističi uvrijedio Evru? Jesi li pogledao možda slavlje Adebayora nakon pogodka protiv Arsenala, dok je još igrao u City? Evra je isto uradio, pa čak i gore, u lice protivničkog igrača i naravno neće dobiti kaznu dok je ovaj drugo dobio 5 ili 6 utakmica zabrane, toe' taj FA.motty je napisao/la:Na osnovu cega izvodite zakljucak da se evra stidi da je crnac???? zato sto ne dozvoljava da ga vrijedjaju na rasistickoj osnovi jel zato?? jel zato suarez heroj Liverpoola gdje spada mnostvo fanstasticnih fudbalera?? jel sa rasistickim uvredama zasluzio taj status???
I jedno pitanje za tebe, zašto veličaš Cantonu, nazivaš ga legendom?

Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 11 feb 2012, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- reds_forever
- Kontakt:
Ma iskreno, mene boli briga sta ce neko reci o Suarezu, a i boli me briga za Evru, on nije dio LFCa,tak da me uopste ne zanima ni cemu se raduje, ni zbog cega tuguje. Drago mi je zbog Luisovog stava danas, ali, nek se on dokazuje igrom, to je ono od cega cemo mi imati koristi.
Sto se tice tekme; 2 velike greske su nas kostale bodova, ali, opet, sredina i napad su potpuno zakazali. Meni se cini da Gerrard djeluje previse defanzivno i da dobija ulogu da salje lopte Downingu i ostalim, koji bi trebali(a i ipak nisu toliko sposobni za to) da dalje razvijaju akciju, a da rijetko kad pridje golu...Takodje, za Hendersona i Downinga sve vise gubim strpljenje, jer vidim da pola godine ne funkcionisu kako valja i sto se mene tice, nek idu oni milioni dovraga, samo da ih ne gledam vise na terenu....
Nadam se da cemo barem uzeti Carling i da cemo se konacno opametiti protiv malih ekipa, ionako protiv njih sve zeznemo...
Sto se tice tekme; 2 velike greske su nas kostale bodova, ali, opet, sredina i napad su potpuno zakazali. Meni se cini da Gerrard djeluje previse defanzivno i da dobija ulogu da salje lopte Downingu i ostalim, koji bi trebali(a i ipak nisu toliko sposobni za to) da dalje razvijaju akciju, a da rijetko kad pridje golu...Takodje, za Hendersona i Downinga sve vise gubim strpljenje, jer vidim da pola godine ne funkcionisu kako valja i sto se mene tice, nek idu oni milioni dovraga, samo da ih ne gledam vise na terenu....
Nadam se da cemo barem uzeti Carling i da cemo se konacno opametiti protiv malih ekipa, ionako protiv njih sve zeznemo...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger