Kako sada stvari stoje, ni T od titule. Surova realnost.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
100% titula.
nemaš ti pojmaSamoZeljo je napisao/la:100% titula.![]()
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako ne završi prvi, završiće treći. Do sad se išlo 3-4-3-4-3-4... red je da se nastavi taj niz. 
neznam čemu sprdnja na račun Tottenhama,ako je ovom klubu cilj da bude samo bolje plasirani od Tottenhama onda su to te velike ambicije.Šta bi onda navijači Uniteda,Chelsea a i City-a trebali raditi na naš račun?Po čemu smo to bolji od njih 8 sezona zaredom,Uniteda i Chelsea?Kolko vidim i po trenutnom transfer roku,to se neće promijeniti niti iduće sezone.Dovest će Higuaina,i kolko god bi ja volio Fellania u Arsenalu,bojim se da to neću viditi.Higuaina će dovest samo da smire malo navijače,a uz njega još 2-3 neka prosječna igrača.I kako onda da realno napadnemo titulu?Drugi kupuju Cavanija i slične igrače,a Arsenal slavi Higuaina.Neće tu biti titule još dugo vremena
yebo vas cavani. Italijanska verzija njemačke verzije Džeke. šta smarate snjim više. Klasa je on al tolika koliko vi opisujete NIJE.Seaman je napisao/la:neznam čemu sprdnja na račun Tottenhama,ako je ovom klubu cilj da bude samo bolje plasirani od Tottenhama onda su to te velike ambicije.Šta bi onda navijači Uniteda,Chelsea a i City-a trebali raditi na naš račun?Po čemu smo to bolji od njih 8 sezona zaredom,Uniteda i Chelsea?Kolko vidim i po trenutnom transfer roku,to se neće promijeniti niti iduće sezone.Dovest će Higuaina,i kolko god bi ja volio Fellania u Arsenalu,bojim se da to neću viditi.Higuaina će dovest samo da smire malo navijače,a uz njega još 2-3 neka prosječna igrača.I kako onda da realno napadnemo titulu?Drugi kupuju Cavanija i slične igrače,a Arsenal slavi Higuaina.Neće tu biti titule još dugo vremena
Wenger će milion % dovest DMF-a jer je i zimuz rekao da su bili blizu dovođenja istog, znači svjestan je problema. Nije on dijete. Higuain DMF, krilo. Jaki smo.
Vam ako je cilj da samo imate dobra imena u klubu eno vam real i barsa pa navijajte.
Svako drugačije shvata to navijanje, al prije svega treba da volimo svoj klub onakav kakav jest, a ne da dovedemo suhe plaćenike.
Vođa zna.
- HighburyHigh
- Kontakt:
@Seaman
Kolicina gluposti koje ti napises vise i nije za neke reakcije, niti citiranja.
Koga to dovode drugi ? Cavani uopste nije nigdje presao jos. Kad vec poredis takve kupovine, poredi cijenu od 20mil i cijenu od 60 mil. Vidis li razliku tu ? I bas me zanima to koga ubrajas u "slicne" igrace. Ja koliko vidim nista zanimljvo se ne desava trenutno.
Stvarno i dalje ne znam sta vi ocekujete, Messija i Ronalda u sklopi, ako vam i to ugodi ista. Prelazni rok nije ni poceo kako treba, a niti zavrsio. Znas onu staru "prvo skoci pa reci hop". Higuain je dobra kupovina, s obzirom da na trzistu nema skoro pa nista dokazano niti vrijedno neke paznje sto se tice pozicije napadaca, ali ako ti znas sta, prosvijetli nas ili posalji Wengeru poruku, da zna da si nezadovoljan, poguraj ga malo svojim scoutingom.
Kolicina gluposti koje ti napises vise i nije za neke reakcije, niti citiranja.
Koga to dovode drugi ? Cavani uopste nije nigdje presao jos. Kad vec poredis takve kupovine, poredi cijenu od 20mil i cijenu od 60 mil. Vidis li razliku tu ? I bas me zanima to koga ubrajas u "slicne" igrace. Ja koliko vidim nista zanimljvo se ne desava trenutno.
Stvarno i dalje ne znam sta vi ocekujete, Messija i Ronalda u sklopi, ako vam i to ugodi ista. Prelazni rok nije ni poceo kako treba, a niti zavrsio. Znas onu staru "prvo skoci pa reci hop". Higuain je dobra kupovina, s obzirom da na trzistu nema skoro pa nista dokazano niti vrijedno neke paznje sto se tice pozicije napadaca, ali ako ti znas sta, prosvijetli nas ili posalji Wengeru poruku, da zna da si nezadovoljan, poguraj ga malo svojim scoutingom.
Victoria Concordia Crescit.
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal nije nikada dovodio preplaćene pichkice tipa Cavanija, Falcaa i sličnih niti će ikada dovoditi. Ned'o Bog da smo internet imali prije 18 godina, pa svi bi mater yebali jadnom Riochu što je doveo tamo nekog Bergkampa koji je u Interu u 52 nastupa dao samo 11 golova. Govorili bi majmune jedan nemaš ti pojma, mi forumaši iz pi.čke materine koji u životu nismo ni kantonalnu ligu igrali znao da Bergkamp nije dobar dovoljno za Arsenal i tako.
Higuain dobrodošao momčiluko, samo zbog ovih ignorantnih neznalica branit ću te ko da si mi u najmanju ruku brat, ako budeš mrtva flopara opet ću te okivat u zvijezde samo da vadim mast ovim kvazistručnjacima kojima bog ne može ugodit.
Higuain dobrodošao momčiluko, samo zbog ovih ignorantnih neznalica branit ću te ko da si mi u najmanju ruku brat, ako budeš mrtva flopara opet ću te okivat u zvijezde samo da vadim mast ovim kvazistručnjacima kojima bog ne može ugodit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Aferim momčiluko Maršale, budući najbolji strijelac EPL je ponosan na tebe, na Pipitu mislim, a i Seu nesmijemo zaboraviti koji je uz tebe a i ja sam tu uz Legendu, mislim na Seu.
ovaj Marsalov post treba sahraniti i cekati... 
Za Higuinom se tukli svi najjači europski klubovi
za toliku veliku zvijezdu 2 kluba bila zainteresirana,juve i mi.ali nek bude najbolji strijelac lige želim mu to od srca,makar nemam neko veliko mišljenje o njemu
Kako će da izmišlja nove psovkeProfesor je napisao/la:ovaj Marsalov post treba sahraniti i cekati...
Al se slažem sa njim
Vođa zna.
Pipita*
Nedime :p
Ne znam sto prd.ite dzaba za Higuaina... pa frajer je, malo reci dobar napadac.... Dovoljno je vidjeti statistiku.... A koji to napadac nema promasaja, pa jedan Ronaldo (ne derpe) je nebrojeno puta promasivao zicere, pa se opet smatra najboljim napadacem svih vremena....
Ja sam zelio Higuaina u Juvetu, al' nakon dolaska po meni boljeg Teveza, halolosun vam.... I daBOGda pokazao klasu, kakva uistinu jeste....
Recimo hiljadu puta sam se raspravljao sa jaranom koji navija za Arsenal o Higuainu... On doticnog smatra kao veliku krampu i jednog od gorih napadaca.... Jao kako ce on gledati njega u najdrazem dresu
Bice to sou... 
Ja sam zelio Higuaina u Juvetu, al' nakon dolaska po meni boljeg Teveza, halolosun vam.... I daBOGda pokazao klasu, kakva uistinu jeste....
Recimo hiljadu puta sam se raspravljao sa jaranom koji navija za Arsenal o Higuainu... On doticnog smatra kao veliku krampu i jednog od gorih napadaca.... Jao kako ce on gledati njega u najdrazem dresu
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Aferim momciluko, prava si legenda, mislim na Marsala.
Sa Higuainom i Giroudogluom ima da budemo strah i trepet za sve, plus da dodje Felaini, Begovic onda se mozemo nadati tituli EPL, FA Cup, i bar 1/2 finala LP. :p :p
Sa Higuainom i Giroudogluom ima da budemo strah i trepet za sve, plus da dodje Felaini, Begovic onda se mozemo nadati tituli EPL, FA Cup, i bar 1/2 finala LP. :p :p
pipitO vuče korijene iz Sandžaka, ne može on imat ženski nadimak nikako!AA23 je napisao/la:Pipita*
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ovdje je Giroud najavljivan kao veliko pojacanje za Arsenal a Higuain kao neki polovnjak. Higuain je vece i bolje pojacanje od Girouda a to ce pokazati vec u prvoj sezoni. Mnogi ovdje osporavaju Higuaina ne zato sto je los vec sto su prije srali po njemu zbog navijackih prepucavanja, pa sada ne mogu da predju preko toga jer nema smisla sada pricati drugacije samo zato sto je dosao u Arsenal.
Dobro si reko, ja zaboravih na porijeklo, znam da će biti nas najbolji igrač, mislim na Pipita, aferim pa me podsjeti momčiluko, mislim na Nedima.
- Consigliere
- Kontakt:
Higuain je Higuain za Cavanija!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Prvo Higuain, pa reko nije lose. Kad ono sad i Marouane dolazi.
Definitivno titula ove sezone.
Definitivno titula ove sezone.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Marsal,cijenim te ko brata al' hajd mi reci iskreno je li fakat vjerujes da je Giroud bolji od Higuaina?
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.