Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
de nemoj zezati sad...Khedira je beton DM, kojeg je Jozo tjerao naprijed da igra fudbala i nešto gradi igru
Pogledajte Khediru u dresu dojčlanda, gdje se zna šta mu je posao (razgradnja igre protivnika, a ne izgradnja svoje).
Pogledajte Khediru u dresu dojčlanda, gdje se zna šta mu je posao (razgradnja igre protivnika, a ne izgradnja svoje).
- JohnLennon
- Kontakt:
Nemoj molim te.bluemania je napisao/la:de nemoj zezati sad...Khedira je beton DM
I pravi nick Paul McCartney, cim ti banuju taj, valjda necemo dugo cekat. Samo odi do Arsenalove teme
[youtube][/youtube]
Francisco Román Alarcón Suárez
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Dobar je Khedira za preorat teren i zasadit kakvu vocku 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Radije cu Ringo StarrJohnLennon je napisao/la:Nemoj molim te.bluemania je napisao/la:de nemoj zezati sad...Khedira je beton DM![]()
I pravi nick Paul McCartney, cim ti banuju taj, valjda necemo dugo cekat. Samo odi do Arsenalove teme![]()
[youtube][/youtube]
Francisco Román Alarcón Suárez
I moram reci da ste uboli sa Iscom, kako odavno niste....mada on nije nepoznat igrac, znamo sve o njemu.
Carlo, Carvajal i Cavani na putu za Madrid...sve u znaku slova C
i hebo majku kod Pereza sve ko podmazano kad su transferi u pitanju, tako ležerno covjek to riješava.... a vamo se i majka Neymara javila da joj trebaju pare za novo kupatilo
Ma Perez je dobar samo kada su u pitanju pare, taj bi za Neymara izvalio 100 miliona samo da ga dovede.
Nesto slicno k'o i oni naftasi, samo reci cifru i to je to.
@Lennone otkud sad da ti gotivis umjetnike, zar nisi bio za trkaca do neki dan ?

Nesto slicno k'o i oni naftasi, samo reci cifru i to je to.
@Lennone otkud sad da ti gotivis umjetnike, zar nisi bio za trkaca do neki dan ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ko kaze da i sad nisam?M4kaveli je napisao/la:@Lennone otkud sad da ti gotivis umjetnike, zar nisi bio za trkaca do neki dan ?![]()
Ne klasificiram ti ja tako igrace. Svidja mi se i Isco, jos mi se vise svidja Bale.
Yebiga. Pero doveo do sada sest Zlatnih loptibluemania je napisao/la:i hebo majku kod Pereza sve ko podmazano kad su transferi u pitanju, tako ležerno covjek to riješava.... a vamo se i majka Neymara javila da joj trebaju pare za novo kupatilo![]()
opštenarodno natezanje u brazilu... mora biti saunica svaki put i ne može drugacije
Presposoban covjek nema sta. Kada su u pitanju financije i transferi...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta Isco uradi Khediri i Essienu na 0:59, auu! Kakvog smo talenta doveli, wuhu!!
Nije jos nista zvanicno.
Ocekujem da ga inzinjer povede sa sobom u City.
Ocekujem da ga inzinjer povede sa sobom u City.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Dream on, dream on.
On je naš.
On je naš.
- Cautinho
- Kontakt:
Isco u Real?Hm,vise mi lici na bombu,nesto nisam siguran u ovaj transfer.
Moze pitanje?Jel Mou otisao vec,ili ima jos odraditi ovo
nekoliko tekmi u ligi?
Moze pitanje?Jel Mou otisao vec,ili ima jos odraditi ovo
nekoliko tekmi u ligi?
Keep walking.
Isco 75% da ce doci..(75,56%)
Jozo jos dvije ce odraditi i 2 juna je finito..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Gdje pratis te procente?Raul_64 je napisao/la:Isco 75% da ce doci..(75,56%)
Evo i na transfermarktu 61% , sinoc je bilo 50% , uglavnom sve vodi ka tome da dolazi
U svojoj glavi , a taj od Švaba je relevantan vazda bio..
ma skoro gotova stvar.
1)Do 31 maja se predaju prijave za presjednika , a haman da ce biti samo Pero i u narednih 24 h bez protukandidata ce dobiti novi mandat..znaci vec 2 juna na utakmici protiv Osasune(zadnjoj) ce nastupati kao "novi,stari" presjednik
2)zbog toga je uzet 3.6 kao okvirni datum za predstavljanje Ancelottia , mada mi je rano dan po zavrsetku lige
a nakon toga pricati o dolascima,odlascima.
ma skoro gotova stvar.
1)Do 31 maja se predaju prijave za presjednika , a haman da ce biti samo Pero i u narednih 24 h bez protukandidata ce dobiti novi mandat..znaci vec 2 juna na utakmici protiv Osasune(zadnjoj) ce nastupati kao "novi,stari" presjednik
2)zbog toga je uzet 3.6 kao okvirni datum za predstavljanje Ancelottia , mada mi je rano dan po zavrsetku lige
a nakon toga pricati o dolascima,odlascima.
Dobar transfer, dobar igrač...za pohvalit' što jest jest, za razliku od prethodnih godina kad su prioriteti bili već izgrađena imena, zvijezde bla bla...i Isco je sam takav, može se reći, al' nikako u tol'koj mjeri kao neke zvijezde što su dolazile prethodnih godina. Puno bolje rješenje nego Bale (Portillo, relax), vidjet' ćete...
Furaju Bayernov fazon, od klubova iz svoje lige prave sirotinju.
Jah, također se treba pohvalit' Perezov rad na ovim transferima, kako se to brzo rješava, bez puno pametovanja, za razliku od Barcinih mozgova...nešto kontam, da je Real u ovom fazonu kao Barca, da im treba golman, da Iker ide, mislim da bi već recimo Cech ili Neuer preselili u Madrid...neb' se peglali sa panjinama tipa Reina i sl.
Jah, također se treba pohvalit' Perezov rad na ovim transferima, kako se to brzo rješava, bez puno pametovanja, za razliku od Barcinih mozgova...nešto kontam, da je Real u ovom fazonu kao Barca, da im treba golman, da Iker ide, mislim da bi već recimo Cech ili Neuer preselili u Madrid...neb' se peglali sa panjinama tipa Reina i sl.
Perez je mocan covjek, industrijalac, njemu nije mrsko platiti...a Rosell je stipsa i škrtac, pa covjek otkako je došao na celo Barce je javno rekao da ce štediti, uvesti restrikcije na trošenje - što ustvari i radi od 2010 pa na ovamo.mandraX je napisao/la:Dobar transfer, dobar igrač...za pohvalit' što jest jest, za razliku od prethodnih godina kad su prioriteti bili već izgrađena imena, zvijezde bla bla...i Isco je sam takav, može se reći, al' nikako u tol'koj mjeri kao neke zvijezde što su dolazile prethodnih godina. Puno bolje rješenje nego Bale (Portillo, relax), vidjet' ćete...
50 miliona odvoji za transfere i hoce da bude konkuretan drugima
halalite, odoh u off ove teme
Zinedin inace..
Johny je napisao/la:Dobar je Khedira za preorat teren i zasadit kakvu vocku
naprijed rejal
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eto Concentrao najavio odlazak.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
odlicno, marcelo je za njega izmislio fudbal
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.