FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nikad gora ekipa, uzas ko je ovo selektirao
-
- Kontakt:
Basic.
Mogao je Bašić birati da uzme Balića, on nije htio uzeo Alisona, da uzme Čanađiju, on izabro Bibers, e jest ih selektiro svaka mu čast
Kako vas nije stid pisati ovakve gluposti?bablaz1 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:52Mogao je Bašić birati da uzme Balića, on nije htio uzeo Alisona, da uzme Čanađiju, on izabro Bibers, e jest ih selektiro svaka mu čast
Cuj Bašić selektirao ovu ekipu.
Pa jel znate koliko igrača je tražio, a koji su se Želji samo zahvalili za interes jer je plata previse mala?
Prošlogodišnja tabela nakon 6. Kola:
1 Zrinjski 6 4 0 2 12
2 Široki Brijeg 6 3 2 1 11
3 Tuzla City 6 3 1 2 10
4 Borac 6 3 1 2 10
5 Sarajevo 6 3 1 2 10
6 Sloga Meridian 6 2 2 2 8
7 Igman 6 2 2 2 8
8 Željezničar 6 2 2 2 8
9 Velež 6 1 3 2 6
10 Sloboda 6 1 3 2 6
11 Posušje 6 1 2 3 5
12 Leotar 6 1 1 4
Dakle, nikakav veća kriza ni dubioza nego lani. Samo vidim da oni koji su tjerali i ranije i time u klub dovodili ljude koji su gurali klub u dubiozu, opet postaju glasni, jer su došli na svoje. Treba biti mozak pa ekstazu duševnu doživljavati kad ti klubu ne ide dobro. Bolest, ništa drugo.
Naredne četiri utakmice su ključ svega i nevjerovatno bitne, jer ako nakon njih otjeramo ove ljude koji su sad u klubu, opet ćemo za pet godina neka druga lica proklinjati što spominju dugove i što ne mozemo meda.
Fks je uložio MILIONE zadnjih godina i opet su i oni hladno mogli i morali izgubiti od GOŠK-a, dali golove na nafaku i GOŠK promašio u 90. 100% šansu. Ali zato smo mi katastrofa i treba sve tjerati, i najvulgarnije se vrijeđaju naši igrači, zato što smo mi koji jedva kraj sa krajem sastavljamo izgubili iako smo imali bolje prilike koje smo morali iskoristiti.
Neka je nama bog na pomoći sa ovakvim navijačima, dušmani nam ni ne trebaju, a imamo ih mnogo.
1 Zrinjski 6 4 0 2 12
3 Tuzla City 6 3 1 2 10
4 Borac 6 3 1 2 10
5 Sarajevo 6 3 1 2 10
7 Igman 6 2 2 2 8
8 Željezničar 6 2 2 2 8
9 Velež 6 1 3 2 6
10 Sloboda 6 1 3 2 6
11 Posušje 6 1 2 3 5
12 Leotar 6 1 1 4
Dakle, nikakav veća kriza ni dubioza nego lani. Samo vidim da oni koji su tjerali i ranije i time u klub dovodili ljude koji su gurali klub u dubiozu, opet postaju glasni, jer su došli na svoje. Treba biti mozak pa ekstazu duševnu doživljavati kad ti klubu ne ide dobro. Bolest, ništa drugo.
Naredne četiri utakmice su ključ svega i nevjerovatno bitne, jer ako nakon njih otjeramo ove ljude koji su sad u klubu, opet ćemo za pet godina neka druga lica proklinjati što spominju dugove i što ne mozemo meda.
Fks je uložio MILIONE zadnjih godina i opet su i oni hladno mogli i morali izgubiti od GOŠK-a, dali golove na nafaku i GOŠK promašio u 90. 100% šansu. Ali zato smo mi katastrofa i treba sve tjerati, i najvulgarnije se vrijeđaju naši igrači, zato što smo mi koji jedva kraj sa krajem sastavljamo izgubili iako smo imali bolje prilike koje smo morali iskoristiti.
Neka je nama bog na pomoći sa ovakvim navijačima, dušmani nam ni ne trebaju, a imamo ih mnogo.
-
- Kontakt:
Par puta sam htio da napisem post poslije goska, iznerviran ljut i onda udjem ovdje i citam kakve stvari pisu navijaci raznih klubova koji se kriju iza nikova i svjesno zele da prave pritisak da se tjera ovaj, tjera onaj.
Treeba se boriti do kraja do zadnjeg kola , iskreno mislim da cemo teze dosta u evropu kroz ligu nego prosle godine, treba u fokusu kup biti i sve snage tamo okrenuti, u vrijeme kad su svi ojacali drasticno mi smo zbog finansija oslabili.
Strpite se Zeljovci , doci ce nase vrijeme
Nisam zadovoljan, ali PUNA PODRSKA I TRENERU I BEKRICU
Treeba se boriti do kraja do zadnjeg kola , iskreno mislim da cemo teze dosta u evropu kroz ligu nego prosle godine, treba u fokusu kup biti i sve snage tamo okrenuti, u vrijeme kad su svi ojacali drasticno mi smo zbog finansija oslabili.
Strpite se Zeljovci , doci ce nase vrijeme
Nisam zadovoljan, ali PUNA PODRSKA I TRENERU I BEKRICU
-
- Kontakt:
Za sta je Basic u klubu zaduzen kad neselektira igrace u rosteru a ni na terenu?plavi033 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:03Kako vas nije stid pisati ovakve gluposti?
Cuj Bašić selektirao ovu ekipu.
Pa jel znate koliko igrača je tražio, a koji su se Želji samo zahvalili za interes jer je plata previse mala?
-
- Kontakt:
Postaju moj **** glasni, stadion kaze drugacije, uvijek ima debila, al vecina koja DOLAZI na tekme zna sta se desava. Barem trenutno.elSaik je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:05Prošlogodišnja tabela nakon 6. Kola:
1 Zrinjski 6 4 0 2 12
3 Tuzla City 6 3 1 2 10
4 Borac 6 3 1 2 10
5 Sarajevo 6 3 1 2 10
7 Igman 6 2 2 2 8
8 Željezničar 6 2 2 2 8
9 Velež 6 1 3 2 6
10 Sloboda 6 1 3 2 6
11 Posušje 6 1 2 3 5
12 Leotar 6 1 1 4
-
- Kontakt:
Nisam jos post procitao da se Nermin tjera. Ne znam zasto vi panicite. Pa igramo lose, da je Adzem umjesto njega izletio bi nakon Goska vjerovatno.elSaik je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:05Prošlogodišnja tabela nakon 6. Kola:
1 Zrinjski 6 4 0 2 12
3 Tuzla City 6 3 1 2 10
4 Borac 6 3 1 2 10
5 Sarajevo 6 3 1 2 10
7 Igman 6 2 2 2 8
8 Željezničar 6 2 2 2 8
9 Velež 6 1 3 2 6
10 Sloboda 6 1 3 2 6
11 Posušje 6 1 2 3 5
12 Leotar 6 1 1 4
Samo sto smo mi slabiji nego prosle sezone na dvije pozicije. Ostalo smo pojacali.
Beganovic-Krpic
Pored Galica sad imas Ovcinu
Vego-Jasarevic
Santos-Alyson
Pored Stilica imas Cosica, AlJabera
Hajdarevic-Turanjanin
Hodzic-Rustemovic
Imas dva dodatba stopera Selimovic, Dubackic
Bender-Mulalic
Vec imamo 3 poraza i bez pokusaja da zabijemo gol na strani. Nije dobro i nije dobro. Najmanje krivice nose Basic i Tuce, ali odgovornost za U21 igrace imaju itekako. Pogotovo za igrace na kojima se insistiralo tipa Rustema, Turanjanina.
Uprava se mora sabrati, dozvati da sami shvate sta nam je cilj ove godine. Tri putnika za evropu se znaju godinama unazad i evo i ove godine. Moramo biti bolji od Veleza, Sirokog i u kupu i u ligi. A trenutno smo sedma ekipa po kvaliteti.
-
- Kontakt:
Sta se desava ?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:22Postaju moj **** glasni, stadion kaze drugacije, uvijek ima debila, al vecina koja DOLAZI na tekme zna sta se desava. Barem trenutno.elSaik je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:05Prošlogodišnja tabela nakon 6. Kola:
1 Zrinjski 6 4 0 2 12
3 Tuzla City 6 3 1 2 10
4 Borac 6 3 1 2 10
5 Sarajevo 6 3 1 2 10
7 Igman 6 2 2 2 8
8 Željezničar 6 2 2 2 8
9 Velež 6 1 3 2 6
10 Sloboda 6 1 3 2 6
11 Posušje 6 1 2 3 5
12 Leotar 6 1 1 4
Nerealni smo. Realno
Zato što će tokom sezone imati 22?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mamonelafo
- Kontakt:
Kakav Bašić, jedini krivac je Uprava koja nije uspjela omogućiti novac za pojačanja, a onda Bekrić koji je doveo igrače tipa Turanjanina i Allysona koji nisu za Želju realno. Mislim da je transfer politika bila kriminalna svakako.
Šta je tu je, idemo po pobjedu u Doboj
SVI!
Šta je tu je, idemo po pobjedu u Doboj
SVI!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Pa dal je moguće da se kaze da se ide na stabilizaciju kluba ,a nisu svijesni da samo rezultati mogu stabilizirati klub koji nema para samo rezultati bez uspjeha na sportskom nivou nema ni uspjeha u financijskom to nek je svima jasno.Mi kao klub koji nema nikakav izvor vece količine novca vec od prodaje igraca,prodaje karata i izlazaka i zadržavanja u Europi.
Ako neko misli drugacije vara se.Ja podrzavm i upravu i trenera.
Nema juniora, nema prodaje nasih igraca ?
Losi rezultati smanjit ce broj navijaca,nema ni zarade od navijaca ?
Ne borimo se za prva 3 mjesta i nema evrope,a nema ni para od evrope
A nema ni nekog zvanicnog ulagaca ili sponzora?
Pa sad kako stabilizirati financije oni misle ?
Ako mi neko moze to objasnit
Hvala!
Hvala!
-
- Kontakt:
U Zelji i oko Zelje opet puno kriminalaca. Dok je tako, nista od fudbala.
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Sloge bit značila puno više od 3 boda,na motivacionom planu pred seriju teških utakmica od kojih su 2 najteža gostovanja u ligi trenutno,tako da nadam se da su igrači i stručni štab svjesni toga,ako se krene u seriju od 3,4 loša rezultata,onda će se koplja lomiti na treneru kao i uvijek...
-
- Kontakt:
Europu smo odigrali iznad realnih mogucnosti, pa nas sad stvarnost malo samara. Meni su nelogicni neki Basicevi potezi i ima njegove krivice, ali pokazao je da zna, pa valjda ima i neki kredit. Nije lako izmisljati nesto iz kola u kolo sa limitiranom ekipom, u ligi gdje si u pet deka sa 90% klubova i gdje sudije i druge nefudbalske okolnosti nerijetko odrede pobjednika. Ponavljam se, ali mislim da nam gori na dva mjesta najvise: zadnji vezni, zasticeno godiste.
Na zadnjem imas Rustema i Bibera. Prvi u godinama, bio bi OK opcija s klupe, nista vise od toga. Drugi zuji, trci, ali u prazno, jako malo kontakta s loptom i presjecenih napada. Ne hapse na sredini kao Hodzic, i to se osjeti. Na kraju stoperi nam uvijek ostanu na vjetrometini i to protivnik iskoristi.
Za ove mladje je sve receno. Jedan mora igrati, a ne znas koji je gori. Redovno je u21 najgori pojedinac na terenu. Kad igra Drina, poklonice gol. Kad ne igra, Drljo ili Gasal ce upropastiti u zadnjoj trecini vecinu onoga sto iskreiramo.
Ovo su nam trebali biti prioriteti. Ostalo se nekako moze skrpiti.
Na zadnjem imas Rustema i Bibera. Prvi u godinama, bio bi OK opcija s klupe, nista vise od toga. Drugi zuji, trci, ali u prazno, jako malo kontakta s loptom i presjecenih napada. Ne hapse na sredini kao Hodzic, i to se osjeti. Na kraju stoperi nam uvijek ostanu na vjetrometini i to protivnik iskoristi.
Za ove mladje je sve receno. Jedan mora igrati, a ne znas koji je gori. Redovno je u21 najgori pojedinac na terenu. Kad igra Drina, poklonice gol. Kad ne igra, Drljo ili Gasal ce upropastiti u zadnjoj trecini vecinu onoga sto iskreiramo.
Ovo su nam trebali biti prioriteti. Ostalo se nekako moze skrpiti.
1921
-
- Kontakt:
Ne odgovaram tebi, jer znam da te ne zanima, odgovaram ljudima koji ce se zaista zapitati, a nisu toliko upuceni.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:32Pa dal je moguće da se kaze da se ide na stabilizaciju kluba ,a nisu svijesni da samo rezultati mogu stabilizirati klub koji nema para samo rezultati bez uspjeha na sportskom nivou nema ni uspjeha u financijskom to nek je svima jasno.Mi kao klub koji nema nikakav izvor vece količine novca vec od prodaje igraca,prodaje karata i izlazaka i zadržavanja u Europi.
Hvala!
Jednu al.bitnu cinjenicu si zaboravio koja kaze da su tri kluba vise manje sigiurna u Europi, Nja se uvalilo bruku para i ima nelosu ekipu, ako im zapne opet ce kupiti tekmu ko sto su kupili tekmu protiv Zrinjskog. Druge dvije ekipe ne trebam ni spominjati.
Znaci ostaje jedno mjesto i nekoliko pretendenata na njega + nefudbalski faktori zvani sudije, a nas nema na mapi u savezu, nacionalni kljuc i sta sve ne.
Opet pisem za ostale, ono sto zamjeram klubu jeste (pre)losa selekcija mladih igraca, moglo je i moze to mnogo bolje. Nit kostaju, nit mozes sta da izgubis sa njima, al da proberes kako treba.
-
- Kontakt:
Viking1921 i RatoborniMrmot su Bekric i Basic ko da gledam.
Godinama pisem a prozivali me svojevremeno lobotomci(semper prednjacio) i Ceric.
Ovo sad nova garnitura. Mozete pljuvati, ali do kraja sezone niti cemo izboriti mijesto u Europi zbog nacionalnog kljuca, dva hrvatska ili dva srpska idu, niti ce Basic ostati do kraja sezone, ako nastavi sa ovakvom alibi igrom.
Gosk sa omladinom nam ocitao lekciju na Grbavici,a vi nastavite iz supljeg u prazno.
Godinama pisem a prozivali me svojevremeno lobotomci(semper prednjacio) i Ceric.
Ovo sad nova garnitura. Mozete pljuvati, ali do kraja sezone niti cemo izboriti mijesto u Europi zbog nacionalnog kljuca, dva hrvatska ili dva srpska idu, niti ce Basic ostati do kraja sezone, ako nastavi sa ovakvom alibi igrom.
Gosk sa omladinom nam ocitao lekciju na Grbavici,a vi nastavite iz supljeg u prazno.
-
- Kontakt:
Dobro eto nek mene uklone jer sam "navijac" a nek tebe ostave jer si navijac ali nisi nista konkretno napisao vezano za ovaj post iznad.Viking1921 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:40Zamolio bi adminstraciju da ovakve kao sto je ovaj “navijac zeljeznicara” udalji sa nase teme ima ih pun djavo sto prave nickove i konstantno seru po svemu . Kad dodjes na stadion , vidis pravu atmosferuBojudaosinebu je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:32Pa dal je moguće da se kaze da se ide na stabilizaciju kluba ,a nisu svijesni da samo rezultati mogu stabilizirati klub koji nema para samo rezultati bez uspjeha na sportskom nivou nema ni uspjeha u financijskom to nek je svima jasno.Mi kao klub koji nema nikakav izvor vece količine novca vec od prodaje igraca,prodaje karata i izlazaka i zadržavanja u Europi.
Hvala!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Predatod, Vanja8 i 46 gostiju.