FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vrlo je vjerovatno da cemo proci Manchestera ali ono sto treba da brine jeste iskreno govoreci da pocinjemo sve vise izgledati kao Barca, mislim da se razumijemo mozemo mi kopirati igru seniora Zepca ako funkcionise ali vec mi pomalo na zivce ide taj fazon lazne devetke i izostavljanje napadaca sto je po meni apsurdno danas.
Kazem prilicno su velike sanse da prođemo engleze ali sta uraditi protiv npr. Reala koji je na dosta vecem nivou od engleza, ukoliko se ponovi onakva bezidejna igra nahebali smo,nadam se da je ovo samo jedan period losih igara i da ce Pep posloziti sve to malo drugacije...
Kazem prilicno su velike sanse da prođemo engleze ali sta uraditi protiv npr. Reala koji je na dosta vecem nivou od engleza, ukoliko se ponovi onakva bezidejna igra nahebali smo,nadam se da je ovo samo jedan period losih igara i da ce Pep posloziti sve to malo drugacije...
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
bavaraccccc je napisao/la:Vrlo je vjerovatno da cemo proci Manchestera ali ono sto treba da brine jeste iskreno govoreci da pocinjemo sve vise izgledati kao Barca, mislim da se razumijemo mozemo mi kopirati igru seniora Zepca ako funkcionise ali vec mi pomalo na zivce ide taj fazon lazne devetke i izostavljanje napadaca sto je po meni apsurdno danas.

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 07 apr 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Odlicna konstatacija PEP samo da je proci Jedinstvo i da Chelsea ispane od PSG i sve je nase do kraja!PEP je napisao/la:bavaraccccc je napisao/la:Vrlo je vjerovatno da cemo proci Manchestera ali ono sto treba da brine jeste iskreno govoreci da pocinjemo sve vise izgledati kao Barca, mislim da se razumijemo mozemo mi kopirati igru seniora Zepca ako funkcionise ali vec mi pomalo na zivce ide taj fazon lazne devetke i izostavljanje napadaca sto je po meni apsurdno danas.
Kazem prilicno su velike sanse da prođemo engleze ali sta uraditi protiv npr. Reala koji je na dosta vecem nivou od engleza, ukoliko se ponovi onakva bezidejna igra nahebali smo,nadam se da je ovo samo jedan period losih igara i da ce Pep posloziti sve to malo drugacije...evo vidis drug ja bas mislim ako prodjemo defanzivne engleze ,da nas samo sile nebeske mozgu sprijeciti da odemo u finale ,barca,real,atletiko,psg bilo koja od ovih ekipa je dobro dosla ,a zasto
,iz prostog razloga sto neznaju igradti bunkere ,ofanziva im je jaca strana ,a znamo da se tnutno u tome polju sa bayernom niko ne moze takmiciti da se razumijemo.
Atletiko doktorirao odbranu,cuj ne znaju igrati bunker 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:Atletiko doktorirao odbranu,cuj ne znaju igrati bunker

mozda od gore nabrojanih oni bi znali igrati ,alki ni priblizno kao doktori englezi ,budimo relani ekipa ateltiko je momcad je jedna od sonovnih odlika ofanziva,tako daa bi njihov pokusaj od bunkera bio kratkog vjeka u samoj tekmi.
Ocigledno ih nisi dovoljno gledao,igraju cvrstu igru i pretezno se brane protiv reala i barce,presing po potrebi na sredini i kontre s brzom tranzicijom,prekide itd.,sve ono sto ne odgovara ni barci ni realu ni bayernu 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
pa ti nisi gledo atletica minimalno dvije sezone momcePEP je napisao/la:suhi je napisao/la:Atletiko doktorirao odbranu,cuj ne znaju igrati bunker![]()
![]()
mozda od gore nabrojanih oni bi znali igrati ,alki ni priblizno kao doktori englezi ,budimo relani ekipa ateltiko je momcad je jedna od sonovnih odlika ofanziva,tako daa bi njihov pokusaj od bunkera bio kratkog vjeka u samoj tekmi.

atletico je najtvrdja ekipa u evropi ,najveca njihova snaga je bas odbrana tj organizovano branjenje gdje pokrivaju svaki pedalj terena ,pri osvajanju lopte transformiraju se brzo u napad
i ako ko zna igrat bunker od ovih ekipa u LP to je bas atletico

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Nemoj zaboraviti da je bayern trenutno i ispred vas i famoze barcelone i da imamo najacu ofanzivu u evropi u donosu na vas i njih kao i zantno veci presing, tehnicki potkovanije igrace .ja nez znam da je ono bilo protiv barce branjenje prose heftesuhi je napisao/la:Ocigledno ih nisi dovoljno gledao,igraju cvrstu igru i pretezno se brane protiv reala i barce,presing po potrebi na sredini i kontre s brzom tranzicijom,prekide itd.,sve ono sto ne odgovara ni barci ni realu ni bayernu

Budimo realni bayern ne pokazuje pola kvalitete u LPa koju pokazuje u ligi. City,arsenal ,united,nigdje niste izdominirali ni priblizno ko u ligi.
barca_87 je napisao/la:pa ti nisi gledo atletica minimalno dvije sezone momcePEP je napisao/la:suhi je napisao/la:Atletiko doktorirao odbranu,cuj ne znaju igrati bunker![]()
![]()
mozda od gore nabrojanih oni bi znali igrati ,alki ni priblizno kao doktori englezi ,budimo relani ekipa ateltiko je momcad je jedna od sonovnih odlika ofanziva,tako daa bi njihov pokusaj od bunkera bio kratkog vjeka u samoj tekmi.ako ovo tvrdis
atletico je najtvrdja ekipa u evropi ,najveca njihova snaga je bas odbrana tj organizovano branjenje gdje pokrivaju svaki pedalj terena ,pri osvajanju lopte transformiraju se brzo u napad
mozda najbolje u spaniji ali u evropi niko sa englezima ili kao oni to budi siguran.Uz tu su drugi timovi u ovome slucaju Bayern,nepoznanice ,bayern je znatno iskusnija momcad ,ima iskustvo sa takvim slicnim timovima iz proslosti BVB, a bayernu u prilog i ide omjer uspjesnosti njemackih i spanski klubova ,u odnosu na engelske cvrste klubove.
Vi igrate sa njima svake sezone i nasli su vam cake ,ali ponavljam bayern je na vecme nivou od reala,a pogotovu barce
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 07 apr 2014, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mora da nisi gled'o tekmu na Etihadu, dugo ih nije niko onako razbio, niti ce u dogledno vrijeme.suhi je napisao/la:Budimo realni bayern ne pokazuje pola kvalitete u LPa koju pokazuje u ligi. City,arsenal ,united,nigdje niste izdominirali ni priblizno ko u ligi.
Arsić smo prosli lagano, ne znam kako ti zamisljas "dominaciju".
Jedinstvo je slijedece svakako.
City i Arsenal? Druze, osim rezultata, mozda da pogledas pod kojim su okolnostima igrali, tj. da li je pobjeda bila neophodna Bayernu u tim susretima?
I jos to napise navijac tima koji je u 4 utakmice sa direktnim konkurentima u Primeri osvojio cak 1 bod.

I jos to napise navijac tima koji je u 4 utakmice sa direktnim konkurentima u Primeri osvojio cak 1 bod.

suhi je napisao/la:Budimo realni bayern ne pokazuje pola kvalitete u LPa koju pokazuje u ligi. City,arsenal ,united,nigdje niste izdominirali ni priblizno ko u ligi.
Pogledaj statistike ,malo realizacija moze bolje ali u svakome slucaju dominacija na svimpoljima.
kojim ba englezima man utd,arsenal ,city ???PEP je napisao/la:barca_87 je napisao/la:pa ti nisi gledo atletica minimalno dvije sezone momcePEP je napisao/la:
mozda od gore nabrojanih oni bi znali igrati ,alki ni priblizno kao doktori englezi ,budimo relani ekipa ateltiko je momcad je jedna od sonovnih odlika ofanziva,tako daa bi njihov pokusaj od bunkera bio kratkog vjeka u samoj tekmi.ako ovo tvrdis
mozda najbolje u spaniji ali u evropi niko sa englezima ili kao oni to budi siguran.Uz to su drugi timovi u ovome slucaju Bayern ,a to znamo i imao iskustvo protiv BVB.

te ekipe nemaju veze sa dobrom odbranom samo chelsea tu se moze ubrojat a i oni vidili smo protiv psga nisu nesto
atletico je u LP do sada primio samo 5 golova (najmanje od svih ekipa u LP) ,u grupi primili samo 3 gola ,jedan im dao milan u osmini i sad barca ,poredis ovu smijuriju od engleskih ekipa sa njima

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
A to su sad price da igrate koliko vam treba, ili s pola snage ? 
Jeste rasuli city u prvoj tekmi,al city koji je bio daleko od uigrane ekipe tad,u drugoj tekmi je bila druga prica,al tu sad ide opet ono " da vama nije trebalo" .
Arsenal do crvenog kartona nista niste pokazali,dalje su price za malu djecu.
Unitedu ste trebali dati par komada,a na kraju su oni imali izglednije prilike za pobijedu.
@ribery Kakve veze bgti ima taj bod i sa cim ovdje ? Da si pratio moje postove na RM PDF ne bi me cak ni nazvao navijacem reala

Jeste rasuli city u prvoj tekmi,al city koji je bio daleko od uigrane ekipe tad,u drugoj tekmi je bila druga prica,al tu sad ide opet ono " da vama nije trebalo" .
Arsenal do crvenog kartona nista niste pokazali,dalje su price za malu djecu.
Unitedu ste trebali dati par komada,a na kraju su oni imali izglednije prilike za pobijedu.
@ribery Kakve veze bgti ima taj bod i sa cim ovdje ? Da si pratio moje postove na RM PDF ne bi me cak ni nazvao navijacem reala

Ne znam sta si ti gledao ali je jedno sigurno a to je ,da te ekipe sigurno protiv bayerna nisu igrale ofanzivni nogomet,mozda malo siti u nevaznoj tekmi zadnjeg kola Lp.A brate atletiko imao jake protivnike nema stabarca_87 je napisao/la:kojim ba englezima man utd,arsenal ,city ???
te ekipe nemaju veze sa dobrom odbranom samo chelsea tu se moze ubrojat a i oni vidili smo protiv psga nisu nesto
atletico je u LP do sada primio samo 5 golova (najmanje od svih ekipa u LP) ,u grupi primili samo 3 gola ,jedan im dao milan u osmini i sad barca ,poredis ovu smijuriju od engleskih ekipa sa njima

,nema jacih bunkerasa od engleza mnogi klubovi su usvojili murinjovu doktrinu i dosta uspjesno rade,primjenjuju konkretno u evropi barem sto se tice dvoboja bayerna i engleza,zadnji primjer je man utd.
Nije da osporavam barcelonu onda je i dalje u krugu favorita i mislim da cete proci ,generalno gledano nikad slabija ,pa tog atletika je real mmomacki isprasio sa 3 komada.Bayern ,real,Barca
p.s:momci ko ce nam suditi na A.areni

Pep je upravu,gledajuci po rez Mancho je taj koji bi morao napasti,al siguran sam da ce scenario biti isti.Bajernn drzati posjed napadati,a mi svoju sansu cekati iz nekog prekida,kontre ili polu kontre.Jedino,ako rano primimo,onda se moze ocekivat ofanziva Uniteda,sto bi vjerovatno rezultiralo sa 2,3 komada u nasoj mrezi
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- gerdmuller
- Kontakt:
Jonas ErikssonPEP je napisao/la:Ne znam sta si ti gledao ali je jedno sigurno a to je ,da te ekipe sigurno protiv bayerna nisu igrale ofanzivni nogomet,mozda malo siti u nevaznoj tekmi zadnjeg kola Lp.A brate atletiko imao jake protivnike nema stabarca_87 je napisao/la:kojim ba englezima man utd,arsenal ,city ???
atletico je u LP do sada primio samo 5 golova (najmanje od svih ekipa u LP) ,u grupi primili samo 3 gola ,jedan im dao milan u osmini i sad barca ,poredis ovu smijuriju od engleskih ekipa sa njima![]()
,nema jacih bunkerasa od engleza mnogi klubovi su usvojili murinjovu doktrinu i dosta uspjesno rade,primjenjuju konkretno u evropi barem sto se tice dvoboja bayerna i engleza,zadnji primjer je man utd.
Nije da osporavam barcelonu onda je i dalje u krugu favorita i mislim da cete proci ,generalno gledano nikad slabija ,pa tog atletika je real mmomacki isprasio sa 3 komada.Bayern ,real,Barca
p.s:momci ko ce nam suditi na A.areni
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
@PEP Pa i prosle godine su se svi branili protiv bayerna ,al jupova taktika je bila konkretnija od guardioline i puno su bolje izgledali u LPa od ove sezone.
Branilisuhi je napisao/la:@PEP Pa i prosle godine su se svi branili protiv bayerna ,al jupova taktika je bila konkretnija od guardioline i puno su bolje izgledali u LPa od ove sezone.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.