Opet prosipanje iz supljeg u prazno, sudije nacionalni kljuc mora ovaj mora onaj. Ja ne znam gsje su nas to konkretno ostetile sudije.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:56Ne odgovaram tebi, jer znam da te ne zanima, odgovaram ljudima koji ce se zaista zapitati, a nisu toliko upuceni.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:32Pa dal je moguće da se kaze da se ide na stabilizaciju kluba ,a nisu svijesni da samo rezultati mogu stabilizirati klub koji nema para samo rezultati bez uspjeha na sportskom nivou nema ni uspjeha u financijskom to nek je svima jasno.Mi kao klub koji nema nikakav izvor vece količine novca vec od prodaje igraca,prodaje karata i izlazaka i zadržavanja u Europi.
Ako neko misli drugacije vara se.Ja podrzavm i upravu i trenera.
Nema juniora, nema prodaje nasih igraca ?
Losi rezultati smanjit ce broj navijaca,nema ni zarade od navijaca ?
Ne borimo se za prva 3 mjesta i nema evrope,a nema ni para od evrope
A nema ni nekog zvanicnog ulagaca ili sponzora?
Pa sad kako stabilizirati financije oni misle ?
Ako mi neko moze to objasnit
Hvala!
Jednu al.bitnu cinjenicu si zaboravio koja kaze da su tri kluba vise manje sigiurna u Europi, Nja se uvalilo bruku para i ima nelosu ekipu, ako im zapne opet ce kupiti tekmu ko sto su kupili tekmu protiv Zrinjskog. Druge dvije ekipe ne trebam ni spominjati.
Znaci ostaje jedno mjesto i nekoliko pretendenata na njega + nefudbalski faktori zvani sudije, a nas nema na mapi u savezu, nacionalni kljuc i sta sve ne.
Opet pisem za ostale, ono sto zamjeram klubu jeste (pre)losa selekcija mladih igraca, moglo je i moze to mnogo bolje. Nit kostaju, nit mozes sta da izgubis sa njima, al da proberes kako treba.
I kakve to veze ima sve sa ovim postom iznad. Sta mi to radimo da se stabilizujemo konacno, koji su konkretni potezi, koji planovi, ista ?