nime_tm87 je napisao/la:devilce nas gotivi.Devil je napisao/la:I jos jedna titula.tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!!![]()
jos tri pobjede!!!![]()
izdrzi zeljo!!!!![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nime_tm87 je napisao/la:devilce nas gotivi.Devil je napisao/la:I jos jedna titula.tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!!![]()
jos tri pobjede!!!![]()
izdrzi zeljo!!!!![]()
![]()
hahahaha najvjerovatnije.avlami97 je napisao/la:Budućnost me iznenadila dosta dobrom i otvorenom igrom. Stekao sam utisak da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno. To će Amar najvjerovatnije prokomentirati kao - mrljavo. Zeba danas dosta dobar, možda i najbolji. Imao je želje i htjenja, ali izgleda da ostali nisu bili previše raspoloženi. Šehić - dosta siguran. Marković - na početku slab, ali kako je utakmica odmicala bivao sve bolji. Radovanović- može i bolje. Kerla i Vasilić solidni. Kerla-opet neprikosnoven u zraku. Vasilić - igra pametno. Mešić - igrao zadnjeg veznog i u destrkciji dobar, ali kada treba brzo prenijeti loptu, dosta slabiji. Savić- dobar igrao ispred i uz Mešića i dosta puta se morao vratiti po loptu da je prenese. E. Čolić- kada se igralo po njegovoj strani imao par dobrih prolaza. Zeba - već sam rekao najbolji i dosta razigran. Višća - iako je postigao gol mora i može mnogo više. Meni je danas bio lošiji nego obično. Lazo - iako se borio kao i uvijek, danas dosta loš Opet promašio sa dva metra u drugom poluvremenu. Ustvari nije stigao loptu uklizavajaći na nju. Prošla mu izgleda kroz noge ili ispod nogu. Mirso ušao i vidi se da je i dalje uz Zebu naš najbolji igrač prema naprijed. Stanić malo igrao za ocjenu kao i Srđan Čolić. Tako nam oficijelni spiker prozva Benjamina Čolića. Sve u svemu rutinska pobjeda, bez mnogo znoja. Budućnost korektna ekipa. Pogodili su stativu u prvom, a jednu je i Šeha izvadio nakon slobodnjaka, također u prvom. Raje negdje od 3000-3500 po mojoj procjeni. Idemo dalje prema cilju, a on je uvijek isti. Pobjedama do cilja. Željo je šampion.
Obje utakmice se prenosezlaya_tm87 je napisao/la:E raja, jel' se meni ucinilo il' je Kristic rekao da ce se sljedece kolo prenositi Zrinjski - Siroki, a ne Borac - Zeljo?
ne cini ti se..moramo sljedece kolo da vidimo Hitlerovu koreo preko cijele tribinezlaya_tm87 je napisao/la:E raja, jel' se meni ucinilo il' je Kristic rekao da ce se sljedece kolo prenositi Zrinjski - Siroki, a ne Borac - Zeljo?
za mustuluka simiky_hz je napisao/la:Obje utakmice se prenosezlaya_tm87 je napisao/la:E raja, jel' se meni ucinilo il' je Kristic rekao da ce se sljedece kolo prenositi Zrinjski - Siroki, a ne Borac - Zeljo?
AHAHHAHAHAHAHeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ne cini ti se..moramo sljedece kolo da vidimo Hitlerovu koreo preko cijele tribinezlaya_tm87 je napisao/la:E raja, jel' se meni ucinilo il' je Kristic rekao da ce se sljedece kolo prenositi Zrinjski - Siroki, a ne Borac - Zeljo?![]()
prije ce bit 7 nedelja...mada ni ja ne razumijem kako treba...LiMvOtElJoZe je napisao/la:A da me vidi babo a da me vidi babo kako se opijam kako se opijam 7 jegeraa ?
Prestic ce ih Amartm84 je napisao/la:ako nekog interesuje:
Zeljeznicar je ukupno ostvario u istoriji 1011 pobjeda u zvanicnim utakmicama.
Od tih 1011, Amar Osim je ostvario 110. Za poredjenje. On je trenutno 3.najuspjesniji trener Zeljeznicara po tome. Najvise pobjeda ima pokojni Milan Ribar sa 165 pobjeda a onda slijedi Ivica Osim sa 118 pobjeda.
Jos jedan pokazatelj kolika je velicina ustvari Amar u nasem klubu!!!
Da me vidi babo moj kako se opijam 7 jegera !eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:[youtube][/youtube]
nisam bio na tekmi..razumi li neko sta se ovo pjeva od 8:35![]()
Rooney88 je napisao/la:Da me vidi babo moj kako se opijam 7 jegera !eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:[youtube][/youtube]
na fazon , ako si gledao, za bajram onu malu na Hayatu sto je pricala o tome kako se provodi hu ha ....
pita je voditelj kako se provodis ? kaze ona: evo vidis opijam se, koliko si popila? 7 jegera kaze ona xD
i na kraju slag na tortu onako pjana kaze u kameru:"JOJ SAMO DA MI BABO OVO NE VIDI"
A da me vidi babo mojeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakva je to mala na hayatu bila pa to rekla hahah xDnick je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Da me vidi babo moj kako se opijam 7 jegera !eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:[youtube][/youtube]
na fazon , ako si gledao, za bajram onu malu na Hayatu sto je pricala o tome kako se provodi hu ha ....
pita je voditelj kako se provodis ? kaze ona: evo vidis opijam se, koliko si popila? 7 jegera kaze ona xD
i na kraju slag na tortu onako pjana kaze u kameru:"JOJ SAMO DA MI BABO OVO NE VIDI"
hahahaah odlicno nisam gledo tu malu ali ovo je odlicno
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 64 gosta.