Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Richard
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Richard » 27 jun 2013, 10:18

a sada bi umjesto 100 miliona u dzepovima uprave bila 2-3 trofeja u klupskoj vetrini
slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 12:02

Evo citam, za Balea ce Real ponuditi 60 miliona plus Fabio Coentrao i Gonzalo Higuain. Pise da ce se tokom ove sedmice poslati ta ponuda. Perez ce sve uraditi da zadrzi stolicu. Znaci, sve je moguce.
U tom slucaju nece u Arsenal. Eto, ne sekirajte se puno vi koji ste protiv da on pojaca Arsenal, nije jos sve 100% gotovo i mozda nece ni biti.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jun 2013, 12:09

čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi :|
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 12:38

nedim1993 je napisao/la:čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi :|
Eto vidis, opet grijesis. Nisam procitao na ss.ba. Inace, vise citam strane medije nego nase.
Tebi se vjerovatno sve vrti oko nasih medija pa mislis da su nam to jedini izvori.

Ti si najzeleniji ovdje, kad smo vec kod teme i zabrane istoj. Ne mislim po godinama nego razmisljanju.
Bas si ono, ZELEN.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jun 2013, 12:39

EXCLUSIVE: ARSENAL'S ROONEY DREAM

ARSENAL have put together a package they hope can convince Wayne Rooney to join them from Manchester United.

Rooney is set to meet new United boss David Moyes to discuss his future as soon as possible after the Scot officially starts work on Monday.

But the Gunners are convinced they have a realistic chance of persuading the England striker to join their revolution.

The Emirates hierarchy feel they need to start joining the big boys when it comes to transfers, especially if they want to persuade boss Arsene Wenger to sign an extension, with his contract ending next summer and Paris St-Germain interested in his services.

It’s understood Wenger and Arsenal would like to see a dream partnership of Real Madrid’s Gonzalo Higuain as a central striker with Rooney playing behind him.

And Higuain’s brother, Nicolas, admitted yesterday an Arsenal deal, cost close to being completed for the 25-year-old.

“I cannot deny that Gonzalo is now close to Arsenal,” he said.

Barcelona, PSG and Monaco have been linked with Rooney, but Arsenal feel they can also sway the 27-year-old with the fact he would be playing with England team-mates Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain and Jack Wilshere.

Rooney would command wages of more than £200,000 a week, but the Gunners seem to be ready to make that huge step.

Izvor je dailystar... Sta misite koliko u ovome ima istine , ja licno sumnjam da ce Wenger dati ovoliku platu.....
www.nkbratstvogracanica.com

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 jun 2013, 12:40

SamoZeljo je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi :|
Eto vidis, opet grijesis. Nisam procitao na ss.ba. Inace, vise citam strane medije nego nase.
Tebi se vjerovatno sve vrti oko nasih medija pa mislis da su nam to jedini izvori.

Ti si najzeleniji ovdje, kad smo vec kod teme i zabrane istoj. Ne mislim po godinama nego razmisljanju.
Bas si ono, ZELEN.
+1

A i da jeste sa ss.ba pa i oni samo copy paste sa drugih/stranih portala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 12:50

M4kaveli je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Bas si ono, ZELEN.
+1

A i da jeste sa ss.ba pa i oni samo copy paste sa drugih/stranih portala.
Upravo tako. Ss.ba ne izmislja nego kupi sa drugih portala. Slicno iskustvo sam imao i na jednoj drugoj temi. Momak poceo bacati drvlje i kamenje kako navodno ss.ba nesto laze i kako glupani nasjedaju, ali kad sam mu rekao sta da ukuca na google i da vidi da ce istu vijest naci na 50 drugih portala, usutio se.

Evo i za tebe Nedime. Ukucaj ovo na google "Higuain Coentrao 60 Bale" i sve ce ti biti jasno.
I usput malo sjasi. Nisi ni priblizno pametan koliko mislis da jesi.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jun 2013, 12:57

To su glasine, nije ništa poslano, čelnici Arsenala su bili u Madridu, ova priča da je Higuain tek sad blizu Arsenala je šuplja, uvijek bude tako 5 dana prije transfera a Juve je već uzeo Llorentea i Teveza i siguran sam sa će biti doveden prije 4.7

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jun 2013, 13:01

SamoZeljo je napisao/la: Upravo tako. Ss.ba ne izmislja nego kupi sa drugih portala. Slicno iskustvo sam imao i na jednoj drugoj temi. Momak poceo bacati drvlje i kamenje kako navodno ss.ba nesto laze i kako glupani nasjedaju, ali kad sam mu rekao sta da ukuca na google i da vidi da ce istu vijest naci na 50 drugih portala, usutio se.

Evo i za tebe Nedime. Ukucaj ovo na google "Higuain Coentrao 60 Bale" i sve ce ti biti jasno.
I usput malo sjasi. Nisi ni priblizno pametan koliko mislis da jesi.
ja zelen a ti čitaš engleske medije koji osim bbc-a i skysportsa u najmanju ruku su smiješni.
de molim te popusti sa svojom stručnošću koju ima dijete od 8 godina. I sigurno sam ja mislio da je ss.ba dobio informacije od Pereza pa ti na taj način odgovorio
Jedino što bi bilo dobro da ti sjašeš sa ove teme i prestaneš pisati stvari tipa da treba uložit 150 miliona u jednom prelaznom rokui sve ostale gluposti koji provaljuješ. i usput ja nikad nisam reko da sam pametan ;)

A da zelen sam što sam nemam isto mišljenje kao ti što se tiče Arsenalovog trošenja i City-eve politike. bravo ti
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 13:27

AA23 je napisao/la:To su glasine, nije ništa poslano, čelnici Arsenala su bili u Madridu, ova priča da je Higuain tek sad blizu Arsenala je šuplja, uvijek bude tako 5 dana prije transfera a Juve je već uzeo Llorentea i Teveza i siguran sam sa će biti doveden prije 4.7
Naravno da su skoro sve glasine ovo sto se ovih dana prica/pise... Mora i AS nesto zaraditi. Ali svakako je znak da se sa transferima ne smije puno natezati.
Evo sad citam, Isco potpisao na 5 godina u Realu. Kod njih nema cekanja.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 jun 2013, 13:46

ništa čudno za debile iz Arsenala,koji očito ništa naučili iz prošlih pogrešaka kad su isto drkali s Matom pa na kraju završio u Chelseau.Valjda bi im trebalo u cilju biti da završe transfere do početka priprema da se novi odmah počinju uigravat u momčad,a da za 1 ili možda 2 igrača ostane prostor da se dovede do kraja transfer roka.Ili će čekat 31.8.pa kupovat šta je ostalo na tržištu.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 jun 2013, 13:55

Arshavin zvanicno potpisao za Zenit. Sretno mu.

Ma Higuain je arsenalov.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 jun 2013, 14:11

dansko drvo Bendtner ide u Eintracht Frankfurt izgleda,još 1 manje balvan u ekipi,još riješiti chamakha i onog parka koji je totalni promašaj osim neke dobiti od prodaje dresova koju smo dobili od njega,đuru u hanoveru ili hsvu

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 27 jun 2013, 14:27

Park je doveden cisto da bi podigao prosjecnu granicu IQ-a ekipe (najinteligentniji fudbaler),posto Walcott zestoko ne dozvoljava da ta granica predje 27.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jun 2013, 14:51

Bokte neyebo kako pojedinci iznova dokazuju ono što većina i misli o njima, pa šta ako Perez pošalje Higuaina i Coentrao u paketu za Balea, ako niste znali oni moraju imati volju da predju tamo, nije ovo robovlasništvo da Perez šalje igrače kako mu volja.

Jedino ako su izgubili status libertatis onda će preći u Tottenham.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 14:57

Jok eto mi mislili da se oni nista ne pitaju. :roll:
Niko to nije uzeo zdravo za gotovo. Poenta je skrenuti paznju da uvijek nesto/neko moze iskociti.

I bez psovanja. :)

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 27 jun 2013, 15:47

Poenta je skrenuti paznju da uvijek nesto/neko moze iskociti.
Poenta je da ti voliš preseravati.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jun 2013, 16:02

amin.
Vođa zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 27 jun 2013, 16:33

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0bax ... o1_400.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

toliko o wojinom kvalitetu i potencijalu..

izgleda da ce novi dresovi biti predstavljeni 9.7,valjda nece biti neki veliki fejl..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2013, 16:37

Richard je napisao/la:
Poenta je skrenuti paznju da uvijek nesto/neko moze iskociti.
Poenta je da ti voliš preseravati.
Svim mi to pomalo radimo. Ukljucujuci i tebe i sve tvoje nickove. :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.