a sada bi umjesto 100 miliona u dzepovima uprave bila 2-3 trofeja u klupskoj vetrini

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
a sada bi umjesto 100 miliona u dzepovima uprave bila 2-3 trofeja u klupskoj vetrini

Eto vidis, opet grijesis. Nisam procitao na ss.ba. Inace, vise citam strane medije nego nase.nedim1993 je napisao/la:čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi
+1SamoZeljo je napisao/la:Eto vidis, opet grijesis. Nisam procitao na ss.ba. Inace, vise citam strane medije nego nase.nedim1993 je napisao/la:čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi
Tebi se vjerovatno sve vrti oko nasih medija pa mislis da su nam to jedini izvori.
Ti si najzeleniji ovdje, kad smo vec kod teme i zabrane istoj. Ne mislim po godinama nego razmisljanju.
Bas si ono, ZELEN.
Upravo tako. Ss.ba ne izmislja nego kupi sa drugih portala. Slicno iskustvo sam imao i na jednoj drugoj temi. Momak poceo bacati drvlje i kamenje kako navodno ss.ba nesto laze i kako glupani nasjedaju, ali kad sam mu rekao sta da ukuca na google i da vidi da ce istu vijest naci na 50 drugih portala, usutio se.M4kaveli je napisao/la:+1SamoZeljo je napisao/la:Eto vidis, opet grijesis. Nisam procitao na ss.ba. Inace, vise citam strane medije nego nase.nedim1993 je napisao/la:čitaš na ss.ba . Tačno vam treba pojedincima zabranit pristup temi
Tebi se vjerovatno sve vrti oko nasih medija pa mislis da su nam to jedini izvori.
Ti si najzeleniji ovdje, kad smo vec kod teme i zabrane istoj. Ne mislim po godinama nego razmisljanju.
Bas si ono, ZELEN.
A i da jeste sa ss.ba pa i oni samo copy paste sa drugih/stranih portala.
ja zelen a ti čitaš engleske medije koji osim bbc-a i skysportsa u najmanju ruku su smiješni.SamoZeljo je napisao/la: Upravo tako. Ss.ba ne izmislja nego kupi sa drugih portala. Slicno iskustvo sam imao i na jednoj drugoj temi. Momak poceo bacati drvlje i kamenje kako navodno ss.ba nesto laze i kako glupani nasjedaju, ali kad sam mu rekao sta da ukuca na google i da vidi da ce istu vijest naci na 50 drugih portala, usutio se.
Evo i za tebe Nedime. Ukucaj ovo na google "Higuain Coentrao 60 Bale" i sve ce ti biti jasno.
I usput malo sjasi. Nisi ni priblizno pametan koliko mislis da jesi.
Naravno da su skoro sve glasine ovo sto se ovih dana prica/pise... Mora i AS nesto zaraditi. Ali svakako je znak da se sa transferima ne smije puno natezati.AA23 je napisao/la:To su glasine, nije ništa poslano, čelnici Arsenala su bili u Madridu, ova priča da je Higuain tek sad blizu Arsenala je šuplja, uvijek bude tako 5 dana prije transfera a Juve je već uzeo Llorentea i Teveza i siguran sam sa će biti doveden prije 4.7
Poenta je da ti voliš preseravati.Poenta je skrenuti paznju da uvijek nesto/neko moze iskociti.
Svim mi to pomalo radimo. Ukljucujuci i tebe i sve tvoje nickove.Richard je napisao/la:Poenta je da ti voliš preseravati.Poenta je skrenuti paznju da uvijek nesto/neko moze iskociti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.