RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

oldbridge
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la oldbridge » 22 nov 2016, 14:22

Scout1921 je napisao/la:Svi Velez nose u srcu kao,a da sutra se daje po marku za klub rekli bi ma sta cu za to davati,nema od tog hajra,dzaba davat.
Haj bola otpepaj s tim supljacima.. nije mi jasno kako te nije sramota pomisliti to a ne izjaviti ..
Ne postoji klub, ne u BiH, vec u regionu, ciji su navijaci skupili vise donacija i potpomogli funkcionisanju kluba od Veležovih navijaca. Pocevsi od samog stadiona i stolica, semafora, opreme za sve selekcije od omladinske do seniorske, autobusa.. pa evo i najsvjeziji primjer, masine za veseraj (nemoj misliti da je jedina donacija ona iz Holandije).. I to su samo neke od donacija i akcija Velezovih navijaca..
On mi se nasao pametan pravit i osudjivat nekog, a veze nema .. ne prosipaj se vise zivota ti.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 22 nov 2016, 15:16

Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 22 nov 2016, 15:36

Zbog ovakvih poput old bridge i ima 200 ljudi na tribinama.Ona tipicna fraza:stas ti kometarisat s....o mater,..jer samo postoji jedna skupina "pravih".

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 nov 2016, 16:35

Scout1921 je napisao/la:Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"
Napiši broj članske karte pa onda nešto kritikuj i ti i svi ostali.Onaj ko nema člansku nema pravo srat po klubu i navijačima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 22 nov 2016, 20:20

emil02in je napisao/la:
Scout1921 je napisao/la:Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"
Napiši broj članske karte pa onda nešto kritikuj i ti i svi ostali.Onaj ko nema člansku nema pravo srat po klubu i navijačima.
Ja koliko znam na forumu svak moze iznjeti svoje misljenje a drugi mogu da se slagaju ili ne.,izneses argumenete svoje,i glupo mi je da nekome kazem "sta ces ti" itd,a ne znam ko stoji iza nicka,nije ni bitno

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 nov 2016, 20:58

Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam J*** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 24 nov 2016, 17:26

Crveni_1922 je napisao/la:Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam **** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
Takodje, bujrum redakcijo ss.ba i moje kite.

MUSVDG

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 nov 2016, 17:36

oldbridge je napisao/la:
Crveni_1922 je napisao/la:Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam **** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
Takodje, bujrum redakcijo ss.ba i moje kite.
niste u pravu nijedan ni drugi. Ja ovoj sadasnjoj upravi zamjeram sto nema PR covjeka koji ce zakazati press konferenciju. Moramo saznavati iz nekih siromasnih emisija da smo dobili dozvolu za gradnju tribine prema predionici, dok Zeljo napravi press konferenciju i obznani to novinarima , pa se prica procuje po regionu.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 24 nov 2016, 18:34

Normala, eto ti si upravu :thumbup:
Jasta, kao najjaci sportski BH e-medij treba sve na tacni da dobiju pa da obznane javnosti pozitivna desavanja u i oko kluba.
Kako li samo na vakat dodjose do info o sporu sa Nikolicem..

MUSVDG

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 nov 2016, 18:37

Apsolutno se slažem @starimost. Poznato je da smo "omiljeni" ovom mediju.

...i mog je tate tata za njega navijao...

#svenasistaljubavspaja

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 25 nov 2016, 14:37

slika

MUSVDG

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2016, 16:35

oldbridge je napisao/la:slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota:

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 28 nov 2016, 21:30

Ljudi sta je sa pastrmkom?Dugo ga mane.Da ga nije Aco poslao na vjecna lovista?

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 29 nov 2016, 00:51

Zodi zar i ovdje terorišeš ljude svojim postovima? :)
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 29 nov 2016, 06:44

RZ88Adnan je napisao/la:Zodi zar i ovdje terorišeš ljude svojim postovima? :)
Ne prljaj ljudima temu.Vidim da me pratis i da sam ti interesantan.Ovdje sam da upitam za svog druga.nereiciram ti vise,a Aco ti je objasnio neke stvari na nasoj temi.Sad sibre i oslobodi ljudima njihov pdf

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 nov 2016, 07:46

Zodi41 je napisao/la:Ljudi sta je sa pastrmkom?Dugo ga mane.Da ga nije Aco poslao na vjecna lovista?
Tu sam brato. Imao sam smrtni slucaj u porodici neki dan pa sam bio u crnjacima zescim a i sit sam prica o balijama cetnicima i ustasama koji su postali svakodnevnica. 6 godina sam na ovom forumu i nekad je tu bilo puno normalnije sa zdravom zayebancijom. Trenutno uzivam na nasem forumu sa nasom rajom i radujemo se svakoj novoj pozitivnoj vijesti a ima ih iz dana u dan šleperima. Redovno procitam ima li ista pozitivno u Celiku da mi se brat @zlajson malo rastereti. Odusevljava me lik pod nickom @Eborg koji je primjer kako se treba boriti za svoj klub i ne odustajati od svojih ciljeva . Sve to na vas prenosi jako inteligentno i jako slikovito. Po meni tezak ali jedini ispravan put kada je buducnost Celika i fudbala u Zenici u pitanju. Pomno ga slusajte podrzavajte i prenosite svi zajedno vasu borbu. Nama je krenulo i ne vidi se sada nista ali za dvi-tri godine cemo imati i biti ono sto svi zelimo. Nikakav instant blic uspjeh samo klub sa zdravim temeljima za buducnost. Sve polako dolazi na svoje. Zivio brato,sretno vam u borbi i pozdrav za mog druga @zlajsona starog ofingera i babojebca
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 29 nov 2016, 07:59

Njemu Aco, a tebi je Pastrmka "stari lisac" rekao kako je ispravno i ko govori kako treba, uokviri si ovaj post gore :thumbup:
Primi saučešće pastrmko, i sretno Veležu u nastavku oporavka kluba. :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 nov 2016, 08:08

Pastrmka primi moje saucesce. :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 nov 2016, 08:11

Sariel je napisao/la:Pastrmka primi moje saucesce. :salut:
Hvala brato. Da ste zivi i zdravi obadvojica i sva ostala raja
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 29 nov 2016, 11:54

Zodi41 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la:Zodi zar i ovdje terorišeš ljude svojim postovima? :)
Ne prljaj ljudima temu.Vidim da me pratis i da sam ti interesantan.Ovdje sam da upitam za svog druga.nereiciram ti vise,a Aco ti je objasnio neke stvari na nasoj temi.Sad sibre i oslobodi ljudima njihov pdf
Slučajno sam došao pitati nešto vidim ti si tu,tvoj sam fan samo piši,forum je da se diskutuje
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []