FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rooney88
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rooney88 » 08 nov 2010, 02:11

sajo10 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

nisam bio na tekmi..razumi li neko sta se ovo pjeva od 8:35 :?: :D
Da me vidi babo moj kako se opijam 7 jegera !

na fazon , ako si gledao, za bajram onu malu na Hayatu sto je pricala o tome kako se provodi hu ha ....
pita je voditelj kako se provodis ? kaze ona: evo vidis opijam se, koliko si popila? 7 jegera kaze ona xD

i na kraju slag na tortu onako pjana kaze u kameru:"JOJ SAMO DA MI BABO OVO NE VIDI" :D

hahahaah odlicno nisam gledo tu malu ali ovo je odlicno :D
Kakva je to mala na hayatu bila pa to rekla hahah xD[/quote]

jbga i ti sad xD nit je znam nit sam je u zivotu vidio :D

al brate onako fizicki gledano .... nije losa :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 08 nov 2010, 06:58

Rooney88 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
nick je napisao/la:[youtube][/youtube]

nisam bio na tekmi..razumi li neko sta se ovo pjeva od 8:35 :?: :D
Da me vidi babo moj kako se opijam 7 jegera !

na fazon , ako si gledao, za bajram onu malu na Hayatu sto je pricala o tome kako se provodi hu ha ....
pita je voditelj kako se provodis ? kaze ona: evo vidis opijam se, koliko si popila? 7 jegera kaze ona xD

i na kraju slag na tortu onako pjana kaze u kameru:"JOJ SAMO DA MI BABO OVO NE VIDI" :D

hahahaah odlicno nisam gledo tu malu ali ovo je odlicno :D
Kakva je to mala na hayatu bila pa to rekla hahah xD[/quote]

A da me vidi babooooo, a da me vidi babooooo, da se opijam, da se opijam, sedam jegeraaa... :D

[youtube][/youtube] :D

to je ta! da je vidi baboooo... mora da je bilo kasnije ko u Rambovoj pjesmi: "...brze i od broda, svemirom sto hoda, poleČela babi ruka pravdu da podijeli..." :D

btw, i ja sam cuo sinoc na tekmi da govore da nece prenosit nas i Borca sljedece hefte... ako je tako onda stvarno duje vnago... il se sprema neka zavala, cega me najvise strah... svi pricaju stima se Borcu titula, al opet ja kontam pricalo se i prosle godine, al nije niko pito naseg Brku za misljejne... :D to je ono sto me tjesi, kao i nas raspored na proljece...

Al hajmo mi sad onu: A da me vidi baboooo... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 08 nov 2010, 09:53

Fakat,mala je neodgovorna,a ako je babo vidio blago njoj!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 nov 2010, 10:02

elSaik je napisao/la:Budućnost je imala više napada i šuteva nego svi dosadašnji protivnici na Grbavici zajedno. Nisu nešto naročito kvalitetni ali se trude. Što se Želje tiče, jako smo loše odigrali, ali i to je bilo dovoljno za rutinsku utakmicu. Sad u Banja Luku po jesenju titulu!

:idea: :?:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 nov 2010, 10:16

Tekma protiv Budućnosti perfektno odrađena, bez kartona !

Idemo dalje:
Sljedeća stanica, Rodoč Mostar.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 nov 2010, 10:33

Utakmica sa Borcem se igra u subotu u 14:00 uz direktan TV prenos.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 nov 2010, 10:33

Jako sam zadovoljan kako se trenutno odvija situcija...drugi smo na tabeli,uz manje utakmica kao domacini..proljece ide,bicemo samo jaci,i ovo me stavlja u poziciju optimiste za ovu sezonu..
Utakmica protiv Buducnosti je bila bas onakva kakva je trebala da bude...znaci odradjeno...pobjeda,bez kartona i prevelikog umaranja pred vazno gostovanje Borcu..Sehic je bio sasvim solidan,imao je vise posla nego sto je i sam ocekivao i to je dobro uradio,cim nije primio gol...Markovic rutinski,Radovanovic rezervisano i nije mi krivo sto je bilo tako,ne djeluje umorno i kao da se nije bespotrebno zadavao...Kerla za deset,Vasilic imao jedan veliki kiks kada smo mogli primiti gol,a lopta pogodila stativu,no ostatak je bio sasvim ok...Mesic imao puno trke,dobro to radi defanzivno i ne izgleda mi lose kao zadnji vezni igrac...Savic jaooooooo...vec drugu utakmicu zaredom mi ne pruza priliku da ga posteno iskritikujem :mrgreen: ,kako da kazem nesto protiv igraca koji zabije gol,nema sanse,pa cu ostati opet suzdrzan koliko mogu,covjek da ne daje golove svasta bih mogao napisati,prelos,preloos...ali hvala mu za svaki pogodak i dabogda ih davao u svakoj utakmici...Colic mi je sve ali mi nije pojacanje,sve se nesto nadam da cu vidjeti,ali nista,taj momak ima problem sa primanjem lopte,osnovni elementi fudbala mu nedostaju,ima neku trku,ali ni to mi bas ne izgleda ciljano,valjda ce se popraviti bar u mojim ocima...Zeba standardan,Visca malo ispod standarda,volio bih da mu Amar malo promijeni stranu u toku utakmice,cisto malo da vidimo kako to izgleda...Lazo isto standardno,igra svoju igru,ne zabija ,ali ima dobra mikrododavanja,proturi fino loptu,i gradjenje koje vec postaje njegov standard...ovi sto su usli,necu o njima...fina utakmica,onako za odmor,da se fino pogleda i da lagano aplaudiramo na novoj pobjedi,buducnost mi je bila bolja nego sto sam ocekivao
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 nov 2010, 10:43

Korak po korak, idemo ka našem cilju.
Do sad sve ide po planu. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 nov 2010, 10:58

boccaccio je napisao/la:Jako sam zadovoljan kako se trenutno odvija situcija...drugi smo na tabeli,uz manje utakmica kao domacini..proljece ide,bicemo samo jaci,i ovo me stavlja u poziciju optimiste za ovu sezonu..
Utakmica protiv Buducnosti je bila bas onakva kakva je trebala da bude...znaci odradjeno...pobjeda,bez kartona i prevelikog umaranja pred vazno gostovanje Borcu..
I brko je rekao da mu se ovo dosad uklapa u planove i pored svih teskoca koje smo imali.E sad ti si po meni spomenuo najbiniju stvar u ovom trenutku borac i kako je samo bitno vratiti se iz bl sa pozitivnim rezultatom i radi morala a i radi predispozicija za drugi dio sezone u kom mi jednostavno moramo biti bolji ako nista radi zajednickih priprema i boljeg upoznavanja ekipe.Slazem se sa tobom da je do sad prilicno dobro i da moramo biti zadovoljni....Zeljo sampion :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 nov 2010, 11:37

slika

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 08 nov 2010, 12:29

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili. - To je drugovi moji prava istina i ja se zahvaljujem kolegi na ovako dubokumnoj konstataciji

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 08 nov 2010, 12:56

ellaxaz je napisao/la:Tekma protiv Budućnosti perfektno odrađena, bez kartona !

Idemo dalje:
Sljedeća stanica, Rodoč Mostar.
Nek bude ko u Telavivu nama DOBRO ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 nov 2010, 13:09

Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Borcem se igra u subotu u 14:00 uz direktan TV prenos.
Jesi me obradovao nemaš pojma. Baš si za muštuluka :mrgreen: Probudim se i kontam ako budemo igrali u Nedjelju ništa od BL kad utakmica se igra u Subotu. Duboki naklon :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 nov 2010, 13:24

moj post na forumu n.k. š.b.
fuuuuuuuuuj, i dalje mi se samo gadite. porediti komuniste i naciste, nidje veze... vaditi se na to da je sve zbog sahara, smijesno do bola... pricati da su hrvati ugrozeni i da se sva prica na to svodi... pa jeste li svi uopste normalni? nikada nisam gledao kako se ko zove, nego kakav je covjek i sta nosi u dusi... boli me je li neko musliman, srbin, hrvat, jevrej, cigan... bitno mi da mogu normala s COVJEKOM pricati, bez predrasuda i nacionalnih predznaka. stvarate sami sebi u glavi sliku o netrpljevosti prema hrvatima a ja kao MUSLIMAN imam izuzetne prijateljske odnose sa FRATRIMA i VELECASNIM... kome vi vise prosipate demagogiju? jasno i javno recite o cemu razmisljate i sta mislite... treceg entiteta nema i kraj price... bosna je takva kakva je i opstace, kome ne valja mars napolje... a ja cu i dalje slaviti svoj BAJRAM , KOJI MI UVELICAJU NORMALNI SRBI, HRVATI I PRIPADNICI DRUGIH NARODA I NACIONALNOSTI, ici kod komsija (susjeda) i prijatelja, na IMENDAN, SLAVU, BOZIC, SVE SVETE, USKRS/VASKRS, i da ne nabrajam dalje. svako kmokme se ne svidja ovakvo moje razmisljanje je dusman meni i svim normalnim ljudima u BIH i daleko mu kuca od moje. KRAJ PRICE.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 nov 2010, 14:05

Koliko su samo Manijaci ispred svih navijackih skupina to je za nepovjerovati, koliko je Zeljo ispred svih, svaka im cast. To se zove klub, veliki respect :!: :!: :!:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 nov 2010, 14:25

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 nov 2010, 14:37

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Jako sam zadovoljan kako se trenutno odvija situcija...drugi smo na tabeli,uz manje utakmica kao domacini..proljece ide,bicemo samo jaci,i ovo me stavlja u poziciju optimiste za ovu sezonu..
Utakmica protiv Buducnosti je bila bas onakva kakva je trebala da bude...znaci odradjeno...pobjeda,bez kartona i prevelikog umaranja pred vazno gostovanje Borcu..
I brko je rekao da mu se ovo dosad uklapa u planove i pored svih teskoca koje smo imali.E sad ti si po meni spomenuo najbiniju stvar u ovom trenutku borac i kako je samo bitno vratiti se iz bl sa pozitivnim rezultatom i radi morala a i radi predispozicija za drugi dio sezone u kom mi jednostavno moramo biti bolji ako nista radi zajednickih priprema i boljeg upoznavanja ekipe.Slazem se sa tobom da je do sad prilicno dobro i da moramo biti zadovoljni....Zeljo sampion :D
I kada se ne bi vratili iz bl sa pozitivnim rezultatom mi smo odlicni obzirom na probleme i u najboljoj poziciji da odbranimo titulu :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2010, 14:40

starigrad je napisao/la:moj post na forumu n.k. š.b.
fuuuuuuuuuj, i dalje mi se samo gadite. porediti komuniste i naciste, nidje veze... vaditi se na to da je sve zbog sahara, smijesno do bola... pricati da su hrvati ugrozeni i da se sva prica na to svodi... pa jeste li svi uopste normalni? nikada nisam gledao kako se ko zove, nego kakav je covjek i sta nosi u dusi... boli me je li neko musliman, srbin, hrvat, jevrej, cigan... bitno mi da mogu normala s COVJEKOM pricati, bez predrasuda i nacionalnih predznaka. stvarate sami sebi u glavi sliku o netrpljevosti prema hrvatima a ja kao MUSLIMAN imam izuzetne prijateljske odnose sa FRATRIMA i VELECASNIM... kome vi vise prosipate demagogiju? jasno i javno recite o cemu razmisljate i sta mislite... treceg entiteta nema i kraj price... bosna je takva kakva je i opstace, kome ne valja mars napolje... a ja cu i dalje slaviti svoj BAJRAM , KOJI MI UVELICAJU NORMALNI SRBI, HRVATI I PRIPADNICI DRUGIH NARODA I NACIONALNOSTI, ici kod komsija (susjeda) i prijatelja, na IMENDAN, SLAVU, BOZIC, SVE SVETE, USKRS/VASKRS, i da ne nabrajam dalje. svako kmokme se ne svidja ovakvo moje razmisljanje je dusman meni i svim normalnim ljudima u BIH i daleko mu kuca od moje. KRAJ PRICE.
Dobro si napisao, u vecini stvari se slazem s tobom, ali objasni mi samo koga to zanima???????? Da je ikako moguce kroz monitor bi izvukli cijevi i pucali jedni u druge, otprilike mi tako izgleda kompletna retardirana rasprava na NECIJOJ temi i prepirka o tome ko je bio losiji: komunisti ili nacisti.....a raspravu vode klinci koji su se u vremenu socijalizma ( a ne komunizma) muchkali u ja.jima......Zbog toga, ne vidim svrhu postavljanja tvog posta ovdje.....I molim te, postedi mene i vecinu nas toga.....hvala
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2010, 14:44

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
I kada se ne bi vratili iz bl sa pozitivnim rezultatom mi smo odlicni obzirom na probleme i u najboljoj poziciji da odbranimo titulu :mrgreen:
Mislim da mozemo do boda u BL, a ako igraci budu raspolozeni, mozda i do sva 3.....Borac igra normalan, otvoreni fudbal, nadigravaju se, sto nam vise lezi nego bunker......mislim da ce ta utakmica biti utakmica prvenstva..... :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 nov 2010, 14:51

Naravno da mozemo do boda...jer ipak, po teoreticarama zavjera i ostalim sizofrenicarima, smo u talu sa borcem pa kakav god bio rezultat sada, vec je smisljen prosle godine...bez sekiranja, nakon tekme cemo saznati sta je dogovoreno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.