Jako sam zadovoljan kako se trenutno odvija situcija...drugi smo na tabeli,uz manje utakmica kao domacini..proljece ide,bicemo samo jaci,i ovo me stavlja u poziciju optimiste za ovu sezonu..
Utakmica protiv Buducnosti je bila bas onakva kakva je trebala da bude...znaci odradjeno...pobjeda,bez kartona i prevelikog umaranja pred vazno gostovanje Borcu..Sehic je bio sasvim solidan,imao je vise posla nego sto je i sam ocekivao i to je dobro uradio,cim nije primio gol...Markovic rutinski,Radovanovic rezervisano i nije mi krivo sto je bilo tako,ne djeluje umorno i kao da se nije bespotrebno zadavao...Kerla za deset,Vasilic imao jedan veliki kiks kada smo mogli primiti gol,a lopta pogodila stativu,no ostatak je bio sasvim ok...Mesic imao puno trke,dobro to radi defanzivno i ne izgleda mi lose kao zadnji vezni igrac...Savic jaooooooo...vec drugu utakmicu zaredom mi ne pruza priliku da ga posteno iskritikujem

,kako da kazem nesto protiv igraca koji zabije gol,nema sanse,pa cu ostati opet suzdrzan koliko mogu,covjek da ne daje golove svasta bih mogao napisati,prelos,preloos...ali hvala mu za svaki pogodak i dabogda ih davao u svakoj utakmici...Colic mi je sve ali mi nije pojacanje,sve se nesto nadam da cu vidjeti,ali nista,taj momak ima problem sa primanjem lopte,osnovni elementi fudbala mu nedostaju,ima neku trku,ali ni to mi bas ne izgleda ciljano,valjda ce se popraviti bar u mojim ocima...Zeba standardan,Visca malo ispod standarda,volio bih da mu Amar malo promijeni stranu u toku utakmice,cisto malo da vidimo kako to izgleda...Lazo isto standardno,igra svoju igru,ne zabija ,ali ima dobra mikrododavanja,proturi fino loptu,i gradjenje koje vec postaje njegov standard...ovi sto su usli,necu o njima...fina utakmica,onako za odmor,da se fino pogleda i da lagano aplaudiramo na novoj pobjedi,buducnost mi je bila bolja nego sto sam ocekivao