Nije da je 1:0 zbog majstora Hebiba

Evo promijenili su hahaha
"Zadnji derbi na Grbavici kad su nam srali za čupanje stolica, bio sam na tribini i bruku stolica su nam podvalili nezavrnute samo digneš i baciš. Slična priča u Zenici na finalu kupa."IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 17:57Gdje se jos kidaju stolice osim sto se "kidaju" na onom vasem golubarniku?
Finale kupa se i ne sjecam kidanja stolica osim u onom belaju. Kad je belaj i mogu razumit kidanje stolica. Bas ko razmislja o stolicama u tim situacijama, dok sto se vasih mitomanskih sranja tice da se stolice kidaju iz cista mira, znate i vi kao i mi da to nije bas tako vec da se radi planski da se izvuce jos koja marka od FKS. Uostalom svaki put ste naplatili te stolice i više nego sto vrijede.Mamba21 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:06"Zadnji derbi na Grbavici kad su nam srali za čupanje stolica, bio sam na tribini i bruku stolica su nam podvalili nezavrnute samo digneš i baciš. Slična priča u Zenici na finalu kupa."IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 17:57Gdje se jos kidaju stolice osim sto se "kidaju" na onom vasem golubarniku?
Par postova iznad... Svugdje neke podvale, svi protiv vas, samo vi niste krivi.
Čuj samo digneš i baciš.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:51Zadnji derbi na Grbavici kad su nam srali za čupanje stolica, bio sam na tribini i bruku stolica su nam podvalili nezavrnute samo digneš i baciš. Slična priča u Zenici na finalu kupa.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:46Hvala bogu da ce to radit. Ne trebaju nam nikakve pare nit nam klub ovisi koliko ce vas doc na derbi kao sto vama ovisi itekako da li ce se zdenka ispunit (a ispuni se svaki put i vise nego sto moze stat). Prvi ste poceli s tim cigancenjem, cak ste skontali i foru postavljanje nezavrnutih stolica pa kasnije naplacivanje kao da su unistene. Mi samo uzvracamo onako kako se vi ponasate prema nama. Godinama ste imali jug i dio zapada na Kosevu, a cigancili oko zdenke. Eh sad u kavez ogradjen zicom bez wc ko stoka jer stoka i jeste. Pogotovo ako vama ne smeta da dobijete toliko karata i budete tako tretirani![]()
Svi mi znamo ko sa srbima dijeli osobinu stvaranja lazi, vlastite historije, plasiranja mitomanije i slicno. Navijaci Vase Miske Crnog, vjecitog mucenika od strane rezima i partija iako su sve dobili od drzave i režima = velikosrpski falsifikatori historije
Poklopi seIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:18Svi mi znamo ko sa srbima dijeli osobinu stvaranja lazi, vlastite historije, plasiranja mitomanije i slicno. Navijaci Vase Miske Crnog, vjecitog mucenika od strane rezima i partija iako su sve dobili od drzave i režima = velikosrpski falsifikatori historije![]()
Jel ti to jedina recenica koju imas da kontriras istini? Ti si strumf, siguran sam da u steku imas neku nebulozu koja veze s mozgom nema ili neki mit u vasem stilu. Vi ste ipak nadaleko po tome poznatiMamba21 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:20Poklopi seIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:18Svi mi znamo ko sa srbima dijeli osobinu stvaranja lazi, vlastite historije, plasiranja mitomanije i slicno. Navijaci Vase Miske Crnog, vjecitog mucenika od strane rezima i partija iako su sve dobili od drzave i režima = velikosrpski falsifikatori historije![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.