Jos ces biti veci kad naucis gdje je rame a gdje rukaDinGospo21 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 00:21Drago mi je da sam ti uzor.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jos ces biti veci kad naucis gdje je rame a gdje rukaDinGospo21 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 00:21Drago mi je da sam ti uzor.

Možeš ti pisati šta hoćeš, najveći skandal u Španiji nije djelo Reala, (iako vi separatisti sve vaše probleme volite svaliti na Real), nego Barcelone. Očekujem retardiran odgovor od strane tebe.jasmin10 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 00:25Pa to ti kažem. Mrtve sudije ih uvijek zakidaju. I ove sezone da ih nisu sudije zayebale uzeli bi tripletu hladno.DinGospo21 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 23:21A jbg, samo nije Real po sudovima za korupciju i mito, tako da, manje čapri tate ti.
Ah da, slikama pokušavamo lažirati situaciju. Pa kad Soto Grado koji je pola metra od događaja nije to svirao, koji svira kraj poluvremena kad Real ide u kontru 4 na 2 ili kad Anthony vuče Mendya za ruku i ništa. Ako je ovo penal, ova situacija je faul na kvadrat. Ah da i Rodriguez se malo rukometa igrao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.