FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Izvini, ali sad si napisao glupost za Cviku.ShkaFishKafNjaK je napisao/la:Ne treba se obazirati na komšije kad imamo i mi svoje probleme koji su istina uveliko manji. Koči nas par ljudi u upravi koji su uložili neku siću u klub i sad se kao nešto pitaju i treba ih se riješiti što prije. Konkretno mislim na Rusmira Cviku koji negativno utiče na igrače i ubija ih u pojam svojim provokacijama.
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ShkaFishKafNjaK, dana/u 08 nov 2010, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
da nema njega i amara nigdje nas ne bi bilo i ako handri igrace ima svako pravo i neka ih handri...i cviko nije u upravi, stoga...bio si dobar 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pokušao je momak, ali nije uspio. Baš k'o Zijo.

Idemo dalje !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Blekane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe.... 

- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ShkaFishKafNjaK, dana/u 08 nov 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ode Belkic? Fakat mi je zao, jer je na najbolji nacin dokazivao BiH o kakvim se debilima radi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zileta zileta jeftinoooooooooooooooo ziletaaaaaaaaaaaaaSeyo_TM je napisao/la:Vjerovatno se je isjekao...
Sto bi rekao gospodin blekic ne prdi casti tiShkaFishKafNjaK je napisao/la:Ne treba se obazirati na komšije kad imamo i mi svoje probleme koji su istina uveliko manji. Koči nas par ljudi u upravi koji su uložili neku siću u klub i sad se kao nešto pitaju i treba ih se riješiti što prije. Konkretno mislim na Rusmira Cviku koji negativno utiče na igrače i ubija ih u pojam svojim provokacijama.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jedno je misljenje a jedno cinjenica...a ti iskreno ne poznajes c od cinjenice i pokusavas rekla/kazala da plasiras kao istu...amar ga je doveo i njegova je desna ruka, zato ziv bio uzivaj i ne nasjedaj na zlobne price jer ih uvijek plasiraju ljudi koji nista ne radi...samo se sjeti ljepljenja plakata, sifra: "nastavnik fizickog"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ima nešto što je naše, Željezničar. Nešto kontam, priče o platama naših igrača, ko koliko, ko koga, čiji je ko, čitaju ovo i igrači i svi ljudi okolo, nemojmo, mahalaština je to, ne treba nam. I ovo za Sarajevo, što im se dešava, i to pustimo, nije to sreća za komentara.
Da mi ostanemo ovakvi kakvi jesmo, za goste u Dolini dobrodošlica, a za ovu zemlju civilizacijska lokomotiva.
Željezničar za život cijeli
Da mi ostanemo ovakvi kakvi jesmo, za goste u Dolini dobrodošlica, a za ovu zemlju civilizacijska lokomotiva.
Željezničar za život cijeli
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- nookey
- Kontakt:
Šta mislite raja, možemo li napraviti još jedan veliki rezultat u BL, pobjeda bi svakako bila veliki rezultat, a i remi bi bio više nego dobar?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
2:1 za nas. 100%.
Daj BožeelSaik je napisao/la:2:1 za nas. 100%.
Maletić: Borac će pobijediti Željezničar
Jel ovo on misli ozbiljno il?
Ako ne misli onda da se nasmijemo da mu ne propadne zonfa
Jel ovo on misli ozbiljno il?
Ako ne misli onda da se nasmijemo da mu ne propadne zonfa

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- nookey
- Kontakt:
I ja imam neki dobar osjećaj za tu utakmicuelSaik je napisao/la:2:1 za nas. 100%.

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
- Kontakt:
Vise bi nekako volio da bude 1:2elSaik je napisao/la:2:1 za nas. 100%.

- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
U srijedu Branitelj...eto prilike da se odmore neki igrači i da se šansa ovim što imaju malu minutažu da pokažu šta znaju. Što se Borca tiče i ja imam osjećaj da bi mogli uzeti 3 boda a ako i ne uzmemo nije ništa strašno. Na proljeće nam dolaze svi konkurenti osim Sarajeva a gostovanja nam i nisu nešto posebno teška pa bi mogli nadoknaditi te bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.