Stani malo, sad trebamo raspravljati je li jača liga u kojoj dva kluba vrijede više od cijele HNL, i to ne dva top kluba?
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako nije jaca kad u Hrvatskoj samo Dinamo i vrijedi nesto. Evenutalno Rijeka. Ostali rezultate imaju kao i nasi klubovi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nasi klubovi iz vrha tabele dovode pojacanja iz 2.hrvatske lige...hnl i plbih se ne mogu porediti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo je jos smijesnija izjava
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad si u ovoj dobi, za godinu dana mozes upola ofaliti.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2024, 08:32Pričamo o čovjeku koji je prošle sezone zabio 25 i namjestio 10 golova u ligi tri puta jačoj od HNL. Za njegov stil igre godine ne znače previše.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:25
Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.
Hajduk je izazov.
Ja bih u ovim godinama trazio sta manje stresno. Ovdje navijaci prate kud se kreces u slobodno vrijeme i jesi pojeo sta masno za veceru. Livaja je legenda pa su ga razapeli jer je u slobodno vrijeme otisao do Grcke.
Ako uzmu titulu, legenda je kluba sa jednom sezonom. Prva sljedeca generacija koja donese titulu ima mitski status. Ali prije da nece biti tako, jedino u slucaju epskog raspada Dinama i Rijeke.
Gdje vrijede vise? Na tm ili slobodna procjena autora? Ako ti je tm mjerilo gdje narkoman @zukanovic lupa cijene kako mu se qurac digne onda nemamo sta raspravljati svakako.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Fuj bijedo moralna.
- invincible1921
- Kontakt:
Svi ovi sto bi voljeli da ode u Hajduk umjesto u zelju nisu svjesni koliko bi taj dolazak u zelju pomogo i njima samima kao i citavoj ligi
=\_1921_/=
e cuj covjek poredi tursku i hnl ligu
, poredis razvojnu ligu i top 7 ligu evrope, strasno
uglavnom, turska je neuporedivo i neupitno 5x kvalitetnija u svakom mogućem aspektu, osim eto razvoju igraca jer nisu razvojna liga

uglavnom, turska je neuporedivo i neupitno 5x kvalitetnija u svakom mogućem aspektu, osim eto razvoju igraca jer nisu razvojna liga
Ma ne poredim ja njih, jaca je HNL od nase 6 puta. Govorim o rezultatima u Evropi. Osijek, Hajduk ispadnu odmah ili prodju jedno kolo. Jedino Dinamo udje u grupe i ponekad Rijeka.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:48Nasi klubovi iz vrha tabele dovode pojacanja iz 2.hrvatske lige...hnl i plbih se ne mogu porediti
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajduk za naših života titulu uzeti neće.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:57Kad si u ovoj dobi, za godinu dana mozes upola ofaliti.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2024, 08:32Pričamo o čovjeku koji je prošle sezone zabio 25 i namjestio 10 golova u ligi tri puta jačoj od HNL. Za njegov stil igre godine ne znače previše.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:25
Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.
Hajduk je izazov.
Ja bih u ovim godinama trazio sta manje stresno. Ovdje navijaci prate kud se kreces u slobodno vrijeme i jesi pojeo sta masno za veceru. Livaja je legenda pa su ga razapeli jer je u slobodno vrijeme otisao do Grcke.
Ako uzmu titulu, legenda je kluba sa jednom sezonom. Prva sljedeca generacija koja donese titulu ima mitski status. Ali prije da nece biti tako, jedino u slucaju epskog raspada Dinama i Rijeke.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
+1Arvid je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:08Hajduk za naših života titulu uzeti neće.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:57Kad si u ovoj dobi, za godinu dana mozes upola ofaliti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma **** Džeku, gotov igrač. Treba mu se Barba zahvaliti svakako, pa nek igra gdje mu je kurcućejf.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nece doci u Kmelju, **** vas dzeka. Drago mi je da su dupelisci pojeli **** svog laznog idola nacijeinvincible1921 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:02Svi ovi sto bi voljeli da ode u Hajduk umjesto u zelju nisu svjesni koliko bi taj dolazak u zelju pomogo i njima samima kao i citavoj ligi
I Perisic je mogao ostati za milione u Tottenhamu, pa je dosao u Hajduk igra za 1 euro
Ono sto mi ne mozemo ponuditi Dzeki, nije ni Hajduk mogao ponuditi Perisicu u tom trenutku
Ali nebitno ako ode tamo ili u bilo koji EX Yu klub meni je pao u ocima za sva vremena
Ono sto mi ne mozemo ponuditi Dzeki, nije ni Hajduk mogao ponuditi Perisicu u tom trenutku
Ali nebitno ako ode tamo ili u bilo koji EX Yu klub meni je pao u ocima za sva vremena
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 jun 2024, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzamkina karijera je takva da je isao gdje ga je zena manekenka vodala. 

Covjek se vraca u domovinu da zavrsi karijeru, sasvim ocekivano i legitimno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Perisic je dosao da se spremi za europsko, to prije svega. U klub gdje moze birati kako, kad i koliko ce igrati. Ako ostane i dalje, onda mozemo pricati o ljubavi. Cak i da je iz ljubavi dosao, to nije za usporedbu jer su drzave, klubovi Zeljo i Hajduk i lige BiH i Hrvatske dva razlicita svijeta.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:33I Perisic je mogao ostati za milione u Tottenhamu, pa je dosao u Hajduk igra za 1 euro
Vidimo kako je bio spremanKajzer10 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:50Perisic je dosao da se spremi za europsko, to prije svega. U klub gdje moze birati kako, kad i koliko ce igrati. Ako ostane i dalje, onda mozemo pricati o ljubavi. Cak i da je iz ljubavi dosao, to nije za usporedbu jer su drzave, klubovi Zeljo i Hajduk i lige BiH i Hrvatske dva razlicita svijeta.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:33I Perisic je mogao ostati za milione u Tottenhamu, pa je dosao u Hajduk igra za 1 euro
Sta hoces da kazes u Tottenhamu se nije mogao spremiti?
Ako je iz ljubavi nemas sta porediti da je u Moldaviju otisao
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Alucard, AmirBvB, Confiance, edvaE2, galia95, GG3, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, hurem, Kaunas, MrPink, Principatus, Proximic, Sheyi, TheTruth34, zastitaIdentiteta i 147 gostiju.