Da ce jedan Celje i Minsk igrati te grupe prije od Sarajeva i Zeljeznicara, wow. Jeli Sarajevski fudbal gdje je nekad bio... ovo je bas sramota za oba kluba, sta su sebi dopustili. Ne zivi se od stare slave. A da ne pisemo o ostalim klubovima, koji nisu ni vredno spomenuti.
Pohvale samo su zasluzili Zrinjski i Borac.
Evo sad Larne i TNS su isto uspijeli grupe, znaci samo su ostali Andora, San Marino, Malta i Crna Gora koji nisu imali nijednog predstavnika u grupnim fazama uefinih takmicenja. Ovo trece takmicenje je najbolje doslo ovim malim drzavima poput nama. Da nije Konferencijske lige, nebi mi nikad imali klubove u tim grupama kao i ostalih drzave poput Sjeverne Irske, Island, Gibraltar, Vels, Armenije i tako dalje. Kako god, ovo je dobro sto je uradio Ceferin, da i male drzave i klubove imaju neku realnu sansu.
Sad Borac igra grupe, da vidimo kako ce to biti u wwin ligi i hoce li biti jos odgode sto se tice njih. Bi ce interesantno kako god i cestitke njima na uspijeh.
Skoro pola Lige Slovenije su igrali te grupe. Maribor, Mura, Olimpija i sad Celje.
Sad u ovoj sezoni 24/25, 2 slovenske ekipe ce igrati grupe Olimpija i Celje.
Olimpija je pocela od 2. kruga Konferencijske lige i eto ih sad u grupe.
Vikingur, Omonia, Astana i Mlada Boleslav takodje od drugog kruga Konferencijske lige pa su uspijeli grupe. Noah iz Armenije poceo iz prvog kruga i dosli su do grupe.
Sve te ekipe su dobar dokaz da se moze i kroz Konferencijske lige plasirati u grupe. Ne treba uvijek biti prvak, kao u ovom slucaju sad Olimpija i Noah. Poznajuci ovaj forum (DamirT i Bumba klaun) ljudi ce napisati da je to sreca i sve ostalo, samo da se umanuje uspijeh drugih ekipa i drzava.
Celje i Hajduk su izbacili tu Vitoriju, a i Klaksvik je izbacio Ferencvaros, da nebi forumasi odmah napisali da su Ferencvaros i Vitorija super jake ekipe...
Opcenito Forumasi bi rekli sta ce Slovenci, jaca je nasa Liga i svakakve nebuloze.
Teren je mjerilo, a ne tribine. Samo teren!! Mada ljudi imaju i bolje stadione od nas, ali eto sta ce oni, mi smo najjaci nema sta.
Maribor je igrao prije tu grupnu fazu Lige Prvaka i to bez ovog novog formata, ali eto sta ce oni...
Mnogim ljudima na ovom forumu skroz fali taj osjecaj za realnost, istinu i objektivnost...
Celje, Minsk, Lincoln, Klaksvik, Larne, Tns, Vaduz, Heidenheim, sunce ti poljubim ko je sve igrao te grupe i onda mi raja prica ko su amateri i ko ne...
PS: Slike su dobar dokaz, ostali su "amateri" a mi smo profesionalci ako se pita DamirT i Bumba i jos par krkana. Ne vole oni Istinu, realnost i objektivnost. Samo lazi i nebuloze, zato ih sprdaju uprave u Slobodi i u Zelje. Kod vecina klubova je tako. Samo laz i laz i laz. Nedo ti Bog da neko proba biti realan, odmah mrzi Deen BiH. Kakvi klaunovi sunce ti poljubim...
Treba se odmorit, tesko je igrati cak i 1 kolo od 4... Oni ostali su "amateri" sto igraju svoju Ligu kao Olimpija...
Ali eto slusajte ljudi sta kaze DamirT i Bumba. Bolje sam sebe lagati nego priznati neke stvari, bolje zivit u nekoj zabludi. Realnost, Istina i objektivnost su velike greske u zivotu...
Budite ko Damirt ili Bumba, samo mjenjate misljenje kako vjetar puse. Danas smo su svi uz Borac. A kad bude opet kriminal u Ligi, kad bude neka parola protiv BiH ili Srebrenica, onda se pojavi licemjerni duh u tim ljudima.
Ne kazem ja dzabe kakav narod takva i drzava.
Oni 2 klauna su mi najbolji primjer.

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.