Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Imaju li negdje na jednom mjestu svi dolasci i odlasi u ovoj pauzi ?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bo ... inter_2012" onclick="window.open(this.href);return false;–13
ima nekih grešaka, ali dobro je.
ima nekih grešaka, ali dobro je.
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
ma bitni su mi ovi vodeci premijerligasi,prvih 7,8 nadam se da nema velikih gresaka...hvala u svakom slucaju

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
.
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 25 feb 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Samo te godina zeza. 2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidim i ja sad,ovamo postavio jedan na grupi od Gradine pa ja kopirao 
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bo ... E2%80%9313" onclick="window.open(this.href);return false;
da ne biste tražili evo ovdje svi transferi u zimskom prelaznom roku...
Au kako se Borac pojacao
Rascic, Bilbija, Maletic, Grujic odlicna pojacanja, idu oni u Europu 100%.
Poslije Borca po pojacanjima Čelik sigurno, Zvijezda takodjer pa donekle i Velež. Ostali su manje/vise, mnogi i dosta slabiji kadar imaju, Olimpic, Zrinjski, Gradina su se po meni upropastili u ovom roku.
GOŠK napravio odlican posao dovodjenjem Maksumica, uz onog Jusufbasica i Bekica sigurno mogu izboriti opstanak.
Poslije Borca po pojacanjima Čelik sigurno, Zvijezda takodjer pa donekle i Velež. Ostali su manje/vise, mnogi i dosta slabiji kadar imaju, Olimpic, Zrinjski, Gradina su se po meni upropastili u ovom roku.
GOŠK napravio odlican posao dovodjenjem Maksumica, uz onog Jusufbasica i Bekica sigurno mogu izboriti opstanak.
SAMO ČELIK !
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Kod FK Radnik Bijeljina nije tacno da je Ostojic otisao tj covjek ce cak da bude starter u prvih 11 protiv Veleza!
Ova lista pokazuje ko koliko toliko ozbiljno radi i ne mjenja pola postave svakih 6 mjeseci.AlemC85 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bo ... E2%80%9313
Dok god i ostali ne pocnu slicno razmisljat nema nam napretka.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- ASD
- Kontakt:
Iz Olimpika su jedino Djuric i Zolj otisli od boljih igraca, da su ostali, obojica bi bili klupa.Viper je napisao/la:Au kako se Borac pojacaoRascic, Bilbija, Maletic, Grujic odlicna pojacanja, idu oni u Europu 100%.
Zolj bolji igrač ? Daj reci da se zajeb.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Fenan, Dučić, Pliska, Zolj, Škoro, Pljevljak, HajradinovicASD je napisao/la:Iz Olimpika su jedino Djuric i Zolj otisli od boljih igraca, da su ostali, obojica bi bili klupa.Viper je napisao/la:Au kako se Borac pojacaoRascic, Bilbija, Maletic, Grujic odlicna pojacanja, idu oni u Europu 100%.
SAMO ČELIK !
- ASD
- Kontakt:
Fenan 7Viper je napisao/la:Fenan, Dučić, Pliska, Zolj, Škoro, Pljevljak, HajradinovicASD je napisao/la:Iz Olimpika su jedino Djuric i Zolj otisli od boljih igraca, da su ostali, obojica bi bili klupa.Viper je napisao/la:Au kako se Borac pojacaoRascic, Bilbija, Maletic, Grujic odlicna pojacanja, idu oni u Europu 100%.
GOŠK napravio odlican posao dovodjenjem Maksumica, uz onog Jusufbasica i Bekica sigurno mogu izboriti opstanak.Sta je Olimpic pustio a sta doveo
![]()
Ducic 0
Pliska 2
Zolj 7
Skoro 6
Pljevljak 4
Hajradinovic 5
Pliska, Skoro i Pljevljak napadaci, a nijedan od njih cini mi se nije dao gola.
Olimpik se rijesio viska igraca, odlican potez.
ljudi mozel se arena sport gledat preko sopcasta? imal ko nacin gledanja arene preko neta?
imaju ove testne koje rade kako kad..samoposteno je napisao/la:imas jarane na netraja.net sve arene i sport klubove dobra je slikaciza je napisao/la:ljudi mozel se arena sport gledat preko sopcasta? imal ko nacin gledanja arene preko neta?
jedino preko streamova, samo je problem sto nitko nema arene bih od ovih sto streamaju...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
˝Rješavanju problema navijača Sarajeva veliku podršku je dao i direktor NK Čelik Alija Porča, koji je nakon pobjede Čelika, umjesto odlaska u svlačionicu da proslavi pobjedu sa svojim igračima, otišao na Željezničku stanicu i pokušao dogovoriti siguran povratak navijača FK Sarajeva kući. Na kraju, uprava NK Čelik na čelu sa Alijom Porčom, platila je karte navijačima Sarajeva, za drugi voz, koji su u večernjim satima sigurno stigli u svoj grad. Potez Alije Porče sigurno je vrijedan hvale.˝
I pored ogromnog duga i pored toga sto nismo imali nikavu vezu sa prevozom gostujuci navijaca izasli smo u sustret i pomogli momcima
I pored ogromnog duga i pored toga sto nismo imali nikavu vezu sa prevozom gostujuci navijaca izasli smo u sustret i pomogli momcima
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Utakmica na bilinom polju koliko god meni teško pala, pokazuje da je u našoj ligi moguće odigrati utakmicu na visokom nivou. Ambijent, igra, sve na visoko nivou.
Znaš u čemu je razlika ? Razlika je u terenu.Ovakve utakmice pokazuju da se u našoj ligi može igrati dobar fudbal kad postoje optimalni uslovi za to.Ali problem je što u cijeloj državi imamo jedan i po dobar teren.Primjer za ovu moju tvrdnju je sinoćnja utakmica Želje i Travnika gdje je teren bio katastrofa i nije lopta mogla kontrolisati, a da ne pričamo o nekim lijepim potezima i kratkim pasovima.FCS je napisao/la:Utakmica na bilinom polju koliko god meni teško pala, pokazuje da je u našoj ligi moguće odigrati utakmicu na visokom nivou. Ambijent, igra, sve na visoko nivou.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.