ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Novak na mreži, krava na ledu.. Isto dođe
Ja bih ovog zamalo šampiona ovako složio
FH-Endi Matej, taj ga nekad odigrao kao Voznijacki
BH-Sampras, ali ti budi majstor pa mu ga napadni
Volej-Nole. Kad ga vidim na mreži, u nekom bitnom poenu zaledim se.
Kretanje- Marej, vraća on sve, ali sam sebi više šteti na taj način.. Tako je izgubio sva finala GS. Čak mislim da se slabije brani, da bi bio bolji teniser...
Servis-
Prvi servis Nadal, to je očito... Ili možda što reče magica mats
Drugi servis Marej, opet momenti WTA tura, kao da ne servira isti čovjek prvi i drugi servis...
Strategija- Safin i Ivanišević... Ko je gori bio? Hm teško pitanje.
Mentalna snaga- Federer i Mekenro. Fedex čim dođe do 5 seta u finalu ili finalu gotovo je... Džon će zbog banane da izgubi od Bobe....
Ritern- Rodik definitivno...
Ja bih ovog zamalo šampiona ovako složio
FH-Endi Matej, taj ga nekad odigrao kao Voznijacki
BH-Sampras, ali ti budi majstor pa mu ga napadni
Volej-Nole. Kad ga vidim na mreži, u nekom bitnom poenu zaledim se.
Kretanje- Marej, vraća on sve, ali sam sebi više šteti na taj način.. Tako je izgubio sva finala GS. Čak mislim da se slabije brani, da bi bio bolji teniser...
Servis-
Prvi servis Nadal, to je očito... Ili možda što reče magica mats
Drugi servis Marej, opet momenti WTA tura, kao da ne servira isti čovjek prvi i drugi servis...
Strategija- Safin i Ivanišević... Ko je gori bio? Hm teško pitanje.
Mentalna snaga- Federer i Mekenro. Fedex čim dođe do 5 seta u finalu ili finalu gotovo je... Džon će zbog banane da izgubi od Bobe....
Ritern- Rodik definitivno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cilic osvojio Zagreb pobjedom protiv Melzera 6-3, 6-1.Potpuna dominacija.Eh kad bi ovako uvijek odigrao.
Teško.... Svaki pismen teniser ga može izutinate je napisao/la:Cilic osvojio Zagreb pobjedom protiv Melzera 6-3, 6-1.Potpuna dominacija.Eh kad bi ovako uvijek odigrao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta ti znaci pismen?DANTES je napisao/la:Teško.... Svaki pismen teniser ga može izutinate je napisao/la:Cilic osvojio Zagreb pobjedom protiv Melzera 6-3, 6-1.Potpuna dominacija.Eh kad bi ovako uvijek odigrao.
Neog ja garantiram da bi on vec usao u top10 da ima boljeg trenera.Onda s boljim trenerom bi poboljsao igru.Trener mu treba reci neke stvari koji sam ne moze shvatit.Ovaj Brett je los totalno.Ali to je i od Cilica.Ima strasan potencijal, a nikako da ga iskoristi.
Ja garantiram da ove sezone ulazi u top10 mozda vec do Wimbledona.
pa ako ne udje do vimblija poslije ce tek tesko. do vimblija i ne brani nesto i ima dobru priliku a onda ima titulu u kvinsu (250), osminu vimblija (180), umag (250), osminu kanade (90) i cetvrtine sinsija i sangaja (po 180)... a ako udje treba se tu i zadrzati... nesto sto je malo ko vjerovao za tipsu! cilina losa strana je da rjetko odigra dobro na ovim velikim i obaveznim turnirima koji se uvjek pisu. mislim na slemove i masterse. osvojio je 9 turnira ali su svi iz 250 serije a udarni su mu zagreb i ceneji i ima samo jednu titulu na sljaci i to umag.
Kakav mec, niko nista ne pise
Horacio u suzama, mec karijere, da upola igra ostale meceve k'o sto je odigr'o ovaj bio bi u top15 sigurno, strasno...
Ali...

Horacio u suzama, mec karijere, da upola igra ostale meceve k'o sto je odigr'o ovaj bio bi u top15 sigurno, strasno...
Ali...
MaGiCa je napisao/la:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Malo o ovom finalu, odgedao sam zadnjih par gemova i TB prvog seta i kompletan treci set.
Rafin najveci problem je kondicija i tajming, 2 stvar koje najvise pate tokom pauze, hajmo reci i koncentracija.
Udarci su manje više tu i tu nece biti problema u buducnosti
Ovaj Zaballos je odigrao strasan mec, servis vrhunski, defanziva strasna, bekhend,forehand, sve bilo na extra nivou.
Poraz za Rafu ima i dobre i lose stvari, ali mislim da nece uticat na ostatak njegovog povratka.Ako je koljeno jako dai zdrzi on ce se vratiti sve da je danas izgubio 6-0 6-0, a ako nije dzaba mu i daj e danas uzeo 6-0 6-0...
U Brazilu ce biti puno teze, igraju i Nalbandian i Almagro ali je Rafa sigurno prvi favorit
VAMOS !
Rafin najveci problem je kondicija i tajming, 2 stvar koje najvise pate tokom pauze, hajmo reci i koncentracija.
Udarci su manje više tu i tu nece biti problema u buducnosti
Ovaj Zaballos je odigrao strasan mec, servis vrhunski, defanziva strasna, bekhend,forehand, sve bilo na extra nivou.
Poraz za Rafu ima i dobre i lose stvari, ali mislim da nece uticat na ostatak njegovog povratka.Ako je koljeno jako dai zdrzi on ce se vratiti sve da je danas izgubio 6-0 6-0, a ako nije dzaba mu i daj e danas uzeo 6-0 6-0...
U Brazilu ce biti puno teze, igraju i Nalbandian i Almagro ali je Rafa sigurno prvi favorit
VAMOS !
Ti bas ne mozes upamtit imena Nadalovih krvnika
Rasol i Zaballos
Rasol i Zaballos
Roger Federer the greatest of all time!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zato ti Rogerovih mozes sigurno , ili ti trebaju inicijali, evo da ti pomognem 24 i 19 slovo abecedeEdin TM87 je napisao/la:Ti bas ne mozes upamtit imena Nadalovih krvnika![]()
Rasol i Zaballos
ma bez zajebancije, ovaj se ne moze nazvat krvnikom, vec sam rekao, nece imat ovo velikog uticaja, bilo bi fino cisto zbog neke statistike da je Rafa uzeo turnir,...
Edin TM87 je napisao/la:Ti bas ne mozes upamtit imena Nadalovih krvnika![]()
Rasol i Zaballos
samosarajvo je napisao/la: ma bez zajebancije, ovaj se ne moze nazvat krvnikom, vec sam rekao, nece imat ovo velikog uticaja, bilo bi fino cisto zbog neke statistike da je Rafa uzeo turnir,...
Nadalove lateralne kretnje su ocajne. Nikad nije tako los bio - ni nakon prve, ni nakon druge pauze. Ako to ne popravi drasticno, oprace ga oni najbolji i na sljaci. Na betonu nema sta da trazi.
Udarci su i dalje jaki, BH mashi, ali to je posledica kasnjenja iz gorepomenutog razloga.
Po prvi puta, u febrauaru mesecu govoreci, Nadal nije favorit na RGu, jos od 2005.
Ne znaci da ne moze do titule tamo, vec da ce mu sada biti najteze u karijeri.
Mislim da je ovo 2. deo Nadalove price i da ona nece biti ni bleda senka onog prvog.
Što se ljudi brinu.MaGiCa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: ma bez zajebancije, ovaj se ne moze nazvat krvnikom, vec sam rekao, nece imat ovo velikog uticaja, bilo bi fino cisto zbog neke statistike da je Rafa uzeo turnir,...
Nadalove lateralne kretnje su ocajne. Nikad nije tako los bio - ni nakon prve, ni nakon druge pauze. Ako to ne popravi drasticno, oprace ga oni najbolji i na sljaci. Na betonu nema sta da trazi.
Udarci su i dalje jaki, BH mashi, ali to je posledica kasnjenja iz gorepomenutog razloga.
Po prvi puta, u febrauaru mesecu govoreci, Nadal nije favorit na RGu, jos od 2005.
Ne znaci da ne moze do titule tamo, vec da ce mu sada biti najteze u karijeri.
Mislim da je ovo 2. deo Nadalove price i da ona nece biti ni bleda senka onog prvog.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la: Što se ljudi brinu.Nakon osam mjeseci izgubi prvi meč i kao ima problema,i nemao ih.
Zasto bih se "brinuo"
Ko ne vidi da je Nadal izgubio korak i da se lose krece, ili nije gledao mec ili se pravi da ga nije gledao.
Moguce je da je to samo posledica visemesecnog odsustva, ali ako je posledica povrede i trajne je prirode - nije nikakva mudrost vec sada reci da je Nadal zavrsio sa vrhunskim rezultatima.
Njegova igra je isuvise zasnovana na kretanju i ritmu da bi istrpela takav sok efekat.
MaGiCa je napisao/la: Moguce je da je to samo posledica visemesecnog odsustva
Covjek pauzirao 7 mjeseci i MOGUCE je da su njegovi problemi posljedica te pauze
Covek je igrao protiv 70 i nekog na svetu, koliko mi se cini.adnan24 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la: Moguce je da je to samo posledica visemesecnog odsustva
Covjek pauzirao 7 mjeseci i MOGUCE je da su njegovi problemi posljedica te pauzeNe znam kakva da je povreda u pitanju kad ne igras 7 mjeseci mora se osjetiti na kretanju,tajmingu,udarcima...ne kontam sta je tu cudno.Ako se vec vratio tenisu onda i ocekuje da ce mu koljena dozvoliti jos neko vrijeme da igra na najvecem nivou...nije sigurno mislio kako ce preko noci postati R.Federer pa da ce uz manje kretanja uzimati GS-ove...
Na svojoj najboljoj podlozi i potpuno zdrav, po svom priznanju.
Za ocekivati je da mu neko ko puni 28 godina za 2 meseca, a pritom ima 33-49 bilans pobeda i poraza u karijeri, ne moze nista vise od toga da mu uzme nekoliko gemova.
Normalno je da 8 meseci pauze uzmu svoj danak, ali je diskutabilno da li je taj "danak" samo privremena tromost na terenu ili trajno "skracivanje" koraka.
O tome sam pricao, ali ajde opet daj malo gloryhunterovske logike. Falila je ovom topicu.
Pravis se naivan kao i svaki put na temu R.Nadala...
Normalno da je zdrav,nije bezveze odmarao 7-8 mjeseci da bi se vratio na 70 ili 80%...ali jedno je biti zdrav a drugo biti u top formi,posebno za njegov tenis.
Naravno pravi Nadal to ne bi dopustio ali meni ova igra Rafe u Chile-u je sasvim ok...ne znam sta si ti ocekivao...
Ok...diskutabilno je kao sto je bilo i zadnjih 5 godina Nadalove karijere...samo ne vidim cemu razmisljanje u tom pravcu poslije 5 dana nakon njegovog povratka...nista neocekivano se nije desilo.
"Gloryhunterska logika"
MaGiCa je napisao/la:Na svojoj najboljoj podlozi i potpuno zdrav, po svom priznanju.
Normalno da je zdrav,nije bezveze odmarao 7-8 mjeseci da bi se vratio na 70 ili 80%...ali jedno je biti zdrav a drugo biti u top formi,posebno za njegov tenis.
Chardy je vazio za opasnijeg protivnika pa je uzeo samo 4 gena...Zeballos je odigrao mangupski mec-nesto na sta bi se mogli ugledati Berdych,Tsonga,Ferrer i slicni kad izadju na megdan ovim najboljima.MaGiCa je napisao/la:Za ocekivati je da mu neko ko puni 28 godina za 2 meseca, a pritom ima 33-49 bilans pobeda i poraza u karijeri, ne moze nista vise od toga da mu uzme nekoliko gemova.
Naravno pravi Nadal to ne bi dopustio ali meni ova igra Rafe u Chile-u je sasvim ok...ne znam sta si ti ocekivao...
MaGiCa je napisao/la:Normalno je da 8 meseci pauze uzmu svoj danak, ali je diskutabilno da li je taj "danak" samo privremena tromost na terenu ili trajno "skracivanje" koraka.
O tome sam pricao, ali ajde opet daj malo gloryhunterovske logike. Falila je ovom topicu.
Ok...diskutabilno je kao sto je bilo i zadnjih 5 godina Nadalove karijere...samo ne vidim cemu razmisljanje u tom pravcu poslije 5 dana nakon njegovog povratka...nista neocekivano se nije desilo.
"Gloryhunterska logika"
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Vidim digla se ovdje prasina oko Rafe..ja sam gledao sinoc treci set...Rafa je bio nemocan i vidjelo se da ce izgubiti..meni je drago da se vratio i nadam se da ce uspjeti da se vrati u staru formu..treba ce jos vremena al mislim da ce biti spreman za RG.
@adnan
Jeste, samo sto nikada nije imao ovako dugu pauzu.
Covek igra protiv tradicije (niko se nije vratio nakon vise od 6 meseci pauze na isti nivo, u nastavku karijere), godina (27 su za grindera jako mnogo), jake konkurencije fizicki ustrojenih igraca...
Sve su to upitnici, @adnane.
E sad, sto ja ne iskljucujem opciju da je Nadal "trajno ostecen" i da ovo nije posledica "zardjalosti", za razliku od tebe - to je drugi par cipela. A ti oko toga pravis dramu, kao da ja imam Nadalovu voodoo lutku kod sebe i da znam da li je povredjen ili ne. To je ta moja 1 "malicioznost", zar ne?
P.S. gloryhunterska logika = logika po kojoj neko "mrzi" mog omiljenog igraca/klub/partiju/glumca/pevaca/itd samo zato sto mu se ne klanja nicice, vec pise kriticki/trudi se da pise kriticki.
Jeste, samo sto nikada nije imao ovako dugu pauzu.
Covek igra protiv tradicije (niko se nije vratio nakon vise od 6 meseci pauze na isti nivo, u nastavku karijere), godina (27 su za grindera jako mnogo), jake konkurencije fizicki ustrojenih igraca...
Sve su to upitnici, @adnane.
E sad, sto ja ne iskljucujem opciju da je Nadal "trajno ostecen" i da ovo nije posledica "zardjalosti", za razliku od tebe - to je drugi par cipela. A ti oko toga pravis dramu, kao da ja imam Nadalovu voodoo lutku kod sebe i da znam da li je povredjen ili ne. To je ta moja 1 "malicioznost", zar ne?
P.S. gloryhunterska logika = logika po kojoj neko "mrzi" mog omiljenog igraca/klub/partiju/glumca/pevaca/itd samo zato sto mu se ne klanja nicice, vec pise kriticki/trudi se da pise kriticki.
-
samosarajvo
- Kontakt:
@Magica
On nije izjavio da je zdrav, rekao je da je dovoljno dobro da pocne igrati ali da ga koljeno i dalje muči, ali i da misli da ce biti dobro jer se ne bi vracao da misli da ne moze igrati stari tenis, jer pak Rafa koji nije na svakoj loptici je lak pljen za svakoga.
I meni se ucinilo da igra nije bila losa, i protiv jacih protivnika od Zeballosa je odigrao bolje meceve, stigao je umor a i momak je odigrao mec karijere, ala Rosol svojevremeno
Evo sta Rafa kaze
Najbitnije je njemu odbranit Barcelonu,MC,Rim i RG mada nista protiv Akapulka i Brazila ne bih imao. Dobro je sto poslje Brazila ima heftu odmora do Akapulka.
On nije izjavio da je zdrav, rekao je da je dovoljno dobro da pocne igrati ali da ga koljeno i dalje muči, ali i da misli da ce biti dobro jer se ne bi vracao da misli da ne moze igrati stari tenis, jer pak Rafa koji nije na svakoj loptici je lak pljen za svakoga.
I meni se ucinilo da igra nije bila losa, i protiv jacih protivnika od Zeballosa je odigrao bolje meceve, stigao je umor a i momak je odigrao mec karijere, ala Rosol svojevremeno
Evo sta Rafa kaze
Potvrda da rezultat nije bio prioritet.“A week ago we didn't know how the body would respond,” he said. “[Now] at least I know we can compete at a certain level. I think that was a positive week… I will try to keep improving my physical sensations day by day, which is the most important thing because I don't feel that my tennis level is bad. I need more time on court.
"I was two points away from winning the title, but I said from first day that the result was not the most important thing, although I would've liked to win. My opponent won, he deserved it and I congratulate him. Still, to win four matches in a row is good news for me."The knee is still bothering me, but you have to face adversity with the best possible face and look forward to keep working and enjoy what I like the most, to play tennis."
Impresivna statistika, nadam se da ce je popravit ove godine sa nekih 41 titulom iz 46 finala, eventualno 47, dobice ga Nalbi mozda sad u BraziluNadal, who suffered just his fifth loss in 41 career clay-court finals when he fell to Zeballos 6-7(2), 7-6(6), 6-4, said that he was very pleased to make his return in Chile. Zeballos became just the third player (Novak Djokovic and Roger Federer) to beat Nadal in a clay-court final.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.