RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

123456
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 123456 » 23 apr 2010, 09:33

mirzza je napisao/la:Kao i vecini Manijaka, Velez mi je poslije Zelje bio drugi klub, tesko je zaboraviti 2006 godinu i onaj derbi i prijem na Grbavici, i razmjenu salova na poluvremenu, kao i vasu podrsku nakon sto vam je dzemica zabio i poslao vas u drugu ligu, kada ste nas podrzali na putu ka sirokom i ovjeri titule.

Kajtazu nikad necu zaboraviti Stari Most na Kosevu kada je podero mrezu Alaima,

ali ovaj tekst sto sam sada procitao je dno dna, ovoga bi se svaki mostarac trebao da stidi i ako vam je ovo uredjivacka politka zvanicne stranice navijaca ili koga vec, onda za mene vise niste prijatelji i ni po cemu se ne razlikujete od politike koju kroje vase komsije iz zapadnog dijela.

sto se mene tice, sve simpatije koje sam imao prema Velezu su nestale ovim tekstom i sada na vas gledam kao na siroki, zrinjski, slaviju...

Svaka cast Mostarci, pokazali ste svoje pravo lice!

Kad vam uzmemo bod, pustit cete Borcu 3 kao i pitari i tako skrojiti titulu, i prodati obraz, to od vas ocekujem, to je slavni Arsenal iz Vrapcica :roll:

Dali mozete svatiti da je ovaj tekst napisao jedan covjek a ne svi Mostarci ni svi Velezovci.Isto sto je JEDAN majmun udario golmana Slavije a ne svi Zeljovci isto kao sto je jedan debil zapalio zastavu Hrvaske a ne svi Zeljovci itd,itd...........Nemogu nikako da svatim ljude kad na osnovu jednoga covjeka ili manjine citav jedan grad poistovjecuju sa njima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2010, 09:33

ma hajde sta ste dramaticni. autor teksta puno spekulise ali morate priznati da je sumnjiva cijela ova stvar. odjednom neki Izudin hoce da suspenduje stadion u Vrapcicima, kao da se ne desavaju izgredi u skoro svakom kolu na drugim stadionima, na Grbavici ulijecu navijaci na teren i udaraju protivnicke igrace, i jos mnogo toga..... a nikad nije bilo govora o nekim suspenzijama, sve do sada. mislim da mnogo, vjerovatno vecina velezovaca zeli da titula na kraju ode na Grbavicu, ali ne ako ce to ici preko nasih ledja.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 apr 2010, 09:37

123456 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Kao i vecini Manijaka, Velez mi je poslije Zelje bio drugi klub, tesko je zaboraviti 2006 godinu i onaj derbi i prijem na Grbavici, i razmjenu salova na poluvremenu, kao i vasu podrsku nakon sto vam je dzemica zabio i poslao vas u drugu ligu, kada ste nas podrzali na putu ka sirokom i ovjeri titule.

Kajtazu nikad necu zaboraviti Stari Most na Kosevu kada je podero mrezu Alaima,

ali ovaj tekst sto sam sada procitao je dno dna, ovoga bi se svaki mostarac trebao da stidi i ako vam je ovo uredjivacka politka zvanicne stranice navijaca ili koga vec, onda za mene vise niste prijatelji i ni po cemu se ne razlikujete od politike koju kroje vase komsije iz zapadnog dijela.

sto se mene tice, sve simpatije koje sam imao prema Velezu su nestale ovim tekstom i sada na vas gledam kao na siroki, zrinjski, slaviju...

Svaka cast Mostarci, pokazali ste svoje pravo lice!

Kad vam uzmemo bod, pustit cete Borcu 3 kao i pitari i tako skrojiti titulu, i prodati obraz, to od vas ocekujem, to je slavni Arsenal iz Vrapcica :roll:

Dali mozete svatiti da je ovaj tekst napisao jedan covjek a ne svi Mostarci ni svi Velezovci.Isto sto je JEDAN majmun udario golmana Slavije a ne svi Zeljovci isto kao sto je jedan debil zapalio zastavu Hrvaske a ne svi Zeljovci itd,itd...........Nemogu nikako da svatim ljude kad na osnovu jednoga covjeka ili manjine citav jedan grad poistovjecuju sa njima.
Ne mogu shvatiti jer se niko od Mostaraca ne ogradjuje od ovog teksta, ovakva politka prema Zelji datira od dolaska pitara Ibrakovica koji je od Zelje napravio neprijatelja veceg od Zrinjskog, u sto sam se uvjerio kada smo igrali kup sa Zrinjevcima, kada je jedan dio rodjenih pruzao podrsku Zrinjskom a ostali bili neutralni.

Sto se utakmice tice, neka na terenu pobijedi bolji i to je to, ocekujem blago domacinsko sudjenje sto je normalno za nasu ligu, ukoliko budete bolji cestitat cemo vam kao i Slobodi,

ali vidjet ces da je ovo sto mi ti pricas samo misljenje par ljudi, vidjet ces kako ce Zeljo dole da prodje i kakav se animozitet stvorio.
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 apr 2010, 09:43

I moderator, naravno pusta, kad navijaci Zeljeznicara skrecu sa teme, i pricaju o nekakvim svojim osjecajima za druge klubove, u ovom slucaju o Velezu! Sram Vas bilo!

Ovaj isjecak je sa stranice, koja nikako nije sluzbena stranica kluba, i nikako nije stranica koja odslikava misljenje Rodjenih. Misljenja Rodjenih nisu rijeci nego dijela. Ako neko nesto i kaze ili izjavi protiv Zelje, ne znaci da ga smatra nekakvim neprijateljem, nego samo prigovara. Realnost je da kad se oprasta Adis Obad, da se za protivnika zove Zeljeznicar. Kad igrac iz Veleza ide negdje u BiH, jedina otvorena mogucnost mu je Zeljeznicar i milion nekih drugih stvari, o kojima ne bih sad.
E sad bi se stvarno trebali uzdrzati od komentara ovog tipa. Istina, sad je od strane saveza upucen konacni udarac na F.K.Velez, toliko bezobrazan da udara na samu egzistenciju kluba. Samo cu ponoviti svoj zadnji post i zahtjev upravi.
Neka ne pominju razloge zbog kojih treba sprijeciti tacku suspenzija Vrapcica. Ne trebaju se oni meni vaditi na Brkovica, Sumana, Beusa i slicne. To su ljudi koji igraju po trenutnim pravilima ove drzave i ovog saveza. Istina, da je zalosno, ali tako je.
Nekakve pravde u BiH nema, pa tako ni u savezu. Pravila su jasna....NEMA PRAVILA. Sve je dopusteno.
Zeljeznicar je ove godine igrom zasluzio da bude prvak drzave, nazalost, u ovakvom savezu, bio je prinudjen da koristi i sva ostala sredstva da bi igru na zelenom terenu i ovjerio. Vasu nesposobnost, da nasu igru zastitite, ne pomisljajte da operete sluzbenim izjavama, tipa ovoga sa rodjeni tv. Vi niste Velez, vi ste samo trenutno tu, i nemate pravo da rusite odnose koje je neko prije vas odavno uspostavio.
Ono najmanje sto mozete uraditi za ovaj klub, je da nastupite maksimalno bezobrazno pred savezom, a nece vam trebati nikakav razlog da navodite, jer svaki od tih lopova zna koliko je go.vana pojeo i razlozi i poredjenja mu nisu ni potrebni.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 apr 2010, 09:58

carina je napisao/la:I moderator, naravno pusta, kad navijaci Zeljeznicara skrecu sa teme, i pricaju o nekakvim svojim osjecajima za druge klubove, u ovom slucaju o Velezu! Sram Vas bilo!

Ovaj isjecak je sa stranice, koja nikako nije sluzbena stranica kluba, i nikako nije stranica koja odslikava misljenje Rodjenih. Misljenja Rodjenih nisu rijeci nego dijela. Ako neko nesto i kaze ili izjavi protiv Zelje, ne znaci da ga smatra nekakvim neprijateljem, nego samo prigovara. Realnost je da kad se oprasta Adis Obad, da se za protivnika zove Zeljeznicar. Kad igrac iz Veleza ide negdje u BiH, jedina otvorena mogucnost mu je Zeljeznicar i milion nekih drugih stvari, o kojima ne bih sad.
E sad bi se stvarno trebali uzdrzati od komentara ovog tipa. Istina, sad je od strane saveza upucen konacni udarac na F.K.Velez, toliko bezobrazan da udara na samu egzistenciju kluba. Samo cu ponoviti svoj zadnji post i zahtjev upravi.
Neka ne pominju razloge zbog kojih treba sprijeciti tacku suspenzija Vrapcica. Ne trebaju se oni meni vaditi na Brkovica, Sumana, Beusa i slicne. To su ljudi koji igraju po trenutnim pravilima ove drzave i ovog saveza. Istina, da je zalosno, ali tako je.
Nekakve pravde u BiH nema, pa tako ni u savezu. Pravila su jasna....NEMA PRAVILA. Sve je dopusteno.
Zeljeznicar je ove godine igrom zasluzio da bude prvak drzave, nazalost, u ovakvom savezu, bio je prinudjen da koristi i sva ostala sredstva da bi igru na zelenom terenu i ovjerio. Vasu nesposobnost, da nasu igru zastitite, ne pomisljajte da operete sluzbenim izjavama, tipa ovoga sa rodjeni tv. Vi niste Velez, vi ste samo trenutno tu, i nemate pravo da rusite odnose koje je neko prije vas odavno uspostavio.
Ono najmanje sto mozete uraditi za ovaj klub, je da nastupite maksimalno bezobrazno pred savezom, a nece vam trebati nikakav razlog da navodite, jer svaki od tih lopova zna koliko je go.vana pojeo i razlozi i poredjenja mu nisu ni potrebni.
Ti mislis da je Zelji cilj da se igra pred praznim tribinama? Svakom fudbalskom zaljubljeniku je cilj da se igra pred navijacima a ne huliganima, a to za prelazak u BiH ipak nisam siguran, zadnjih 5 godina Zelje nije bilo ni na mapi, pa gdje su vam prelazili igraci?

Prije smo imali dobru saradnju Obad, Kajtaz, Vladavic ali dolaskom Ibrakovica su se neke stvari poremetile.

Rekao sam vec i sada vam ponavljam, ukoliko dobijete cestitat cemo vam kao i Slobodi, ali licno mislim da ce biti svega u Vrapcicima zbog ovahvih huskaca sa Velez live stranice.

Ibrakovica krivite sto niste napali Zvijezdu i uzeli 3 boda, sto taktizira i sto cim napusti vrapcice gubi bodove.
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 apr 2010, 10:31

@ Mirzza
Kani se molim te. Nije Ibrakino da mi osigura sudjenje na strani, onakvo kakvo se Zelji osigura. Ne kritikujem, vec, dajem kompliment vasoj upravi.
@ Kralju
Bezobrazluk je sto ce se ista na toj sjednici i govoriti o Vrapcicima, a ne kaznjavati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2010, 10:37

123456 je napisao/la:Dali mozete svatiti da je ovaj tekst napisao jedan covjek a ne svi Mostarci ni svi Velezovci.
Upravo to sam maloprije i napisao.
Ovaj Vaš tekst nije mišljenje većine, već bolesnih i poremećnih pojedinaca, koji uživaju u turbulencijama i konfliktim situacijama (huškanje mase).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 10:41

Bola nemojte se pravdat ljudima koji kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama uvijek oni ugrozeni jes eto mi krojimo prvenstvo,a vrapcice netreba suspendovat jer su samo gostujuci navijaci pravili nerede a domaci nisu jedino moze kazna za slabu organizaciju .
Samo jedan klub Velež Mostar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2010, 10:44

Adnel je napisao/la:kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama
Opet generalizujete, to su stavovi pojedinaca, kojih je uvijek bilo i biće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 11:37

Pa eto vidis isto tako prije mene je rekao i carina jedan covijek je napisao clanak nisu navijaci Veleža
Virtu4l je napisao/la:
Adnel je napisao/la:kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama
Opet generalizujete, to su stavovi pojedinaca, kojih je uvijek bilo i biće.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 12:09

Eto, neće vam suspendovati stadion.

Drago mi je zbog toga, jer ipak je Veležov stadion plod jedne bespoštedne borbe sa vjetrenjačama (NS BiH i drugim rukovodećim organima).

Očekujem vrhunsku utakmicu između Ibrakovićevog Veleža i Osimovog Želje, inače dva daleko najkvalitetnija trenera u BHPL.

Naravno, 2. Maj je pogodan za praznik fudbala, nakon praznika rada, pa vrijedi i to posjetiti. :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 12:11

Gdje si dobio tu informaciju da nam nece suspendovat stadion evo ja sve pretrazi nema nigdje vjesti sa sjednice jos ,ako znas mogo si link ostavit ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 12:13

Adnel je napisao/la:Gdje si dobio tu informaciju da nam nece suspendovat stadion evo ja sve pretrazi nema nigdje vjesti sa sjednice jos ,ako znas mogo si link ostavit ;)
Pa suspenzija koševa je očekivana, a ćim nisu suspendovali vrapčiće sad, neće ni poslije.
Ja sam uvjeren u tu činjenicu...
Željo i samo Željo...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:13

AYAN je napisao/la:Eto, neće vam suspendovati stadion.

Drago mi je zbog toga, jer ipak je Veležov stadion plod jedne bespoštedne borbe sa vjetrenjačama (NS BiH i drugim rukovodećim organima).

Očekujem vrhunsku utakmicu između Ibrakovićevog Veleža i Osimovog Želje, inače dva daleko najkvalitetnija trenera u BHPL.
Naravno, 2. Maj je pogodan za praznik fudbala, nakon praznika rada, pa vrijedi i to posjetiti. :)
sta rece i osta' ziv.....jedan je DRAGAN JOVIC :!:
svi ostali za klasu ispod njega....

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 apr 2010, 12:14

sta je Manijaci ? hocete bodova? e necete... hehe,

zezam se ..bezveze dizete tenzije, ne vjerujem da ce Vrapcici biti suspendovani , a sto se tice ovih prethodnih komentara malo koji je objektivan...tesko je vidjeti, a jos teze priznati nesto negativno u svom klubu..., svako ima svoju stranu price tako da se bezveze raspravljati...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 12:18

Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 12:24

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Eto, neće vam suspendovati stadion.

sta rece i osta' ziv.....jedan je DRAGAN JOVIC :!:
svi ostali za klasu ispod njega....

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
Postoje mnogo kompetentniji ljudi od provokatora kao što si ti, da prosuđuju kvalitet trenera, ja samo navodim mišljenje večine tih kompetentnih ljudi...

A to što se tiče svetinje, ne želim ni da komentarišem...posebno kad su u pitanju Vještačke tvorevine. ;)
Željo i samo Željo...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:25

Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????

mi smo svoje rekli na tribinama i na terenu.....i nemoj s.rat bezveze....
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 12:25

Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:27

Adnel je napisao/la:Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
ja se samo branim kad pocnu napadi,a oni su cesti pogotovo na HSK ZRINJSKI I ULTRASE....

NISMO K'O DRUGI..........I NIKADA NECEMO BITI......ZRINJSKI MOSTAR ;)

procitaj post na temi mog kluba.....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.