RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I moderator, naravno pusta, kad navijaci Zeljeznicara skrecu sa teme, i pricaju o nekakvim svojim osjecajima za druge klubove, u ovom slucaju o Velezu! Sram Vas bilo!
Ovaj isjecak je sa stranice, koja nikako nije sluzbena stranica kluba, i nikako nije stranica koja odslikava misljenje Rodjenih. Misljenja Rodjenih nisu rijeci nego dijela. Ako neko nesto i kaze ili izjavi protiv Zelje, ne znaci da ga smatra nekakvim neprijateljem, nego samo prigovara. Realnost je da kad se oprasta Adis Obad, da se za protivnika zove Zeljeznicar. Kad igrac iz Veleza ide negdje u BiH, jedina otvorena mogucnost mu je Zeljeznicar i milion nekih drugih stvari, o kojima ne bih sad.
E sad bi se stvarno trebali uzdrzati od komentara ovog tipa. Istina, sad je od strane saveza upucen konacni udarac na F.K.Velez, toliko bezobrazan da udara na samu egzistenciju kluba. Samo cu ponoviti svoj zadnji post i zahtjev upravi.
Neka ne pominju razloge zbog kojih treba sprijeciti tacku suspenzija Vrapcica. Ne trebaju se oni meni vaditi na Brkovica, Sumana, Beusa i slicne. To su ljudi koji igraju po trenutnim pravilima ove drzave i ovog saveza. Istina, da je zalosno, ali tako je.
Nekakve pravde u BiH nema, pa tako ni u savezu. Pravila su jasna....NEMA PRAVILA. Sve je dopusteno.
Zeljeznicar je ove godine igrom zasluzio da bude prvak drzave, nazalost, u ovakvom savezu, bio je prinudjen da koristi i sva ostala sredstva da bi igru na zelenom terenu i ovjerio. Vasu nesposobnost, da nasu igru zastitite, ne pomisljajte da operete sluzbenim izjavama, tipa ovoga sa rodjeni tv. Vi niste Velez, vi ste samo trenutno tu, i nemate pravo da rusite odnose koje je neko prije vas odavno uspostavio.
Ono najmanje sto mozete uraditi za ovaj klub, je da nastupite maksimalno bezobrazno pred savezom, a nece vam trebati nikakav razlog da navodite, jer svaki od tih lopova zna koliko je go.vana pojeo i razlozi i poredjenja mu nisu ni potrebni.
Ovaj isjecak je sa stranice, koja nikako nije sluzbena stranica kluba, i nikako nije stranica koja odslikava misljenje Rodjenih. Misljenja Rodjenih nisu rijeci nego dijela. Ako neko nesto i kaze ili izjavi protiv Zelje, ne znaci da ga smatra nekakvim neprijateljem, nego samo prigovara. Realnost je da kad se oprasta Adis Obad, da se za protivnika zove Zeljeznicar. Kad igrac iz Veleza ide negdje u BiH, jedina otvorena mogucnost mu je Zeljeznicar i milion nekih drugih stvari, o kojima ne bih sad.
E sad bi se stvarno trebali uzdrzati od komentara ovog tipa. Istina, sad je od strane saveza upucen konacni udarac na F.K.Velez, toliko bezobrazan da udara na samu egzistenciju kluba. Samo cu ponoviti svoj zadnji post i zahtjev upravi.
Neka ne pominju razloge zbog kojih treba sprijeciti tacku suspenzija Vrapcica. Ne trebaju se oni meni vaditi na Brkovica, Sumana, Beusa i slicne. To su ljudi koji igraju po trenutnim pravilima ove drzave i ovog saveza. Istina, da je zalosno, ali tako je.
Nekakve pravde u BiH nema, pa tako ni u savezu. Pravila su jasna....NEMA PRAVILA. Sve je dopusteno.
Zeljeznicar je ove godine igrom zasluzio da bude prvak drzave, nazalost, u ovakvom savezu, bio je prinudjen da koristi i sva ostala sredstva da bi igru na zelenom terenu i ovjerio. Vasu nesposobnost, da nasu igru zastitite, ne pomisljajte da operete sluzbenim izjavama, tipa ovoga sa rodjeni tv. Vi niste Velez, vi ste samo trenutno tu, i nemate pravo da rusite odnose koje je neko prije vas odavno uspostavio.
Ono najmanje sto mozete uraditi za ovaj klub, je da nastupite maksimalno bezobrazno pred savezom, a nece vam trebati nikakav razlog da navodite, jer svaki od tih lopova zna koliko je go.vana pojeo i razlozi i poredjenja mu nisu ni potrebni.
Ti mislis da je Zelji cilj da se igra pred praznim tribinama? Svakom fudbalskom zaljubljeniku je cilj da se igra pred navijacima a ne huliganima, a to za prelazak u BiH ipak nisam siguran, zadnjih 5 godina Zelje nije bilo ni na mapi, pa gdje su vam prelazili igraci?carina je napisao/la:I moderator, naravno pusta, kad navijaci Zeljeznicara skrecu sa teme, i pricaju o nekakvim svojim osjecajima za druge klubove, u ovom slucaju o Velezu! Sram Vas bilo!
Prije smo imali dobru saradnju Obad, Kajtaz, Vladavic ali dolaskom Ibrakovica su se neke stvari poremetile.
Rekao sam vec i sada vam ponavljam, ukoliko dobijete cestitat cemo vam kao i Slobodi, ali licno mislim da ce biti svega u Vrapcicima zbog ovahvih huskaca sa Velez live stranice.
Ibrakovica krivite sto niste napali Zvijezdu i uzeli 3 boda, sto taktizira i sto cim napusti vrapcice gubi bodove.
Cuva Bog Zelju svog!
@ Mirzza
Kani se molim te. Nije Ibrakino da mi osigura sudjenje na strani, onakvo kakvo se Zelji osigura. Ne kritikujem, vec, dajem kompliment vasoj upravi.
@ Kralju
Bezobrazluk je sto ce se ista na toj sjednici i govoriti o Vrapcicima, a ne kaznjavati.
Kani se molim te. Nije Ibrakino da mi osigura sudjenje na strani, onakvo kakvo se Zelji osigura. Ne kritikujem, vec, dajem kompliment vasoj upravi.
@ Kralju
Bezobrazluk je sto ce se ista na toj sjednici i govoriti o Vrapcicima, a ne kaznjavati.
Upravo to sam maloprije i napisao.123456 je napisao/la:Dali mozete svatiti da je ovaj tekst napisao jedan covjek a ne svi Mostarci ni svi Velezovci.
Ovaj Vaš tekst nije mišljenje većine, već bolesnih i poremećnih pojedinaca, koji uživaju u turbulencijama i konfliktim situacijama (huškanje mase).
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Bola nemojte se pravdat ljudima koji kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama uvijek oni ugrozeni jes eto mi krojimo prvenstvo,a vrapcice netreba suspendovat jer su samo gostujuci navijaci pravili nerede a domaci nisu jedino moze kazna za slabu organizaciju .
Samo jedan klub Velež Mostar
Opet generalizujete, to su stavovi pojedinaca, kojih je uvijek bilo i biće.Adnel je napisao/la:kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa eto vidis isto tako prije mene je rekao i carina jedan covijek je napisao clanak nisu navijaci Veleža
Virtu4l je napisao/la:Opet generalizujete, to su stavovi pojedinaca, kojih je uvijek bilo i biće.Adnel je napisao/la:kad god dodjemo na grbavicu nazivaju nas ustasama
Eto, neće vam suspendovati stadion.
Drago mi je zbog toga, jer ipak je Veležov stadion plod jedne bespoštedne borbe sa vjetrenjačama (NS BiH i drugim rukovodećim organima).
Očekujem vrhunsku utakmicu između Ibrakovićevog Veleža i Osimovog Želje, inače dva daleko najkvalitetnija trenera u BHPL.
Naravno, 2. Maj je pogodan za praznik fudbala, nakon praznika rada, pa vrijedi i to posjetiti.
Drago mi je zbog toga, jer ipak je Veležov stadion plod jedne bespoštedne borbe sa vjetrenjačama (NS BiH i drugim rukovodećim organima).
Očekujem vrhunsku utakmicu između Ibrakovićevog Veleža i Osimovog Želje, inače dva daleko najkvalitetnija trenera u BHPL.
Naravno, 2. Maj je pogodan za praznik fudbala, nakon praznika rada, pa vrijedi i to posjetiti.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Gdje si dobio tu informaciju da nam nece suspendovat stadion evo ja sve pretrazi nema nigdje vjesti sa sjednice jos ,ako znas mogo si link ostavit 
Pa suspenzija koševa je očekivana, a ćim nisu suspendovali vrapčiće sad, neće ni poslije.Adnel je napisao/la:Gdje si dobio tu informaciju da nam nece suspendovat stadion evo ja sve pretrazi nema nigdje vjesti sa sjednice jos ,ako znas mogo si link ostavit
Ja sam uvjeren u tu činjenicu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
sta rece i osta' ziv.....jedan je DRAGAN JOVICAYAN je napisao/la:Eto, neće vam suspendovati stadion.
svi ostali za klasu ispod njega....
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
sta je Manijaci ? hocete bodova? e necete... hehe,
zezam se ..bezveze dizete tenzije, ne vjerujem da ce Vrapcici biti suspendovani , a sto se tice ovih prethodnih komentara malo koji je objektivan...tesko je vidjeti, a jos teze priznati nesto negativno u svom klubu..., svako ima svoju stranu price tako da se bezveze raspravljati...
zezam se ..bezveze dizete tenzije, ne vjerujem da ce Vrapcici biti suspendovani , a sto se tice ovih prethodnih komentara malo koji je objektivan...tesko je vidjeti, a jos teze priznati nesto negativno u svom klubu..., svako ima svoju stranu price tako da se bezveze raspravljati...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
Postoje mnogo kompetentniji ljudi od provokatora kao što si ti, da prosuđuju kvalitet trenera, ja samo navodim mišljenje večine tih kompetentnih ljudi...HŠKZ-svetinja je napisao/la:sta rece i osta' ziv.....jedan je DRAGAN JOVICAYAN je napisao/la:Eto, neće vam suspendovati stadion.
Naravno, 2. Maj je pogodan za praznik fudbala, nakon praznika rada, pa vrijedi i to posjetiti.![]()
svi ostali za klasu ispod njega....
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
A to što se tiče svetinje, ne želim ni da komentarišem...posebno kad su u pitanju Vještačke tvorevine.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
mi smo svoje rekli na tribinama i na terenu.....i nemoj s.rat bezveze....
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ja se samo branim kad pocnu napadi,a oni su cesti pogotovo na HSK ZRINJSKI I ULTRASE....Adnel je napisao/la:Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
NISMO K'O DRUGI..........I NIKADA NECEMO BITI......ZRINJSKI MOSTAR
procitaj post na temi mog kluba.....
ma sta ste bola rekli na tribinama, kad sam vas vidio kako idete nisam znao jeste s braniteljskih protesta ili ste navijaci...niti ste obojeni, niti koreografije ...nidje nista ...razularena masa...HŠKZ-svetinja je napisao/la:sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:ma sta ste bola rekli na tribinama, kad sam vas vidio kako idete nisam znao jeste s braniteljskih protesta ili ste navijaci...niti ste obojeni, niti koreografije ...nidje nista ...razularena masa...HŠKZ-svetinja je napisao/la:sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
Što ti ne zaobiđeš ovu temu?Nemože se bez stare ljubavi ili šta?HŠKZ-svetinja je napisao/la:ja se samo branim kad pocnu napadi,a oni su cesti pogotovo na HSK ZRINJSKI I ULTRASE....Adnel je napisao/la:Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
NISMO K'O DRUGI..........I NIKADA NECEMO BITI......ZRINJSKI MOSTAR![]()
procitaj post na temi mog kluba.....
Nek vam je na ponos ono ......"jesmo, jesmo, mi smo ustaše!" Fašisti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.