mirzza je napisao/la:Kao i vecini Manijaka, Velez mi je poslije Zelje bio drugi klub, tesko je zaboraviti 2006 godinu i onaj derbi i prijem na Grbavici, i razmjenu salova na poluvremenu, kao i vasu podrsku nakon sto vam je dzemica zabio i poslao vas u drugu ligu, kada ste nas podrzali na putu ka sirokom i ovjeri titule.
Kajtazu nikad necu zaboraviti Stari Most na Kosevu kada je podero mrezu Alaima,
ali ovaj tekst sto sam sada procitao je dno dna, ovoga bi se svaki mostarac trebao da stidi i ako vam je ovo uredjivacka politka zvanicne stranice navijaca ili koga vec, onda za mene vise niste prijatelji i ni po cemu se ne razlikujete od politike koju kroje vase komsije iz zapadnog dijela.
sto se mene tice, sve simpatije koje sam imao prema Velezu su nestale ovim tekstom i sada na vas gledam kao na siroki, zrinjski, slaviju...
Svaka cast Mostarci, pokazali ste svoje pravo lice!
Kad vam uzmemo bod, pustit cete Borcu 3 kao i pitari i tako skrojiti titulu, i prodati obraz, to od vas ocekujem, to je slavni Arsenal iz Vrapcica
Dali mozete svatiti da je ovaj tekst napisao jedan covjek a ne svi Mostarci ni svi Velezovci.Isto sto je JEDAN majmun udario golmana Slavije a ne svi Zeljovci isto kao sto je jedan debil zapalio zastavu Hrvaske a ne svi Zeljovci itd,itd...........Nemogu nikako da svatim ljude kad na osnovu jednoga covjeka ili manjine citav jedan grad poistovjecuju sa njima.