Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Batko
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Batko » 22 dec 2014, 09:45

Sve mi se cini da istinska hajka ili hajmo reci sukob nije na relaciji Enes-Harun vec SS.ba- Harun....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 22 dec 2014, 09:50

Batko je napisao/la:Sve mi se cini da istinska hajka ili hajmo reci sukob nije na relaciji Enes-Harun vec SS.ba- Harun....
Ustvari ss.ba i dinin portal.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2014, 09:51

A sve mi se čini da ste vi ovdje ekskluzivno da branite lik i djelo Haruna
Eno vam dat tekst na drugom portalu koji je specializovan za košarku napisan od strane Engleza koji je dobro upućen u BiH košarku, a možda je to i eurobasket u ratu sa harunom :roll: :damn: :facepalm:
U ovoj priči nema nevinih samo manje ili više krivih
A ja sam otvoreno rekao da je Harun najviše kriv jer je njegov posao dijametralno suprotan od ovoga što je uradio
A naravno najviše ćemo nastradao mi istinski navijači košarkaške reprezentacije BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 dec 2014, 10:02

Da branim ga, mislim da je ucinio mnogo za nasu kosarku.....Svi prave greske pa tako i on, samo sto je daleko vise pozitivnih stvari napravio i generalno je pozitivna osoba u kosarci, dovoljno je vidjeti sta je zatekao a sta imamo danas, ko to ne vidi ili je corav ili ne zeli da vidi.....
Branim ga i zato sto ne vidim razlog zasto ovoliku hajku SS.ba pravi, cemu ovo sve, oni su ti koji su od ovoga napravili jedan veliki sukob a mogli su totalno da ga umanje kao jedan od nasih najvecih i najutjecajnijih portala..... Sa svojim intervjuima u vrlo mudro izabranim satnicama postavljanja, izvlacenjima iz konteksta, pravoizabranim naslovima itd itd, otvoreno su izabrali stranu i cak vise od toga...
A gubitnici, to smo mi, Nurkic itd. Harun je vec odavno stao na loptu, medjutim neki jos uviejk nastavljaju, pitam se samo sta im je cilj, jer dobrobit nase kosarke zasigurno nije...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2014, 10:06

Sapce je napisao/la:
Batko je napisao/la:Sve mi se cini da istinska hajka ili hajmo reci sukob nije na relaciji Enes-Harun vec SS.ba- Harun....
Ustvari ss.ba i dinin portal.

Prije beobasket - trncevic radi zlatne guske jusufa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2014, 10:12

Batko je napisao/la:Da branim ga, mislim da je ucinio mnogo za nasu kosarku.....Svi prave greske pa tako i on, samo sto je daleko vise pozitivnih stvari napravio i generalno je pozitivna osoba u kosarci, dovoljno je vidjeti sta je zatekao a sta imamo danas, ko to ne vidi ili je corav ili ne zeli da vidi.....
Branim ga i zato sto ne vidim razlog zasto ovoliku hajku SS.ba pravi, cemu ovo sve, oni su ti koji su od ovoga napravili jedan veliki sukob a mogli su totalno da ga umanje kao jedan od nasih najvecih i najutjecajnijih portala..... Sa svojim intervjuima u vrlo mudro izabranim satnicama postavljanja, izvlacenjima iz konteksta, pravoizabranim naslovima itd itd, otvoreno su izabrali stranu i cak vise od toga...
A gubitnici, to smo mi, Nurkic itd. Harun je vec odavno stao na loptu, medjutim neki jos uviejk nastavljaju, pitam se samo sta im je cilj, jer dobrobit nase kosarke zasigurno nije...
Iskreno više ne smatram Haruna pozitivcem, ali je još u pozitivi sa košarkaškim reprezentacijama i to itekako poštujem
A nego kako je Harun stao na loptu, pa on si ovaokvo prepucavanje nije nikada smio dozvoliti

Ps
Vidim nafilovao neno, možda je bolje da se ti držiš fudbala

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 dec 2014, 10:15

nerminh74 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Da branim ga, mislim da je ucinio mnogo za nasu kosarku.....Svi prave greske pa tako i on, samo sto je daleko vise pozitivnih stvari napravio i generalno je pozitivna osoba u kosarci, dovoljno je vidjeti sta je zatekao a sta imamo danas, ko to ne vidi ili je corav ili ne zeli da vidi.....
Iskreno više ne smatram Haruna pozitivcem, ali je još u pozitivi sa košarkaškim reprezentacijama i to itekako poštujem
A nego kako je Harun stao na loptu, pa on si ovaokvo prepucavanje nije nikada smio dozvoliti
Pa odavno ne uzvraca na udarce a ovi jos uviejk pisu li pisu i izdaju priopcenja....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2014, 10:31

Batko je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Pa odavno ne uzvraca na udarce a ovi jos uviejk pisu li pisu i izdaju priopcenja....
Izvini, ali o čemu ti to zadnja je bila konferencija, ovo je pismo došlo poslije toga

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 dec 2014, 10:31

Zadnja je bila emisija na TVu... Ovo pismo je samo produzavanje i izazivanje nove reakcije...... Nije se smjelo dati prostora ovome..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2014, 10:50

Batko je napisao/la:Zadnja je bila emisija na TVu... Ovo pismo je samo produzavanje i izazivanje nove reakcije...... Nije se smjelo dati prostora ovome..
A ko je dao prostora nego Harun ne primjerenim reakcijama,a sta si očekivao od trncevica nego da nastavi zakuhavati da što više osigura svoj najveći izvor prihoda
A pusti se ti Nene i njegove priče njega je dobro Harun uhljebio za njegovo piskaranje po forumima i facebookovima, on je itekako pristrasan i ima interesa da drži stranu
Ponavljam ovdje nema nevinih, ali Harun je dobro plaćen da ovakve stvari stišava i rješava, a ne da rasplamsava
Ponavljam procitaj tekst na eurobasketu on je iz neutralnog ugla
Mene iskreno zaboli i za trncevicem, harunom, pa na kraju i za ss.ba mene zanima da naša reprezentacija koja zaigra u francuskoj bude što jača, a ovako neće biti pogotovo što Harun uvlači druge Igrače i kvari atmosferu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 dec 2014, 11:01

nerminh74 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Zadnja je bila emisija na TVu... Ovo pismo je samo produzavanje i izazivanje nove reakcije...... Nije se smjelo dati prostora ovome..
A ko je dao prostora nego Harun ne primjerenim reakcijama,a sta si očekivao od trncevica nego da nastavi zakuhavati da što više osigura svoj najveći izvor prihoda
A pusti se ti Nene i njegove priče njega je dobro Harun uhljebio za njegovo piskaranje po forumima i facebookovima, on je itekako pristrasan i ima interesa da drži stranu
Ponavljam ovdje nema nevinih, ali Harun je dobro plaćen da ovakve stvari stišava i rješava, a ne da rasplamsava
Mene iskreno zaboli i za trncevicem, harunom, pa na kraju i za ss.ba mene zanima da naša reprezentacija koja zaigra u francuskoj bude što jača, a ovako neće biti pogotovo što Harun uvlači druge Igrače i kvari atmosferu
Boldano.
Mogu samo odgovoriti kontra pitanjem.... Ko je dao prostora Trnovcevicu i ko mu ga jos uvijek daje, odgovor SS, opet se vracam svojoj poenti i ko je zapravo u sukobu...

Neno? Ne kontam odakle on odjednom u diskusiji..... Ja drzim stranu kao i 95% stanovnistva...

Inace, procitacu taj tekst na eurobasketu....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 22 dec 2014, 11:04

nerminh74 je napisao/la:
Neno nije novinar. Ima pravo da bude pristrasan.
Jedan utjecajan portal kao sto je ss.ba ne moze sebi priustit taj luksuz.
Harun je jako dugo sutio u spustao loptu, dok je ss.ba non stop potpaljivo ovu temu, članci, naslovi, izjave izvučene iz konteksta itd.
Ja vjerujem da se sad nekim ljudima dize, s obzirom na broj klikova itd.
Al izgubili ste kredibilitet. Slabo vam se vjeruje....

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 dec 2014, 11:10

Kad Juka igra protiv Mirze ?
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 dec 2014, 11:13

Sapce je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Neno nije novinar. Ima pravo da bude pristrasan.
Jedan utjecajan portal kao sto je ss.ba ne moze sebi priustit taj luksuz.
Harun je jako dugo sutio u spustao loptu, dok je ss.ba non stop potpaljivo ovu temu, članci, naslovi, izjave izvučene iz konteksta itd.
Ja vjerujem da se sad nekim ljudima dize, s obzirom na broj klikova itd.
Al izgubili ste kredibilitet. Slabo vam se vjeruje....

ja čuh da je Neno baš novinar i to sportski, na televiziji koju vodi poslovni partner predsjednika saveza.
možda sam pogrešno čuo.

A SS.ba je uvijek dao prostor i jednoj i drugoj strani, o bilo kakvom sukobu da se radi.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 22 dec 2014, 11:28

nerminh74 je napisao/la:
dobro, posebice boldano

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 dec 2014, 11:35

Bassha je napisao/la:Kad Juka igra protiv Mirze ?
Sutra navecer. :mrgreen: Bice dobro to pogledati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 22 dec 2014, 11:35

Da, da, može se sada slobodno reći da je Harun najviše kumovao cijeloj ovoj trakavici.

I da, može se reći da ljudi u bilo kojem domenu života i društva privatiziraju okruženje u koje dođu, nalazeći podesne ljude koji će ih podržavati: Pa to je prisutno od politike, zapošljavanja i svugdje drugdje - stvore se talovi i klanovi, koji postoje radi raznoraznh interesa, a ona priča o patriotizmu, Bosni, ljubavi je priča za mala djecu i tog je nivoa.

Ne kažem da čovjek ne radi ništa i da nije uradio dobre stvari, ali prođimo se tog mahalskog mentaliteta, koji to sve poruši sa tom balijsko-mahalskom pričom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 dec 2014, 11:37

Protiv Jusufa Nurkića i mene već duži period provodi se linč putem medija i društvenih mreža u kojem se koriste najprizemnije i najvulgarnije uvrede.
Nastavi li se to, bit ćemo prisiljeni iskoristiti zakonom dozvoljena sredstva da bismo zaštitili sportski i osobni integritet Jusufa Nurkića.
Skrećem Vam pažnju na dosad nezabilježenu praksu da generalni sekretar uzurpira instituciju kao što je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine i vodi privatni rat protiv Jusufa Nurkića i mene.
Ljigavac jedan, niko ne vodi nikakav rat protiv Jusufa. Bezbroj puta je pozvao Jusufa da se odazove pozivu selektora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 dec 2014, 11:39

Pa sta ste vi ocekivali od Trnocevica nakon optuzbi od strane Haruna javno na televiziji?

Naravno, Trnocevic se ovdje podmuko koristi smicalicama i ponovo stavlja fokus na Jusufa Nurkica i toboznje optuzbe na njegov racun, iako je iz one emisije jasno vidljivo da savez i Harun ne optuzuju Jusufa trenutno nizasto. Onaj prekrsaj tj. nepovratak u tabor reprezentacije je zapravo stavljen ad acta i savez se vec izjasnio da nece koliko znam preduzimati bilo kakve disciplinske mjere, ali da bi to bio uradio da je Jusuf clan nekog kluba u Evropi. I nakon toga je citava prica vezana za Jusufa bila u pozitivnom kontekstu, tj da on treba reprezentaciji i da je dobrodosao.

U ovom pismu Enes dva pasosa pise o nekakvim optuzbama na racun Jusufa, sto je naravno cista nebuloza. Jedine konkretne optuzbe iznesene koje su aktuelne su one protiv njega samog. On naravno kao hinja i pametan covjek pokusava da zamrsi maksimalno situaciju i ne pise slucajno u mnozini, izvrcuci situaciju i zeleci da prikaze da su optuzbe protiv njega takodjer i optuzbe protiv Jusufa.

Sve mi se vise cini da je ovo zapravo sukob dvije menadzerske kuce u zelji da se uzmu pare na zlatnoj koki zvanoj Jusuf Nurkic. Mozda Konakovic i Harun smatraju da i oni trebaju dobiti dio kolaca jer su pogurali Jukin transfer u Zadar koji je bio prekretnica u njegovoj karijeri, jer su ga sakrili od ljetne lige kada je bio nespreman itd. Necu sada ulaziti cija je zasluga u kojoj mjeri, no sada je vec vidljivo da je rijec o novcu. Dino i Harun su ga mozda u pocetku pokusavali na fazon uhvatiti, no Juka je ocigledno lik koji osjeca prema Enesu zahvalnost (a mozda ima i neki nepovoljan ugovor s njim) i ne zeli da predje u Beo Basket i posto Dino i Harun ocigledno nece vidjeti feninga, na tome su se slomila kola, jer oni pretpostavljam smatraju da su zasluzni djelom za njegovu karijeru, a kako stvari stoje nece zauzvrat dobiti nista.

A cujte, to dobijete kada vam se predsjednik saveza lize sa jednom menadzerskom kucom (Beo Basket) i vjerovatno ima neki procenat od njih, a sekretar saveza kum predsjednikov itd. Dakle, postoji sigurno interes neki i oko toga ce se voditi i dalje rat. Ovaj spor nebi postojao da ne postoje posebni odnosi sa Beo Basketom...

Nakon svega ovoga moram malo zaokrenuti svoj stav u korist Juke, mada mu opet i pored svega ovoga nikada ne bih oprostio neigranje na EP. To jednostavno mora biti iznad svega...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 22 dec 2014, 11:46

Stavite se u poziciju Trnovčevića. On je menadžer koji čupa i rukama i nogama ne birajući sredstva da zadrži svoju poziciju koju ima kao agent Jusufa Nurkića.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.