Tako nesto i ja mislim. Hajrovic se moze mjenjati sa Lulicem takodjer. Pucati sa svim strana na gol ostali nek kupe odbijenice. A vamo iza imati brze igrace da se cuvamo kontra napada. Mujdza, Vranjes, Spaha i Seo.Rios je napisao/la:Moja zamisao ( ne znam za @Ajaxa i @sila14 ) sa Izetom u stastavu nije bila usmjerena na to da se radi za Dzeku niti ta klasicna pozicija deset.On bi djelovao kao poluspic neki koji bi prijetio iz drugog plana sutevima,brzim utrcavanjima u prostor te pomaganje Dzeki u defanzivnim zadatacima,tj. onemogucavanje lahkog iznosenja lopte njihovih stopera za sta je sposoban jer je pokretljiv igrac. Uz to se moze rotirati sa Viscom ( kojeg sam stavio na desno krilo ) ako ga ne bude islo najbolje,sto nam donosi odredjenu sirinu u toj utakmici.
Sto se tice Dzeke tu ce biti krila ( Lulic i Visca ) te Pjanic koji ce biti mozak nase igre i sto ce biti,vrlo vjerovatno,od presudnog znacaja za nas ( veza Pjanic-Dzeko ).Ne mozemo se bas u potpunosti osloniti za Dzeku,moramo imati jos neku opciju u napadu.
Ali to je samo moja zamisao,svakako da svako od nas ima neku ideju za koju smatra da je bolja i ucinkovitija
Zuka, i Ermin/Toni na klupu ovaj put, previse su spori.