FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la StrikeWarzone » 13 jun 2021, 13:26

Admir74 je napisao/la:
13 jun 2021, 12:49
plavousrcu je napisao/la:
13 jun 2021, 12:48
Admir74 je napisao/la:
13 jun 2021, 12:33
" Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.

Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih."

Pešti, Džindi i kompaniji ovo neka je na čast.
Ovog Drinjakovića treba privući u klub.
Kakve ba promjene? Sta Nadzorni odbor? Ako su Cernica i ekipica bili iskreni prema tom covjeku, sto ga nisu stavili u Upravni odbor. Znali su da po Statutu ne moze se birati novi NO, a nama lovatora treba u Upravi, a ne u Nadzoru. Uprava generise sredstva, hajde sto ovaj PR lupa nego sto pusite PR pricu. Pet godina u Skupstini, sta je dao klubu, osim PR prica po facebooku. Samo naplacivati mjesto u Skupstini. Ne 3.000 nego 5.000 godisnje.
Ovo je moj odgovor opet:

Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.

Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.
Imena kolega.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 13 jun 2021, 13:26

13 jun 2021, 12:43
mavi je napisao/la:
13 jun 2021, 12:26
13 jun 2021, 11:23
Samo istina, ona je nasem Zelji sada najpotrebnija. Sedam ljudi ukljucujuci Badzaka bilo se spremno uhvatiti u borbu sa problemima. Imali plan, milion zive love i trebalo im je povjerenje Skupstine. Sve su obavijestili prvog covjeka najveceg organa kluba koji nije krio odusevljenje. Nekoliko dana kasnije mijenja plocu i na nagovor mozete pogadjati koga u Konjicu na sastanku informise Badzaka da neće imati povjerenje Skupstine ukoliko uz njih sedam ne bude jos osam "njihovih" clanova Uprave. Naravno, sve pod krinkom borbe za bolje sutra kluba, a drugim rijecima zele kontrolu. Ljudi donose pare, plan, program, a da im osam PR magova odredjuje sta i kako sa parama, planom i programom. Logicno da sedmorka odustaje i prepusta osmorici da vode klub. Ostalo je krecenje, supljiranje i spinovanje. Samo istina.
Istina...
Naravno da jeste. Radi ovih molera, satro veterena, svaku stranicu cu ovaj post ostavljati. Istina je jedna, ne mogu biti dvije i treba da se zna.
Samo otkud se Duvnjak odjednom stvori,nije bio dio nikakve price?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 13 jun 2021, 13:28

Vidimo se u kantonalnoj, a udruženje navijača nek se napusi qrcine!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 jun 2021, 13:31

StrikeWarzone je napisao/la:
13 jun 2021, 13:26
Admir74 je napisao/la:
13 jun 2021, 12:49
13 jun 2021, 12:48

Kakve ba promjene? Sta Nadzorni odbor? Ako su Cernica i ekipica bili iskreni prema tom covjeku, sto ga nisu stavili u Upravni odbor. Znali su da po Statutu ne moze se birati novi NO, a nama lovatora treba u Upravi, a ne u Nadzoru. Uprava generise sredstva, hajde sto ovaj PR lupa nego sto pusite PR pricu. Pet godina u Skupstini, sta je dao klubu, osim PR prica po facebooku. Samo naplacivati mjesto u Skupstini. Ne 3.000 nego 5.000 godisnje.
Ovo je moj odgovor opet:

Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.

Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.
Imena kolega.
Ermin Pešto
Ermin Čengić
Adnan Džindo
Nihad Selimović
+ 10 poltrona

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jun 2021, 13:35

Prema saznanjima snportal.si, Željezničar, Sarajevo i Zrinjski su zainteresovani za doskorašnjeg fudbalera Maribora Gregora Bajdea koji će napustiti slovenački tim nakon šest godina.
Komisija za sport bacila oko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 jun 2021, 13:42

LjoZee je napisao/la:
13 jun 2021, 13:35
Prema saznanjima snportal.si, Željezničar, Sarajevo i Zrinjski su zainteresovani za doskorašnjeg fudbalera Maribora Gregora Bajdea koji će napustiti slovenački tim nakon šest godina.
Još jedno pitanje ko čini komisiju za sport ? Mustafa Nurko i Faruk Brković ? (nemam ništa protiv momaka, jedni od rijetkih koji rade svoj posao kako treba pogotovo Faruk)
Brko iz druge galaksije!

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 13 jun 2021, 13:48

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 13 jun 2021, 13:53

1921boy je napisao/la:
13 jun 2021, 13:42
LjoZee je napisao/la:
Još jedno pitanje ko čini komisiju za sport ? Mustafa Nurko i Faruk Brković ? (nemam ništa protiv momaka, jedni od rijetkih koji rade svoj posao kako treba pogotovo Faruk)
Meni isto djeluju ko korektni, i sretno im. Samo mi je smijesan naziv bio komisija sport :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jun 2021, 13:54

1921boy je napisao/la:
Nije naveo tacno. Nurku je spomenuo kad se pricalo o ovim ugovorima sto su istekli, raskidima. Tad je rekao da administracija na celu sa direktorom i delegiranim clanovima tadasnjeg UO pregovora od 1.6. E jesu li oni ta komisija ili ne ko ce im znati.

Rekao je za dovodjenje novih igraca: "Ono sto jeste opredjeljenje da treba svako da radi svoj posao. Ne treba Uprava da bira igrace."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 13 jun 2021, 13:54

Tristan10 je napisao/la:
13 jun 2021, 13:53
1921boy je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Meni isto djeluju ko korektni, i sretno im. Samo mi je smijesan naziv bio komisija sport :D
Cime ga platiti? Paprike, krompir itd
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 13 jun 2021, 13:56

WOLF20 je napisao/la:
13 jun 2021, 13:54
Tristan10 je napisao/la:
13 jun 2021, 13:53
1921boy je napisao/la:

Cime ga platiti? Paprike, krompir itd
Kod nas mogu trenutno doci igraci koji ce nama platiti da igraju

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 13 jun 2021, 13:58

Kad je Livaja razmatrao da produzi sa Hajdukom, navijaci mu se javljali, zeni mu nudili da im ciste stan ili da idu u kupovinu za njih, haha trebali bi i mi, neko do pijace i granapa, neko cistiti po stanu. Brajlovic zaduzen za meni.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 jun 2021, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 13 jun 2021, 14:01

Stvari su se zakotrljale i nesto se desava, a ovi se sad brane kako se procedure nisu postovale i ostalo. Moj rokvicu pametnije bi ti bilo da si sutao.
Momku iz 1921.ba svaka cast sto mu je odgovorio na komentar, oni su stvarno jedina svijetla tacka u Zelji unazad 10 godina. Imenom i prezimenom, prstom upirati u svakog od njih. Sramota vas treba biti sto sad Emira napadate jer je iznio stvari onake kakve su. Poenta njegove price nije vise ni Amar ni Senad ni UO ni NO ni ostale skracenice i ojebine, nego samo Zeljin opstanak, a to nece shvatiti samo glup covjek i covjek koji ima interes od ovog stanja u Zelji.
Kolega Emir Muhamedagic, znam da ti je PR jača strana ali ovdje si malo preletio sa izjavama i spinovanjem.
Kao prvo na sasvim legitiman način i u skladu sa procedurama izvještaj UO nije usvojen. Da napomenem da se pojavila dilema da li je to uopšte izvještaj UO ili dijela članova UO i za koji period. Ali eto i to je sad nebitno jer je, mislim, jednoglasno oboren izvještaj i na osnovu toga smijenjen UO.
Sada dolazimo do druge stvari, kada se došlo do tačke dnevnog reda "izbor organa" tu su se stvari malo zakomplikovale. Najveću odgovornost za taj dio snosi rukovodstvo Skupštine, obzirom da sama sjednica i ta tačka dnevnog reda uopšte nisu pripremljene kako bi trebale biti i kako to pravila struke nalažu. Na navedeno sam ukazivao predsjedniku skupštine nekoliko dana prije održavanja sjednice, ali bolje da ti ne pišem kakav sam odgovor dobio na to. Ovde je bitno naglasiti da za ovu sjednicu Skupštine uopšte nije tražen izvještaj o radu NO, a da je isti 6 mjeseci ranije usvojen na sjednici Skupštine u Konjicu. Samim time ne znam šta je bio osnov za izglasavanje smjene koja, iskreno rečeno, nije tako ni prezentirana od strane predsjednika Skupštine, nego je to kasnije kroz zahtjev delegata definisano. Prvo se pokušala izvršiti popuna jednog "nedostajućeg" člana NO, mada ni to nije bilo moguće, obzirom da taj treći član NO nikada formalno nije bio razriješen dužnosti člana NO. Kada sam ukazao na to i napomenuo da se samo trebaju ispoštovati procedure, proglasiste me nekim ko opstruira rad. Naglašavam da u skladu sa Statutom, procedurama i zdravim razumom, prvo je potrebno razriješiti trenutno imenovani NO, pa tek onda imenovati novi sastav NO. Na to su na sjednici i ukazali neki delegati Skupštine. Evo ja sad tebi javno postavljam pitanje, je li se mogla izvršiti popuna već popunjenih mjesta u NO ili se trebao prvo razriješiti postojeći NO pa tek onda imenovati novi? Kako smo proveli proceduru smjene UO i imenovanja "novog", tako smo isto trebali uraditi i za NO. Nadam se da se slažemo oko ovoga.
Sada da se vratim na UO. Prozvao si javno sve ljude u Klubu da su odgovorni za dešavanja u prethodnom periodu i rekao da nemaju obraza jer niko nije podnio ostavku. Tu se apsolutno slažem sa tobom. Ali bi bilo dobro da kažeš javno da li si glasao za "novi" sastav UO. Evo ja ću ti reći da sam glasao za novog predsjednika UO, obzirom da je bio jedini koji je bio predložen od strane potpredsjednika Skupštine, ali nisam glasao za "novi" sastav UO baš iz ovih razloga koje si ti gore naveo. Bio sam suzdržan obzirom da su uveli dva nova čovjeka koji nisu bili u upravi u prethodnih 6 mjeseci.
Ako je cilj na ovoj Skupštini bio priliv novog kapitala u Klub, zašto neko od ljudi koji su predloženi za NO nisu ušli u UO i na taj način unijeli novi kapital u Klub. Ovo napominjem iz razloga što NO nije organ koji obezbjeđuje nova sredstva za poslovanje Kluba, nego nadzorni organ koji prati da se svi poslovi unutar Kluba obavljaju na pravilan način i u skladu sa procedurama.
Također moram napomenuti da si za govornicom rekao da niko od novopredloženih članova NO nikada nije imao veze sa Klubom a sada se spominju neke druge stvari, da je jedan od njih itekako bio u Klubu u nekom prethodnom periodu, pa se postavlja pitanje istinitosti i iskrenosti tvojih navoda na Skupštini, a samim time i ovdje.
Nadalje, mislim da bi trebao objaviti i ko je napustio sjednicu nakon pauze pa nismo imali kvorum za nastavak sjednice, mada eto i oko toga se nismo slagali jer je rukovodstvo Skupštine tvrdilo da imamo kvorum nakon što sam im ja dva puta naglasio da nemamo i ispalo je da ja ne znam brojati do 28, nego je potpredsjednik Skupštine morao poimenično prozvati prisutne delegate da utvrdi da ja ipak znam brojati do 28 i da nemamo kvorum za nastavak sjednice.
I za kraj ovog kratkog posta ću samo napomenuti tvojoj fb javnosti da sam ja jedan od troje ljudi koji su pripremali koncept novog modela koji je prezentovan i usvojen na Skupštini u Konjicu i kojeg si tako zdušno popljuvao, a ne znam da se iko u stogodišnjoj istoriji Kluba potrudio da napravi bilo kakav model ili bilo šta da uradi da bi se funkcionisanje Kluba dovelo na nivo kakav ovaj Klub i zaslužuje. Ako sam ja zbog svega ovoga "grobar" Kluba kako me tvoji istomišljenici nazivaju, onda svaka vama čast. Neka svako bude svjestan svoje odgovornosti za sve što se dešava u Klubu, a meni je po tom pitanju savjest čista.
Srdačan pozdrav,
Goran Rokvić

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 jun 2021, 14:15

MrkiMedo je napisao/la:
13 jun 2021, 14:01
Stvari su se zakotrljale i nesto se desava, a ovi se sad brane kako se procedure nisu postovale i ostalo. Moj rokvicu pametnije bi ti bilo da si sutao.
Momku iz 1921.ba svaka cast sto mu je odgovorio na komentar, oni su stvarno jedina svijetla tacka u Zelji unazad 10 godina. Imenom i prezimenom, prstom upirati u svakog od njih. Sramota vas treba biti sto sad Emira napadate jer je iznio stvari onake kakve su. Poenta njegove price nije vise ni Amar ni Senad ni UO ni NO ni ostale skracenice i ojebine, nego samo Zeljin opstanak, a to nece shvatiti samo glup covjek i covjek koji ima interes od ovog stanja u Zelji.
Kolega Emir Muhamedagic, znam da ti je PR jača strana ali ovdje si malo preletio sa izjavama i spinovanjem.
Kao prvo na sasvim legitiman način i u skladu sa procedurama izvještaj UO nije usvojen. Da napomenem da se pojavila dilema da li je to uopšte izvještaj UO ili dijela članova UO i za koji period. Ali eto i to je sad nebitno jer je, mislim, jednoglasno oboren izvještaj i na osnovu toga smijenjen UO.
Sada dolazimo do druge stvari, kada se došlo do tačke dnevnog reda "izbor organa" tu su se stvari malo zakomplikovale. Najveću odgovornost za taj dio snosi rukovodstvo Skupštine, obzirom da sama sjednica i ta tačka dnevnog reda uopšte nisu pripremljene kako bi trebale biti i kako to pravila struke nalažu. Na navedeno sam ukazivao predsjedniku skupštine nekoliko dana prije održavanja sjednice, ali bolje da ti ne pišem kakav sam odgovor dobio na to. Ovde je bitno naglasiti da za ovu sjednicu Skupštine uopšte nije tražen izvještaj o radu NO, a da je isti 6 mjeseci ranije usvojen na sjednici Skupštine u Konjicu. Samim time ne znam šta je bio osnov za izglasavanje smjene koja, iskreno rečeno, nije tako ni prezentirana od strane predsjednika Skupštine, nego je to kasnije kroz zahtjev delegata definisano. Prvo se pokušala izvršiti popuna jednog "nedostajućeg" člana NO, mada ni to nije bilo moguće, obzirom da taj treći član NO nikada formalno nije bio razriješen dužnosti člana NO. Kada sam ukazao na to i napomenuo da se samo trebaju ispoštovati procedure, proglasiste me nekim ko opstruira rad. Naglašavam da u skladu sa Statutom, procedurama i zdravim razumom, prvo je potrebno razriješiti trenutno imenovani NO, pa tek onda imenovati novi sastav NO. Na to su na sjednici i ukazali neki delegati Skupštine. Evo ja sad tebi javno postavljam pitanje, je li se mogla izvršiti popuna već popunjenih mjesta u NO ili se trebao prvo razriješiti postojeći NO pa tek onda imenovati novi? Kako smo proveli proceduru smjene UO i imenovanja "novog", tako smo isto trebali uraditi i za NO. Nadam se da se slažemo oko ovoga.
Sada da se vratim na UO. Prozvao si javno sve ljude u Klubu da su odgovorni za dešavanja u prethodnom periodu i rekao da nemaju obraza jer niko nije podnio ostavku. Tu se apsolutno slažem sa tobom. Ali bi bilo dobro da kažeš javno da li si glasao za "novi" sastav UO. Evo ja ću ti reći da sam glasao za novog predsjednika UO, obzirom da je bio jedini koji je bio predložen od strane potpredsjednika Skupštine, ali nisam glasao za "novi" sastav UO baš iz ovih razloga koje si ti gore naveo. Bio sam suzdržan obzirom da su uveli dva nova čovjeka koji nisu bili u upravi u prethodnih 6 mjeseci.
Ako je cilj na ovoj Skupštini bio priliv novog kapitala u Klub, zašto neko od ljudi koji su predloženi za NO nisu ušli u UO i na taj način unijeli novi kapital u Klub. Ovo napominjem iz razloga što NO nije organ koji obezbjeđuje nova sredstva za poslovanje Kluba, nego nadzorni organ koji prati da se svi poslovi unutar Kluba obavljaju na pravilan način i u skladu sa procedurama.
Također moram napomenuti da si za govornicom rekao da niko od novopredloženih članova NO nikada nije imao veze sa Klubom a sada se spominju neke druge stvari, da je jedan od njih itekako bio u Klubu u nekom prethodnom periodu, pa se postavlja pitanje istinitosti i iskrenosti tvojih navoda na Skupštini, a samim time i ovdje.
Nadalje, mislim da bi trebao objaviti i ko je napustio sjednicu nakon pauze pa nismo imali kvorum za nastavak sjednice, mada eto i oko toga se nismo slagali jer je rukovodstvo Skupštine tvrdilo da imamo kvorum nakon što sam im ja dva puta naglasio da nemamo i ispalo je da ja ne znam brojati do 28, nego je potpredsjednik Skupštine morao poimenično prozvati prisutne delegate da utvrdi da ja ipak znam brojati do 28 i da nemamo kvorum za nastavak sjednice.
I za kraj ovog kratkog posta ću samo napomenuti tvojoj fb javnosti da sam ja jedan od troje ljudi koji su pripremali koncept novog modela koji je prezentovan i usvojen na Skupštini u Konjicu i kojeg si tako zdušno popljuvao, a ne znam da se iko u stogodišnjoj istoriji Kluba potrudio da napravi bilo kakav model ili bilo šta da uradi da bi se funkcionisanje Kluba dovelo na nivo kakav ovaj Klub i zaslužuje. Ako sam ja zbog svega ovoga "grobar" Kluba kako me tvoji istomišljenici nazivaju, onda svaka vama čast. Neka svako bude svjestan svoje odgovornosti za sve što se dešava u Klubu, a meni je po tom pitanju savjest čista.
Srdačan pozdrav,
Goran Rokvić
i ovaj goran previse sere lafo navijac nas a umotan u borusijine boje

no pasaran bagro ima da vam imena vise na svakoj banderi u gradu da svi znaju ko pokusava da unisti klub

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 jun 2021, 14:22

MrkiMedo je napisao/la:
13 jun 2021, 14:01
Srdačan pozdrav,
Goran Rokvić
Sta je slagao?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 13 jun 2021, 14:37

Dejan1921 je napisao/la:
13 jun 2021, 13:14
Bez da se iko naljuti ali ako je vrhunac djelovanja predsjednika Skupštine i navijača pronalazak tri osobe za nadzorni odbor u situaciji kada nama treba minimalno milion maraka još jučer onda su jako slabo odradili posao u posljednjih mjesec i po dana. Što neko napisa iznad bukvalno fikus organ.
Ma gotovi smo bruda ,Amar nas je ugasio radi njegovih para :puke: i to nikad niko vise oprati ne moze, satro nije dosao na skupstinu :facepalm:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 13 jun 2021, 14:40

Ako je cilj na ovoj Skupštini bio priliv novog kapitala u Klub, zašto neko od ljudi koji su predloženi za NO nisu ušli u UO i na taj način unijeli novi kapital u Klub. Ovo napominjem iz razloga što NO nije organ koji obezbjeđuje nova sredstva za poslovanje Kluba, nego nadzorni organ prati da se svi poslovi unutar Kluba obavljaju na pravilan način i u skladu sa procedurama.
Ovo je poenta ne ulaska novih ljudi u NO.. Ko ce njima ba govoriti kako i sta da rade.. Oni ce da nadziru sami sebe :urnebes: Istog stava su i ti lafo novi koji su htjeli, pa odustali od ulaska u klub..
Pročepit će negdje.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 jun 2021, 14:43

Komisija se formira tek na prvom sastanku UO, koji bi prema najavama trebao biti večeras ili sutra ujutro. Navodno bi sutra ili u utorak trebao biti poznato i ko je trener. Početak priprema je utorak izgleda.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 13 jun 2021, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 13 jun 2021, 14:44

Barem je pozitivno sto se sada otvorenije prica, bilo koja strana da je u pitanju. Otvorenost je jedini pravac naprijed. Pa neka onda ljudi donose svoje zakljucke.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 jun 2021, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jun 2021, 14:44

Meni zao Zelje i mojih navijaca.Mogu li sta ucinit.Nemam pojma malo sam ostario ali za Zelju ni to mi nije prepreka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.