Imena kolega.Admir74 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:49Ovo je moj odgovor opet:plavousrcu je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:48Kakve ba promjene? Sta Nadzorni odbor? Ako su Cernica i ekipica bili iskreni prema tom covjeku, sto ga nisu stavili u Upravni odbor. Znali su da po Statutu ne moze se birati novi NO, a nama lovatora treba u Upravi, a ne u Nadzoru. Uprava generise sredstva, hajde sto ovaj PR lupa nego sto pusite PR pricu. Pet godina u Skupstini, sta je dao klubu, osim PR prica po facebooku. Samo naplacivati mjesto u Skupstini. Ne 3.000 nego 5.000 godisnje.Admir74 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:33" Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.
Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih."
Pešti, Džindi i kompaniji ovo neka je na čast.
Ovog Drinjakovića treba privući u klub.
Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.
Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Samo otkud se Duvnjak odjednom stvori,nije bio dio nikakve price?plavousrcu je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:43Naravno da jeste. Radi ovih molera, satro veterena, svaku stranicu cu ovaj post ostavljati. Istina je jedna, ne mogu biti dvije i treba da se zna.mavi je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:26Istina...plavousrcu je napisao/la: ↑13 jun 2021, 11:23Samo istina, ona je nasem Zelji sada najpotrebnija. Sedam ljudi ukljucujuci Badzaka bilo se spremno uhvatiti u borbu sa problemima. Imali plan, milion zive love i trebalo im je povjerenje Skupstine. Sve su obavijestili prvog covjeka najveceg organa kluba koji nije krio odusevljenje. Nekoliko dana kasnije mijenja plocu i na nagovor mozete pogadjati koga u Konjicu na sastanku informise Badzaka da neće imati povjerenje Skupstine ukoliko uz njih sedam ne bude jos osam "njihovih" clanova Uprave. Naravno, sve pod krinkom borbe za bolje sutra kluba, a drugim rijecima zele kontrolu. Ljudi donose pare, plan, program, a da im osam PR magova odredjuje sta i kako sa parama, planom i programom. Logicno da sedmorka odustaje i prepusta osmorici da vode klub. Ostalo je krecenje, supljiranje i spinovanje. Samo istina.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vidimo se u kantonalnoj, a udruženje navijača nek se napusi qrcine!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ermin PeštoStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 jun 2021, 13:26Imena kolega.Admir74 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:49Ovo je moj odgovor opet:plavousrcu je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:48
Kakve ba promjene? Sta Nadzorni odbor? Ako su Cernica i ekipica bili iskreni prema tom covjeku, sto ga nisu stavili u Upravni odbor. Znali su da po Statutu ne moze se birati novi NO, a nama lovatora treba u Upravi, a ne u Nadzoru. Uprava generise sredstva, hajde sto ovaj PR lupa nego sto pusite PR pricu. Pet godina u Skupstini, sta je dao klubu, osim PR prica po facebooku. Samo naplacivati mjesto u Skupstini. Ne 3.000 nego 5.000 godisnje.
Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.
Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.
Ermin Čengić
Adnan Džindo
Nihad Selimović
+ 10 poltrona
Komisija za sport bacila oko.Prema saznanjima snportal.si, Željezničar, Sarajevo i Zrinjski su zainteresovani za doskorašnjeg fudbalera Maribora Gregora Bajdea koji će napustiti slovenački tim nakon šest godina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Još jedno pitanje ko čini komisiju za sport ? Mustafa Nurko i Faruk Brković ? (nemam ništa protiv momaka, jedni od rijetkih koji rade svoj posao kako treba pogotovo Faruk)
Brko iz druge galaksije!
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Meni isto djeluju ko korektni, i sretno im. Samo mi je smijesan naziv bio komisija sport
Nije naveo tacno. Nurku je spomenuo kad se pricalo o ovim ugovorima sto su istekli, raskidima. Tad je rekao da administracija na celu sa direktorom i delegiranim clanovima tadasnjeg UO pregovora od 1.6. E jesu li oni ta komisija ili ne ko ce im znati.
Rekao je za dovodjenje novih igraca: "Ono sto jeste opredjeljenje da treba svako da radi svoj posao. Ne treba Uprava da bira igrace."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cime ga platiti? Paprike, krompir itd
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Kad je Livaja razmatrao da produzi sa Hajdukom, navijaci mu se javljali, zeni mu nudili da im ciste stan ili da idu u kupovinu za njih, haha trebali bi i mi, neko do pijace i granapa, neko cistiti po stanu. Brajlovic zaduzen za meni.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 jun 2021, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Stvari su se zakotrljale i nesto se desava, a ovi se sad brane kako se procedure nisu postovale i ostalo. Moj rokvicu pametnije bi ti bilo da si sutao.
Momku iz 1921.ba svaka cast sto mu je odgovorio na komentar, oni su stvarno jedina svijetla tacka u Zelji unazad 10 godina. Imenom i prezimenom, prstom upirati u svakog od njih. Sramota vas treba biti sto sad Emira napadate jer je iznio stvari onake kakve su. Poenta njegove price nije vise ni Amar ni Senad ni UO ni NO ni ostale skracenice i ojebine, nego samo Zeljin opstanak, a to nece shvatiti samo glup covjek i covjek koji ima interes od ovog stanja u Zelji.
Momku iz 1921.ba svaka cast sto mu je odgovorio na komentar, oni su stvarno jedina svijetla tacka u Zelji unazad 10 godina. Imenom i prezimenom, prstom upirati u svakog od njih. Sramota vas treba biti sto sad Emira napadate jer je iznio stvari onake kakve su. Poenta njegove price nije vise ni Amar ni Senad ni UO ni NO ni ostale skracenice i ojebine, nego samo Zeljin opstanak, a to nece shvatiti samo glup covjek i covjek koji ima interes od ovog stanja u Zelji.
i ovaj goran previse sere lafo navijac nas a umotan u borusijine bojeMrkiMedo je napisao/la: ↑13 jun 2021, 14:01Stvari su se zakotrljale i nesto se desava, a ovi se sad brane kako se procedure nisu postovale i ostalo. Moj rokvicu pametnije bi ti bilo da si sutao.
no pasaran bagro ima da vam imena vise na svakoj banderi u gradu da svi znaju ko pokusava da unisti klub
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta je slagao?MrkiMedo je napisao/la: ↑13 jun 2021, 14:01Stvari su se zakotrljale i nesto se desava, a ovi se sad brane kako se procedure nisu postovale i ostalo. Moj rokvicu pametnije bi ti bilo da si sutao.
Ma gotovi smo bruda ,Amar nas je ugasio radi njegovih paraDejan1921 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 13:14Bez da se iko naljuti ali ako je vrhunac djelovanja predsjednika Skupštine i navijača pronalazak tri osobe za nadzorni odbor u situaciji kada nama treba minimalno milion maraka još jučer onda su jako slabo odradili posao u posljednjih mjesec i po dana. Što neko napisa iznad bukvalno fikus organ.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Ovo je poenta ne ulaska novih ljudi u NO.. Ko ce njima ba govoriti kako i sta da rade.. Oni ce da nadziru sami sebeAko je cilj na ovoj Skupštini bio priliv novog kapitala u Klub, zašto neko od ljudi koji su predloženi za NO nisu ušli u UO i na taj način unijeli novi kapital u Klub. Ovo napominjem iz razloga što NO nije organ koji obezbjeđuje nova sredstva za poslovanje Kluba, nego nadzorni organ prati da se svi poslovi unutar Kluba obavljaju na pravilan način i u skladu sa procedurama.
Pročepit će negdje.
Komisija se formira tek na prvom sastanku UO, koji bi prema najavama trebao biti večeras ili sutra ujutro. Navodno bi sutra ili u utorak trebao biti poznato i ko je trener. Početak priprema je utorak izgleda.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 13 jun 2021, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Barem je pozitivno sto se sada otvorenije prica, bilo koja strana da je u pitanju. Otvorenost je jedini pravac naprijed. Pa neka onda ljudi donose svoje zakljucke.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 jun 2021, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Meni zao Zelje i mojih navijaca.Mogu li sta ucinit.Nemam pojma malo sam ostario ali za Zelju ni to mi nije prepreka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.