A jesmo kulturni u pm.
Jel se tako ponasa jedan navijac kraljevskog kluba?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A jesmo kulturni u pm.
Šta je Negreira FC čestitala? Oh ne Bayern i Arsenal izbacili Real iz LP, klubovi koji zajedno kad dodamo i Negreiralonu imaju manje trofeja LP, evo ronim suze.Markinhio je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:45Hahaha toliko o tebi i tvom klubu,uvijek su takvi,a barcelona je uvijek cestitala,jos nisi prebolio nakantavanja od strane barce,bayerna i arsenala u ove 2 godine
Stvar je u tome sto ja svoje misljenje temeljim na osnovu sudjenja, a ne na osnovu osvojenih titula.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:39“It don't matter if you win by and inch or a mile, winnings winning”Petardaa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:36Da se Realu nije namjestala titula imali bi 33 boda manje, a ne 11. Ali niko ne ocekuje da ces shvatiti...Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:29
Najveći kontraargument vašoj priči je to što Barselona osvaja titulu, a sudije šilje Realu.
Tu ste posvađani s logikom, da se Realu namješta titula, valjda ne bi kasnio 11 bodova za Barselonom?!
Reče jedan tip u jednom filmu.
Ne sumnjam da bi ti ovu priču vrtio kad bi Barsa uzela 10 titula zaredom.
Vjerujem da će se samo pojačati kad Real uzme titulu u nekoj od narednih sezona.
Čitaš li ti. Ne kažem da jeste ili nije faul (ne znam, nisam gledao), samo kažem da sliku koju postavljaš ne ide u prilog tvoj tvrdnji. Nađi drugu sliku ili video.DinGospo21 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:38Ma naravno da je gluma kad je Real u pitanju. Trebao je tebi na glavu past da bude faul.Sport90 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 17:33Kad je neko kako ova slika pokazuje povučen za ruku u ovom smijeru pada naprijed a ne na guzicu. A ne znam kakve veze ima poznavanje fudbala sa analizom ove slike. Opet kažem nisam gledao mozda jednu bio faul ali ova slika pokazuje suprotno. Pokazuje jadnu glumu crnog igracaDinGospo21 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 15:35
Smiješno je, jer veze sa fudbalom nemaš. Povučen za ruku, faul ko vrata.
Sport90 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 13:17Čitaš li ti. Ne kažem da jeste ili nije faul (ne znam, nisam gledao), samo kažem da sliku koju postavljaš ne ide u prilog tvoj tvrdnji. Nađi drugu sliku ili video.DinGospo21 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:38Ma naravno da je gluma kad je Real u pitanju. Trebao je tebi na glavu past da bude faul.Sport90 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 17:33
Kad je neko kako ova slika pokazuje povučen za ruku u ovom smijeru pada naprijed a ne na guzicu. A ne znam kakve veze ima poznavanje fudbala sa analizom ove slike. Opet kažem nisam gledao mozda jednu bio faul ali ova slika pokazuje suprotno. Pokazuje jadnu glumu crnog igraca
Jel to majke ti nije zasluzena titula?DinGospo21 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 13:04Sve po zasluzi.
Tacno da se covjek zapita koja kolicina nesposobnosti, jos kaze Barcelona je trebala imati 33 boda vise. Koliko je to umislilo da su nesto specijalno…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.