Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2012, 16:36

svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim :roll:

al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 apr 2012, 16:40

Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim :roll:

al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno

:lol: ajde malo pojednostavi živ bio.

znači, ako se meč ne nastavi, kvota 1 ili...?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 apr 2012, 16:42

Navijaci Genoe prave dramu zbog loseg rezultata (i rezultata u mnozini u zadnje vrijeme), tesko da ce se nastaviti, karabinjeri na stadionu = kvota 1 :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2012, 16:42

alan_kardec je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim :roll:

:lol: ajde malo pojednostavi živ bio.

znači, ako se meč ne nastavi, kvota 1 ili...?
:roll: da kvota jedan ako si igrao na pobjedu nekog tima, a da si recimo igrao polvrijeme keca ne bi ti bila kvota 1
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 apr 2012, 16:44

ok, hvala ti. :)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 apr 2012, 16:53

Igraci se vratili na teren, izgleda da ce se nastaviti utakmica.
Support Velez, It's logical! ★

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 22 apr 2012, 20:00

dijabola je napisao/la: Double:
Avellino-Milano kp2 @ 1.45
Avellino je u krizi i jedini razlog što će ostati u prvoj ligi je što su dobro odigrali prvi dio sezone. Milano je dobio 4 od posljednjih 5 utakmica, a u prošlom kolu su dobili Cantu, tako da večeras ne bi smjeli da prokockaju tu važnu pobjedu u ovakvoj utakmici. Sigurno su i puni samopouzdanja i očekujem laganu pobjedu.

Unicaja-Barcelona under 143,5 @ 1.85
Unicaja je u početku sezone bila u vrhu, a sada se bore za doigravanje. No i dalje imaju paklenu atmosferu u dvorani, naročito kada se radi o ovakvim utakmicama. Tako su recimo s Realom odigrali 51-64, a Real igra znatno brže od Barce. Barca igra vjerovatno i najbolju odbranu lige, i redovno ostavljaju protivnike ispod 60 poena. Večeras očekujem borbenu Unicaju i standardno jaku Barcinu odbranu, što bi uz paklenu atmosferu trebalo rezultirati manjim brojem poena.

Unicaja-Barcelona 146 poena, razočarali su me domaći :(
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 22 apr 2012, 20:04

[youtube][/youtube]
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2012, 20:06

harry_90 je napisao/la:
Tenis double :

Del Bonis F. - Schwank E. 1
Sousa J. - Korolev E. 1
Makar ovaj tenis prosao danas...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 apr 2012, 20:09

jel ono na pm3 moraju pasti 3+ ili 4+ gola

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 apr 2012, 20:12

3+
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 22 apr 2012, 20:18

kako vam/nam igra ovaj gumerzbah ima l kak'og selameta? :lol:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 22 apr 2012, 21:01

popuši ga gumezrbah...

:lol:

odose soldi :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 apr 2012, 22:22

Charlotte under 95,5 ili ut. under 195,5
Jednostavno, najlosija ekipa lige jedva zabija preko 80 poena + povrede i izostanci.
slika
Sacramento nije bas toliko bolja ekipa, posebno na gostovanjima, under, to je beton.
ili se nesto dobro skriva

Denver-Orlando over 203,5
Denver zabija mnogo, obezbijedili su play off, i igrace za publiku, kod Orlanda nema Howarda te ne igraju na njega, vec se tricaski raspucavaju :mrgreen: , over komotno

Henderson over 15,5
Kako NO fali igraca, lik se pretvorio u glavnog igraca, strijelaca, sutera sta sve ne...
Uzima 20-tak suteva na ut. i ide mu...

New Orleans h+10,5
Gordon, Landry, Al-Farouq Aminu igraju odlicno.
Siguran sam da ce namuciti Clipperse i da ce tesko izgubiti vise od 10 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 22 apr 2012, 23:16

Koliko je Bryant koseva dao,jeli zna netko ?
❶❾❽❽

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 22 apr 2012, 23:18

Doktore sve ćeš pogodit :D
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 apr 2012, 23:18

BeastZE je napisao/la:Koliko je Bryant koseva dao,jeli zna netko ?
5
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 22 apr 2012, 23:20

jasko_juve je napisao/la:
BeastZE je napisao/la:Koliko je Bryant koseva dao,jeli zna netko ?
5
:(
❶❾❽❽

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 22 apr 2012, 23:52

Tenis Bukurest
Pon,14:30 Matthias Bachinger - Filippo Volandri 2 @ 1.50 betfair
*Malo sam poranio sto se tice pisanja,i vec se kopa sutrasnja ponuda.Pocinje turnir u Bukurestu,isti je iz serije 250 i igra se na zemljanoj podlozi.Ove sezone rumuni su skupili nekoliko odlicnih imen,a i sam nagradni fond od 450.000€ je doprinjeo tome.Na rasporedu je prvo kolo,koje donosi nekoliko zanimljivih meceva,a ja sam za analizu uzeo mec između Bachingera i Volandria

*Matthias Bachinger dolazi iz Njemacke,ima 25 godina,i trenutno zauzima 122 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 85 mjesto.Kroz karijeru na clayu ima 113/104.Proslu sezonu nije igrao puno na clayu,a moze se primjetiti da zadnjih sezona sve manje igra na ovoj podlozi.U toj prosloj je imao skor 3/4,tako da sam skor kaze da nije imao nekih znacajnijih rezultata.Ove sezone je na skoru 11/12,od cega je 5/6 hard,4/4 indoors hard i 2/2 clay.U Casablanci je imao premijeru na zemljanoj podlozi ove sezone,a ispao je u drugom kolu od Benoita Pairea 67,63,62.Igrao je kvale Monte Carla gdje je prosao prvi krug pobjedom nad Stephane Robertom,a onda je ispao od Rufina 16,63,63.Sto se tice stila igre,sjecam se njegovog meca protiv Youzhnog kada je igrao dosta solidno ali izgubio.Igra desnom rukom,preferira hard podloge,a voli izaci na mrezu,gdje je onako prilicno dobar.

*Filippo Volandri je dobro poznato ime u svijetu tenisa.Ovaj 30o godisnji "zabar" trenutno drzi 63 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 25 mjesto.Kroz karijeru na zemlji ima skor 385/234,a na svim ostalim podlogama skupio je nesto vise od 100 meceva,to valjda govori koju podlogu preferira.Ove sezone je na skoru 12/11,od cega je 0/3 hard i 12/8 clay.Veoma los pocetak sezone na hardu,ali vec na drugom clay turniru Sao Paulo dosao je do finala,koje je izgubio od Almagra u 3 seta.Nakon toga opet dva ispadanja,pa opet finale ovaj put challengera Ravat gdje je izgubio od Klizana.U Barletti dosao je do polufinala gdje je bolji bio Starace.Sto se tice Monte Carla ispao je u drugom kolu od Kukushkina u 3 seta,76,26,62.Sto se tice igre,treba reci da je desnoruk,a vec sam spomenuo da preferira zemljanu podlogu.Ima solidan servis,a najvise se sluzi backhandom,dok mu je iz dubla ostalo da izlazi na mrezu.

*H2H je 1:0 u korist Bachingera,a mec je sa turnira Casablanca,dok se isti igrao 10og ovog mjeseca.Otisao je mec u 3 seta,a svi su imali 9 gemova,znaci 63.Slobodno se moze reci da je taj mec Volandri izgubio zbog ocajnog drugog servisa,9/21(31%),ali i svega 3 iskoristene break prilike od 10 ukazanih.U Bukurestu Volandri brani polufinale,dakle ima bodova u igri,stoga ovaj turnir mu je bitan.Bachinger sa druge strane po prvi put nastupa na ovom turniru.Prednost dajem Volandriu jer iako je izgubio u međusobnom duelu,nisam bas misljenja da ce i danas da ponovi tako nesto.Taj mec je lako mogao u korist Volandria,ali eto nije,a Bachinger nije pokazao nesto pretjerano dobar tenis u istom da bi sumnjao u pobjedu Filippa.Bilo kako bilo kladim se na pobjedu "zabara",mada je on pouzdan kao gromobran.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 apr 2012, 23:58

Ko igra ove nocne, mislim da je steta propustiti Vancouver cisti 1 ko zeli, kvota 2.1.. Gubili su 3:0, a onda su u Los Angelesu, nakon sto su gubili u prvoj trecini sa 1:0 okrenuli utakmicu i dobili 3:1.. Ovo bi trebala biti nesto tvrdja tekma veceras, ali mislim da ovo uzimaju cak i sa hendikepom pa ko je hrabriji neka pokusa..

A za one koji igraju sa nesto vecim ulozima mislim da je kp1 odlicna kvota koja prolazi 98 %... Svim silama ce Vancouver pokusati smanjiti zaostatak na 3:2, a mislim da su i mnogo kvalitetniji sto je se vidjelo i u toku sezone, kao i samom tabelom....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []