A pazi Robbena sto ga casti psovkama prije nego je dobio loptu u facu... Eto nek je on nevinasce.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
- Rockefeller
- Kontakt:
Moje mišljenje, al' ono iskreno... Ja bih sve ovakve igrače k'o što je Robben pošamar'o i pobac'o. Ova lopta nije bila ni izbliza jaka koliko je on složio grimasu.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
Makar bio igrač Arsenala, ne govorim samo o Bayernu.
To ti vršnjacima na velikom odmoru prodaji.anonymousHD je napisao/la: Izdominirali Real Madrid i na Camp Nou i na Santiago Bernabeu. Neviđena dominacija nad Levanteom, Zaragozom, Betisom, Granadom....

+13, dominacija, logično.
-
- Kontakt:
Johny je napisao/la:Pa yebo ga ja gdje sad i 4 nadjoste ? Protiv Chelsea 7 penala , veceras 4.Jel to svaki upad u 16 protiv Barce penal.Necemo pretjerivatiAllGunsBlazing je napisao/la:Barca jeste primila 2 smijesna i nepostojeca gola, ali treba biti realan i reci da su igraci Barce 4 puta igrali rukom u 16 metara.
Sta se pravis budala,4 igranja rukom Barcinih igrača sudija ne svira nista, 2 puta PiQUE igra rukom sudija ništa, jednom izvan jednom unutar 16, i ona dva ne znam ko je dirao loptu..uglavom tri igranja rukom ispred golmana sudija ništa i jedno izvan..kako god Bayern vam je ocitao lekciju iz fudbala bili ste ocajni cijeli tekmu a pogotovo prvo poluvrijeme.
Jeste li vi uopste igrali veceras. ili???
Dobri ste bili, recimo u rangu sa Wolfsburgom ili Hanoverom!
Primate ga ko citava Spanija € od Njemacke
Dobri ste bili, recimo u rangu sa Wolfsburgom ili Hanoverom!
Primate ga ko citava Spanija € od Njemacke
Stern des Südens
dobra je barselona ali B
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- anonymousHD
- Kontakt:
Tvoj jaran, @scof1eld prošle sezone, pre utakmice Barcelone i Real Madrida na Camp Nou pisao kao "**** titulu ako ne pobediš glavnom konkurenta u ligi..."mandraX je napisao/la:To ti vršnjacima na velikom odmoru prodaji.anonymousHD je napisao/la: Izdominirali Real Madrid i na Camp Nou i na Santiago Bernabeu. Neviđena dominacija nad Levanteom, Zaragozom, Betisom, Granadom....
http://img853.imageshack.us/img853/5962/30484276.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
+13, dominacija, logično.
Pa sad sam samo obrnuo priču, čisto da vidite koliko ste jadni. Cmoka za dominiranje.

Da sam ja to rekao, pa hajde, da me uzimaš sad na tu priču, okej, razumio bih te.anonymousHD je napisao/la:
Tvoj jaran, @scof1eld prošle sezone, pre utakmice Barcelone i Real Madrida na Camp Nou pisao kao "**** titulu ako ne pobediš glavnom konkurenta u ligi..."
Pa sad sam samo obrnuo priču, čisto da vidite koliko ste jadni. Cmoka za dominiranje.
Al' ja to nisam izjavio, niti sam ikad pomislio na to, jer je to blago rečeno blamažna priča.
DaBogda i u narednih 20 godina Barca uzimala titule Lige a istovremeno gubila od Reala u istoj.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa naravno da je blamažno, shvati molim te to reći, mislim baš moraš biti na dnu.
Barcelona je aspolutno zasluženo uzela titulu ove sezone u ligi, kao i mi prošle. Pozdrav.
Barcelona je aspolutno zasluženo uzela titulu ove sezone u ligi, kao i mi prošle. Pozdrav.

Vec je besmisleno pricati kako Guardiola nije umjetnik i master svog zanata.Koliko je ekipa izgubila njegovim odlaskom to je surovo.Nestala je najveca karakteristika ove ekipe a to je nerealni presing svih 90 minuta gdje protivnik ne moze iznjeti loptu do centra.Cestitke Villanovi na odvaznosti i borbi sa teskom bolescu ali barem ove sezone nije dorastao zadatku.Barcelona je izgubila jedinu odbranu koju je imala a to je konstatni napadi i sabijanje protivnika.Nema vise tu tempa koji je bio neizdrzljiv.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ovo je pokazatelj nemoći Barcelone.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Guardiola ce pokvarit stil Bayerna 

Lucryler je napisao/la:Guardiola ce pokvarit stil Bayerna
Veoma moguće.
No Pep je veliki trener, tek sada se vidi koliko je važan bio za Barcu. Tito je sigurno odličan trener, no treba razumjeti da je imao velikih problema sa zdravljem, koga briga za neku igru neka je on hvala Bogu živ i zdrav. Ne bi ga uprava Barce izabrala za trenera da ne valja.
- Cautinho
- Kontakt:
Na ljeto potpuni remont ekipe.Od obrane do napada,sve procesljat,trulez izbaciti i dovesti prave igrače.
Steta zbog ovoga,da je bar manji zaostatak,da je bar nadanje realnije,pa da na Camp Nou idemo sa natjecateljskim ciljem...ovako,revijalni karakter.
Steta zbog ovoga,da je bar manji zaostatak,da je bar nadanje realnije,pa da na Camp Nou idemo sa natjecateljskim ciljem...ovako,revijalni karakter.
Keep walking.
prvo svaka cast bayernu na ovakvoj partiji,dugo nisam vidio barcu ovako nemocnu ,ma nisam je nikad vidio ovako nemocnu bolje rec
od 98. godine ,bar sto se sjecam
jest bayern dao dva gola koji su trebali bit ponisteni i to niko ne moze rec da su regularni golovi bili, moze se pravit budala al se znaju pravila igre ali treba napomenuti da sudija isto nije sviro 2 penala za bayern i na kraju dolazi se na isto
barca losa ,bezidejna,ma nikakva
messi 2 sata prije utakmice primo injekcije ne bil mogo igrat i od takvog messija se nije moglo ocekivati nista vise,a zna se da messi je veoma vazan kotac u barcinoj igri.
al nije messi glavni uzrok ovako lose partije nego prejaki bayern koji ce osvojit ovu LP znaci lagano,opusteno,ko god da dodje im u finalu. stvarno imaju stroj ekipu .nisu dali veznim igracima barce da disu .zaustavili su xavija busija i inestu u gradjenju napada.to je bio kljuc .
ko god kritikuje piquea u vecerasnjoj utakmici nema pravo na to,on je jedini i spasavo sto spasiti dalo,da je ostatak odbrane igrao ko on bilo bi drugacije. a losa partija bartre se moze lagano pripisat titu.toliko puta je tito imo priliku da ubaci bartru da igra u prvoj al ne bolje je adriano da igra stopera
i sad odjednom bartra igra polufinale LP sa bayernom,pa znatel koliki je to pritisak na igracu,sjedis 90 % sezone na klupi i igras odjednom protiv masine od ekipe. to je kriv tito sto mu nije davo dovoljno minutaze da lik dobije potrebno iskustvo.ne mozes sa klupe odma igrat polufinale LP . tito nije vjerovo u njega citave ove sezone i to je glavni razlog.
onda tito i njegove kasne izmjene ,pa ne kontam lika,ovako ga bayern nadigra i on tek u 82.minuti kod rezultata 4;0 za bayern ubacuje villu
.i to nije prvi put ove sezone
.zasto se ceka toliko dugo na izmjene ,zastoo??? vidi da ne funkcionise ekipa,,pa mjenjaj ,stvarno koji mu je q!!!forsira jednu te istu ekipu do maksimuma .nema nekih taktickih varijacija ,prisutna je jedna velika jednolicnost u igri ove sezone ,pogotovo u utakmicama koje zahjevaju neke takticke promjene .za to tito ocito jos nije cuo. cc
lijepi pep guardiola,bog ,otac .i kad kazu pep onako vodio ekipu ,sami igraci igrali ccc
u velikim utakmicama se vidi koliko fali pep i koliki je strateg bio ,kako je znao procitati igru protivnika
jos jednom cestitke bayernu i zelim im da osvoje LP

jest bayern dao dva gola koji su trebali bit ponisteni i to niko ne moze rec da su regularni golovi bili, moze se pravit budala al se znaju pravila igre ali treba napomenuti da sudija isto nije sviro 2 penala za bayern i na kraju dolazi se na isto

barca losa ,bezidejna,ma nikakva
messi 2 sata prije utakmice primo injekcije ne bil mogo igrat i od takvog messija se nije moglo ocekivati nista vise,a zna se da messi je veoma vazan kotac u barcinoj igri.
al nije messi glavni uzrok ovako lose partije nego prejaki bayern koji ce osvojit ovu LP znaci lagano,opusteno,ko god da dodje im u finalu. stvarno imaju stroj ekipu .nisu dali veznim igracima barce da disu .zaustavili su xavija busija i inestu u gradjenju napada.to je bio kljuc .
ko god kritikuje piquea u vecerasnjoj utakmici nema pravo na to,on je jedini i spasavo sto spasiti dalo,da je ostatak odbrane igrao ko on bilo bi drugacije. a losa partija bartre se moze lagano pripisat titu.toliko puta je tito imo priliku da ubaci bartru da igra u prvoj al ne bolje je adriano da igra stopera

onda tito i njegove kasne izmjene ,pa ne kontam lika,ovako ga bayern nadigra i on tek u 82.minuti kod rezultata 4;0 za bayern ubacuje villu

lijepi pep guardiola,bog ,otac .i kad kazu pep onako vodio ekipu ,sami igraci igrali ccc
u velikim utakmicama se vidi koliko fali pep i koliki je strateg bio ,kako je znao procitati igru protivnika
jos jednom cestitke bayernu i zelim im da osvoje LP

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ovdje uvijek isto kad Barca izgubi.Smaranje od strane iskompleksiranih osoba i prica o kraju dominacije blabla,a dok Barca melje,nigdje ih.
Bayern je veceras jednostavno bio bolji,nadmocniji i razbili su Barcu u svakom smislu.Barca nikakva,za 90 minuta oni nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti,ovo je teska ka.rina od igre.Razocarali su svi,mozda jedino Piquea izostaviti,a Bartru ne moze kriviti ni za sta,jer kad je imao priliku da igra i stice iskustva,nisu mu dali,a onda odjednom ga bace u vatru.
Bilo je gresaka na obje strane,ali kad se sve sabere i oduzme,ovo je neki realan rezultat.
Bayo ide u finale,dosli su opet do izvora,valjda ce ovaj put i da se napiju vode.Revans ce biti cista formalnost,to je jasno.
Na ljeto ce trebati debelo razmisliti sa kupovinom i prodajom,jer se nesto mora uraditi.Vrhunski stoper i jedan mocan napadac moraju doci,pored toga i golman.
Bayern je veceras jednostavno bio bolji,nadmocniji i razbili su Barcu u svakom smislu.Barca nikakva,za 90 minuta oni nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti,ovo je teska ka.rina od igre.Razocarali su svi,mozda jedino Piquea izostaviti,a Bartru ne moze kriviti ni za sta,jer kad je imao priliku da igra i stice iskustva,nisu mu dali,a onda odjednom ga bace u vatru.
Bilo je gresaka na obje strane,ali kad se sve sabere i oduzme,ovo je neki realan rezultat.
Bayo ide u finale,dosli su opet do izvora,valjda ce ovaj put i da se napiju vode.Revans ce biti cista formalnost,to je jasno.
Na ljeto ce trebati debelo razmisliti sa kupovinom i prodajom,jer se nesto mora uraditi.Vrhunski stoper i jedan mocan napadac moraju doci,pored toga i golman.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
haha, nesto mu roben dobacuje i dobi loptu u zubaloSaurman je napisao/la:Ovo je pokazatelj nemoći Barcelone.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
salu na stranu, eto jos jedna katastrofalna greska sudije, ovo je crveni ko kuca
vjerovali smo u ovog kasai i jedni i drugi, a lik ispade katastrofa, nabrao je gresaka vise nego overbo
da vam se ovo desilo protiv reala, smarali bi vas u narednih 50 godina
sto se tice moje velike strasti, tehnicko taktickog dijela, jasno smo vidjeli svo znanje heykensa, i svo neznanje tita vilanove
o svim ovim stvarima smo i pricali, i podbacaj barcelone je bio ogroman, presing bayerna je strasan, ali to je bilo i jako barcino oruzje, medjutim nije to radjeno, bayern je presingom ubio barcu, a trebalo je biti obrnuto ili barem podjednako
tito je pokazao veliku naivnost, ono sto se pepu nije desvalo,bayern je igrao kako smo i ocekivali, barca drzi loptu, bayern se zgusne nazad i ceka kontru, medjutim umjesto da barca igra strpljivo i na sigurno i tako neutralise bayernove kontre, naivno su isli naprijed, gubili lopte i bayern je imao taj prostor za kontru,da ne spominjemo sto niti je mijenjana formacija kad se gubilo, pa cak ni izmjena nije bilo do pred kraj, dakle totalna naivnost barce i zrelost bayerna
pep je imao rjesenje, strpljiva i oprezna igra,nesto kao spanija kad igra, bilo bi nadmudrivanje sa malo golova, medjutim ovo veceras je prenaivno, a osim toga i jos jedan faktor o kojem sma govorio je razocarao,trokut xavi-messi-iniesa, totalni podbacaj,a to je trebalo biti krucijalno itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Barca ce krenuti u shoping, valja ispraviti greske koje su pravili u prethodnim prelaznim rokovima. Rekonstrukcija odbrane sa Valdesom na celu i kupovina krila te napadaca!
mandraX je napisao/la:Iniesta: "Muy duro lo de esta noche, nos han superado. Toca levantarse y luchar hasta el final."
Kakvo finale crni Iniesta, u revanšu pokušat' upisat' bilo kakvu pobjedu, pošteno se oprostit' od LP ove sezone, privest Ligu kraju i to je to.
Odmah uprava u pripreme za iduću sezonu.
Golman, stoper (al' baš stoper, a ne neki pokušaj stopera u vidu def. veznog jbo vam on mater) i napadač!
Ahahahahhaha e bas sam se ismijao druze ovom zadnjem

Znaci bas neki STOPER (Y) i j.e.b.o im i ja mater

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.