reds_forever je napisao/la:Nisam gledala 2. poluvrijeme, pa se nadam da ce neko "postaviti" golove. Drago mi je sto je Kenny izveo ovakav sastav, jer je i on svjestan da su nam kupovi jedina sansa da dođemo do trofeja ove sezone...Sad slijedi Stoke i tu ocekujem "kopanje" do prolaska, kao i uvijek protiv njih...
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... -brighton/" onclick="window.open(this.href);return false; samo za tebe redsice.

(svrati nam češće na temu,nema te u zadnje vrijeme

)
Što se tiče pobjede,rutinski nema šta.Taman sam i pogodio 3:1 (ne računajući one autogolove

).U svakom slučaju drago mi je da ekipa konačno igra kako treba u kupovima.To je nešto što sam strašno zamjerao i Rafi i Royu.Dakle,puca se na sve moguće trofeje i igra se ravnopravno na svim frontovima.Realno ako se osvoje oba kupa sezona će biti i više nego uspješna pa makar u ligi bili i na poziciji broj 7.Prvenstveno mi je drago zbog Suareza,Carrolla i Downinga.Svi su dali fin doprinos pobjedi i to je izuzetno važno za njihovo samopouzdanje.Mislim da ova asistencija Downingu znači više nego li onaj gol protiv Oldhama.Suarez da je ostao bez gola,tj. na onom promašenom penalu bilo bi loše,ovako je to već druga priča.Penal je pucao isključivo jer nije bilo kapitena tako da se ne bojim jer neće zadugo imati novu šansu.

Carroll opet pokazao da može igrati u startnoj postavi te da može biti od koristi ekipi.Mada moram priznati da me strašno nervira što stalno protestuje kod sudija i što stalno pada i traži penale.

Ostatak ekipe manje više solidan-dobar.Odbrana je dobro odradila ono malo posla što je imala.Jedina zamjerka je slaba reakcija igrača u živom zidu kod onog slobodnjaka al' haj dobro je što su dobili
opomenu o ovom meču.
Sada na Wembley po trofej (konačno).Cardiff će sigurno zapeti svim mogućim snagama da proba iznenaditi,borit će se do
smrti (kao i po običaju kad manje ekipe dođu do finala).Očekujem neočekivano

.Pitanje je ko će dobiti šansu da zaigra od početka.Mislim da je jedina nedoumica napad.Dakle u odbrani Reina,Glen,Agger,Skrtel i Enrique.U veznom redu vjerovatno Spearing,Gerrard i Henderson(

).Eh sad pitanje je da li će u napadu igrati Bellamy,Suarez i Carroll ili će se King odlučiti staviti jednog od njih na klupu (najvjerovatnije Carrolla),a šansu dati Downingu ili Kuytu.