Strava!amertiger je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nakon što je murija zabranila gostovanje u Roduču. I nakon što je faktički nemoguće bilo izbjeći tu zabranu jer će postaviti punktove i vraćati sve navijače koji budu pokušali da gledaju Želju
ostaje nam da razbacimo hagra i pokušamo da pogodimo ekipu koja će istrčati protiv Branitelja.
Po meni, a vidim i po Amaru
treba isprobati neke igrače koji su bili u drugom planu. Za lijevog beka je jedina alternativa Stanić. Desnog beka mogu igrati Gančev ili Čolić. Ne znam da li je Karić spreman. Ne znam ni za Svraku
Uglavnom,
---------------------------Karić/Gušo-------------
-----Čolić------Gančev----Mešić/Vasilić-----Stanić
----------------Kolobov-----Svraka------
----H.Bešlija--------Perak---------Odović----
---------------------Baljić-----------
Pa u drugom poluvrmenu ubaciti Hodžića, Karića i još nekoga

Po meni, a vidim i po Amaru

Uglavnom,
---------------------------Karić/Gušo-------------
-----Čolić------Gančev----Mešić/Vasilić-----Stanić
----------------Kolobov-----Svraka------
----H.Bešlija--------Perak---------Odović----
---------------------Baljić-----------
Pa u drugom poluvrmenu ubaciti Hodžića, Karića i još nekoga

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mislim da ce nikad_izvini aka Amar Osim izvesti postavu koju je napiso gori
Ali ja cu staviti sta bi ja volio vidjeti:
-----------------------------------------Guso------------------------------------------------
--------Colic---------------Ganchev-----------Mesic------------Marcelo-----------------
-------------------------------------Kolobov-----------------------------------------------
-----------H. Beslija----------------------------------------Perak---------------------
----------------------------------Baljic------------------------------------------------
-----------------------------Pehilj----------Nikolic---------------------------------------
Hvala na razumjevanju.

Ali ja cu staviti sta bi ja volio vidjeti:
-----------------------------------------Guso------------------------------------------------
--------Colic---------------Ganchev-----------Mesic------------Marcelo-----------------
-------------------------------------Kolobov-----------------------------------------------
-----------H. Beslija----------------------------------------Perak---------------------
----------------------------------Baljic------------------------------------------------
-----------------------------Pehilj----------Nikolic---------------------------------------
Hvala na razumjevanju.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Svraka sigurno nece igrati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Baš me zanima koji će igrači istrčati na teren. Ono što je dobro jeste da imamo široku klupu i da samo treba na polusezoni da se zakrpe nekim pozicijama, poželjno provjerenim igračima.
-
- Kontakt:
Svaka čast na ovome Hamo,a i Seyo ih vadi kao mađioničarHamo je napisao/la:Seyo ja se baš ponado da pjeva ŽELjOSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
...JER TEBE VOLIM ZELJO
ZELJO, TEBE VOLIM.....Nego jesu li ovi momci iz Konvoja domaća grupa(ŽELjOVCI)

p.s."ON (Seyo) je lud,ON je jak,ON je ŽELJIN MANIJAK"
Raja,VELIKI pozdrav!
Imam osjećaj da ćete ih nabiti više nego u Sa. 

i 7:1 za domaćina nas vodi dalje
samo pametno

samo pametno

Mislim da će danas biti jako interesantan sastav protiv Branitelja, a još interesantnije pratiti njihovo zalaganje.Omar500 je napisao/la:Baš me zanima koji će igrači istrčati na teren. Ono što je dobro jeste da imamo široku klupu i da samo treba na polusezoni da se zakrpe nekim pozicijama, poželjno provjerenim igračima.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Napokon sam i ja otkrio ovaj teren
Ako Svraka neće igrati, onda bi to moglo izgledati ovako.

U drugom poluvremenu ubaciti Hodžića, Karića
PS možda bi mogao i Rowa igrati
edit: jesam debil, ostade mi Svraka u ekipi

Ako Svraka neće igrati, onda bi to moglo izgledati ovako.

U drugom poluvremenu ubaciti Hodžića, Karića
PS možda bi mogao i Rowa igrati
edit: jesam debil, ostade mi Svraka u ekipi

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Branitelj želi dostojno ispasti, Osim šalje igrače "iz drugog plana"
Aktuelni prvak naše države, FK Željezničar, u osmini finala Kupa eliminisao je banjalučki Borac, a kada su kuglice pokazale da je naredni protivnik Plavih drugoligaš iz Mostara, s razlogom je vladalo zadovoljstvo na Grbavici. Iako je Amar Osim, menadžer Željezničara, upozoravao neposredno pred početak prve utakmice s Braniteljem, Željo je "pomeo" člana druge lige - grupa Jug. Ta utakmica odigrana je prije sedam dana na Grbavici, a domaći su slavili visoku pobjedu (6:0).
Da je Željezničar već polufinalista, to je sada svima jasno, pa su se i u taboru Branitelja pomirili sa tim. No, trener mostarskog niželigaša Slaven Musa je u jučerašnjem razgovoru za naš portal rekao kako je cilj "dostojno se oprostiti od Kupa". Vjeruju u Rodoču da mogu doći do povoljnog rezultata, a to je, kako nam je rekao Musa, sve osim poraza.
Amar Osim, inače poznat kao čovjek koji uvijek od svojih igrača zahtijeva više, čini se u Mostaru će izvesti drugu postavu, te dati priliku nekim igračima iz omladinskog pogona, a tako svoje "zvijezde" sačuvati za okršaj koji slijedi za vikend, a to je duel sa vodećim Borcem u Banja Luci, u utakmici 14. kola Premijer lige.
Aktuelni prvak naše države, FK Željezničar, u osmini finala Kupa eliminisao je banjalučki Borac, a kada su kuglice pokazale da je naredni protivnik Plavih drugoligaš iz Mostara, s razlogom je vladalo zadovoljstvo na Grbavici. Iako je Amar Osim, menadžer Željezničara, upozoravao neposredno pred početak prve utakmice s Braniteljem, Željo je "pomeo" člana druge lige - grupa Jug. Ta utakmica odigrana je prije sedam dana na Grbavici, a domaći su slavili visoku pobjedu (6:0).
Da je Željezničar već polufinalista, to je sada svima jasno, pa su se i u taboru Branitelja pomirili sa tim. No, trener mostarskog niželigaša Slaven Musa je u jučerašnjem razgovoru za naš portal rekao kako je cilj "dostojno se oprostiti od Kupa". Vjeruju u Rodoču da mogu doći do povoljnog rezultata, a to je, kako nam je rekao Musa, sve osim poraza.
Amar Osim, inače poznat kao čovjek koji uvijek od svojih igrača zahtijeva više, čini se u Mostaru će izvesti drugu postavu, te dati priliku nekim igračima iz omladinskog pogona, a tako svoje "zvijezde" sačuvati za okršaj koji slijedi za vikend, a to je duel sa vodećim Borcem u Banja Luci, u utakmici 14. kola Premijer lige.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
-
- Kontakt:
I ja debil ostavio Svrake
.

AdisManiacZ je napisao/la:I ja debil ostavio Svrake.

Ma samo neka se potrude danas,ko god da izadje na teren...imamo zalihu golova,ne trebaju imati pritisak ovi igraci sto ce igrati,jedino mozda los teren,pogotovo ako pada kisa,pa da se malo sacuvaju od povrede glupe...ipak,velika je sansa za ove koji puno ne igraju da pokazu da su dominantni za branitelj i da Amar moze racunati na njih u nastavku...bas bih volio vidjeti da igra Kolobov,Baljic ili taj mali Hodzic...a ni Zoletic sigurno ne bi podbacio...sansa i za Rovcanina mozda ponovo,pa za H.Besliju...ima tu dosta talenta,evo im sanse da to iskoriste,pa cak i ako izgube dole,nije strasno,nego neka pokazu talenat
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
UPRAVO TAKO !!!old school je napisao/la:svi u banja luku,sad nam najvise raje treba,ko god moze nek ide,idemo im pruziti najvecu podrsku u banja luci do sad
Razumijes ti mene burazere moj 

Očekujem da će ovi rezervisti orat po terenu da bi se domogli prve postave, što samo po sebi može dovesti do još jedne ubjedljive pobjede.
Sviđa mi se ovaj naš kontinuitet i ponosan sam što sam navijač FK Željezničara.
Neku noć sam gledao emisiju na jednoj našoj TV, gdje su prikazani najveći uspjesi našeg sporta, jedan od tih je i naravno polufinale kupa uefa i na karju hladan tuš... Ona scena kad se Ivica hvata za glavu mi se urezala u pamćenje i svaki put kad to vidim obuzme me neka tuga, ali u isto vrijeme sam sretan jer sada na našoj klupi sjedi Osim Junior.

Sviđa mi se ovaj naš kontinuitet i ponosan sam što sam navijač FK Željezničara.
Neku noć sam gledao emisiju na jednoj našoj TV, gdje su prikazani najveći uspjesi našeg sporta, jedan od tih je i naravno polufinale kupa uefa i na karju hladan tuš... Ona scena kad se Ivica hvata za glavu mi se urezala u pamćenje i svaki put kad to vidim obuzme me neka tuga, ali u isto vrijeme sam sretan jer sada na našoj klupi sjedi Osim Junior.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sa org-a
Sastav : Karić,Stanić,Mešić,Kolobov,Rovčanin,Perak,H. Bešlija,B. Čolić,Baljić,Gančev i Radovanović
Na klupi : Guso,Svraka,Pehilj,Zolota,Hodžić,Karić i Odović
Sastav : Karić,Stanić,Mešić,Kolobov,Rovčanin,Perak,H. Bešlija,B. Čolić,Baljić,Gančev i Radovanović
Na klupi : Guso,Svraka,Pehilj,Zolota,Hodžić,Karić i Odović
-
- Kontakt:
gdje ima tekst prenos tekme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.