La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: La Liga
Jel Espanyol mijenjao trenera ili i dalje vjeruje istome? Danas su imali opstanak u rukama, samo da su izdržali do kraja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Svaka čast, neka je našaketao onog odvratnog i arogantnog Valverdea.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Rejal je propao klubgodrina je napisao/la: ↑09 maj 2026, 18:24Bgm poslije Raula i Ikera se kamara trofeja osvojilo i rekorda postavilo.Spahic98 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 09:53Najodvratnija skupina igraca ikada vidjena u Spaniji.salkan je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:31Nevezano za plasman, konačnu poziciju u Ligi, drugu uzastopnu propalu sezonu i nadolazeću utakmicu,
ovo je velika sramota za renome. Dopuštaju divljacima, gurbetaniji i haharima da redare svlačionicom.
Stariji navijači ovog kluba su pod strahom šaptali da je sa gospodskim ponašanjem već bilo završeno kada su otjerani Raul i Casillas. Izgleda da se DNK pobjednika razvodnio i ako Barca bude pametno odigrala, tačno ih može samljeti i osramotiti u nedelju.
Jos ce dovesti na klupu najodvratniju njusku u historiji sportskih trenera propalog Mourinha.
Ovo jest sramota ali ne vjerujem bas da je to kao sto je u medijima predstavljeno. Bruka za koju ce odgovarat i to je to. Valjda im nije svejedno za sramotnu sezonu, bar to.
Mourinho prije 9 mjeseci dobio otkaz u fenerbahceu a sad ga rejal dovodi kao nekog spasioca koji ce osvojiti nesto iduce sezone
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Pa i flick je otjeran sa mjesta selektora reprezentacije pa evo sta uradi, doduse znamo kako.
Nisam ja nesto pretjerano sretan ako bude Mou ali nisam ni vidovit. Prvo da vidimo.
Nisam ja nesto pretjerano sretan ako bude Mou ali nisam ni vidovit. Prvo da vidimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hoce li halijanderi moc izdrzat bez tuce do utakmice? Sta mislite?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ja se nadam da ce sutra biti tuce,daj jedan clasico na šake kao uvertira za dolazak Mourinha 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tolike godine pratim ovaj klub, toliko je igrača prošlo kroz njega ali mislim da je ovo najodvratnija ekipa ikada. Čovjek ne može izdvojiti par igrača za koje možeš kazati da ih gotiviš i da su ti nešto dragi, nakupilo se tu masa odvratnih faca, tačno i ljudi koji gotive Real zbog istih skoro da i ne gledaju utakmice.
I Ancelotti je iz Evertona došao pa osvojio klempu s Realom. Ekipa ti određuje koliko daleko možeš ići. Mada i dalje mislim da je patka ovo za Mourinha.Spahic98 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:46Rejal je propao klub
Mourinho prije 9 mjeseci dobio otkaz u fenerbahceu a sad ga rejal dovodi kao nekog spasioca koji ce osvojiti nesto iduce sezone![]()
Simpatično je kako ne kukaju na sudije. Sudi covjek kod kojeg Barsa ima 9% poraza a Madrid 26%, valjda je i rekao da je navijac katalonaca.
Naravno da nije alibi niti izgovor vec onako zanimljivo kako se u 3-4 kola o sudijama skroz prestalo lose pisat.
Dobri vjetrovi zapuhali.
Valjda se nece o njemu pricat i da bude 2:4
Naravno da nije alibi niti izgovor vec onako zanimljivo kako se u 3-4 kola o sudijama skroz prestalo lose pisat.
Dobri vjetrovi zapuhali.
Valjda se nece o njemu pricat i da bude 2:4
Suvisno je ista pricati nakon onog proslogodisnjeg el classica kad nas je pokusavao pokrasti na sve stranegodrina je napisao/la: ↑10 maj 2026, 09:20Simpatično je kako ne kukaju na sudije. Sudi covjek kod kojeg Barsa ima 9% poraza a Madrid 26%, valjda je i rekao da je navijac katalonaca.
Dobri vjetrovi zapuhali.
Valjda se nece o njemu pricat i da bude 2:4![]()
Dosadilo ljudima pisati. Kome da pišu.... S kim da ulaze u rasprave.. Svaki upis o sudijama zavrsi podjevanjem od strane godrine i ekipe. Baš odvratni likovi.
Samo se nadam da sudija ne bude u modu prošlogodišnjeg duela. U normalnim ligama ne bi mogao biti ni peti sudija.
Samo se nadam da sudija ne bude u modu prošlogodišnjeg duela. U normalnim ligama ne bi mogao biti ni peti sudija.
Jel ono @godrina nikad ne pise o sudijama 
Ovo se sad jbg otelo kontroli
Vec drugu sezonu se hinjski uzima titula a ovdje se serviraju lazi da je jedan klub ugrozeniji od zidova cetrdesetih godina.
Vama je prica o sudijama konstantna ovo je samo iznosenje cinjenice.
Oj sastava hljebe,poraz ko kuca 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Odakle se courtois pojavi,zar nije ozlijeđen
Separatisti svoj bus gađali ccc, kakva skupina debila
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.