Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:37
joker90 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:25
Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:56
Joj šege i priče.
Kakve veze ima Nole sa nekakvim šajkačama i kokardama po Melburnu koji eto kao protestvuju za njega?
Pa vidjeli smo svega, od tih kokardi do nekakvih narodnih veselja, cirkus čitav.
Nole pak dotad bio izolovan u ovom hotelu.
Dakle situacija jasna kao dan.
Moj Shategabri, oni tebe lažu, oni vole Mihajlovića Dražu.
Sve znam, nisam to ispustio iz vida, međutim rekoh i Panteliji, fokusiramo se na aktuelnu situaciju.
****, njemu isto tako ovi s druge strane zamjeraju za Visoko i Osmanagića.
Teško da možeš izbjeći sve nagazne mine.
Još je piččka što ne plaća porez Srbiji
Gresis sinko.
Osmanagica zameramo ne zato sto je Semir, nego zato sto je - prevarant. Zamerali smo i onu spansku prevaru, "gurua", daleeeeeeko vise nego Semira. Na Spanca ga je navukao nesrecni brat Marko, pa kada ga se napokon otarasio i Marko se ucutao, ne cuje se ziv, Djordje mu sada odradjuje marketing.
Zamerali su mu i zenu i njenu kuhinju. Ovo oko poreza mu ne zameram, njegov novac, njegov dzep, zameraju mu samo oni koji zameraju svakome sve zivo, koji do podne mrze sebe, a od podne sve oko sebe, mahom neostvarena autosovinisticka zgadija bez seksa u realnom zivotu.
Semir je uzgred sve cesci gost i u Srbiji, i ide mu prilicno dobro. Posrbio se skoro kao i Rasim Ljajic, Muharem Bazdulj, kosarkaski komentator Edin Avdic, skoro preminuli muftija Muamer Zukorlic i mnogi drugi. Nama licno ne smetaju, mislim da su u svojoj srzi svi oni dobri ljudi.
Semir nije zao covek sigurno, on je samo biznismen koji pokusava svoj "izum" da utopi kome moze. U Bosni to radi sa "piramidama", u Srbiji to radi sa pricom o globalizmu, korporacijama, finansijskom poslovanju, Novaku. Jedan je od parazita koji zive i profitiraju na racun Novaka, ima ih jos dosta, i ne samo u Srbiji. Evo danas neki franjevac se vidim javlja i reklamira svoj red i svetonazore. Legitimno. Na meni kao konzumentu je to da prihvatim ili odbacim.