Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
To se slazem ali - onda napisi "proslih vremena do unazad 12 god". Rezultati i trofeji dugo godina nose neki drugi klubovi. Vrijeme vise od decenije blamaze nekad velikog kluba nije zanemarljivo. Ili mozda i jest ako se oci zatvore.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bez obzira tih 12 godina neuspjeha i loše politike vođenja, ne mogu se jednostavno zanemariti uspjesi koji su postizani ranije i broj titula to govori.bparena je napisao/la:To se slazem ali - onda napisi "proslih vremena do unazad 12 god". Rezultati i trofeji dugo godina nose neki drugi klubovi. Vrijeme vise od decenije blamaze nekad velikog kluba nije zanemarljivo. Ili mozda i jest ako se oci zatvore.
Druga stvar je što se od Reala 2003 počeo praviti više marketinški projekat, pun neuspjeha barem sa sportske strane, prvenstveno tjerajući Del Bosquea i Makelelea, zanemarujući vlastiti talenat koji u Castilli uveliko postoji.
RMA je napisao/la:Fudbal se ne igra samo posljednjih 12 godina.bparena je napisao/la:@RMA
ne zezam se s ovim sto pisem a eto ti skontaj da li grijesim....
izraz "Real najbolji tim svih vremena" mozes zaboraviti bar ovih zadnjih 12 godina vase patnje u LP i osvajanja NISTA. A analizirati i reci da je Barca pala na prvom ozbiljnijem timu - slazem se s tim ali ne zaboravi da ste vi pali na jos slabijem timu od Bajerna. Ne vezano sto ste dobili a mi izgubili obje. Dortmund je ispod Bajerna na tabeli. Toliko o "svih vremena". tebi pozz

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Reports in Spain suggest that Real Madrid have opened talks regarding a move from Barcelona midfielder Thiago Alcantara. Manchester giants City and United are also said to be keen on the 22-year-old.
Gareth Bale continues to be linked with a big-money move to Real Madrid and The Sun claims that the Spanish giants are looking for the Welsh winger to put in a transfer request at Tottenham so they can make a formal approach.
Gareth Bale continues to be linked with a big-money move to Real Madrid and The Sun claims that the Spanish giants are looking for the Welsh winger to put in a transfer request at Tottenham so they can make a formal approach.
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
cuj rerne 12 godina i svih vremena 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To si dobro rekao... ja kao pristalica Barcelone cesto sam lakse vidjeo u cemu je problem Reala kao kluba a ti si o tome sad rekao. On se od tog perioda (2003) poceo okretati necemu drugome kao da ce trofeji sami doci od sebe. Najbitnija greska je velika arogancija koja se pojavila u klubu. DelBoske je legenda i cikica koji zna 10x bolje i korisnije da vodi klub od npr. sad vec proslog specijalca. O ljudskosti i autoritetu tog covjeka mogu reci skidam mu kapu i on je dozivotno rjesenje za vas. O Ikeru, Raulu, Ramosu i ostalim velikanima kluba kojeg se uprava olahko rjesavala moglo bi se govoriti do sutra. Kupovina igraca po sistemu ne treba nam al da ga neko drugi ne kupi pa upropascavanju velikih imena i sam sve znas. Rasipanje novca ko da ce neko sjesti od straha pred tim samo je napravilo kontraefekat. Vratite brkicu i dajte postovanje onima koji su to zasluzili (Iker i sl.) i realno pogledati na trenutno stanje u evropskim dometima i zasukati rukave. To ce vam donjeti dugo ocekivanu titulu. Tada svakako zasluzeno... pozzRMA je napisao/la:Bez obzira tih 12 godina neuspjeha i loše politike vođenja, ne mogu se jednostavno zanemariti uspjesi koji su postizani ranije i broj titula to govori.bparena je napisao/la:To se slazem ali - onda napisi "proslih vremena do unazad 12 god". Rezultati i trofeji dugo godina nose neki drugi klubovi. Vrijeme vise od decenije blamaze nekad velikog kluba nije zanemarljivo. Ili mozda i jest ako se oci zatvore.
Druga stvar je što se od Reala 2003 počeo praviti više marketinški projekat, pun neuspjeha barem sa sportske strane, prvenstveno tjerajući Del Bosquea i Makelelea, zanemarujući vlastiti talenat koji u Castilli uveliko postoji.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 jun 2013, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nisi me razumio.... reci nesto "najbolji klub svih vremena" je nesto kao od postanka svijeta. Ja sam kazem da je mnogo da se neko kiti tom titulom a 12 zadnjih godina nista nije osvojio. Ovo stvarno realno. Jer Real je svoju prvu titulu European Cup-a osvojio 1956 a to je 57 godina od tada. U tih 57 god.. zadnjih 12 nista nije osvojeno, a i tih 45 god ranije je prosarano uspjesima ne samo kluba iz Madrida. Ja licno mislim da bas ti "letovi" su pocetak vaseg neuspjeha jer onda olahko shvatate ostale ekipe. A one su danas mnogo jace i bolje nego prije....LenBias je napisao/la:cuj rerne 12 godina i svih vremena
REAL MADRID (vs Osasuna): Jesús; Essien, Carvalho, Albiol, Arbeloa; Özil, MODRIĆ; Di María, Callejón; Benzema, Higuaín.
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
LenBias je napisao/la:isus na golu

isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
"Casillas and other traitors, leave the Bernabéu. Mourinho, stay" A banner that security at Bernabéu have just taken away.

1:0 ali koliko bezvezna utakmica 

Treca sezona u nizu u kojoj Real postize 100 i vise golova!
Ja maloprije procitah peta.Ozren je napisao/la:Treca sezona u nizu u kojoj Real postize 100 i vise golova!
Edit:
Peta ukupno,a treca u nizu.Upravu si.
Evo skandiraju navijaci "Jose Mourinho" dok jedni zvizde. 

,,Real Madrid je spreman da otpocne pregovore sa Thiagom Alcantarom!"

Kolumbo je ziv.LenBias je napisao/la:,,Real Madrid je spreman da otpocne pregovore sa Thiagom Alcantarom!"
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- KapioFootball
- Kontakt:
- PatrickBateman
- Kontakt:
Niste jediniKapioFootball je napisao/la:Nepobjedjeni kod kuce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.