Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
mogli smo Wales lagano 1-3 uzeti.
Kontas
Kontas
Sta bi bilo kad bi bilo.

Yebiga, moze se rec da ga nije islo veceras. Golman mu izvuce savrsen sut glavom, par situacija malo falilo da je pokupi(i Tabakovic je tako bio blizu one lopte na 0-1 u Austriji i nista). Penal trebao bolji bit ali to je SBBKBB, neka je ovako zavrsilo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Pa mogli, eto nismo. Dobili na penale i gotovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Necemo bukvalno.
Nije niko primjetio da je baš Demirović izborio korner nakon kojeg smo zabili, ima i pozitivnu stvar 
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sine Demire samo naprijed uzdignutog cela. Sanse se mogu promasitii al ide oranje terena dok protivnik ne lipsa kso sto je to danas bio slucaj.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sreća pobijedismo, ovaj momak ne bi sebi došao pa bar mjesec dana da je bilo drugačije. Gledam ovaj video kad prilazi bratu i plače, jasno je da je i sam svjestan šta je ispromašivao.
Glavu gore, momčino. Sreća pa ima popravni.
Inače nije za kapitena, traku dati ili Dediću ili Muharemoviću.
Glavu gore, momčino. Sreća pa ima popravni.
Inače nije za kapitena, traku dati ili Dediću ili Muharemoviću.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Zainati se i daj zabarima dva komada 
I ono brate sta mu je skino golman kod udarca glavom, ja nisam vidio bolju odbranu ove sezone, a nagledo sam se fudbala ko nikad
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 27 mar 2026, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
četiri gola u 37 utakmica
Barba imaš jedan zadatak, da po uzoru na Eddie Howea od ovog panja napraviš Joelintona.
Barba imaš jedan zadatak, da po uzoru na Eddie Howea od ovog panja napraviš Joelintona.
- invincible1921
- Kontakt:
Demirovic se trudi, trci ko lud...golovi i asistencije ce doci aBd. Bitno je da se pobjedjuje.
Pritisak mu je nabijen kao nikom. Strah od promasaja ga ubije. Neuporedivo je davati golove za klub(firmu) gdje nemas aman emocija, i za reprezentaciju gdje ti emocije rade jace.. Nadat se da ce proraditi u Ligi Nacija bar, jer to su sluzbenije prijateljske utakmice..
Ispisaj nam se u usta u utorak svima kolektivno. Imam osjecaj da smo sinoc ispali da bi zavrsio reprezentativnu karijeru. Glavu gore i napuni Donarumu 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U utorak ce mu se vratiti za sve one promasaje. Zabice zabarima 2 komada za odlazak na sp.
- Shategabri
Ne treba mu oduzimati ono što je dobro uradio, al recimo taj osporavani Edin mu je pripremio onu šansu glavom i uz to dao gol bez kojeg bi danas pričali o prijateljskoj u Zenici sa Sjevernom Irskom.coelho41 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:46Ma treba biti iskren u ovom odosu snaga u reprezentaciji, njemu neće doći golovi i asistencije, ali to uopšte nije loše za nas, on samo igra totalno drugačiji fudbal, pa čovjek je vukao loptu preko 100m na terenu u poređenju sa Harisovih 12 i Edinova 4 metra![]()
![]()
Koševo Zapad