FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 01 jun 2014, 10:50

BLUTUD je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/
ja ne znam jel to vodom pa imate slican mentalitet i misljenje, kakve ba Gracanlije, nisu one dovele Buducnost u poziciju na kojoj je sad, isto ko s to Željo nije doveo Slobodu na poziciju ispadanja, kad je ispala, ne mozes ocekivat da te neko izvuce, a vamo maltene lopte ne opalis prema golu. Zar nije Buducnost desetog Maja odnijela pun plijen iz Gračanice, pa u Banovicima u prvom dijelu sezone opet 2:0 za zeleno-crne protiv Bratstva, znaci sest bodova, buraz, a Sloboda je u dvije tekme uzela svih sest bodova Buducnosti, ako cemo tom logikom, onda je Sloboda po vasem, poslala Buducnost u nizi rang. Mislim, samo onako kazem, realno, ne gotivim plaho ni Slobodu ni Buducnost, iz TK volim Radnički :salut:
+5
Ma +100

BLUTUD
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la BLUTUD » 01 jun 2014, 10:57

solar1987 je napisao/la:zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/
26.10.2013.BUDUĆNOST-BRATSTVO 2:0 10.05.2014.BRATSTVO-BUDUĆNOST 1:2 jesu ove Gračanlije levati :roll: nisu mogli kupit 08.03.2014.(8.MART) budućnost-branitelj 0-0 I 27.04.2014.radnički-budućnost 4-1 SRAM TE BILO DASO :lolno:

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 01 jun 2014, 12:41

Banovićani izbačeni ste iz lige u Rodoču , sve vam skuhala sloboda to su igrači Branitelja i sami rekli da su prodali slobodi bodove a ako izgube od Jedinstva što se i desilo imaju zagarantovane bodove u Gračanici. Sve u paketu, kome nije jasno nek se malo bolje inf.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 jun 2014, 12:44

Dajte vi Slobodi opet bodove ;)

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 jun 2014, 12:46

bravo DASO majstore nek si ih izbacio,nek sad plaču,nek vide kako je kad se sjetim šta su oni nama radili sad bi zaplako

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2014, 12:52

PatrickBateman je napisao/la:Dajte vi Slobodi opet bodove ;)
Sad Sloboda kriva? Sloboda je pobjedila jer je bolja jednostavno..Slobodu ni vi tamo niste kuci mogli pobjediti iako vas je Jedinstvo podmazalo fino. Zato ne rise.

Sloboda je prosle godine pomogla Buducnosti..

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 01 jun 2014, 12:59

Trebamo shvatiti jednu stvar - nije nas izbacila ni Sloboda, ni Bratstvo, ni Branitelj, izbacili smo sami sebe. Do utakmice u Gračanici za koju je i laik mogao reći da je namještena mi smo sa gostovanja donijeli svega 2 (dva) boda i to od davno otpisanog Troglava i Mladosti koja također do ovih radnji iza kulisa nije igrala bog zna šta. Ipak je to blago rečeno premalo da bi se opstalo i u ovakvoj ligi. Zatim, bodove kući smo gubili redom od Iskre, Radničkog, Branitelja, Čapljine, mahom ekipe iz donjeg dijela tabele, a treba biti realan i reći da smo u 2 od ove 4 utakmice bili nadigrani, za Branitelj i Iskru zaista ne znam kako su nam izvukli bod(ove). U tim utakmicama smo mi ispali, niko drugi nije kriv. Ovaj naš vanzemljaski završni dio sezone ne treba ni komentarisati, i ptice na grani znaju da su utakmice u Gračanici i Čapljini kupljene. Mi smo zadnje 2 sezone bili užasni, trovali smo ovu i onako napaćenu i zatrovanu ligu i mislim da ako je iko zaslužio ispadanje to smo mi. Onako objektivno kada se sagledaju stvari doći će se do ovog zaključka. Na stranu naša subjektivnost i želja za opstankom na bilo kakav način, ali ovaj klub je u zadnjih par godina dotakao dno života, u klubu su razni neadekvatni kadrovi, ljudi koji nisu dostojni posla kojeg obavljaju i kada je to lagano, ali sigurno uništenje od samog korijena dostiglo svoj zenit desilo se šta se desilo. Niko nama nije kriv što šutimo i dozvoljavamo svakakvih likovima da se miješaju u klub, a opštepoznato je da je odavno došlo do spajanja politike i sporta, što nažalost ne može dovesti ništa dobro.

Možda, ali opet kažem možda, će ovo biti dobro za jednu čistku i stvaranje novog kluba sa zdravim temeljom koji bi bio stabilan u svim pogledima. Ali sumnjam jer je 98% ljudi diglo ruke od ovog kluba iz 98% komentara nakon onog jučer jeste "ko ih yebe nek su ispasli", "drago mi je što su ispali, ko yebe Budućnost" i slično. A opet iz drugog ugla kada se pogleda vjerovatno su u pravu jer je ovo klub sa izuzetno velikim budžetom koji bi u najmanju ruku trebao biti stabilan Prvoligaš. No, ovdje ništa ne funkcioniše kako treba, sport je sistematski uništen krenuvši od boksa i sjedeće odbojke pa do fudbala. Nekada sportski grad sa velikim brojem predstavnika u najeltinijim rangovima, a sada grad tuge, jada i čemera. Toliko od mene na ovu patetičnu i tužnu temu, nemam snage napisati ništa više. Vidimo se u nekim boljim vremenima, kad dođu bolje generacije, ako dođu...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 01 jun 2014, 13:24

@ljumani
Brate ispali ste zao mi je,iako ste nas bas vi mogli spasiti prije nekoliko sezona , ali niste
htlejli,i niste vi nama krivi i sto smo ispali tada ,krivi smo sami sebi , kao i vi sada,
ako docekas zadnju utakmicu i treba da zavisis od drugih rezultata onda .....
Mozda je ovako i bolje za BUDUSCNOST da se malo osvijeste ljudi u i oko Banovica ,pa ipak imate rudnik iza seba , ali izgleda i losu upravu kluba pa godina ua godinom strepite do zadnje utakmice,ali vjeruj da se Bratstvo borilo i nije dalo utakmicu Branitelju...pogledaj snimak pa sudi.... Mozda ce nesto i biti sa Malesicima , ali izgleda da i oni idu prvu fede. zasada, navodno tako su rijesili....

Sto prije pozovite na odgovornost upravu i sretno BUDUCNOSTI i nadam se sto brzem vasem povratku u prvu federalnnu....

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 01 jun 2014, 13:53

Pošto vidim da se po fb pljuje gračanica i bratstvo samo da vam kazem da vam to nije ni malo fer i korektno, ljudi su vam dali 6 bodova, pustili utakmicu da pobjedite sta hocete vise,vama dodje podgrmec vi gubite 0-1 , dodje branitelj vi 0-0, znaci sami ste sebi krivi..meni je jako zao buducnosti ali bolje jednu sezonu u nizi rang da se stvari srede pa kad se vratite mozda napadnete i PL,, vidite kako je sa Slobodom bilo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2014, 14:34

Hoce li Munever Rizvic dobiti otkaz?

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 jun 2014, 14:44

LjumanM95 je napisao/la:Trebamo shvatiti jednu stvar - nije nas izbacila ni Sloboda, ni Bratstvo, ni Branitelj, izbacili smo sami sebe. Do utakmice u Gračanici za koju je i laik mogao reći da je namještena mi smo sa gostovanja donijeli svega 2 (dva) boda i to od davno otpisanog Troglava i Mladosti koja također do ovih radnji iza kulisa nije igrala bog zna šta. Ipak je to blago rečeno premalo da bi se opstalo i u ovakvoj ligi. Zatim, bodove kući smo gubili redom od Iskre, Radničkog, Branitelja, Čapljine, mahom ekipe iz donjeg dijela tabele, a treba biti realan i reći da smo u 2 od ove 4 utakmice bili nadigrani, za Branitelj i Iskru zaista ne znam kako su nam izvukli bod(ove). U tim utakmicama smo mi ispali, niko drugi nije kriv. Ovaj naš vanzemljaski završni dio sezone ne treba ni komentarisati, i ptice na grani znaju da su utakmice u Gračanici i Čapljini kupljene. Mi smo zadnje 2 sezone bili užasni, trovali smo ovu i onako napaćenu i zatrovanu ligu i mislim da ako je iko zaslužio ispadanje to smo mi. Onako objektivno kada se sagledaju stvari doći će se do ovog zaključka. Na stranu naša subjektivnost i želja za opstankom na bilo kakav način, ali ovaj klub je u zadnjih par godina dotakao dno života, u klubu su razni neadekvatni kadrovi, ljudi koji nisu dostojni posla kojeg obavljaju i kada je to lagano, ali sigurno uništenje od samog korijena dostiglo svoj zenit desilo se šta se desilo. Niko nama nije kriv što šutimo i dozvoljavamo svakakvih likovima da se miješaju u klub, a opštepoznato je da je odavno došlo do spajanja politike i sporta, što nažalost ne može dovesti ništa dobro.

Možda, ali opet kažem možda, će ovo biti dobro za jednu čistku i stvaranje novog kluba sa zdravim temeljom koji bi bio stabilan u svim pogledima. Ali sumnjam jer je 98% ljudi diglo ruke od ovog kluba iz 98% komentara nakon onog jučer jeste "ko ih yebe nek su ispasli", "drago mi je što su ispali, ko yebe Budućnost" i slično. A opet iz drugog ugla kada se pogleda vjerovatno su u pravu jer je ovo klub sa izuzetno velikim budžetom koji bi u najmanju ruku trebao biti stabilan Prvoligaš. No, ovdje ništa ne funkcioniše kako treba, sport je sistematski uništen krenuvši od boksa i sjedeće odbojke pa do fudbala. Nekada sportski grad sa velikim brojem predstavnika u najeltinijim rangovima, a sada grad tuge, jada i čemera. Toliko od mene na ovu patetičnu i tužnu temu, nemam snage napisati ništa više. Vidimo se u nekim boljim vremenima, kad dođu bolje generacije, ako dođu...
svaka čast skidam ti kapu do poda,konačno neko da napiše realno stanje,volim bratstvo i gledo sam utakmicu juče sigurno nije namješteno,a kod nas svi pričaju da smo pustili branitelju,sigurno nismo

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 jun 2014, 16:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Sad Sloboda kriva? Sloboda je pobjedila jer je bolja jednostavno..Slobodu ni vi tamo niste kuci mogli pobjediti iako vas je Jedinstvo podmazalo fino. Zato ne rise.

Nije kriva Sloboda, krivi su oni sto su vam pustili bodove :kafa:

p.s. Rudar je od ostavke predsjednika osvojio jedan bod u 7 utakmica (1/21), tako da taj remi preko penala i nije nesto cime se trebate ponositi, jer su svi ostali uzeli sav plijen.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2014, 16:38

PatrickBateman je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Nije kriva Sloboda, krivi su oni sto su vam pustili bodove :kafa:

p.s. Rudar je od ostavke predsjednika osvojio jedan bod u 7 utakmica (1/21), tako da taj remi preko penala i nije nesto cime se trebate ponositi, jer su svi ostali uzeli sav plijen.
Ma ja, ekipa koja u bilo kojem trenutku može u PL samo ako to žele :pray:, ekipa koja je najčišćeg obraza u ovoj ligi i ne prodaje/kupuje utakmice :pray:... i ekipa koja treba da bude sretna što Sloboda nije ostala u ovoj ligi :thumbup:

EDIT: Pozz za navijače dobojske Mladosti, ispravniji su klub od vas iz više razloga :bih:
075

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 jun 2014, 16:40

TzBulevar87 je napisao/la: Ma ja, ekipa koja u bilo kojem trenutku može u PL samo ako to žele :pray:, ekipa koja je najčišćeg obraza u ovoj ligi i ne prodaje/kupuje utakmice :pray:... i ekipa koja treba da bude sretna što Sloboda nije ostala u ovoj ligi :thumbup:

EDIT: Pozz za navijače dobojske Mladosti, ispravniji su klub od vas iz više razloga :bih:
hmm da ti pasa nisi sizofrenik jer tvoj odgovor nema veze s mojim komentarom? Gdje sam ja spomenuo ista iz tvog komentara o obrazu i prodaji?

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 01 jun 2014, 16:42

Nadam se da ovo nije konacni cilj nekih koji su u opancima dosli u Banovice. Da nam sutra nece FK Vrana igrati kao domacin na Gradskom stadionu. Ali i ne ocekujem puno od ovakve carsije. Sport nama i ne treba, treba kod Kuke na Stoju, Seku i njima slicne.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2014, 17:12

TzBulevar87 je napisao/la: Ma ja, ekipa koja u bilo kojem trenutku može u PL samo ako to žele :pray:, ekipa koja je najčišćeg obraza u ovoj ligi i ne prodaje/kupuje utakmice :pray:... i ekipa koja treba da bude sretna što Sloboda nije ostala u ovoj ligi :thumbup:

hmm da ti pasa nisi sizofrenik jer tvoj odgovor nema veze s mojim komentarom? Gdje sam ja spomenuo ista iz tvog komentara o obrazu i prodaji?
Pasha pashice moj "naivni", spominjes kako nije za pohvalu sto smo mi odnjeli bod (preko penala :roll: ) sa stadiona gdje je ono gotivno naselje i kazes kako to nije za pohvalu, a ono rekoh garant su vas te ekipe nadigrale sto su odnjele pun plijen.. a sto se pravimo naivni ko madjarske sobarice.. :mrgreen:
075

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 jun 2014, 17:16

TzBulevar87 je napisao/la: Pasha pashice moj "naivni", spominjes kako nije za pohvalu sto smo mi odnjeli bod (preko penala :roll: ) sa stadiona gdje je ono gotivno naselje i kazes kako to nije za pohvalu, a ono rekoh garant su vas te ekipe nadigrale sto su odnjele pun plijen.. a sto se pravimo naivni ko madjarske sobarice.. :mrgreen:
igrom ili kupovinom , jedino vi ste prosuli bodove protiv Rudara od promjene predsjednika. Ja samo isticem da to nije nesto cime bi se vi trebali hvaliti. I opet si sizofrenik, nisam rekao uopce da su cisti poslovi, Tiric i Gafa napravili vise gresaka u ovih 7 utakmica nego za citavu sezonu :mrgreen: (sto li)
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 01 jun 2014, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2014, 17:17

TzBulevar87 je napisao/la: Pasha pashice moj "naivni", spominjes kako nije za pohvalu sto smo mi odnjeli bod (preko penala :roll: ) sa stadiona gdje je ono gotivno naselje i kazes kako to nije za pohvalu, a ono rekoh garant su vas te ekipe nadigrale sto su odnjele pun plijen.. a sto se pravimo naivni ko madjarske sobarice.. :mrgreen:
igrom ili kupovinom , jedino vi ste prosuli bodove protiv Rudara od promjene predsjednika. Ja samo isticem da to nije nesto cime bi se vi trebali hvaliti. I opet si sizofrenik, nisam rekao uopce da su cisti poslovi, Tiric i Gafa napravili vise gresaka u ovih 7 utakmica nego za citavu sezonu :mrgreen:
Dobro, ja sam šizofrenik, a ti i dalje budi madjarska sobarica :beba:
075

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 jun 2014, 17:20

TzBulevar87 je napisao/la: Dobro, ja sam šizofrenik, a ti i dalje budi madjarska sobarica :beba:
Ne kontas ti mene haveru, al fkt :lol:
Ja govorim prodano, ti govoris kako sam slijep i da ne vidim da je prodano :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2014, 17:28

TzBulevar87 je napisao/la: Dobro, ja sam šizofrenik, a ti i dalje budi madjarska sobarica :beba:
Ne kontas ti mene haveru, al fkt :lol:
Ja govorim prodano, ti govoris kako sam slijep i da ne vidim da je prodano :lol:
ŽIVOTE IDIOTE :mrgreen:
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.