Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
17:00 uživoFudbal
SUPER LIGA SRBIJE: Radnik - Borac
- Tristan
- Kontakt:
Pa igraju Radnik iz Surdulice i Borac iz Cacka, samo sto je Borac domacin i sto je pomjerena za 19h.KenoRob je napisao/la:sto ovi sa arene trolaju
17:00 uživoFudbal
SUPER LIGA SRBIJE: Radnik - Borac
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Jel opet najbolje uzima smrdljiva MojaTV, pa onda BHT...i ponesto Arena?
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- JohnCleese
- Kontakt:
Bh telecom firma koja drzi drzavu na zivotu, moja preporuka svima je da uvodite MOJU tv i da bi nam bilo jos i bolje.
3-4 utakmice od 6 su svako kolo u prenosu
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa i ja sam da pometemo ta go.vna s vlasti, a to necemo bojkotom bh tel. ili elektroprivrede. Istina, najvise koristi od bh telecoma ima vladajuca struktura,znam, ali i mi od te iste firme kupimo neku vrstu kolateralnog dobra.
Sad kada bi se promjenila komplet vlast i dosla nova pozicija isto bi se priklonili telecomu odnosno telecom njima. To jednostavno mora biti tako u drzavi u kojoj je ovakvo ekonomsko stanje.
Uostalom prvi, osnovni i jedni krivac zasto odredjeni broj ljudi iz jedne stranke ima monopol nad svim i svacim jest narod koji je glup, zatucan i prodan po jeftinijoj cijeni nego robovi sa pocetka historije, tu se sve zavrsava.
Svabo je to...
Na sport.1, izbrisati tacku. Ima nesto o ovoj temi. Izgleda da ce se svako kolo prenositi sve utakmice. Razgovori sa TV kucama su u toku.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.
Na sport.1, izbrisati tacku. Ima nesto o ovoj temi. Izgleda da ce se svako kolo prenositi sve utakmice. Razgovori sa TV kucama su u toku.
Svabo je to...
Jednu u petak, jednu u ponedeljak.. po dvije subotom i nedeljom.. sve na tv.. tek bi tad dodatno pala posjecenost stadionima al hajd.JohnCleese je napisao/la:Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Na klubovima je da kroz marketing i pristupačne cijene privole raju na stadione. To nema veze sa TV prenosom. Što prije to uprave klubova shvate, prije će i posjeta porast.FliX je napisao/la:Jednu u petak, jednu u ponedeljak.. po dvije subotom i nedeljom.. sve na tv.. tek bi tad dodatno pala posjecenost stadionima al hajd.JohnCleese je napisao/la:Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sloboda - Olimpic ArenaSport
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ista prica kao i prosle godine... 'Popularizacija' bh klupskog fudbalaPitarBordo je napisao/la:Željezničar - FK Sarajevo Moja TV
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV
- PitarBordo
- Kontakt:
Yup, najveći sportski događaj u državi, umjesto da ide na kanalu koji je dostupan u cijeloj državi - ide preko... Ma ne može se čovjek više ni nervirati kad te šamaraju namjerno.SlevinKelevra je napisao/la:Ista prica kao i prosle godine... 'Popularizacija' bh klupskog fudbalaPitarBordo je napisao/la:Željezničar - FK Sarajevo Moja TV
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV
Ne znam bas programske pakete al vjerujem da je i ova arena na moja tv jer je u telemachu nema i onda skontas da ko zeli gledati premier ligu treba sebi i bh telecom Internet i tv uvesti....
Ismire odlazi!!!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 2sb1996, akobasmoram13, Anpa, Austinpowers, benko21, BetonskiMozgovi, bordobijeli, COYGBiH, CudanLik, edinedin, f16, Faraon iz Visokog, Ferroviere1987, Fouzi1, GrbavicaHrammm, haklamas, held9, imekorisnicko, itatabisine, Jaled7, Jet2Holiday, JohannWolfgang, Jurica95, kogmagie46, labostarmomosa, lakilone, Mahalac1987, Marokanci58, MikiPirs, MrkiMedo, Napapijri, NazorUso, NeSamSafetee, nmkdak1ng, Noke995, rimljanin90, Riziko, Samba71, Seher1921, spursman, Tihi, UtdBiH21, Venom, Vorovus, Wagner96, WeekendOffender, Zaboljesutra, zeljovolimte, Zrinjaaaa i 429 gostiju.