Biće da si samo nostalgičan

Forza Inter

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Najmanje 60/40 za Inter.
Inter realno ulazi kao outsider, mozda je glupo reć outsider ali eto, sa manjim šansama za titulu.
Ne pricaj gluposti kad nisi upućen. Čovjek svake godine potrosi po 300 miliona. Njegov problem je sto samo dovodi defanzivce i zadnje vezne. Nema ekipe koja je potrosila kao Arsenal zadnjih 5 godina. Dobro, ima ChelseaMukebir je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:54Sve zavisi od povreda i koliko će igrači biti odmorni. Teško da će ponoviti onaj dernek s barsom. Očekujem 2:1 rezultat u finalu.
Previše su se svi okomili na Artetu. Čovjek je s alibi igračima i igračima koje neće niko drugi vratio Arsenal na fudbalsku kartu Evrope. Radi strašan posao.
Ti si mi enigma. Jesi ti Gorecka?JayCatwright je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:58Ne pricaj gluposti kad nisi upućen. Čovjek svake godine potrosi po 300 miliona. Njegov problem je sto samo dovodi defanzivce i zadnje vezne. Nema ekipe koja je potrosila kao Arsenal zadnjih 5 godina. Dobro, ima ChelseaMukebir je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:54Sve zavisi od povreda i koliko će igrači biti odmorni. Teško da će ponoviti onaj dernek s barsom. Očekujem 2:1 rezultat u finalu.
Previše su se svi okomili na Artetu. Čovjek je s alibi igračima i igračima koje neće niko drugi vratio Arsenal na fudbalsku kartu Evrope. Radi strašan posao.
Pa Klopp je zatekao duplo goru ekipu nego Artetu pa mu je trebalo manje vremena za napredak i ekipa je izgledala bolje. Ovaj Arsenal je gori nego onaj prije dvije sezone.Mukebir je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:06Ti si mi enigma. Jesi ti Gorecka?JayCatwright je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:58Ne pricaj gluposti kad nisi upućen. Čovjek svake godine potrosi po 300 miliona. Njegov problem je sto samo dovodi defanzivce i zadnje vezne. Nema ekipe koja je potrosila kao Arsenal zadnjih 5 godina. Dobro, ima ChelseaMukebir je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:54Sve zavisi od povreda i koliko će igrači biti odmorni. Teško da će ponoviti onaj dernek s barsom. Očekujem 2:1 rezultat u finalu.
Nije čovjek kriv sto se borio s Pepom i Klopom i sto je Arsenal davno srozao renome velikog kluba nijedan top igrač ne želi za njih potpisati.
Arteta believes his side deserved to make the final based on the two legs with and hailed Arsenal as the best team in the competition despite the exit.
"I don't think there's been a better team in the competition form what I've seen," Arteta told TNT Sports.
Pa i Barca je imala brzonoge igrace (Yamal, Raphinha, Torres) pa se Inter nosio sa njima. Napad Barce je opasniji i ucinkovitiji od PSG-ovog.Bobadilla je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:58Inter realno ulazi kao outsider, mozda je glupo reć outsider ali eto, sa manjim šansama za titulu.
Po mojoj procjeni je 60-40 za PSG iako sam više volio da oni prodju nego ovi Englezi odvratni. Spora odbrana ovi brzi, jedino što je dobro je da je Thuram fizički jači od njihovih stopera a i Lautaro ih moze nositi, Pacho kao i svaki tamnoputi stoper sklon kiksu valjda nešto ubrlja u finalu. Jadni Di Marco opet na vjetrometini, sad osim Dembelea ima i Hakimi
Uz pravu igru mogu i naši djedovi do klempe aBd. Mislim da će biti lakše igrati u terenu nego protiv Barce. Ipak su dvije različite filozofije, Barca igra odbranu na centru, ovi stoje ko normalne ekipe![]()
On je obicni drkadzija koji je veceras dozivio erekciju jer mu je draze nego sto je Liverpool titulu osvojio.Mukebir je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:06Ti si mi enigma. Jesi ti Gorecka?JayCatwright je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:58Ne pricaj gluposti kad nisi upućen. Čovjek svake godine potrosi po 300 mMukebir je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:54Sve zavisi od povreda i koliko će igrači biti odmorni. Teško da će ponoviti onaj dernek s barsom. Očekujem 2:1 rezultat u finalu.
Previše su se svi okomili na Artetu. Čovjek je s alibi igračima i igračima koje neće niko drugi vratio Arsenal na fudbalsku kartu Evrope. Radi strašan posao.iliona. Njegov problem je sto samo dovodi defanzivce i zadnje vezne. Nema ekipe koja je potrosila kao Arsenal zadnjih 5 godina. Dobro, ima Chelsea
Nije čovjek kriv sto se borio s Pepom i Klopom i sto je Arsenal davno srozao renome velikog kluba nijedan top igrač ne želi za njih potpisati.
Tu su titulu predali Nijemcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.