Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la materazzi » 07 avg 2010, 13:38

pored ovih navijaca juventusa imam takodje prijatelje koji navijaju za juve , ali medju vama skoro da nema razlike kao da ste svi klonovi onog lika sa juve balkan , toliku zaludjenost bi lik trebao iskoristiti pa da napravi neku sektu ili religiju u kojoj bi vi kao dobre poslusne ovce ponavljali njegove rijeci i radili sve sto on trazi od vas , svi su vidjeli da su igraci juventusa u repki na SP bili losi kao i cijelu sezonu u seria a , tj svi su vidjeli osim vas i opet pricate o broju juventusovih igraca u repki , ako navijate za italiju onda znate da smo sa tim igracima osudjeni na propast , nadam se da Prandeli nece napraviti iste greske i zvati neke igrace samo zato sto igraju u juventusu , ako se juve z.ajebao sa tim igracima ne treba da svi simpetizeri italijanskog fudbala i reprezentacije placaju cijenu za te glupe odluke

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 avg 2010, 13:54

Uskoro ce Prandelli zovnuti i De Silvestrija, a kad ga zovne, neka Maggio zaboravi na reprezentaciju :P

:cry:
Support Velez, It's logical! ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 avg 2010, 13:56

materazzi je napisao/la:pored ovih navijaca juventusa imam takodje prijatelje koji navijaju za juve , ali medju vama skoro da nema razlike kao da ste svi klonovi onog lika sa juve balkan , toliku zaludjenost bi lik trebao iskoristiti pa da napravi neku sektu ili religiju u kojoj bi vi kao dobre poslusne ovce ponavljali njegove rijeci i radili sve sto on trazi od vas , svi su vidjeli da su igraci juventusa u repki na SP bili losi kao i cijelu sezonu u seria a , tj svi su vidjeli osim vas i opet pricate o broju juventusovih igraca u repki , ako navijate za italiju onda znate da smo sa tim igracima osudjeni na propast , nadam se da Prandeli nece napraviti iste greske i zvati neke igrace samo zato sto igraju u juventusu , ako se juve z.ajebao sa tim igracima ne treba da svi simpetizeri italijanskog fudbala i reprezentacije placaju cijenu za te glupe odluke
mozes li mi ovu recenicu objasniti? ovo spominjes otkako su na forumu.. nikad mi nisi bio jasan, ali sad bih rado da skontam o kakvim glupostima ti pricas?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 avg 2010, 14:08

materazzi je napisao/la:pored ovih navijaca juventusa imam takodje prijatelje koji navijaju za juve , ali medju vama skoro da nema razlike kao da ste svi klonovi onog lika sa juve balkan , toliku zaludjenost bi lik trebao iskoristiti pa da napravi neku sektu ili religiju u kojoj bi vi kao dobre poslusne ovce ponavljali njegove rijeci i radili sve sto on trazi od vas , svi su vidjeli da su igraci juventusa u repki na SP bili losi kao i cijelu sezonu u seria a , tj svi su vidjeli osim vas i opet pricate o broju juventusovih igraca u repki , ako navijate za italiju onda znate da smo sa tim igracima osudjeni na propast , nadam se da Prandeli nece napraviti iste greske i zvati neke igrace samo zato sto igraju u juventusu , ako se juve z.ajebao sa tim igracima ne treba da svi simpetizeri italijanskog fudbala i reprezentacije placaju cijenu za te glupe odluke
Upravu si to..istina, mi smo zaludjeni Juventusom i Juve je nasa religija 8-) 8-) al ne u tom kontextu koji si spomenuo....da smo "poslusne ovce" :roll: ...ne znam zasto tako kad svaki juventino na svijetu ce ti isto reci..za nas je to FARSOPOLI i nama niko ne moze uzet ono sto smo osvojili na terenu ;) ako o tom govorimo...

Ljubav je to koju rijetko ko moze razumijeti jer za juve se ne navija za Juve se zivi 8-) 8-) valjda je to svima jasno...ja stvarno ne znam da neko sa toliko strasti i emocija navija za neki klub kako mi za juventus...ja koga god znam da navija za juve..on je zaludjen Juventusom...i to je razlika na odnosu ostalih,mi smo fanatici :D a JUVE vise od kluba

da se vratim na ove pozive....kao sto sam ranije govorio napad i veza su fino popunjeni i selektirani,uglavnom ovo sto imamo sad na sirem spisku je ono najbolje i tu nece biti nekih izmjena tokom kvalifikacija.

Odbrana je tanka...treba nam jos jedan ili dva solidna stopera pored bonuccija i chiellinija..o bekovima da ne govorim..tu smo najtanji.Motta je dobar igrac u ofanzivi ako popravi segment odbrane,bice jedan od boljih bekova evrope sigurno....Lijevo...mollinaro je pozvan...nije to lose,uvijek mi je bio u najmanju ruku solidan igrac i sigurno najbolji lijevi bek kojeg italija ima 8-) :D ...moze on jos napredovat

Al ako je moguce treba pronaci jos neka rijesenja za odbranu,pogotove te bekovske pozicije.

Sto se tice Amaurija i Balotellija...nemam nista protiv...mogu oni pomoci jer su dobri igraci..sve u svemu nije ovo lose na prvi pogled,imaju dvije godine da se pripreme i uigraju,bice tu jos igraca koji ce se nametat radom i igrom....iako sam poslije SP-a bio pesimista po pitanju buducnosti Italije...sad sam blagi optimista ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 07 avg 2010, 14:15

Mont0 je napisao/la:Uskoro ce Prandelli zovnuti i De Silvestrija, a kad ga zovne, neka Maggio zaboravi na reprezentaciju :P

:cry:
Slažem se da De Silvestri treba dobiti priliku ispred Motte, ali na klupi, jer Maggio igrat mora ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 avg 2010, 14:21

Zezam se majstore :)

Ja se slazem da je Maggio imao sezonu iz snova iza sebe, ako nastavi sa takvim igrama u buducnosti, bice prvi izbor na mjestu desnog beka. Meni je veoma drago da je Zaccardo pozvan, ako se neko sjeca, ja sam i prije Mundijala spominjao da bih volio da je u timu, jer je lik stamen kao pecina. S druge strane, to dodatno pojacava konkurenciju u, u zadnje vrijeme, ispodprosjecnoj odbrani Azzurra, htjeli mi to priznati ili ne.

Kad igraju Italijani svoju prvu tekmu pod Prandellijevom palicom? :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2010, 14:32

Monolog je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:napokon u reprezentaciji jedan igrač intera i to Ganac balonja
A Amauri je rođeni Talijan, pretpostavljam. :mrgreen:
Bonucci, Chielini, Motta, Pepe, Marchisio, Amauri.... :lol: :lol: (e sad vidi to tvoje amauri, pored amaurija jos pet igraca u reprezentaciji, a ovo ganac kazem zato zasto ga je selektor gane zvao da igra za gsnu,a on je odbio ;) . dok amaurija niko nije zvao u brazil, ali to me ne znanima kontas :lol: ...

a inter baloteli dok ne ode u city :mrgreen:

Dzaba gubite vrijeme pisajuci gluposti. juventus je najjaci i pomirite se sa tim 8-) . @sarajlija89 vam je sve fino rekao da se ne ponavljam 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 avg 2010, 14:37

Juventus nije najjaci, da je tako bili bi prvaci Italije, osvojili bi mozda i Kup, a sada bi iscekivali izvlacenje grupa za Ligu Prvaka. :P

Svaka cast Juventusu za njegovu proslost, ja se najsikrenije nadam da ce Juve ove sezone biti onaj stari, jer jak Juventus je potreban Italijanskom fudbalu, Ligi, reprezentaciji.

Forza Juve, Forza Daffy :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 avg 2010, 14:46

da li je Forza Daffy slucajno napisani ljubicastom :mrgreen:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 avg 2010, 15:14

Juventus nije najjaci i ko zna da li ce ikada biti ali to pojedinim likovima treba crtati :roll: ali znaju to oni sami ali se prave vazni :D ....cinjenica da kad osvoje triplu krunu nek se jave al bicu blazi kad osvoje bilo koji trofej nek se jave pa makar to bio i kup, mnogi od vas se i ne sjecaju kad ste zadnju ligu prvaka uzeli osim toga imate ih manje od Intera :lol: ...i da volio bih da se razjasni sto sarajlija govori o tome da ste vise od kluba da vam je to religija :roll: , da ste samo vi zaludjeni. eh pa ja ne bi rekao da ste samo vi ne kazem ja da niste, ali nema potrebe da govorite samo mi :roll: ,evo uzece u obzir prave navijace tj one koji su iz tog grada iz kojeg klubovi dolaze, evo primjer Italija tamo su svi pretpostavljam zaludjeni svojim klubom i govore da su najbolji navijaci, dakle ne mozete vi iz drugih drzava to reci sa sigurnoscu kako je dolje i da su samo oni pravi navijaci ostali su krivi, mozda je sarajlija mislio na ove simpatizere ali opet ti mogu isto reci mozes ti biti lud za Juventusom i svi vi ali ko kaze da nisu i ostali tim svojim klubom...i ta famozna recenica vise od klube :roll: je cista glupost to moze svak za svoj tim reci ali ne mora biti tacan ni za jedan bas kao ni za Barcu kojoj je to slogan...ne bi vise zelio da ulazim u raspravu stvarno jer ce se sve uglavnom svoditi na hvalisanje svog "konja" :roll:

p.s. nadam se da me necete replicirati sa postavljenjem klipova i nekih cinjenica jer ostajem pri svome :)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Master_
Kontakt:

Post Postao/la Master_ » 07 avg 2010, 15:19

Volio bih da Inter osvoji opet ali tesko ce se to ponoviti.Kada bi bar zadrzali mali dio igre koju je Mourinho igrao mislim da bi Inter opet mogao biti prvak.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 07 avg 2010, 15:37

Ove godine bi Milan trebao lagano da uzme naslov....malo golova primaju u pripremnim utakmicama..Pato nikad nije igrao bolji fudbla,Rona uvijek moze da izvuce nekog asa,Borrielo kupi otpadke.....jos ako uspiju dovesti Hondu onda ne treba se ni igrati prvenstvo...Inter je igracki jak,ali imaju Beniteza koji je trener za kup utakmice a to je i pokazao u Liverpoolu,Juve je procitana knjiga...(posudili su najboljeg svog mladog igraca Giovinca i to pokazuje koliko nestrucni ljudi rade tamo),Roma ce upasti u crnu seriju rezultata i kad se probude vec ce biti kasno za Sccudeto.......MILAN CAMPIONE;))))))))))

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 avg 2010, 15:52

jake li rasprave... :lol: jel Juve najveci ? jest. jel ima najvise titula ? ima. jel imaju najvise navijaca ? imaju i to...

i sta oni sad imaju od svega toga ? nista,zato se i izvlace na to...niko vam ne porice da ste najveci al od svega toga vama je ostalo da igrate kvalifikacije LE,dok se neki pripremaju za Super Kup Italije,Super Kup Evrope,Svjetsko klupsko prvenstvo...za historiju kapa dole 8-) al trenutno niste ni blizu Juventusa,ostalo je samo ime nazalost...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 avg 2010, 17:00

zao mi je sto nismo u LP,al kad volis klub,ma i prijateljska utakmica mi kao praznik,ja uzivam kako god okrenes ,s trofejima ili bez njih,stvarno mi nije bitno,jer volim fudbal prije svega i Juve,a trofej je samo slag na torti :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 avg 2010, 17:36

:cry: pravi argumenti

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 avg 2010, 17:43

vuvu_zzz je napisao/la:Juventus nije najjaci i ko zna da li ce ikada biti ali to pojedinim likovima treba crtati :roll: ali znaju to oni sami ali se prave vazni :D ....cinjenica da kad osvoje triplu krunu nek se jave al bicu blazi kad osvoje bilo koji trofej nek se jave pa makar to bio i kup, mnogi od vas se i ne sjecaju kad ste zadnju ligu prvaka uzeli osim toga imate ih manje od Intera :lol: ...i da volio bih da se razjasni sto sarajlija govori o tome da ste vise od kluba da vam je to religija :roll: , da ste samo vi zaludjeni. eh pa ja ne bi rekao da ste samo vi ne kazem ja da niste, ali nema potrebe da govorite samo mi :roll: ,evo uzece u obzir prave navijace tj one koji su iz tog grada iz kojeg klubovi dolaze, evo primjer Italija tamo su svi pretpostavljam zaludjeni svojim klubom i govore da su najbolji navijaci, dakle ne mozete vi iz drugih drzava to reci sa sigurnoscu kako je dolje i da su samo oni pravi navijaci ostali su krivi, mozda je sarajlija mislio na ove simpatizere ali opet ti mogu isto reci mozes ti biti lud za Juventusom i svi vi ali ko kaze da nisu i ostali tim svojim klubom...i ta famozna recenica vise od klube :roll: je cista glupost to moze svak za svoj tim reci ali ne mora biti tacan ni za jedan bas kao ni za Barcu kojoj je to slogan...ne bi vise zelio da ulazim u raspravu stvarno jer ce se sve uglavnom svoditi na hvalisanje svog "konja" :roll:

p.s. nadam se da me necete replicirati sa postavljenjem klipova i nekih cinjenica jer ostajem pri svome :)

Al mi ti dizes "tlak"... onako bas lagano i hinjski sa ovim glupostima. Kako mozes ti znati hoce li Juventus biti ikad onaj stari??

Sjacamo se mnogi kad smo uzeli ligu prvaka,pa sta sad??? :roll:

A sjecas li se ti koliki je Inter imao "post" da uzme scudetto, dok nije farsopoli dosao?? :roll: ...Mozda se ne sjecas al eto reda radi negdje tamo '89 cini mi se pasha moj. Puno je to godina vjeruj mi. Ja se toga sjecam, kad je Ronaldo, Bergomi i sve redom plakali sezonu za sezonom, imam jaran koji je Interista bio u to doba, normalno u to doba vas je malo bilo, pa ti i ostali pricajte sta hocete, i taj mali broj sto vas je bilo to je sve bilo radi Ronalda. U to doba je Inter bio los, kup UEFA bio plafon, normalno bilo je provokacija na racun ovoga interiste, ali nikad ga niko nije tako omalozavao i pricao price da je Inter mali klub, i da nikad nece postici vise, zato stvarno ne znam sto vam to treba da pricate gluposti Juventus nikad nece postici, niti biti ono sto je bio. I onda vam krivo, smeta i eto ne moze se zivjeti od juventina na forumu. Ocisti ispred svojih vrata, vazda je bio. ;)

I da jos nesto....evo ja i ti u sta god hoces, pred svima ovdje da Juventus nece imati toliki "post" kao sto bio slucaj sa Interom....bujrum pasha... ;) ..Toliko!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 07 avg 2010, 18:16

hoćemo li morati dovijeka čitati rasprave u krug navijača Intera i Juventusa na temi omiljene nam lige???

brate dragi imate teme Intera i Juventusa pa tamo opletite, nas ostale to apsolutno ne interesuje...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 avg 2010, 01:48

slika

8-)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 avg 2010, 03:41

djaba, nije to to.. Cesare i ljucibasta idu zajedno.. :mrgreen:

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 avg 2010, 17:21

legendarna jakna :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95, J1897, tuzlanskinacin i 12 gostiju.