Faraon iz Visokog je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:I koja je razlika? U Španiji dominiraju Real i Barca, a u Engleskoj dva Mančestera...a ko im je treći:Tottenham...Staviću glavu na panj da bi treći iz Španije (Valencia) glat dobio trećeg u Engleskoj (Tottenham).

i Levante Chelsea i Osasuna Arsenala i
Malaga Liverpoola 

Sto da ne ?
Ne znam zasto podcenjujete Levante . Nisu slucajno na cetvrtom mjestu, toliko dugo , nisu slucajno pobjedili Madrida !! Gotovo svi su im davno predvidjeli veliki pad na tabeli a oni i dalje cetvrti .To ti je odlicno izbalansirana i poslozena ekipica na svim pozicijama . Spoj iskustva i mladosti (istina vise iskustva

) tu ima nekih igraca koji u nekim jacim klubovima nisu dobili adekvatnu priliku,sada su je dobili u Levanteu i maximalno iskoristili .
Bas sad kada nije bilo Primere u ove dvije sedmice,pogledao sam par utakmicua EPL-a, i uvjerio u (ne)kvalitet

nekih klubova. Mislim da je ista situacija kao u Primeri .
Imas 6-7 vrlo jakih klubova,onda slijede relativno dobre ekipe tipa Espaynol ili Everton , onda tamo od 12 pozicije slijede losi klubovi tipa Norwicha ili Racinga .
xaviesta @To je za proslu sezonu ,znas sam da je Portugal imao tri kluba u polufinalu EL,zato i toliki skok .
Sinoc dobra utakmica . Malaga itekako moze zaliti za propustenim , imali su na SB vodstvo od 2-0, kod rezultata 2-1 ona velika greska Sergia Sancheza, da nje nije bilo ko zna ...zatim sinoc greska Caballera i ako mu se ne moze previse zamjeriti obzirom da je po meni bio najbolji igrac Malage sinoc .
Svaka cast za Mirandes, sinoc ponovo najbolji igrac bio Pablo Infante ,sam je izborio i realizovao penal

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡